Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی وقوع زلزله در غرب کشور، دانشگاه های علوم پزشکی ایران، تبریز، شهید بهشتی و شیراز آمادگی کامل خود را برای امدادرسانی به مناطق زلزله زده اعلام کردند.

به گزارش امتداد نیوز، دکتر مسعود ناصری پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ضمن عرض تسلیت به بازماندگان زلزله ناگوار مناطق غربی کشور از اعلام آمادگی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای کمک به هموطنان مناطق زلزله زده خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی ایران آمادگی اعزام نیرو و تجهیزات فنی جهت امدادرسانی به مناطق زلزله زده را دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تمامی بیمارستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی ایران آمادگی لازم جهت پذیرش مصدومین حادثه زلزله اخیر را دارند و تیم‌های واکنش سریع بهداشتی درمانی این دانشگاه به محض درخواست نیرو آماده اعزام به محل حادثه هستند.

همچنین دکتر محمدحسین صومی – دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این زمینه اعلام کرد: از اولین ساعات وقوع زلزله شمالغرب کشور، مرکز فوریت های پزشکی و کلیه بیمارستان های استان آذربایجان شرقی و بیمارستان صحرایی و تیم های پزشکی در حال آماده باش کامل هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: مرکز فوریتهای پزشکی با امکانات کامل و بیمارستانها و بیمارستان صحرایی دانشگاه در حال آماده باش کامل بوده و در صورت اعلام نیاز کلیه تیمهای پزشکی به منطقه زلزله زده اعزام خواهند شد.

صومی ضمن عرض تسلیت به محضر مقام معظم رهبری ، هموطنان و خانواده جانباختگان حادثه زلزله شمالغرب کشور و آرزوی شفای عاجل مصدومان و مجروحان ، اعلام کرد که از ساعات اولیه بروز زلزله با تمهیدات اتخاذ شده و هماهنگی های انجام گرفته با رئیس اورژانس کشور ، پنج دستگاه آمبولانس این دانشگاه با پرسنل مربوطه به منطقه زلزله زده اعزام شدند.

در همین زمینه دکتر محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی پیامی جان باختن هموطنان درحادثه ناگوار زلزله غرب کشور را تسلیت گفت و ضمن ابراز همدردی با بازماندگان، بر تلاش نیروهای درمانی و آمادگی دانشگاه برای خدمت رسانی تأکید کرد.

آقاجانی در این پیام یادآور شده است: «بار دیگر حادثه زلزله، خطه ای دیگر از میهن عزیز را در ماتم و اندوه فرو برد و قلب مردمان غیور دیار غرب ایران را آزرده ساخت. با اندوه فراوان این مصیبت را به همه مردم شریف ایران و علی الخصوص بازماندگان تسلیت عرض می کنم.»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این پیام تاکید کرد: «جامعه پزشکی و کادر درمانی کشور و بویژه نیروهای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از ساعات اولیه وقوع حادثه در حالت آماده باش قرار گرفته و همه امکانات خود را برای خدمت رسانی بیشتر در این حادثه به کار خواهند گرفت. خادمان سلامت با ارائه خدمات تخصصی از حادثه دیدگان حمایت می کنند.»

همچنین در پی وقوع زلزله ۷.۳ ریشتری در استان کرمانشاه که دیگر استان های غربی کشور را نیز تحت الشعاع قرار داد، کمیته بهداشت کارگروه بهداشت و درمان در بلایای دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ساعاتی پس از وقوع این حادثه، تشکیل شد.

هفت تیم استانی متشکل از کارشناسان بیماری های واگیر، بهداشت محیط، سلامت روان، تغذیه و سلامت خانواده از مراکز بهداشت سه گانه شهدای والفجر، شهدای گمنام و شهدای انقلاب، شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های مرودشت، کازرون، ارسنجان، داراب، آماده باش برای اعزام هستند.

همچنین تیم ستادی معاونت بهداشت نیز تا اطلاع ثانوی، در حالت آماده باش به سر می برد و تمام تجهیزات موردنیاز با هماهنگی تدارکات و انبار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تهیه و در اختیار افراد تیم قرار گرفته است.

true برچسب ها : دانشگاه علوم پزشکی ایران دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز زلزله کرمانشاه true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۵۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی