Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - در ‌استان‌هاي خوزستان و چهارمحال و بختياري‌، تردد‌ کاميون به استثناي حاملان مواد سوختي و فاسدشدني تا ساعت 7 روز 23 آبان، در محورهاي اهواز-سوسنگرد، بستان-چذابه، اهواز-خرمشهر و شلمچه ممنوع است؛ مسافران خرمشهر از مسير اهواز-آبادان-خرمشهر تردد ‌کنند.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، بر اساس‌ اطلاعات دوربين‌هاي نظارت تصويري و سامانه‌ هوشمند تردد شمار بر‌خط‌، ‌در حال حاضر غير از محورهاي مسدود و ممنوع ذکر شده در اين گزارش، بقيه محورهاي مواصلاتي کشور باز است و تردد در آنها به‌ روال عادي ‌جريان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابراين گزارش کل تردد ثبت ‌شده در شبانه‌روز گذشته، براساس آخرين اطلاعات دريافتي از 2074 دستگاه تردد‌شمار فعال در محورهاي برون‌ شهري، نسبت به روز قبل 5.5 درصد کاهش ‌نشان مي‌دهد، در اين مدت همچنين سهم وسايل نقليه سنگين در ترافيک راه‌ها 14.7 درصد‌، اوج تردد بين ساعات 17 الي 18 و کمترين تردد بين ساعات 3 الي 4 صبح صورت پذيرفت؛ هموطنان با آگاهي از اين موضوع مي‌توانند ساعات مناسب‌تري را براي سفر انتخاب کنند.
در حال حاضر ترافيک در آزادراه کرج-تهران محدوده پل کلاک سنگين، محور مهران-صالح آباد نيمه سنگين و در ساير محورهاي اصلي کشور تردد به صورت روان در جريان است.
در برخي از محورهاي استان هاي آذربايجان شرقي و گيلان بارش باران را شاهد هستيم.
‌پرترددترين جاده‌هاي کشور
آزادراه ‌‌کرج‌-تهران، آزادراه ‌قزوين‌-کرج، آزادراه کرج-قزوين، آزادراه‌‌ تهران-کرج‌، ‌آزادراه‌ ‌‌‌تهران-قم‌‌‌، ‌‌آزادراه ‌قم-تهران‌‌، آزادراه زنجان - قزوين، محور تهران-شهريار و شهريار-تهران‌‌‌‌، محور تهران-پاکدشت‌‌‌‌ و پاکدشت-تهران، محور ساوه-تهران و تهران-ساوه‌‌‌ و جاده جاجرود-تهران در 24 ساعت گذشته بيشترين ترافيک را داشته‌اند‌.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
‌محدوديت‌ ترافيکي جاده‌‌ها در ايام اربعين حسيني (‌ع‌) تا روز سه‌شنبه 23 آبان‌‌ماه
در ‌استان‌هاي خوزستان و چهارمحال و بختياري‌ تردد‌ کاميون و تريلرها به استثناي حاملان مواد سوختي و فاسد شدني از ساعت 7 روز دوشنبه مورخ 96/08/15 الي ساعت 7 روز سه‌شنبه مورخ 96/08/23 در محورهاي اهواز – سوسنگرد، بستان – چذابه، اهواز – خرمشهر و شلمچه ممنوع است؛ براي شلمچه مسير جايگزين وجود ندارد ولي خودروهايي که قصد رفتن به خرمشهر را دارند مي توانند از مسير اهواز – آبادان – خرمشهر و بالعکس تردد ‌کنند.‌
تردد‌ اتوبوس‌ها از ساعت 07:00 روز دوشنبه مورخ 96/08/15 الي ساعت 07:00 روز سه شنبه مورخ 96/08/23 در محور هفتگل – باغملک – ايذه - دهدز – شهرکرد و بالعکس ممنوع است و مسير اهواز – انديمشک – خرم آباد – اليگودرز – اصفهان – شهرکرد و بالعکس به‌عنوان مسير جايگزين تعيين شده است.
در استان ايلام تردد‌ تريلرها‌، کاميون و کاميونت‌ها به استثناي حاملين مواد سوختي و فاسد شدني از ساعت 07:00 روز دوشنبه مورخ 96/08/15 الي ساعت 07:00 روز سه‌شنبه مورخ 96/08/23 از محورهاي دهلران – مهران، حميل – ايلام، قلاجه – ايلام و ايلام – مهران ممنوع است.
در استان لرستان تردد‌ تريلرها و کاميون‌ها به استثناي حاملين مواد سوختي و فاسد‌شدني از ساعت 07:00 روز دو‌شنبه مورخ 96/08/15 الي 07:00 روز سه‌شنبه مورخ 96/08/23 در محورهاي پلدختر – اسلام آباد و پلدختر – انديمشک و بالعکس ممنوع است.
ممنوعيت تردد به دليل مداخلات جوي و شرايط نامناسب فيزيکي راه‌
محور راميان -اولنگ-شاهرود ‌واقع در استان‌هاي گلستان و سمنان‌ به دليل نبود ايمني کافي، فعلاً مسدود ‌است.
‌محور فرعي شمشک – ديزين، واقع در استان‌هاي البرز و تهران، از مورخ 17 تير 96 تا اطلاع بعدي به دليل نبود ايمني کافي مسدود است.
‌محدوديت تردد به دليل عمليات کارگاهي جاده‌اي
محور سيرجان-بندرعباس، واقع در استان کرمان، از روز‌ 1 تير لغايت 1 دي 96، از ساعت 7 الي 18، به‌دليل اجراي عمليات بهسازي و تعويض روکش آسفالت، کيلومتر 65 الي 71، مسدود بوده و تردد از مسير جايگزين باند قديم سيرجان-بندرعباس به صورت دوطرفه انجام مي‌شود.
محور کندوان‌ از مورخ 23 مهر لغايت 23 آذر 96، روزهاي شنبه، يکشنبه، دوشنبه‌ و سه‌شنبه هر هفته به غير از ايام تعطيل و همچنين روزهاي قبل و بعد از تعطيلات چند روزه، در حوزه استان البرز از ساعت 23 الي 5 بامداد و در حوزه استان مازندران از ساعت 21:30 الي 5 بامداد روز بعد به دليل اجراي عمليات ايمن‌سازي تونل اميرکبير(شماره 5) و بهسازي سيستم روشنايي تونل کندوان، مسدود است و تردد از محورهاي فيروزکوه و هراز انجام مي‌شود، در زمان اجراي عمليات، محور کرج-چالوس از ساعت 21:30 در حوزه استان مازندران (در مقطع مرزن‌آباد) و از ساعت 23 در حوزه استان البرز (در مقطع ميدان اميرکبير کرج) تا ساعت 5 بامداد روز بعد مسدود ‌است.
محور هراز (قطعه يک واريانت گردنه امامزاده هاشم - تونل جديد امامزاده هاشم) واقع در استان مازندران، از مورخ 10 آبان لغايت 30 آذر ماه 96، به صورت 24 ساعته به‌دليل اجراي عمليات رفع مشکلات ناشي از نفوذ آب و يخ‌زدگي، آب بندي و ايمن سازي‌، حدفاصل کيلومتر 102 ‌محدوده اجراي عمليات (تونل جديد امامزاده هاشم) مسدود است و تردد از محور قديم هراز محدوده گردنه امامزاده هاشم انجام مي‌شود.
در آزاد‌راه تهران – قم ‌حدفاصل عوارضي حرم تا پل فرودگاه امام خميني (ره) ‌از مورخ 2 مهر لغايت 30 آبان 96، روزهاي شنبه، يکشنبه، دوشنبه، چهارشنبه از ساعت 8 الي 18‌ ‌و روز‌هاي سه‌شنبه و پنجشنبه از ساعت 8 الي 14 ‌به غير از ايام تعطيلات رسمي و روزهاي قبل و بعد از تعطيلات چند روزه، به‌دليل اجراي عمليات نصب نيوجرسي مفصلي در رفورژ مياني، کيلومتر 0 الي 30 ‌تردد همزمان با اجراي عمليات و رعايت جوانب احتياط با اعمال محدوديت ترافيکي در يک خط عبور (‌يک سوم مسير‌) انجام مي‌شود.
در محور قديم تهران – قم، واقع در استان تهران، تا روز 20 اسفند 96، روزهاي شنبه، يکشنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 8 الي 18‌ و همچنين روز‌هاي سه‌شنبه از ساعت 8 الي 14 هر هفته، به غيراز ايام تعطيلات رسمي و همچنين روزهاي قبل و بعد از تعطيلات چند روزه، به‌دليل اجراي عمليات تراش، لکه‌گيري و روکش آسفالت‌ کيلومتر 15 الي 48 ‌تردد همزمان با اجراي عمليات و رعايت جوانب احتياط با اعمال محدوديت ترافيکي در يک خط عبور(يک سوم مسير) انجام مي‌شود.
مسافران مي‌توانند براي دريافت اطلاعات تفصيلي راه‌ها و خلاصه آخرين وضعيت جاده‌ها، عدد 141 را به شماره 1000141 پيامک کنند و يا با شماره‌هاي 141 و 88925252 تماس بگيرند.
پيام‌هاي آموزشي و توصيه‌‌هاي ايمني در رانندگي
ايمني رفت و آمد در جاده و خيابان‌ها يک نياز ملي است.
با‌ افزايش سفرها در جاده‌‌هاي کشور، لازم است مسافران و رانندگان، به همه نکات رانندگي و سفر در جاده‌‌ها دقيق‌تر آگاه شوند، البته رعايت قوانين و مقررات رانندگي در همه روزهاي سال ضروري و لازم است‌.
رانندگي بدون خطر، با وسيله‌ نقليه ‌سالم مقدور است،‌ براي سفرها وسيله نقليه خود را آماده کنيد و قبل از سفر، از همه سيستم‌هاي آن به‌ ويژه ترمز، چراغ‌ها و سيستم خنک کننده موتور‌ بازديد ‌شود.
‌قبل از سفر‌، مقصد خود را مشخص کنيد و با تنظيم وقت ‌از عجله و شتاب در طول سفر بپرهيزيد؛ براي اطلاع از وضعيت ترافيک راه‌ها و انتخاب مسير‌، در طول شبانه‌روز با مرکز مديريت راه‌ها (شماره 141) تماس بگيريد.
‌به ميزان ظرفيت وسيله نقليه خود‌، سرنشين و بار حمل کنيد و از جابه‌جايي اعضاي خانواده و مسافر در اتاق بار وانت بارها، کاميونت ها و غيره جدا خودداري شود.
‌هنگام بروز گره‌هاي ترافيکي‌، از اشغال خط عبور وسايل نقليه مقابل‌ اکيداً خودداري کنيد، تا ضمن امکان امداد رساني‌، پليس راهور بتواند در سريع‌ترين زمان ممکن نسبت به گشايش راه اقدام کند.
به رانندگان توصيه مي‌شود، ‌‌طول مسير مبدأ تا مقصد را هم بخشي از سفر بدانند و عجله‌اي براي رسيدن به مقصد نداشته باشند، در طول مسير استراحتي هر چند کوتاه داشته باشند، تا خواب‌آلودگي رفع شود، بسياري از تصادفات رانندگي در فواصل 30 کيلومتري مانده به مقصد رخ داده است.
رانندگي‌ کاري دقيق و آگاهانه است، اگر تعداد سرنشينان اتومبيل زياد باشد، نه تنها به سيستم فني وسيله نقليه آسيب مي‌رساند، بلکه گاهي اوقات مانع ديد راننده شده و از واکنش‌هاي سريع و به‌ موقع جلوگيري مي‌کند.
سنگ بناي مهارت و آموزش‌ ترافيکي را بايد از مهد کودک گذاشت‌، مربيان‌ مهد کودک مي‌توانند شخصيت ترافيکي بچه‌ها را شکل داده و خطراتي که در کمين کودکان است، را کاهش دهند.
تلاش کنيم، با آموزش صحيح فرزندان‌مان را به آگاهي و مهارت در زمينه ترافيک برسانيم و اگر از اين آموزش‌ها يک آسيب‌ديده هم کمتر شود، کار بزرگي انجام شده است.
تابلوهاي راهنمايي و رانندگي پيام آوران نظم و قانون هستند، رعايت قوانين و مقررات راهنمايي و رانندگي ‌نشانگر شخصيت و فرهنگ اجتماعي ما است.
به فرامين و توصيه‌هاي علائم و چراغ‌هاي راهنمايي توجه و از آنها پيروي کنيد، توجه به اين تابلوها که نشانه‌هاي نمادين قوانين و مقررات عبور و مرور هستند، الزامي است، اين علائم‌ دستورالعمل رانندگي صحيح را نشان مي‌دهند، مطمئن شويد، مفهوم همه علائم را مي‌دانيد.
آرامش در حين رانندگي موقعيت‌هاي خطرناک سانحه‌ساز را برطرف مي‌سازد.
استفاده از تلفن همراه در هنگام رانندگي بسيار خطرناک است، در صـورت ضرورت پاسخ گويي، خودرو را به منتهي‌اليه سمـت راست خيابان هدايت کرده و سپس به گفت‌‌وگو بپردازيد‌، طبق آخرين بررسي‌ها‌ تلفن همراه عامل بسياري از تصادفات رانندگي است؛ بر اساس شواهد تجربي، رانندگاني که از تلفن همراه استفاده مي کنند، چهار برابر بيشتر از رانندگان ديگر در معرض خطر تصادف هستند.
شما بايد بتوانيد شماره خودروها را از فاصله 20 متري بخوانيد، اگر در ديد خود مشکل داريد، حتما بايد در موقع رانندگي از عينک استفاده کنيد.
توصيه مي‌شود‌، رانندگان هميشه در داخل خودرو يک دستگاه کپسول آتش‌نشاني استاندارد به منظور خاموش کردن آتش و مـهار ابعاد آن به همراه داشته باشند.
داشتن حس مسئوليت و عدم توجه به منافع شخصي، مهمترين عامل برقراري ايمني و جلوگيري از بروز سوانح دلخراش رانندگي است؛ اگر جاده و خودرو به گونه‌اي ايمن و صحيح ساخته شوند و در کنار آن کاربران نيز از قوانين تبعيت کنند، مشکلي در رانندگي به وجود نخواهد آمد.
‌گذشت در رانندگي اولين قدم در نظم دادن به ترافيک است
سرعت زياد در رانندگي‌، شتاب براي رسيدن به حوادث است؛ رانندگان دقت داشته باشند که‌ کمبود زمان خود را با سرعت زياد‌ جبران نکنند.
‌رانندگان با رعايت اصول ايمني، سفري‌ مطمئن خواهند داشت؛ مدت زمان تردد در جاده‌ها از مبدأ تا رسيدن به مقصد هم بخشي از سفر است، بهتر است مسافران از اين زمان هم براي بهره‌مندي سفر خود استفاده کنند و فقط به رسيدن به مقصد نينديشند.
طبق آمار بسياري از تصادفات رانندگي ‌در فاصله 30 کيلومتري شهرها رخ مي‌دهد، راکبان موتورسيکلت‌ در صورت الزام تردد در حاشيه راه‌‌ها، همه قوانين راهنمايي و رانندگي را رعايت کرده و احتياط را در دستور کار خود قرار دهند‌.
مقررات ترافيکي فقط مخصوص رانندگان نيست، رهگذران پياده هم بايد به آن توجه کنند.
از عابران پياده‌ در حاشيه شهرها تقاضا مي‌شود، تا حد امکان در حاشيه جاده تردد نکنند و عبور عرضي از جاده نداشته باشند‌.
بيشترين تصادفات رانندگي که در 30 کيلومتري شهرها رخ مي‌دهد، مربوط به راکبان موتورسيکلت و عابران پياده است؛ از رانندگان وسايل نقليه خودرويي تقاضا مي‌شود، احتياط را بسيار بيشتر در اين مسير‌ها در دستور کار خود قرار دهند.
رانندگان عدم تخطي از سرعت مطمئنه و تردد با سرعت مجاز را هميشه در دستور کار خود قرار دهند، بيش از 50 درصد تصادفات رانندگي به دليل تخطي از سرعت مطمئنه و سبقت غيرمجاز رخ مي‌دهد.
‌در بسياري از تصادفات رانندگي که در سرعت بالاي 50 کيلومتر در ساعت رخ مي‌دهد، بر اثر برخورد سـر راننده به شيشه جلو و قفسه سينه با فرمان اتومبيل ضربات مرگ‌آوري بر سرنشينان جلو وسيله نقليه وارد مي‌‌شود.
ضربات وارده به ناحيه سر و گردن علت اصلي بيش از 70 درصد تصادفات منجر به فوت است، به همين دليل بستن کمربند ايمني براي راننده و سرنشينان رديف اول وسايل نقليه در حال حرکت در بزرگراه‌هاي درون شهري، کمربندي‌ها و جاده‌هاي بين شهري الزامي است.
طبق مطالعات انجام شده تـوسط سازمان بهداشت جهاني استفاده صحيح از کمربند ايمني احتمال مرگ و مير ناشي از تصادفات رانندگي را تا 60 درصد کاهش مي‌دهد.
هنگام رانندگي در بزرگراه‌ها همواره از سمت راست حرکت کنيد، مگر آنکه قصد سبقت داشته باشيد‌، تغيير خط عبوري بايد با احتياط و با استفاده از چراغ راهنما انجام شود.
مسافران‌ و رانندگان طول مسير مبدأ تا مقصد را هم بخشي از سفر بدانند و عجله‌اي براي رسيدن به مقصد نداشته باشند، در طول مسير استراحتي هر چند کوتاه داشته باشند، تا خواب‌آلودگي رفع شود، بسياري از تصادفات رانندگي در فواصل 30 کيلومتري مانده به مقصد رخ داده است.
هنگام سفر اطمينان حاصل کنيد که شيشه‌هاي اتومبيل و چراغ‌هاي جلو و عقب و همچنين چراغ‌هاي ترمز‌ تميز و ‌سالم باشد؛ از نور پايين استفاده کنيد و در صورتي که نمي‌توانيد بيشتر از صد متر مقابل خود را ببينيد، چراغ‌هاي مه‌شکن خود را روشن ‌کنيد.
در زمستان چنانچه قصد داريد، سـرعت خود را کاهـش دهيد، به آرامي از تـرمزها استفاده کنيد، تا با روشن شدن چراغ‌هاي ترمز، رانندگاني که پشت سر شما حــرکت مي‌کنند، از کم شدن سرعت شما آگاه شوند.
در سفر، از وسايل هشدار دهنده خودرو نظير‌ بوق، فلا‌شر، چـراغ‌هاي راهنما و غيره ‌‌بازديد کنيد ‌و از سالم بودن آنها مطمئن شويد.
اگر در جاده مه غليظ و شديد شد، به آهستگي به منتهي‌اليه سمت راست سواره‌رو رفته و توقف کنيد، سپس‌ فلاشر ماشين را ‌فعال کنيد.
‌به ياد داشته باشيد، در روزهاي باراني و برفي بايد با دقت بيشتري رانندگي کرد‌، زيرا سطح اصطکاک چرخ‌هاي اتومبيل با آسفالت سطح سواره‌رو در چنين مواقعي کاهش مي‌يابد.
‌هنگام خرابي احتمالي وسيله نقليه‌ در شانه خاکي جاده‌ توقف کنيد و با استفاده از علائم ايمني‌‌ (نظير مثلث خطر) به‌ويژه در تاريکي هوا، نسبت به رفع نقص آن اقدام کنيد.
انتهاي پيام/‌ب

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۳۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترافیک سنگین در محور چالوس/ این محورها مسدود هستند

 

به گزارش تابناک، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، ترافیک در محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل بیلقان تا سرودار سنگین است. در برخی از محورهای استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان رضوی نیز شاهد بارش باران هستیم.

مهر در خبری نوشت:همچنین محورهای هشتگرد – طالقان، کمربندی جدید خرانق – یزد، اسپکه – بمپور، یزد – دربید، حاجی آباد – آهنگران، رباط پشت بادام – بیاضه، گلشن – سراوان، گرده کوه – مهریز، مهرستان - ایرانشهر، گنجنامه – تویسرکان، وازک – بلده و پونل – خلخال مسدود است.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۸ اردیبهشت
  • ترافیک سنگین در محور‌های شمال شرق پایتخت
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • اجرای اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای مواصلاتی مازندران
  • ترافیک سنگین در محور چالوس/ این محورها مسدود هستند
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۷ اردیبهشت
  • استمرار محدودیت‌های ترافیکی در هفتمین روز اردیبهشت