Web Analytics Made Easy - Statcounter

«شوی تبلیغاتی» نماینده آمریکا در سازمان ملل علیه ایران در شرایطی اجرا شد که صدای نهادهای حقوق بشری به دلیل حمایتهای تسلیحاتی واشنگتن از متجاوزان سعودی به آسمان رفته است.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل ـ رامین حسین آبادیان: «نیکی هیلی» نماینده ایالات متحده آمریکا در سازمان ملل متحد روز پنجشنبه با نمایش بقایای موشکی که انصارالله به ریاض، پایتخت عربستان سعودی شلیک کرده بود، جمهوری اسلامی ایران را به نقض تعهدات بین‌المللی متهم کرد! وی مدعی شد: «گزارشی که سازمان ملل منتشر کرده نشان می‌دهد که ایران برای حوثی‌ها در یمن سلاح ارسال کرده است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیلی ایران را به ثبات زدایی از منطقه متهم کرد و گفت: «آنچه از بررسی بقایای موشک برمی‌آید می‌تواند به عنوان شواهد انکارناپذیرِ نقض تعهدات بین‌المللی ایران و تلاش نافرجام ایران برای پنهان کردن این موارد تلقی شود». وی در کمال تعجب این ادعا را مطرح کرد که موشک شلیک شده به ریاض نشان گروه صنعتی شهید باقری را داشته است!  
البته این اولین باری نیست که جمهوری اسلامی ایران از سوی ایالات متحده آمریکا متهم به ارائه کمک های تسلیحاتی به گروه های مبارز یمنی می شود؛ پیشتر نیز آمریکایی ها سخنان مشابهی را در این زمینه مطرح کرده بودند، با این تفاوت که روز پنجشنبه طرح ادعاهای ضد ایرانیِ نیکی هیلی، با ارائه یک «شوی تبلیغاتی» با نمایش «بقایای موشک شلیک شده از سوی انصارالله» همراه شد.
پس از ادعاهای سراسر کذب هیلی علیه جمهوری اسلامی ایران، دیری نپایید که متحدان منطقه ای واشنگتن نیز دست به کار شدند و در دنباله روی کورکورکانه و مغرضانه از سیاست های ایالات متحده، یکی پس از دیگری انگشت اتهام را به سمت تهران نشانه رفتند. وزارت خارجه عربستان سعودی با صدور بیانیه ای از تلاش آمریکا برای برملا ساختن نقش ایران در یمن قدردانی کرد! از سوی دیگر، وزارت خارجه بحرین و همچنین امارات نیز با صدور بیانیه هایی جداگانه حمایت کامل خود از آمریکا را اعلام کرده و مدعی شدند: «ایران در امور یمن دخالت می کند و برای شبه نظامیان این کشور تسلیحات مختلف ازجمله موشک، پهپاد و قایق جنگی می رساند!»

دروغی که ۴۸ ساعت هم دوام نیاورد

 اتهام واهی آمریکا علیه ایران در خصوص تسلیح گروه های ریمنی درست در حالی مطرح می شود که حجم انتقادات نهادهای حقوق بشری از واشنگتن به دلیل استمرار در فروش تسلیحات کشتار جمعی به متجاوزان سعودی بیش از پیش افزایش یافته استدروغ بزرگی که نماینده دائم ایالات متحده آمریکا علیه ایران مطرح کرد در عرض کمتر از ۴۸ ساعت برملا شد تا به لکه ننگ دیگری بر پیشانی دولتمردان واشنگتن تبدیل شود، چراکه سخنگوی دبیرکل سازمان ملل به صورت مستقیم به فضاسازی ها علیه ایران واکنش نشان داد. «فرحان حق» در این خصوص گفت: «دبیرکل سازمان ملل هر ۶ ماه یک ‌بار گزارشی را درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ارائه می ‌دهد که شامل جنبه‌های مختلفی از فعالیت ‌های ایران می‌شود و گزارش فعلی نیز تحلیل‌ هایی را درباره موشک ‌های شلیک شده از یمن به سمت عربستان ارائه داده است. در این گزارش‌ ها تاکید می ‌شود که هیچ شواهد قطعی درباره منشاء این موشک‌ها وجود ندارد».

واقعیت این است که اتهام واهی ایالات متحده آمریکا علیه ایران در خصوص تسلیح گروه های مبارز یمنی درست در حالی مطرح می شود که حجم انتقادات نهادهای حقوق بشری از واشنگتن به دلیل استمرار در فروش تسلیحات کشتار جمعی به متجاوزان سعودی بیش از پیش افزایش یافته است. در واقع، آمریکایی ها با ارائه یک شوی تبلیغاتی بی ارزش در شرایطی که به دلیل حمایتهای تسلیحاتی از ریاض با انتقادات گسترده ای مواجه هستند، تلاش می کنند از طریق متهم ساختن ایران به افکار عمومی آدرس غلط داده و با این کار، به زعم خود مانع از تمرکز آنها بر نقش پررنگ و غیرقابل انکار واشنگتن در به راه افتادن حمام خون در یمن شوند. 

پس از سه سال از تجاوز مستقیم ائتلاف سعودی علیه مردم بی دفاع و بی گناه یمن، کمتر رسانه ای پیدا می شود که از این تجاوز به عنوان «تجاوز سعودی ـ آمریکایی» یاد نکند، چراکه حتی خودِ آمریکایی ها هم به خوبی می دانند که مردم یمن توسط سعودی ها و با سلاح آمریکایی به خاک و خون کشیده می شوند. قرارداد فروش تسلیحات آمریکا به عربستان به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار که در ماه مِی سال جاری میلادی میان واشنگتن و ریاض منعقد شد، تنها گوشه ای از حمایت های تسلیحاتی علنی آمریکایی ها از متجاوزان سعودی در یمن محسوب می شود. علاوه براین، نهادهای حقوق بشری بین المللی مانند سازمان عفو بین الملل نیز بارها و در مناسبت های گوناگون صراحتا آمریکا را به نقض حقوق بشر در یمن متهم کرده و خواستار توقف سریع حمایت های تسلیحاتی آن از عربستان سعودی شده اند. در چنین شرایطی طبیعی است که آمریکایی ها برای رهایی یافتن از فشارهای سیاسی و رسانه ای نشأت گرفته از نقش‌آفرینی‌شان در کشتار مردم یمن، به دنبال معرفی یک «دشمن فرضی» به نام جمهوری اسلامی ایران به جامعه جهانی باشند. 

انحراف انظار از قدس اشغالی

ادعاهای نماینده ایالات متحده آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در این برهه از زمان می تواند عوامل دیگری نیز داشته باشد که ازجمله آن «انحراف انظار از تحولات قدس آمریکایی ها تلاش کردند تا موجی را راه اندازی کنند که قادر به سایه افکندن بر تحولات قدس اشغالی و اقدام واشنگتن در شناسایی آن به عنوان پایتخت رژیم اسرائیل، باشداشغالی» است. پس از شناسایی قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی توسط رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا موجی از اعتراضات گسترده در سراسر کشورهای اسلامی از عراق، سوریه، لبنان و ایران گرفته تا مالزی، اندونزی و ترکیه به راه افتاد؛ اعتراضاتی که شعارهای ضد آمریکایی ازجمله به جزئی جدایی ناپذیر از آنها تبدیل شده بود و البته هم اکنون نیز تداوم دارند و متوقف نشده اند.

لذا آمریکایی ها با متهم کردن ایران و به صف کردن متحدانشان در منطقه برای جانبداری از طرح ازپیش برنامه ریزی شده خود، تلاش کردند تا موجی را راه اندازی کنند که قادر به سایه افکندن بر تحولات قدس اشغالی و اقدام واشنگتن در شناسایی آن به عنوان پایتخت رژیم اسرائیل، باشد و آن را به طور کامل تحت الشعاع قرار دهد. با این حال، موضع صریح و قطعی سازمان ملل متحد دربرابر دروغ بزرگ واشنگتن علیه ایران، آب سردی بود بر تمامی تلاش های مذبوحانه دولتمردان آمریکایی.

نشست استانبول؛ تیری زهرآگین بر پیکره آمریکایی ها

آمریکایی ها نشست استانبول را تیری بر پیکره خود تلقی کردند و  با تاخت و تاز علیه ایران درصدد برآمدند تا به نوعی از حامی شماره یک قدس اشغالیانتقام جویی کنندسران کشورهای اسلامی به منظور بررسی راهکارهای مقابله با اقدام رئیس جمهوری آمریکا علیه قدس اشغالی، روز چهارشنبه هفته گذشته در شهر استانبول ترکیه گردهم آمدند. در این نشست بیش از ۵۷ نفر از سران ارشد کشورهای اسلامی حاضر شدند و  در آن بر لزوم تقویت وحدت اسلامی، برخورد با یکجانبه گرایی کامل آمریکا و همچنین دفاع از مقدسات اسلامی و مسیحیت در شهر قدس تاکید کردند. به نظر می رسد که برگزاری این نشست آن هم به فاصله کوتاهی از اعلام موضع ترامپ در خصوص قدس اشغالی، عصبانیت شدید آمریکایی ها را به دنبال داشته است. آمریکایی ها این نشست را تیری زهرآگین بر پیکره خود تلقی کردند و از همین روی، با تاخت و تاز علیه جمهوری اسلامی ایران درصدد آن برآمدند تا به نوعی از حامی شماره یک قدس اشغالی و دشمن درجه اول رژیم صهیونیستی، انتقام جویی کنند.

عصبانیت از موفقیت آمیز بودن حمله موشکی

اما آنچه که در این میان به نظر می رسد در خشم و عصبانیت آمریکایی ها از حمله موشکی نیروهای یمنی به ریاض مؤثر بوده، موفقیت آمیز بودن این حمله است. موشک بالستیکی که یمنی ها موشک بالستیکی که یمنی ها شلیک کردند، به هدفش اصابت کرد و در فروگاه بین المللی ریاض فرود آمد. این حمله موشکیِ موفقیت آمیز، شکست سامانه پاتریوت ساختِ آمریکا در رهگیری آن را به وضوح نمایان ساختشلیک کردند، به هدفش اصابت کرد و در فروگاه بین المللی ریاض فرود آمد و پروازها را مختل کرد. این حمله موشکیِ موفقیت آمیز، شکست سامانه پاتریوت ساختِ آمریکا در رهگیری آن را به وضوح نمایان ساخت؛ مسأله ای که ضربه مهلکی به تاج صنعت نظامی آمریکا محسوب می شود. از سوی دیگر، روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» در این خصوص می گوید: «هفت موشک پاتریوت برای ساقط کردن موشک بالدار یمنی ها شلیک شد که هر موشک سه میلیون دلار هزینه دارد. با این حال، موشک یمنی ها به هدف اصابت کرد و سامانه پاتریوت در رهگیری آن ناکام ماند». براساس آنچه که گفته شد، یکی از عوامل اصلی عصبانیت آمریکایی ها و متوسل شدن آنها به شوی تبلیغاتی علیه ایران، ریشه در ضربه مهلکی دارد که نیروهای یمنی به آنها وارد کردند.

فضاسازی برای جلوگیری از تداوم حملات یمنی‌ها

موفقیت آمیز بودن حمله موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن به مواضع سعودیها آن هم در شهر ریاض، پایتخت عربستان، متحدان بین المللی این کشور ازجمله ایالات متحده آمریکا را برآن داشت با اتخاذ راهکاری مناسب، از تکرار چنین حملاتی حتی الامکان جلوگیری کنند. به همین دلیل، به موازات سعودیها که حملات ددمنشانه‌شان علیه غیرنظامیان بی گناه یمنی را تشدید کردند، آمریکایی ها نیز حامیان سیاسیِ گروه های مبارز یمنی را آماج حملات رسانه ای و تبلیغاتی قرار دادند تا با ایجاد موجی از ترس و وحشت، از تکرار چنین حملاتی جلوگیری کنند و بدین ترتیب، متحمل خسارت های مشابه نشوند. اما باز هم آمریکایی ها دچار اشتباه محاسباتی شدند، چراکه ارتش و کمیته های مردمی یمن بار دیگر یک موشک بالستیک از نوع «قاهر ام ۲» را به پایگاه سعودیها در شهر مرزی جیزان شلیک کردند؛ حمله ای که ازقضاء بازهم موفقیت آمیز بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا کیست؟ + تصاویر | شای داویدای کیست؟

به گزارش همشهری‌آنلاین، با افزایش اقدامات علیه دانشجویان و اساتید آمریکایی معترض به تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، نقش احزاب صهیونیستی در سرکوب این قیام دانشجویی بیش از پیش آشکار می‌شود.

«شای داویدای»، استاد مدیریت بازرگانی دانشگاه کلمبیا و «گدئون والتر»، نظامی کهنه‌کار سابق ارتش رژیم صهیونیستی و رئیس کمپین ضد «یهودستیزی» نقشی بسیار مهم را در اقدامات صورت گرفته علیه دانشجویان و اساتید معترض و واداشتن دستگاه‌های امنیتی آمریکا به اقدام علیه آن‌ها ایفا کردند.

هم‌زمان با آغاز اعتراضات دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا، این دانشگاه‌ها به میدان درگیری و سرکوب و بازداشت دانشجویان و اساتید معترض تبدیل شود و در بسیاری از این دانشگاه‌ها از جمله دانشگاه کلمبیا و نیویورک رخدادهایی به تحریک و رهبری این یهودیان صهیونیست اتفاق افتاد که از قضای روزگار روابط نزدیکی با شرکت‌های اسلحه‌سازی و فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی و بازاریابی تسلیحات این شرکت‌ها در سرزمین‌های اشغالی نیز دارند.

تجار سلاح

شای داویدای یکی از معروف‌ترین این یهودیان صهیونیست است که دانشجویان معترض را «تروریست» و «یهودستیز» و حامی «حماس» خواند. پیشینه داویدای نشان می‌دهد که وی یکی از اساتید دانشگاه کلمبیا با تابعیت «اسرائیلی - آمریکایی» است که سابقه خدمت در ارتش رژیم صهیونیستی را داشته و همواره در محافل مختلف از جمله شبکه‌های اجتماعی به این موضوع افتخار کرده و در کنار دیگر اعضای خانواده‌اش به تجارت سلاح و ارسال آن به سرزمین‌های اشغالی اشتغال دارد.

اگر «نعمت منوش شفیق»، رئیس دانشگاه کلمبیا، نخستین کسی بود که از پلیس نیویورک خواست برای سرکوب و بازداشت دانشجویان معترض وارد دانشگاه شود، داویدای نقش‌های بسیار خطرناک‌تری را در این زمینه بازی کرد.

وی بارها از «گارد ملی آمریکا» خواست برای سرکوب قاطع و جدی دانشجویان حامی فلسطین وارد دانشگاه شود و دانشجویان معترض دانشگاه کلمبیا را «نوادگان هیلتر» توصیف کرد.
وی بارها دانشجویان معترض را تهدید کرد که آن‌ها را به «اردوگاه آشویتس» می‌فرستد که صهیونیست‌ها ادعا می‌کنند، هیلتر در آنجا یهودیان را می‌سوزاند.
وقتی داویدای از FBI و گارد ملی خواستار دستگیری دسته جمعی دانشجویان معترض و مخالف صهیونیسم و اسرائیل شد، بسیار در آمریکایی‌ به شدت از او انتقاد و تأکید کردند که او "یک صهیونیست آدم‌کش و شریک در جنایات نسل‌کشی فلسطینی‌ها در غزه است".

پایگاه خبری آمریکایی «کانتر پانچ» ۲۲ آوریل ۲۰۲۴ در گزارشی دلایل مخالفت این صهیونیست‌ها از جمله خانواده «داویدای» با تظاهرات ضد اسرائیلی دانشجویان را فاش کرد و نوشت: «خانواده داویدای سرمایه‌گذاری کلانی در شرکت‌های اسلحه‌سازی دارند و توقف جنگ در غزه و تحریم شرکت‌های تسلیحاتی به آن‌ها زیان‌های مالی بسیاری می‌زند.»

به گفته این پایگاه خبری داویدای و خانواده‌اش ارتباط تنگاتنگی با شرکت‌های اسلحه‌سازی و فروش محصولات این شرکت‌های به رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی و خارجی دارند.

پدر شای، «الی داویدای»، از سال ۱۹۹۲ مدیرکل شرکت ARC است که در زمینه تولید قطعات تسلیحانی فعالیت می‌کند و ۵ ژوئن ۲۰۱۸ به عضویت هیئت مدیره این شرکت در آمد. از جمله تولیدات شرکت ARC ساخت سلاح و قطعات یدکی تفنگ های MCX و MPX است که توسط ارتش اسرائیل استفاده می شود و این جدای از سرمایه گذاری‌هایی است که این شرکت در سرزمین‌های اشغالی دارد.

همچنین این پایگاه خبری افشا کرد که پدربزرگ شای، «بینی داویدای»، بنیانگذار شرکت هواپیمایی «العال» رژیم صهیونیستی است که از قضا در سرکوب اعتراضات علیه این رژیم پیشینه بسیاری بدی دارد.

والدین ثروتمند شای یعنی پدرش الی و مادرش، «زوهار داویدای» از جمله بنیانگذاران و حامیان «مرکز توانبخشی داویدای» در شهرک صهیونیست‌نشین «تل هاشومر» در سرزمین‌های اشغالی هستند و دستگاه ضربان‌ساز قلبی که در سال ۲۰۲۳ به «بنیامین نتانیاهو» اهدا شد، از آن آن‌ها بود.

دانشجویان یهودی‌-آمریکایی عضو سارمان "دانشجویان برای عدالت در فلسطین" شعبه دانشگاه کلمبیا ۹ آوریل ۲۰۲۴ "طوماری" با امضای حدود ۱۲ هزار دانشجو به مدیریت دانشگاه ارسال کردند و از وی خواستار پایان همکاری با دایویدای شدند.

به گفته پایگاه خبری «کلمبیا اسپکتیتور»، به دلیل مواضع و دیدگاه‌های نژادپرستانه و درخواست‌هایش برای اعمال خشونت علیه دانشجویان معترض و تحریک به استفاده خشونت علیه آن‌ها، مدیریت دانشگاه کلمبیا مجبور شد تا از ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ از ورود او به دانشگاه جلوگیری کند.

وی از جمله کسانی بود که ادعا کرده بود، دانشجویان معترض اجازه برگزاری مراسم «عید پسح» را به دانشجویان یهودی دانشگاه کلمبیا نمی‌دهند. در پاسخ به این ادعا، نه تنها دانشجویان بلکه اساتید یهودی این دانشگاه به جمع دانشجویان معترض ملحق شده و تأکید کردند که در اجرای مراسم خود تحت هیچ‌گونه فشاری قرار ندارند. علاوه بر این‌که به عنوان یک یهودی اجازه نمی‌دهند، «اسرائیل» و لابی صهیونیستی در آمریکا از یهودی بودن آنها سوء استفاده و برای اهدافشان بهره‌برداری کنند.
در ادامه نیز طومارهایی در شکایت‌ از داویدای نوشته شد و به امضای دانشجویان دانشگاه کلمبیا از جمله دانشجویان یهودی رسید که آخرین آن، طوماری بود که توسط ۱۵ دانشجوی یهودی دانشگاه کلمبیا نوشته شد و موجب بازداشت و اخراج آن‌ها از دانشگاه شد.

نماینده موساد

یکی از کسانی که نقش کثیفی را علیه دانشجویان معترض دانشگاه‌های آمریکا و همچنین تظاهرات اعتراض‌آمیز لندن علیه رژیم صهیونیستی ایفا کرد، «گیدون والتر»، نماینده موساد بود.
این صهیونیست اسرائیلی مدیرعامل کمپین «مبارزه با یهودستیزی» است که نقشی محوری در اقدام علیه دانشجویان و اساتید معترض دارد. در سفر اخیر «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی به آمریکا وی عضو تیم امنیتی هرتزوگ بود.
«دیوید میلر»، روزنامه‌نگار آمریکایی فاش کرد که "گیدون والتر با شرکتی امنیتی همکاری می کند که تأمین امنیت هرتزوگ در آمریکا را برعهده داشت. این شرکت توسط دو افسر سابق سازمان «موساد» اداره می‌شود که نشان می‌دهد، وی با رژیم صهیونیستی و موساد در ارتباط است.
والتر همچنین معاون بزرگ‌ترین شرکت شهرک‌سازی در سرزمین‌های اشغالی است و چندین بار در فعالیت‌های تحریک‌آمیز علیه راهپیمایی‌های حمایت از فلسطینی‌ها در لندن شرکت کرده که باعث شده، پلیس او را توبیخ کند.
روزنامه عبری زبان «تایمز اسرائیل» ۲۲ آوریل ۲۰۲۴ او را به عنوان "مرد خط مقدم مبارزه با یهودستیزی در انگلیس" توصیف کرد و نوشت که چگونه وی با پلیس لندن در راهپیمایی طرفداران فلسطینی‌ها مقابله کرد.

میلیاردرهای یهودی صهیونیست

در کنار این افراد، میلیاردرهای یهودی صهیونیست را نباید نادیده گرفت که با پرداخت مبالغ مالی کلان به عنوان رشوه و کمک بلاعوض تلاش کردند، مدیریت دانشگاه را به اعمال فشار هرچه بیشتر علیه دانشجویان معترض وارد کنند.

«رابرت کرافت»، میلیاردر معروف یهودی صهیونیست از جمله این افراد است. وی صاحب محصولات پنیر معروف کرافت است که در کشورهای عربی بازارهای گسترده و بسیاری خوبی دارد. دارایی‌های وی ۱۲ میلیارد دلار برآورد می‌شود. وی در اعتراض به تظاهرات حمایت از فلسطین دانشجویان دانشگاه کلمبیا و ناتوانی در سرکوب آن، بودجه خود را از دانشگاه پس گرفت.
یکی از دلایل تصمیم مدیریت دانشگاه کلمبیا در غیر حضوری کردن کلاس‌های دانشجویان تا پایان ترم از دست دادن بودجه عنوان شده است که در صورت صحت این ادعا نشان می‌دهد، سرمایه‌های صهیونیستی در آمریکا چگونه به راحتی می‌توانند، با سرنوشت این کشور بازی کنند.

از دیگر یهودیان صهیونیست آمریکایی می‌توان به «بیل آکمن» اشاره کرد که نقش مهمی در برکناری رئیس دانشگاه هاروارد به دلیل عدم مقابله با اعتراضات دانشجویان این دانشگاه داشت.
وی علاوه بر اینکه رهبری کمپین برکناری «کلودین گای»، رئیس دانشگاه هاروارد را برعهده داشت، کمک‌های مالی خود را نیز از این دانشگاه قطع کرد تا مدیریت دانشگاه را برای سرکوب دانشجویان معترض تحت فشار بگذارد.

اکثر دانشگاه‌های آمریکا به حمایت‌ها و کمک‌های مالی میلیاردرها و تاجران برجسته این کشور وابسته هستند که برخی از آنها یهودیان صهیونیستی هستند که از اسرائیل حمایت می‌کنند. این میلیاردرهای صهیونیست نفوذ مالی خود را به اهرم فشاری برای سرکوب دانشجویان معترض به جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و کشتار فلسطینی‌ها تبدیل کرده‌اند.
آن‌ها تنها به دانشجویان و مدیریت دانشگاه برای توقف اعتراضات فشار نمی‌آورند، بلکه فشارهای خود را با کمک نمایندگان مسیحی صهیونیست راست به کنگره منتقل کرده‌اند تا به هر طریق ممکن موجب توقف اعتراضات دانشجویی علیه «اسرائیل» شوند.

رؤسای دانشگاه‌هایی همچون هاروارد، پنسیلوانیا و مؤسسه فناوری ماساچوست به شدت تحت فشار کمیته‌های کنگره تحت سلطه صهیونیست‌ها و حامیان آنها از راست افراطی مسیحی برای توقف اعتراضات دانشجویی قرار دارند. فشارهایی که منجر به استعفای رؤسای دانشگاه‌های هاروارد و پنسیلوانیا شد، اما شفیق، رئیس دانشگاه کلمبیا، برای اثبات وفاداری خود به صهیونیست‌ها خواستار ورود نیروهای پلیس به محوطه دانشگاه برای سرکوب معترضین شد.

«کریستوفر براون»، استاد دانشگاه کلمبیا، در مورد تصمیم نعمت شفیق، برای برای سرکوب دانشجویان گفت: ۱۸ آوریل ۲۰۲۴ روز سیاهی در تاریخ دانشگاه باقی خواهد ماند.
دانشجویان دانشگاه کلمبیا نیز با برافراشتن بنرها و پلارکاردهایی که روی آنها مذهب آنها نوشته شده بود (یهودی - مسلمان - مسیحی) تلاش کردند، این پیام را به صهیونیست‌ها برسانند که ادعای آن‌ها در مورد آزار و اذیت یهودیان به خاطر تظاهرات آنها در حمایت از غزه دروغی بیش نیست.

کارشناسان بر این باورند، آنچه دانشگاه‌های بزرگ آمریکا شاهد آن است، «آغاز یک رویداد بزرگ در آمریکاست و باعث می‌شود، شاهد چهره جدیدی از آمریکا باشیم، چهره‌ای که در آن نسل‌ها تعصب را کنار گذاشته و انسانیت را ملاک قرار داده‌اند.»

کد خبر 848349 منبع: فارس برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه ایالات متحده آمریکا فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • فیلم‌های تبلیغاتی در هند احساسات ضد اسلامی را تقویت می‌کند
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران برخی نهادها و اشخاص آمریکایی و انگلیسی را تحریم کرد + اسامی
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • پایه‌های «پاتریوت آمریکایی» فرو ریخت
  • ۷۱۹ حمله حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی در یک ماه
  • پشت‌پرده سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا کیست؟ + تصاویر | شای داویدای کیست؟