Web Analytics Made Easy - Statcounter

جزینی زاده روز یکشنبه در همایش هم اندیشی و تعامل سازمان محیط زیست با سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی و سرمایه های اجتماعی استان کرمان در کارخانه سیمان با بیان اینکه بدون مشارکت مردم تمام برنامه های زیست محیطی بی نتیجه خواهد ماند افزود: باید با فرهنگ سازی و اعتماد به مردم در مسیر حفظ و پویایی محیط زیست استان کرمان تلاش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه یکی از اصول مدیریتی در مجموعه محیط زیست استان کرمان استفاده از توان و پتانسیل مردم در محیط های طبیعی و انسانی است تصریح کرد: مردم و مسئولان، باید محیط زیست را خانه خود بدانند و در تعامل با این اداره کل باشند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: سازمان های مردم نهاد زیست محیطی نیز مورد اعتماد و اتکای اداره کل حفاظت محیط زیست این استان است لذا با رویکرد کیفی گرایی از توان این نهادها استفاده می شود.
وی افزود: توانمند سازی و ارتقای سطح کیفی و کمی سازمان های مردم نهاد و دخالت مستقیم آنها از اهم برنامه های این اداره کل در استان کرمان است.
جزینی زاده اظهار کرد: مردم ایران در تمام دورانها هر زمان فرصت بالندگی یافتند حماسه آفریدند و نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم است لذا باید از این سرمایه اجتماعی در راستای مثبت استفاده شود.
وی گفت: کسی حق سودجویی، تخریب و آلودگی محیط زیست را ندارد زیرا انفال الهی امانتی برای آیندگان است و باید حفظ شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان افزود: سازمان های مردم نهاد زیست محیطی استان کرمان مورد اعتماد و اتکا هستند لذا با رویکرد کیفی گرایی از توان این نهادها استفاده می شود.
وی با بیان اینکه محیط زیست مربوط به طیف سیاسی خاصی نیست و حیات تمام مردم به آن بستگی دارد عنوان کرد: امروز پس از انتخابات ریاست جمهوری باید رقابت ها را به رفاقت تبدیل کرد و در راستای زندگی و محیط زیست سالم گام برداشت.
جزینی زاده گفت: تمام دستگاهها با مشارکت و همراهی مردم همسو و همراه با استاندار کرمان در راستای توسعه متوازن استان گام بردارند تا به وعده های دولت تدبیر و امید برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی جامع عمل پوشانده شود.
وی افزود: دولت یازدهم با رویکرد زیست محیطی فعالیت خود را آغاز کرد و ادامه این روند موجب شد گام های موثری برای کاهش آلودگی، حفظ محیط زیست و کاهش دغدغه های رهبر معظم انقلاب اسلامی در این زمینه برداشته شد و اثرات مثبت آن در زندگی امروز مشاهده می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان ادامه داد: با توجه به رویکرد دولت دوازدهم و انتخاب فرهیختگان عرصه محیط زیست و مسئولان استانی و کشوری برای حفاظت از محیط زیست موثر خواهد بود.
وی اظهار کرد: کرمان همواره در بخش محیط زیست استانی سرآمد بوده، هست و خواهد بود و ما می توانیم این استان را از نظر مسائل زیست محیطی به جایی برسانیم که حق کرمان است.
وی به وجود قوانین مختلف حفاظت از محیط زیست اشاره کرد و گفت: به جای سند سازی در محیط زیست باید مستندسازی کرد.
وی با تاکید بر حفاظت از محیط زیست و وجود محیط بانان افزود: گاهی تعرض به محیط زیست جان محیط بانان را نیز به خطر می اندازد.
جزینی زاده تصریح کرد: تعامل فرابخشی به عنوان یکی از ارکان کاری دولت یازدهم و دوازدهم به عنوان اولویت کاری اصلی ما است.
وی به وجود ریزگردها و فرمایشات رهبر معم انقلاب اسلامی در این مورد اشاره کرد و گفت: این پدیده یک شبه به وجود نیامده است.
جزینی زاده گفت: در برنامه پنج ساله ششم با 15 بند کار کارشناسی زیادی انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه حفاظت مشارکت تخصص گرا می خواهیم نه مشارکت سیاسی و سلیقه ای بیان کرد: سیاسی نبودن تشکل ها و سلیقه ای عمل نکردن ان جی او ها می تواند به حفاظت از محیط زیست کمک کند.
مدیرکل محیط زیست استان کرمان با تاکید بر نیاز محیط زیست به مشارکت های مردمی افزود: پیروزی انقلاب به فرمان امام و توسط مردم محقق شد و امروز نیز می توانیم از این ظرفیت در حوزه حفاظت از محیط زیست استفاده کرد.
وی تاکید کرد: هر جایی که نیاز و لازم است حضور مردم به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مشهود است و جایی که نیاز به تغییر بوده مردم با نگاه خود ورود کرده اند.
وی بیان کرد: حضور مردم در جایی که بی تدبیری حاکم بود تدبیر را به کشور برگرداند.
جزینی اظهار کرد: زمان اندک و کارهای زیادی در حوزه حفاظت از محیط زیست پیش رو داریم اما حضور ان جی او ها تعیین کننده سرنوشت این حوزه است.
وی به زحمات استاندار کرمان بدون نگاه سیاسی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: تعامل فرابخشی با محوریت مردم و دستگاه ها شفافیت و پاسخگویی نسبت به امور از جمله رویکرد محیط زیست است.
وی بیان کرد: سازمانهای مردم نهاد باید شعاع کاری خود را افزایش داده و وارد محیط های انسانی شوند.
جزینی زاده با بیان اینکه امروز محیط زیست با توجه به تعرض ها حال خوبی ندارد به افت آب و نشست زمین در کشور و استان کرمان اشاره کرد و از سازمانهای مردم نهاد خواست در این بخش ها ورود کنند.
روند رو به افزایش و 2.5 برابری سازمان های مردم نهاد زیست محیطی در استان کرمان نشان دهنده توجه ویژه دولت تدبیر و امید به مشارکت های مردمی است.
هم اکنون 20 سازمان مردم نهاد زیست محیطی در حوزه های مختلفی از جمله پاکسازی مناطق گردشگری و تفریحی، قرق اختصاصی، آموزش در مدارس و روستاها و حفاظت از مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان کرمان مشغول فعالیت هستند.
مناطق چهارگانه تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست شامل پارک های ملی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظت شده در مجموع 2 میلیون و 405 هزار و 257 هکتار که 13.1 درصد از وسعت استان کرمان را شامل می شود.
همایش هم اندیشی و تعامل سازمان محیط زیست با سازمانهای مردم نهاد زیست محیطی و سرمایه های اجتماعی استان کرمان با شعار همه 80 میلیون ایرانی باید محیط بان باشند در کارخانه سیمان کرمان برگزار شد.
خبرنگار و انتشار دهنده: نجمه حسنی*
3029

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم

ایسنا/لرستان مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان از ثبت اولین مشاهده‌ گونه با ارزش و نادر پلنگ ایرانی در سال ۱۴۰۳ توسط عکاسان حیات وحش با هماهنگی این اداره کل در زیستگاه‌های استان خبر داد.

علی سالاروند امروز (دهم اردیبهشت ماه) گفت‌: با ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سفیدکوه خرم‌آباد توسط عکاسان حیات‌ وحش با هماهنگی اداره کل حفاظت محیط زیست استان، اولین حضور این گونه ارزشمند در مناطق حفاظت‌شده استان در سال ۱۴۰۳ تایید شد.

وی ادامه داد: وجود پلنگ به‌عنوان گونه چتر یا سایبان Umbrella Species یا به عبارتی جانوری که حضورش در یک محیط برای سایر گونه‌ها جنبه حمایتی دارد، نشان‌دهنده پویایی آن زیست‌بوم و تکمیل زنجیره غذایی منطقه و زیستگاه‌ است.

وی با تقدیر از خدمات محیط‌بان‌ها، بیان کرد: دستیابی به این سطح امنیت در مناطق تحت مدیریت اداره‌ کل حفاظت محیط زیست استان در وهله اول حاصل برنامه‌ریزی و تلاش شبانه‌روزی محیط‌ بان خدوم در حفاظت از محیط زیست استان و در وهله دوم هوشمندسازی مناطق حفاظت‌شده و استفاده از فناوری‌های نوین است که نتیجه آن، ارتقای امنیت و افزایش مشاهده تعداد گونه‌های حیات وحش در مناطق حفاظت‌شده استان در دو سال گذشته بوده است.

سالاروند توضیح داد: در ایران ۱۰ گونه گربه‌سانان وجود داشته که با انقراض شیر ایرانی و ببر مازندران، این تعداد به هشت گونه کاهش یافته و از هشت گونه گربه‌سانان کشور تاکنون پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده که نشان‌دهنده غنای تنوع زیستی استان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اضافه کرد: پارسال سه قلاده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های استان لرستان مشاهده و ثبت شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حقابه هورالعظیم چگونه تامین می‌شود؟
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست