Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@15:22:46 GMT

جهاد دانشگاهی واحد شاهین شهر راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۳۱۵۷۹

جهاد دانشگاهی واحد شاهین شهر راه اندازی شد

به مناسبت میلاد رسول اکرم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) و روز دانشجو، مرکز آموزشی جهاد دانشگاهی واحد شاهین شهر، به بهره برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  شاهین پرس؛ فرماندار شاهین شهر و میمه عصر دیروز، در مراسم افتتاح مرکز جهاد دانشگاهی شاهین شهر، با تبریک ولادت پیامبر گرامی اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع)، گفت: شاهین شهر، شهر دانش و خلاقیت پیشرو در انجام فعالیت های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لزوم حرکت به سمت اقتصاد دانش محور برای پیشرفت کشور

علیرضا بصیری، با تاکید بر حرکت به سمت اقتصاد دانش محور افزود: امروز مراکز دانشگاهی و اموزشی موظف هستند با تحقیق، پژوهش و آموزش کشور را به سمت اقتصاد دانش محور حرکت داده و زمینه پیشرفت و توسعه را فراهم کنند.

وی با ارائه پیشنهادی مبنی بر ورود جهاد دانشگاهی به موضوع گردشگری روستایی و جغرافیای روستایی در کنار سایر رشته های گردشگری، خاطرنشان کرد: توسعه صنعت گردشگری یکی از نیازهای امروز کشور است و در رونق اقتصاد کشور می تواند کمک قابل توجهی داشته باشد.

فرماندار شاهین شهر و میمه، به وجود 10 مرکز و واحد دانشگاهی، 10 شهرک و منطقه صنعتی با بیش از دو هزار واحد صنعتی شهرستان که در زمینه های مختلف فعالیت می کنند و همچنین قابلیت های بسیار خوب در بخش کشاورزی شهرستان اشاره کرد و افزود: در شهرها و روستاهای شهرستان شاهین شهر و میمه فرصت ها و ظرفیت های بسیار بالایی برای انواع سرمایه گذاری وجود دارد.

برگزاری 14 عنوان دوره آموزش تخصصی کوتاه مدت در شاهین شهر

مدیر جهاد دانشگاهی شاهین شهر، در گفتگو با خبرنگار شاهین پرس، با اشاره به سه معاونت آموزش، پژوهش و فرهنگی جهاد دانشگاهی، گفت: جهاد دانشگاهی واحد شاهین شهر در مرحله اول تنها در حوزه آموزش‌های عمومی و تخصصی کوتاه مدت و همچنین بخش‌هایی از فعالیت معاونت فرهنگی شامل فیلم، داستان نویسی، شعر و مستند ورود خواهد کرد.

صفری درباره فعالیت های فرهنگی جهاد دانشگاهی در شاهین شهر و میمه، اظهار کرد: مرکز فعالیت های نظرسنجی خبرگزاری ایسنا و حوزه انتشارات و کتابفروشی بسته به حمایت و نیاز شهرستان در شاهین شهر و میمه راه اندازی خواهد شد.

وی فعالیت های آموزش جهاد دانشگاهی در شاهین شهر را به دو دسته «یونیورسیتی» و «کالج» تقسیم بندی کرد و افزود: حوزه یونیورسیتی سیستم آموزش عالی است که ما وارد نمی شویم و تنها در بخش کالج محور که شامل آموزش های عمومی و تخصصی کوتاه مدت که منجر به اشتغال برای جوانان و به خصوص فارغ التحصیلان دانشگاهی می شود، ورود خواهیم کرد.

وی گروه های پزشکی، فرهنگ و هنر، زبان های خارجی و علوم تربیتی را به عنوان حوزه های فعالیت بخش آموزش جهاد دانشگاهی شاهین شهر تحت 14 عنوان دوره تخصصی معرفی کرد و ادامه داد: فعالیت گروه علوم تربیتی شامل تربیت مربی مهدهای کودک، تربیت مربی مدارس غیرانتفاعی و دوره های ویژه مؤسسین مهد کودک می شود.

صفری درباره فعالیت جهاد دانشگاهی در حوزه علوم پزشکی، گفت: دوره هایی نظیر تکنسین تشخیص طبی، دستیاری دندانپزشک، دستیاری تکنسین داروخانه در این حوزه برگزار می شود، این دوره ها سه الی شش ماهه است و سپس افراد آموزش دیده پس از طی دوره های کارورزی آماده ورود به بازار کار خواهند بود.

مدیر جهاد دانشگاهی شاهین شهر دوره های عکاسی، داستان نویسی، خبرنگاری و عکاسی خبری را از عناوین دوره های فرهنگ و هنر دانست و افزود: دوره های زبان های خارجی ما در حال حاضر محدود به سه زبان انگلیسی، آلمانی و فرانسوی است.

جذب 20 درصدی فارغ التحصیلان جهاد دانشگاهی به بازار کار در سال گذشته

وی عواملی مانند نگاه حمایتی مسئولان شاهین شهر برای برون سپاری فعالیت های آموزشی و ترکیب جمعیتی مناسب و فرهیخته بودن مردم شهرستان را دلایلی برای تأسیس جهاد دانشگاهی دانشگاه اصفهان در شاهین شهر عنوان کرد و گفت: بر اساس برنامه ششم توسعه ما اختیار تأسیس یک نمایندگی در شهرستان های استان را داشتیم که شاهین شهر و میمه را انتخاب کردیم.

صفری ظرفیت آموزشی جهاد دانشگاهی در شهرستان را حدود 200 نفر دانست و ابراز کرد: بین 10 تا 12 فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیرمستقیم به وسیله مجموعه جهاد دانشگاهی در شهرستان ایجاد خواهد شد، اما فارغ التحصیلان دوره ها می توانند جذب بازار کار شوند و در سال گذشته 20 درصد از مجموع 25 هزار نفری که در جهاد دانشگاهی اصفهان آموزش دیدند توانستند جذب بازار کار شوند.

مدیر جهاد دانشگاهی شاهین شهر، جهاد دانشگاهی را یک نهاد غیردولتی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کرد و گفت: ما در مزایده شرکت کردیم و بخشی از فرهنگسرای تازه تاسیس خانواده را در اختیار گرفتیم و با همه نهادهای فرهنگی و آموزشی رقابت خواهیم کرد که باید با ارائه خدمات مناسب به مردم بتوانیم درآمد اقتصادی کسب کنیم.

وی جهاد دانشگاهی را یکی از بزرگترین شرکت های دانش بنیان دانست که بیش از 90 یژوهشکده و پژوهشگاه را با سابقه 20 ساله اداره می کند و افزود: همه این مراکز فعالیت اقتصادی دارند و یکی از این مراکز پژوهشکده رویان در اصفهان است.

صفری درباره تخفیف های دوره های آموزشی بیان کرد: شرکت در دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی شاهین شهر از زمان افتتاح به مدت دوماه از تخفیف عام 30 درصدی برخوردار است، همچنین افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، کارمندان دولت، خانواده شهدا، دانشجویان و معلولان نیز می توانند از تخفیف ها و امکانات ویژه مصوب این مرکز استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۱۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • دانشجویان خود را نسبت به مسائل روز دخیل بدانند
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو