Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: دانشگاه جامع ۱۰۷۱ مرکز علمی کاربردی دارد ولی ما در مهر ۹۶ به ۸۴۰ واحد اجازه پذیرش دانشجو دادیم که به دلیل احکام نظارتی و عدم وجود زیرساخت در این واحد‌ها به آن‌ها اجازه پذیرش دانشجو ندادیم و حذف شدند. به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در نشست خبری که ظهر امروز در دانشگاه جامع برگزار شد در پاسخ به خبرگزاری دانشجو در خصوص وضعیت واحدهای دانشگاه جامع توضیح داد: ما در دانشگاه جامع علمی کاربردی دو هدف آموزشی یعنی ارتقای کیفیت و ماموریت گرایی را دنبال می‌کنیم که بر همین اساس در مهر ۹۵، ۱۳ هزار کد رشته محل پذیرش داشتیم که امسال این رقم را به ۸۵۰۰ رشته محل رساندیم یعنی ۳۰ درصد کاهش رشته محل داشتیم که این امر در جهت ماموریت گرایی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند در نیم سال دوم سال تحصیلی نیز ادامه داد.

وی افزود: به طور قطع تعداد رشته محل هایی که در بهمن ماه دانشجویان در آن‌ها پذیرش می‌شوند کمتر از ۸۵۰۰ رشته محل خواهد بود و برای همین امر تعداد کارگروه تشکیل شده و در منطقه بندی آمایش سرزمینی آموزش عالی نیز دانشگاه جامع در کنار دیگر دانشگاه‌ها فعالیت خود را آغاز کرده است. با این تفاوت که در دانشگاه جامع ۹ منطقه تعریف شده که برای ارزیابی این ۹ منطقه با موسسات ذیربط و کارشناسان راجع به ماموریت گرایی بحث و مذاکره داشتیم.

امید تصریح کرد: کمیته سه نفره‌ای وجود دارد که در نهایت نظرات در آن بررسی می‌شود و آنچه مسلم است این است که قدم‌های بعدی ما در راستای ماموریت گرایی خواهد بود و در سال ۹۷ این ماموریت گرایی به طور کامل انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع ۱۰۷۱ مرکز علمی کاربردی دارد، توضیح دارد: ما بر روی کاغذ این رقم را داریم که هنوز مجوز دارند، ولی در مهر ۹۶ به ۸۴۰ واحد اجازه پذیرش دانشجو دادیم که آن هم به این دلیل بود که برخی واحد‌ها خودشان از ادامه فعالیت منصرف شدند و یا ما به دلیل احکام نظارتی و عدم وجود زیرساخت در این واحد‌ها به آن‌ها اجازه پذیرش دانشجو ندادیم و حذف شدند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: این روند همچنان ادامه دارد و با کسی قراری نداریم تا با هر کیفیتی دانشجو تربیت کند و باید در هر واحدی علاوه بر تاکید بر آموزش مهارتی ۵۱۲ ساعت کار بینی و کارورزی وجود داشته باشد که هر دانشجو آن را بگذارند.

وی در خصوص حذف کنکور در آزمون سراسری نیز توضیح داد: اصولا وجود کنکور مطلوب نیست، ولی اینکه آیا هنوز ما آمادگی این مسئله را داریم که کنکور را حذف کنیم پرسش دیگری است البته که دانشگاه جامع یک تجربه موفق است و قرار بر این بود که در این دانشگاه آموزش‌های مهارتی به دانشجویان متقاضی ارائه شود که تاکنون این دانشگاه یک تجربه موفق در این زمینه بوده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۰۴۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی صدر با اعلام این خبر گفت: برای داوطلبانی که برای پذیرش در آزمون پذیرش دانشجو- معلم اعلام علاقه مندی کرده‌اند در گروه آزمایشی مربوطه یک کارت ورود به جلسه منتشر شده است.

وی افزود: این دسته از داوطلبان باید علاوه بر پاسخگویی به دفترچه‌های سؤالات آزمون اختصاصی مربوط به گروه آزمایشی انتخابی، به دفترچه سؤالات اختصاصی آزمون پذیرش دانشجو- معلم نیز پاسخ دهند.

صدر افزود: دفترچه سؤالات آزمون پذیرش دانشجو-معلم شامل ۲۰ سؤال با موضوع تعلیم و تربیت اسلامی و ۲۰ سؤال هوش و استعداد معلمی است و زمان پاسخگویی آن ۶۰ دقیقه خواهد بود.

معاون آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور در مورد تعداد داوطلبان آزمون دانشجو-معلم خاطرنشان کرد: در مجموع ۶۶۰ هزار و ۳۹۳ نفر برای شرکت در این آزمون داوطلب شده‌اند که ۶۶ درصد زن و ۳۴ درصد مرد هستند.

وی گفت: بیشترین علاقه مندی برای شرکت در آزمون دانشجو-معلم در گروه آزمایشی علوم انسانی با ۳۱۲هزار و ۱۱۱ داوطلب و کمترین علاقه مندی در گروه آزمایشی هنر با بیش از ۲۲ هزار داوطلب بوده است. در گروه آزمایشی علوم تجربی بیش از ۲۳۰ هزار داوطلب، در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی بیش از ۵۰ هزار داوطلب و در گروه آزمایشی زبان نیز بیش از ۴۴ هزار داوطلب شرکت در آزمون اختصاصی دانشجو-معلم شده‌اند.

صدر تصریح کرد: نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم در دانشگاه فرهنگیان در روزهای پنجشنبه ۶ و جمعه ۷ اردیبهشت برگزار خواهد شد. آزمون پذیرش دانشجو-معلم در سال ۱۴۰۳دریک نوبت و به صورت یک دفترچه مجزا و همزمان با نوبت اول آزمون سراسری برگزار می‌شود.

کد خبر 6088192

دیگر خبرها

  • پذیرش کمتر از ۳۰۰۰ دانشجو در دانشگاه‌های لرستان
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • اجرایی کردن طرح جامع جهاد علمی
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • رییس دانشگاه شاهد : باید بورسیه دانشجویان کشورهای جبهه مقاومت را در دستور کار خود قرار دهیم/ سال گذشته ۵۰ دانشجو از کشورهای مقاومت را بورسیه کردیم
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • جزییات آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم در کنکور ۱۴۰۳
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند