Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا- مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت: فضای مجازی یکی از ابزار و بسترهای مفید در کنترل آسیب های اجتماعی است و رسانه های دیجیتال باید را در این راستا سهیم باشند.

به گزارش ایرنا، سید موسی حسینی کاشانی روز چهارشنبه در جلسه ای با اعضای رسانه های دیجیتال استان قم که با حضور سید مرتضی موسویان، رئیس فناوری اطلاعات و مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: رسانه های دیجیتال با تولید محتواهای دینی و فرهنگی می توانند فعالیت و کارکرد مناسبی در راستای جلوگیری از افزایش آسیب های اجتماعی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: با توجه به کارکرد دوگانه فضای مجازی در راستای کاهش و یا افزایش آسیب های اجتماعی، باید مدیریت مناسبی در تولید محتوای شبکه های اجتماعی صورت گیرد.
وی بیان کرد: سه جلسه در شورای فرهنگ عمومی استان قم پیرامون آسیب های اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی و نقاط بحرانی برگزار و تاکید بسیاری بر استفاه از ظرفیت فضای مجازی در کنترل این آسیب ها شده است.
حسینی کاشانی خاطرنشان کرد: کارگروه تولید محتوای فضای مجازی در زیرمجموعه شورای فرهنگ عمومی شکل گرفته تا بتوانیم اعضای شورا را نسبت به جایگاه، بایدها و نبایدها، آسیب ها و ظرفیت های فضای مجازی آگاه نماییم.
وی بیان کرد: در فضای مجازی می توان با قالب های مختلف از جمله انیمیشن، کلیپ، بازی و عکس اطلاع رسانی کرد که این اقدام نیازمند اختصاص بودجه و برنامه ریزی مناسب است.
وی اضافه کرد: توقع از قم به عنوان ام القرای جهان اسلام و پایتخت مذهبی ایران این است که در زمینه تولید محتوای فضای مجازی پیشگام باشد، بر همین اساس ظرفیت حوزه علمیه، مراجع تقلید و جامعه المصطفی ظرفیت های خوبی برای رسانه های دیجیتال این استان است تا به تولید محتوا بپردازند.
حسینی کاشانی ادامه داد: از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی توقع داریم استان قم را با توجه به ویژگی ها و ظرفیت هایش ویژه تر ببینند و بیش از گذشته باور کنند.
وی تصریح کرد: موسسه و مجموعه های فرهنگی و دیجیتالی فعال در استان قم به طور حتم خروجی و کارکرد خوبی برای کشور دارند تا بتوان با استفاده از محصولات این مجموعه ها جلوی این گستردگی نفوذ فرهنگی را بگیریم.
سید مرتضی موسویان، رئیس فناوری اطلاعات و مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفر به قم از مرکز داده سنتر حوزه علمیه خواهران بازدید و با حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی گفت و گو کرد؛ وی همچنین در هم اندیشی تولید و نشر محتوای دیجیتال اسلامی، جلسه فرهنگ عمومی شرکت و با آیت الله علیرضا اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور نیز دیدار می کند.
/2085/ 6133/ خبرنگار: سمیه حیدری ** انتشار- جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی

رییس پلیس فتا فراجا از آغاز طرح عملیات پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج کنندگان خشونت در فضای مجازی طی سال جاری خبر داد.

به گزارش مهر، سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا گفت: در جهت پاکسازی و ارتقای امنیت فضای مجازی دو طرح عملیاتی ویژه پلیس فتا بر علیه تبلیغ کنندگان و فروشندگان سلاح، مهمات و اقلام ممنوعه و همچنین مقابله با پدیده ترویج خشونت و اراذل و اوباش در فضای سایبر در حال اجرا است.

این مقام ارشد سایبری خبر داد: در این راستا ۳۴ کار گروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در خصوص رصد تارنما‌های مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

وی ادامه داد: بر اساس تجزیه، تحلیل و رصد‌های صورت گرفته در فضای مجازی بیش از ۹۰ درصد تبلیغات فروش و واگذاری سلاح، مهمات، افشانه و شوکر الکتریکی صرفاً یک ترفند کلاهبردارانه از سوی مجرمان سایبری به جهت کلاهبرداری مالی از متقاضیان محسوب می‌گردد و در حقیقت این افراد کلاهبردار هیچ گونه اقلامی نظیر سلاح، مهمات و ... به درخواست کنندگان واگذار نخواهند کرد.

رئیس پلیس فتا فراجا با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست: ضمن مشارکت با پلیس فتا در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • فرهنگ کار در کشور دچار آسیب شده است
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • اولویت رسانه ملی تولید محتوای مرتبط با فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سوژه جدید فضای مجازی؛ اشک‌های سردار رادان در قم بعد از یک شعار! | فیلم