Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امنیت منطقه را باید کشورهای همان منطقه فراهم کنند بنابراین در منطقه خلیج فارس و دریای عمان با وجود نیروی دریایی ارتش و سپاه می توانیم امنیت را برقرار کنیم و نیازی به حضور دیگران نیست که به بهانه تامین امنیت، در منطقه حضور یابند .


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر دریادار سیاری با حضور در برنامه نگاه یک شبکه یک سیما با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره نیروی دریایی افزود: ایشان موضوع نیروی دریایی راهبردی را در سال 1387 مطرح فرمودند و منظور از نیروی دریایی راهبردی این است که این نیرو از چهار چوب حضورش در دریاهای سرزمینی و منطقه نظارت بیرون بیاید و در عرصه آب های بین المللی حضور داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: نیروی دریایی از این نظر راهبردی است که یکی از نیروهای تابعه ارتش جمهوری اسلامی ایران است و دفاع از مرزهای آبی، منابع و منافع کشور را در دریاها بر عهده دارد.
دریادار سیاری ادامه داد: نیروی دریایی تجهیزات محور است و باید از فناوری های روز برخوردار باشد بنابراین بالاترین سطح فناوری ها را در زیر دریایی داریم.
وی گفت: نیروی دریایی با حضور در دریاهای آزاد جنبه بین المللی پیدا می کند و با توجه به ارتباطاتی که با بنادر مختلف جهان و کشورهای دوست داریم بنابراین بحث دیپلماسی دفاعی و دریایی را دنبال می کنیم.
­فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه رفت و آمد نیروی دریایی به بنادر مختلف جهان ارتباطات بین المللی کشورمان را گسترش می دهد، گفت: در چند سال گذشته تقریباً به اکثر کشورهای حاشیه اقیانوس هند و برخی از کشورهای جنوب غرب آسیای مدیترانه و آفریقای جنوبی رفت و آمد داشتیم و با این کشورها ارتباط برقرار و حرف حق انقلاب را منتقل می کنیم.
دریادار سیاری افزود: یکی از راه های مبارزه با بحث ایران هراسی در ارتباطات ماست زیرا تبلیغاتی که علیه ما در کشورها انجام دادند را خنثی می کند، رفتار و کردار نیروهای دریایی ما در کشورهای دیگر بیانگر ​آداب ایرانی اسلامی و فرهیختگی ملت ماست و متفاوت با دیگر کشورهاست.
وی با اشاره به اینکه دیپلماسی دریایی زیر مجموعه دیپلماسی دفاعی ماست، اضافه کرد: در دیپلماسی دریایی موفقعیت های بسیار زیادی داشتیم.
­فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه نقش نیروی دریایی فراتر از نقش های سنتی در بحث برقراری امنیت و تعادل در دریاهاست ،گفت: نیروی دریایی فقط یک نیروی نظامی دریایی صرف نیست بلکه علاوه بر آن در غیر زمان جنگ از توانمندی های این نیرو می توان در ابعاد دیگر از جمله برقراری امنیت در عرصه دریاها برای اقتصاد کشور در حفظ خطوط مواصلاتی دریایی استفاده کرد.
دریادار سیاری افزود: مبارزه با مسائل زیست محیطی در عرصه دریاهای دوردست از دیگر نقش های نیروی دریایی است که فراتر از نقش سنتی آن است .
وی اضافه کرد: آماده برای مقابله با دشمن و حفاظت از مرزهای دریایی نقش سنتی نیروی دریایی است اما نیروی دریایی به جز آن وظایفی فراتر از نقش های سنتی اش دارد.
دریادار سیاری با اشاره به اینکه قرن کنونی و آینده قرن دریاهاست، گفت: با توجه به روند رو به افزایش جمعیت جهان نیاز به منابع زیادتر می شود و منابع موجود در خشکی به تنهایی پاسخگوی این نیاز نیست بنابراین باید از منابع موجود در دریاها از جمله غذایی و غیر غذایی بهره مند شویم.
دریادار سیاری با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد صادرات و واردات کشور از طریق دریا انجام می شود گفت: احتمال درگیری و نا امنی هم وجود دارد و نیروهای دریایی باید این امنیت را برقرار کند.
وی با اشاره به لزوم برقراری امنیت منطقه ای و فرار منطقه ای گفت: امنیت منطقه را باید کشورهای همان منطقه فراهم کنند بنابراین در منطقه خلیج فارس و دریای عمان با وجود نیروی دریایی ارتش و سپاه پاسدار انقلاب اسلامی ایران می توانیم امنیت این منطقه را برقرار کنیم و نیازی به حضور دیگران نیست که به بهانه تامین امنیت، در منطقه حضور یابند .
دریادار سیاری اضافه کرد: اگر آن ها حضور داشته باشند موجبات ناامنی منطقه را فراهم می کنند.
وی گفت: در خلیج عدن در باب المندب که فرامنطقه ای و آب های آزاد است جمهوری اسلامی ایران با اقتدار در آن جا مشغول برقراری امنیت است و بر اساس آمارها در هر مقطع زمانی از حدود 35 کشور در آن جا حضور دارند و امنیت تجاری جهان را تامین می کنند.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: آمریکایی ها در خلیج عدن در پی منافع خود هستند و همچنین در پی حفظ ناامنی کنترل شده در منطقه هستند زیرا این ناامنی را دلیلی برای حضور خود می دانند و هدف آن ها این است که بر تنگه حیاتی باب المندب مشرف باشند و گروه هایی تکفیری را مناطق مختلف شکل می دهند.
دریادار سیاری درباره اهداف همایش ونیز ایتالیا با عنوان "نیروهای دریایی فراتر از نقش های سنتی و تلاش برای ایجاد ثبات و امنیت دریایی" گفت: این همایش قدرت دریایی یازدهمین همایش بود.
وی افزود: در همایش های قبلی معمولا کشورهای حاشیه دریایی مدیترانه و سیاه و برخی دیگر از کشورها شرکت می کردند اما در این دوره از کشورهای دیگر از جمله نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهمان ویژه دعوت شد.
دریادار سیاری اضافه کرد: علت اینکه به عنوان مهمان ویژه دعوت شدیم این بود که حضور مستمر جمهوری اسلامی ایران در منطقه آشوب زده ای مانند خلیج عدن برای برقراری امنیت و اقتصاد جهان موثر بود.
وی ادامه داد: کشورهای دنیا فعالیت ما را قبول دارند و می دانند که در مبارزه با تروریسم در عرصه دریا جدی هستیم .
دریادار سیاری گفت: امنیت 4200 فروند کشتی مربوط به جمهوری اسلامی ایران را تاکنون در منطقه برقرار کردیم و به سلامت از منطقه تهدید عبور دادیم و علاوه بر آن به 25 کشور جهان بنا به درخواست آن ها کمک کردیم و آنها را نجات دادیم.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه 53 کشور از اروپا، آسیا، آفریقا و آمریکا در همایش ونیز ایتالیا حضور داشتند، افزود: وضعیت کنونی و آینده امنیت دریاها ، آگاهی از وضعیت دریا و ظرفیت سازی برای ایجادهمکاری های لازم در مناطق دور دست از محورهای این همایش بود .
وی با اشاره به سخنرانی خود در این همایش و با بیان اینکه این سخنرانی جنبه جهانی داشت؛ انواع جابه جایی ها در دریاهای آزاد، علل وابستگی کشورها به دریا ، تفاوت بین قاره آسیا و اروپا در موضوعات مختلف دریایی از جمله مهاجرت غیر قانونی از طریق دریا، اقدامات کشورمان در خلیج عدن و امنیت جهانی، بیان بی اساس بودن سخنان ترامپ در ارتباط با نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران را از موضوعات سخنرانی خود در این همایش بیان کرد.
دریادار سیاری گفت: در این سخنرانی به دلایل وجود کانون های مخرب امنیت دریایی در دریا از جمله شکل گیری عناصر نامشروع و ناپایدار کننده محیط امنیتی منطقه مانند رژیم صهیونیستی اشاره کردم و کشتار مردم یمن و ایجاد نا امنی در این کشور از سوی عربستان سعودی از دیگر سر فصل های سخنرانی ما بود.
وی افزود: راهکارهای مقابله با این آسیب ها و تهدیدها را در سخنرانی ارائه کردیم و فرازهای از سخنرانی مقام معظم رهبری را هم در زمینه دریاها در آن جا بیان کردیم که مورد توجه رسانه های جهان و کشورها واقع شد.
فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه از زدن حرف حق هراس نداریم،گفت: پس از سخنرانی ما کشورهای آلمان ، اتحادیه اروپا، هلند، بلژیک ، پاکستان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین ، پرتغال ، اسپانیا، آفریقای جنوبی، بلژیک ، سنگاپور ، لیبی ، روسیه ، استرالیا و بلغارستان از سخنرانی ما تعریف کردند.
دریادار سیاری درباره دیدارهای حاشیه ای این همایش گفت: ما با نمایندگان 21 کشور از جمله بلغارستان، یونان، اسپانیا، پرتغال، آفریقای جنوبی، کرواسی،الجزایر، آرژانتین، بلژیک، هلند، آلمان ، ایتالیا، پاکستان، سنگاپور، استرالیا، شیلی ، ژاپن، اتحادیه نظامی اروپا، نیجریه، لیبی و روسیه ملاقات کردیم.
وی افزود: با نمایندگان 7 کشور از جمله ایتالیا، آلمان، هلند، اسپانیا، الجزیره، یونان، و روسیه ملاقات رسمی یک ساعته و نشست داشتیم و تعاملات فنی و ساخت و سازها و تعاملات آموزشی از محورهای این نشست ها بود و ما با توجه به تجربیات دفاع مقدس و تامین امنیت در خلیج عدن در زمینه آموزش هم حرفی برای گفتن داریم.
دریادار سیاری افزود: همه کشورهایی که با آن ها ملاقات کردیم علاقمندند تا با ما ارتباط داشته باشند.
ادامه دارد

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۰۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش

در آیین گرامی داشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه‌ای در پایگاه شکاری شهید عبدالکریمی بندرعباس، شال و بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش اعطا شد.   به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، در آیین گرامی‌داشت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش‌های زورخانه‌ای در پایگاه شکاری شهید عبدالکریمی بندرعباس و با حضور امیر سرتیپ دوم خلبان محسن حیدریان رئیس هیات پهلوانی و زورخانه‌ای ارتش، شال و بازوبند پهلوانی به امیر دریادار فرهاد فتاحی فرمانده ناوگروه ۸۶ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران اعطا شد.   در این مراسم همچنین، مهدی دوستی استاندار هرمزگان، سردار جاویدان فرمانده انتظامی استان هرمزگان و سرهنگ خلبان اردشیر مقدم جانشین فرمانده پایگاه شکاری شهید عبدالکریمی نیز شال و بازوبند پهلوانی دریافت کردند.   امیر خلبان محسن حیدریان فرمانده پایگاه شکاری شهید عبدالکریمی در این مراسم، از شهدا به عنوان پهلوانان واقعی این آب و خاک یاد کرد که امروز کشور در سایه امنیت حاصل از رشادت و خون مطهر آنان بستری برای آرامش مردم است.   وی همچنین از همه رزمندگان غیور سپاه و ارتش و نیروی انتظامی نیز به عنوان دلاورانی یاد کرد که با مجاهدت و تأسی به شهدا، همواره دشمن را ناکام گذارده و امنیت ایران را تضمین کرده اند.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • هشتمین دوره توانمندسازی و هم افزایی مدیران گام دوم انقلاب اسلامی
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • اعطای بازوبند پهلوانی به فرمانده ناوگروه ۸۶ ارتش
  • امیردریادار ایرانی: ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب آمادگی دارد/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • امیردریادار ایرانی : آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب/ حرف اول را در جهان می‌زنیم + فیلم
  • ۸ موقعیتی که نیازی نیست درباره آنها به دیگران توضیح دهید
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • فرمانده کل ارتش: جمهوری اسلامی ایران پاسخ هر تجاوزی را کوبنده‌تر از قبل خواهد داد