Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در دیدار همتای ترکیه‌ای گفت: سخنان رئیس جمهور آمریکا بار دیگر نشان داد، دولت آمریکا غیرقابل اعتماد است. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از خانه‌ملت، «یوسف بایزید» رئیس کمیسیون امنیت ملی و رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران امروز در تهران با علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدای این دیدار بروجردی با تاکید بر اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور، گفت: جمهوری اسلامی ایران و ترکیه از ظرفیت های بالایی برای توسعه و گسترش مناسبات در زمینه های مختلف سیاسی، امنیتی، بین المللی و اقتصادی برخوردار هستند که می توان با افزایش تحرکات پارلمانی شاهد ارتقاء هرچه بیشتر همکاری های فی‌مابین باشیم.

وی ضمن تاکید بر حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی از گروه های تروریستی در منطقه و جهان، افزود: جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب تکلیف خود را با آمریکا مشخص کرده و هرچه زمان می گذرد بیشتر به این جمله ساده و مهم بنیانگذار انقلاب اسلامی ایمان پیدا می کنیم که آمریکا شیطان بزرگ است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با ابراز نگرانی از وضعیت به وجود آمده در اقلیم کردستان عراق و تاکید بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در دفاع از تمامیت ارضی عراق، اظهار کرد: ایران و ترکیه باید از تمام ظرفیت های خود در این مسئله استفاده کنند و نباید اجازه دهند این موضوع مشمول گذر زمان شود چرا که حفظ تمامیت ارضی کشورهای منطقه یک اصل بسیار مهم است.

بروجردی با اشاره به سخنان تبلیغاتی رئیس جمهور آمریکا درباره توافق هسته ای ۱+۵ با جمهوری اسلامی ایران، گفت: رئیس جمهور آمریکا با بیان این سخنان بار دیگر نشان داد، دولت آمریکا غیرقابل اعتماد است و رفتار آمریکا با توافق برجام مشوق دیدگاه کشورهایی مانند کره شمالی است.

وی در پایان با تاکید بر وحدت جهان اسلام، نقش دو کشور را در ایجاد آن در مقابله با توطئه های دشمنان بسیار مهم دانست.

همچنین یوسف بایزید، رئیس کمیسیون امنیت ملی پارلمان ترکیه ضمن تشکر از فرصت این دیدار، گفت: مشکل اساسی منطقه بحث تروریسم است که به واسطه نیروهای بیگانه به ما تحمیل شده که امیدواریم با استفاده از تمام ظرفیت های سیاسی و پارلمانی فی‌مابین بتوانیم بر این مشکل فائق آییم.

وی با تاکید بر همسویی مواضع دو کشور در مورد مسائل عراق، سوریه و فلسطین، افزود: مطمئنا اقداماتی که در منطقه اقلیم و شمال عراق صورت گرفت، مشکلاتی برای دو کشور در بر خواهد داشت و آنچه در این امر واضح می باشد حضور آمریکا و اسرائیل به عنوان بازیگران پشت صحنه است؛ ضمن اینکه عکس العمل ترکیه در این باره قاطع است.

رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه همچنین با اشاره به حمایت دولت ترکیه از انجام توافق هسته ای ایران و ۱+۵ از ابتدا، اظهار کرد: باز شدن مرزهای دو کشور به صورت تمام وقت، افزایش تبادلات و مراودات اقتصادی و سیاسی، ایجاد فاینانس و تسهیل هر چه بیشتر همکاری های بانکی مورد توجه دولت ترکیه است و امیدواریم هدف ارتقاء سطح مبادلات تجاری دو کشور به ۳۰ میلیارد دلار که در سفر رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران به ترکیه مشخص شد، تحقق یابد.

همچنین سفیر ویتنام هم امروز با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

بروجردی در این دیدار بر اهمیت نقش مقاومت در کشور ویتنام تأکید کرد و با اشاره به سخنان ترامپ، گفت: «سخنان ترامپ با عکس العمل جهانی مواجه شده است».

نماینده مردم بروجرد درمجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: «صحبت های رئیس جمهور آمریکا از هیچ منطقی برخوردار نیست؛ چرا که ترامپ می خواهد یک قرارداد رسمی که با قطعنامه شورای امنیت تأیید شده را تغییر دهد.

وی افزود: موضع ترامپ، انسجام داخلی ما را بیشتر کرده است و همگان دفاع محکمی از سپاه به عنوان نیروی انقلابی و فرزند انقلاب اسلامی داشتند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ادامه داد: این روند، آمریکا را نیز دچار مشکل می‌کند؛ چرا که در مجموع ثباتی در تصمیم‌گیری‌های ترامپ وجود ندارد. او مواضعی را علیه کره شمالی اعلام و بعد از آن عقب نشینی می‌کند که اینها نمونه‌هایی از این عدم ثبات است.

در ادامه این دیدار نگوین هونگ تک، سفیر ویتنام به نقش مقاومت در کشور ویتنام اشاره و بر چگونگی همکاری‌های بین المللی تأکید کرد.

سفیر ویتنام ضمن تأکید بر گسترش تعاملات میان ویتنام و ایران، افزود: «ما علاقمند هستیم تا از تجربیات ایران در خصوص برخی از مصوبات نیز بهره‌مند گردیم».

نگوین هونگ تک همچنین بر تلاش گروه‌های دوستی پارلمانی در گسترش مناسبات میان دو کشور تأکید کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۸۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر

 نتایج نظرسنجی یک موسسه معتبر آمریکایی که روز یکشنبه منتشر شده نشان داد که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا کمترین میزان محوبیت یک رئیس جمهور را در ۷۰ سال اخیر دارد. بر اساس این نظرسنجی جدید، جو بایدن کمترین محبوبیت را در این مقطع از ریاست جمهوری خود در ۷۰ سال گذشته دارد که حتی از «ریچارد نیکسون» و «جیمی کارتر» روسای جمهور دهه هفتاد میلادی این کشو نیز کمتر است. این نتایج نشان داد که امکان انتخاب مجدد او در خطر است.

نظرسنجی گالوپ نشان داد که بایدن ۸۱ ساله، در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ به رتبه تاسف بار ۳۸.۷ درصد دست پیدا کرد. بر اساس این گزارش، با حدود ۶ ماه باقی‌مانده تا روز انتخابات، بایدن در موقعیت ضعیف‌تری قرار گرفته است.

روزنامه «نیویورک پست» در این باره نوشت، این نتایج ضربه‌ای به جو بایدن وارد کرد. شرایط جسمی و ذهنی بایدن به یکی از موضوعات جنجالی در مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تبدیل شده است. نارضایتی از رئیس‌جمهور ۸۱ ساله آمریکا به ویژه در موضوعات مرتبط به وضع مرزها، مهاجرت و مواضع دولت بایدن در قبال جنگ اسرائیل علیه غزه بالاست.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • حد نصاب تازه «جو بایدن» کمترین میزان محبوبیت رئیس جمهور در ۷۰ سال اخیر
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • چرا بایدن حاضر نشد با اردوغان دیدار کند؟
  • کنعانی تحریم‌های جدید آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • کنعانی: توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • لغو دیدار اردوغان و بایدن
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • هرگز تحریم‌ها در ایران به نتیجه نخواهد رسید
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است