Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مدیر عامل سازمان انتقال خون از راه اندازی خط تولید کیسه خون با مشارکت ایران و یک شرکت فرانسوی در کشورمان تا یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، علی اکبر فتح الله در جریان بازدید از بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها با حضور در غرفه ایرنا افزود: یکی از کارهای موفقی که در دنیا صورت گرفته، تولید محصولات با برند شرکت های معتبر بین المللی است و خوشبختانه در کشور ما نیز با تلاش سازمان انتقال خون موفق شدیم واردات کیسه خون در کشور را متوقف کنیم و در عوض با مشارکت «ماکوفارما» که در میان تولید کنندگان کیسه خون در دنیا رتبه اول یا دوم را دارد، به تولید کیسه خود در کشور مبادرت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این شرکت در ایران سرمایه گذاری کرده و 50 درصد سرمایه گذاری متعلق به شرکت فرانسوی ماکوفارما است و تعهد خرید ما 50 درصد نیازمان یعنی یک میلیون ست کیسه است.
فتح الله ادامه داد: این شرکت فقط در یک ظرفیت تولید خود امکان تولید 6 میلیون ست کیسه را دارد و در سه شیفت کاری تا 18 میلیون کیسه خون تولید می کند و ظرف یک ماه آینده این پروژه افتتاح خواهد شد و مازاد آن را صادر می کند و ما در این پروژه دانش صادرات و دانش بازاریابی بین المللی را به کشور منتقل کردیم.
فتح الله افزود: بخش عمده نیروهای این شرکت، ایرانی هستند و ما به جای واردات کیسه خون، علاوه بر انتقال تکنولوژی، برای حداقل 150 نفر ظرفیت اشتغال ایجاد کردیم و هم اکنون در این طرح، حدود 100 نفر مستقیما مشغول به کار هستند.
وی ادامه داد: این پروژه یکی از دستاوردهای بزرگ ما در تولید محصولات سلامت و در راستای اقتصاد مقاومتی است و فکر می کنم اولین محصول بخش بهداشت درمان است که به جای واردات، آن را تولید می کنیم.

**اعمال سیاست اهدای اجزای خون به جای اهدای کامل خون
مدیر عامل سازمان انتقال خون در تشریح رویکردهای جدید این سازمان گفت: فرآیندهای اهدا و همچنین نیازهای بشری به فرآورده های خون در دنیا به شدت در حال تغییر است، چرا که قبلا محور اصلی اهدای خون گلبولهای قرمز بود و امروزه سیاستها به سمت اهدای اجزای خون به جای اهدای کامل خون است.
وی در مورد برخی از عوارض دریافت گلبول قرمز توسط بیماران گفت: امروزه سعی می شود با توجه به اینکه گلبول قرمز، حجم بالای آنتی ژنی که به بیمار منتقل می کند، اهدای خون کامل کمترانجام شود و به جای آن ادبیاتی با عنوان مدیریت خون بیمار در دستور کار قرار دارد.
فتح الله ادامه داد: سیاست سازمان انتقال خون این است که انتقال و تزریق گلبول قرمز را به حداقل ممکن برساند، چرا که تزریق گلبول قرمز در بعضی مواد عوارض زیادی را ایجاد می کند و دریافت کننده گلبول قرمز علاوه بر افزایش طول بستری دربیمارستان دچار برخی عفونت های بیمارستانی هم می شود.
مدیرعامل سازمان انتقال خون اظهار کرد: سیاست سازمان توجه به اهدای اجزای خون شامل پلاکت و پلاسما است و اهدا کنندگان می توانند در یک سیستم سالم و بی خطر، پلاسما و پلاکت خود را اهدا کنند و اتفاقا روند مصرف پلاسما و پلاکت دردنیا رو به افزایش است.
وی ادامه داد: در کشور ما ظرف 10 سال گذشته مصرف پلاکت بیمارستانی از حدود چهارصد هزار واحد در سال به یک میلیون و سیصد هزار واحد در سال گذشته رسید و ما با روش اهدای کامل خون دیگر نمی توانیم پاسخگوی مراکز درمانی خود باشیم، چون در این روش پلاکت را از خون کامل اهدایی جدا می کنیم و هر 6 واحد پلاکتی که جدا می کنیم یک واحد درمانی را برای بیمار ایجاد می کند اما در روش اهدای پلاکت اهدا کننده خون یک واحد پلاکتی را برای بیمار اهدا می کند و بقیه اجزای خون را به خودش برمی گردانیم و خطری برای اهدا کننده ندارد.
فتح الله افزود: در روش اهدای اجزای خون، اهدا کننده می تواند در طول یک سال بیش از 30 بار پلاسما و پلاکت خون خود را اهدا کند ولی در اهدای خون کامل، اهدا کننده بیش از 4 بار در سال به خاطر مشکل خون سازی بدن نمی تواند اهدا داشته باشد.
وی اظهار کرد: سازمان انتقال خون در جهت سیاست اهدای اجزای خون هم اکنون در 15 مرکز استانی، مراکز جامع اهدا را ایجاد کرده است و در این مراکز اهدای خون کامل و پلاسما و پلاکت را انجام می دهند و علاوه بر آن اهدا کنندگان می توانند برای اهدای سلولهای بنیادین خون ساز پذیره نویسی شوند تا اگر فردی با آنها سازگار بود، بتوانند سلولهای بنیادی را برای بیماران نیازمند پیوند مغز استخوان اهدا کنند و علاوه بر 15 استان در همه استانهای کشور امکان اهدای پلاکت را فراهم کردیم.
بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها از جمعه، 5 آبان ماه با شعار «رسانه های آزاد، انسجام اجتماعی و پیشرفت ملی» با حضور بیش از 940 رسانه در مصلای امام خمینی (ره) تهران گشایش یافته است و فعالیت آن تا 12 آبان ماه، همه روزه از ساعت 9:30 تا 20:30 ادامه دارد.
خبرگزاری جمهوری اسلامی در غرفه شماره 229 در ایام فعالیت نمایشگاه مطبوعات، پذیرای حضور بازدیدکنندگان است.
**اجتمام**1193**1055
خبرنگار**حسن حیدری*انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۵۵۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد

در آیینی با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور، استاندار بوشهر، معاون اقتصادی استاندار بوشهر، مدیران کل اقتصادی و سرمایه گذاری استانداری بوشهر، رایزن بازرگانی هند در ایران، معاون سازمان توسعه تجارت، رئیس میز هند در وزارت خارجه و تجار بوشهری و هندی و مدیران حوزه صنعتی و اقتصادی استان بوشهر، مرکز تجاری هند و ایران در محل نمایشگاه ایران اکسپو راه اندازی شد.

احمد محمدی زاده استاندار بوشهر در این آیین با تقدیر از سازمان توسعه تجارت و سفرای دو کشور ایران و هند اظهار داشت: راه اندازی این مرکز فرصت مناسبی برای گسترش مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به اشتراکات فرهنگی و اجتماعی بوشهر و هند خاطر نشان کرد: بنادر استان بوشهر و هندوستان، سابقه طولانی در تجارت و بازرگانی دارند و اشتراکات فرهنگی زیادی وجود دارد.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: بسیاری از اصطلاحات هندی در ادبیات استان بوشهر وجود دارد و جمعیت هندی تبار‌ها هم‌اکنون نیز در استان بوشهر زیاد است.

محمدی زاده با بیان اینکه اکنون لنج‌ها و شناور‌های بوشهری به هندوستان تردد دارند گفت: خلیج فارس و دریای عمان، ارتباط مستقیمی بین بنادر بوشهر و هندوستان ایجاد کرده است.

وی به ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر پرداخت و ابراز داشت: تولید ۷۴ درصد گاز کشور، تولید ۴۹ درصد محصولات پتروشیمی، تولید صد در صد میعانات گازی و صادرات ۹۳ درصد نفت ایران از ظرفیت‌های مهم این استان است.

استاندار بوشهر تصریح کرد: بوشهر از قطب‌های تولید خرمای کشور است که در هند نیز مصرف بالایی دارد.

محمدی زاده با بیان اینکه ۵۰ درصد میگوی ایران در استان بوشهر تولید می‌شود افزود: مبادلات تولیدات استان بوشهر با هندوستان از اهداف راه اندازی این مرکز تجاری است.

وی گفت: روابط سنتی و قدیمی تجاری بوشهر و هند باید به روابط نوین و جدید تبدیل شود و کیفیت فعالیت‌های تجاری و بازرگانی دو طرف ارتقا یابد.

استاندار بوشهر اضافه کرد: انتخاب یکی از تاجران باسابقه بوشهری به عنوان مدیر مرکز تجاری ایران و هند امری ارزشمند است و بزودی نخستین نمایندگی این مرکز در بوشهر راه اندازی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • سیستان و بلوچستانی ها در رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت مشارکت کنند
  • هدیه متفاوت به معلم
  • مرکز تجاری هند و ایران با حضور معاون اقتصادی وزیر کشور راه اندازی شد
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • کمک مرکز نیکوکاری در یزد به آزادی زندانیان
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان