Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: هیچ‌گونه ارتباط تسلیحاتی با یمن نداریم، یمن در محاصره است و چنین امکانی در کل وجود ندارد در غیر این‌صورت ایران به قدری شهامت دارد که چنین اقدام و سیاستی را اگر داشته باشد، اعلام کند؛ آنچه امروز در دستان مردم یمن هست سلاح‌هایی است که از دولت‌های قبل در پادگان‌ها وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهرام قاسمی در گفت‌وگویی  با شبکه خبری العالم اظهار کرد: تبعات اعلام موضع جدید ترامپ نسبت به تغییر پایتخت رژیم اشغالگر قدس، گریبان دولت آمریکا را خواهد گرفت و منطقه را با بی‌ثباتی و آشوب‌های جدی مواجه خواهد کرد.

ملت مظلوم فلسطین راه مقاومت را ادامه خواهد داد

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: ملت مظلوم فلسطین  که طی چندین دهه گذشته تحت فشار و زیر ضربات شدید رژیم اشغالگر قدس قرار داشته‌اند و حقوقشان پایمال شده، نهایتا راه خودشان که همان مقاومت است، ادامه خواهند داد و  اقدام  اخیر آمریکا می‌تواند موجی از بی‌ثباتی، ناآرامی و ناامنی را در منطقه افزایش دهد و می‌تواند به حرکت های جدیدی در میان مردم فلسطین منجر شود که متاسفانه با برخورد و سرکوب اشغالگران صهیونیست مواجه شده؛ لذا یک وضعیت دشوار و نابهنجاری را ما در منطقه می‌بینیم که می‌تواند روز به روز گسترده‌تر و وخیم‌تر شود.

ضعف جهان عرب، زمینه گستاخی آمریکا را فراهم کرده است

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: اتفاقاتی که در منطقه افتاده و اقدامی که توسط آمریکا صورت گرفته، ناشی از برخی نقاط ضعفی است که به خصوص در جهان عرب وجود داشته و زمینه‌های لازم را برای این نوع گستاخی ها و این نوع تعرض ها فراهم کرده  است. بعد از این اعلام مواضع، جهان اسلام و جهان عرب در یک حرکت جمعی این موضوع را محکوم و با آن مقابله کردند و اقداماتی هم به شکل دیپلماتیک صورت گرفت که قطعا اقدامات لازمی بود ولی کافی نیست از جمله اجلاس سازمان همکاری اسلامی در استانبول که خوشبختانه در سطح بسیار خوبی برگزار شد و تعداد روسای شرکت کننده از کشورهای اسلامی بسیار بود.

مواضع یکپارچه منطقه علیه ترامپ بجز یک طرف همسو با اشغالگران

وی گفت: اقدام آمریکا در جهان حامیانی نداشت بجز خود آمریکا و رژیم اشغالگر قدس و شاید یک طرف دیگری که با رفتار و کردار خودش در منطقه طی سالیان اخیر نشان داده که چه قدر همسو و همسان با اشغالگران قدس علیه منافع جهان اسلام و جهان عرب اقدام می‌کند اما باقی کشورها و دیگران در اعلام موضع و موضع‌گیری نسبت به تصمیم ترامپ مواضع خوبی داشتند و یک یکپارچگی را نشان دادند.

قاسمی افزود: انتظار می رود که بیش از این و به صورت فراگیرتر و جدی‌تر و در مرحله عمل جهان اسلام و جهان عرب بتوانند پاسخ دندان‌شکنی را به این روش و اقدام آمریکا بدهند.

سازمان کنفرانس اسلامی می‌تواند فراتر از این اقدم کند

سخنگوی وزارت خارجه خاطرنشان کرد: با توجه به تعداد مسلمانان و کشورهای اسلامی، جهان اسلام و وجود سازمان همکاری اسلامی، می‌توانست و می‌تواند بیش از این، اقدام و اتخاذ موضع شود و ایجاد یک‌سری روندهای جدیدی را درجهان در پی این حوادث رقم بزند ولی متاسفانه اگر بخواهیم در یک شرایط واقع بینانه صحبت کنیم توقع ما و آن چیزی که انتظار داریم از سازمان همکاری اسلامی، جهان اسلام و جهان عرب در شرایط کنونی بسیار بیش از چیزی است که وجود دارد.

برخی‌ها در منطقه سرنوشت خود را به مصالح صهیونیست‌ها و آمریکا گره زده‌اند

قاسمی تصریح کرد،: متاسفانه به علت ناکارآمدی و عدم درایت برخی از کشورهایی که در جهان عرب هستند و می توانند نفوذ داشته باشند ولی سرنوشت خود را به مصالح صهیونیست ها و امریکا گره زده اند، باعث تضعیف این سازمان شده و سازمان را تبدیل کرده اند به جایگاهی برای برخی از اهداف نامقدس خودشان که نهایتا در شرایط خطیر کنونی می بینیم که این سازمان و جهان عرب و جهان اسلام، آن مقداری که مردم مسلمان و مردم آزاده جهان انتظار دارند، نمی تواند آن کارایی لازم را داشته باشد.

اجلاس استانبول در واکنش به اقدام ترامپ، گامی رو به جلو بود

سخنگوی وزارت خارجه افزود: با توجه به وقایع و روند حوادث در سازمان همکاری اسلامی، می‌شود گفت آنچه که در اجلاس اخیر اتفاق افتاد گامی رو به جلو است و باید کمک کرد که مواضع کشورهای اسلامی در یک فرایند رو به جلو بتواند از استحکام و صدای فراتر و بلندتری برخوردار شود.

ایران حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین ادامه خواهد داد

وی گفت: سیاست جمهوری اسلامی ایران در قبال قدس شریف، مردم فلسطین و مظلومیت فلسطین، تجاوزهای مکرر و متعدد و اشغالگری صهیونیست‌ها از ابتدا روشن، صریح و بسیار شفاف بوده و فکر می‌کنم تنها کشوری که در جهان اسلام همواره دغدغه مردم فلسطین را داشته، جمهوری اسلامی ایران بوده است.

قاسمی افزود: دقایقی بعد از موضع‌گیری آمریکا، بلافاصله جمهوری اسلامی ایران مواضع خود را رسما اعلام و اقدام آمریکا را به شدت محکوم و اعلام کرد که این اتفاق شوم و این واقعه تلخ می‌تواند جهان و منطقه را با بی‌ثباتی هرچه بیشتر مواجه کند و بر مقاومت و نهضت مقاومت در منطقه تاکید کرد و ما همچنان حمایت خود را از مردم مستضعف فلسطین ادامه خواهیم داد.

مقاومت اجازه نداده بسیاری از خواب های آشفته رژیم صهیونیستی تعبیر شود

وی گفت: رژیم اشغالگر قدس چیزی جز زبان زور نمی‌فهمد و تنها با یک مقاومت فراگیر می توان بر این اشغالگری ها پایان داد.

قاسمی تصریح کرد: طی دهه های گذشته مقاومت وجود داشته و اجازه نداده بسیاری از خواب های آشفته رژیم صهیونیستی تعبیر شود و با مقاومت خودش با دستان خالی، راه افتخارآفرین خودش را در مقابله با اشغالگری و تجاوز ادامه داده است.

وی گفت: در جهان امروز کسان بسیاری هستند که با روش‌ها و سیاست های آمریکا در منطقه و به خصوص در مورد اقدام اخیر مخالف هستند به طوری که ما در جهان شاهد یکپارچگی فراگیر و گسترده بودیم در ضدیت با مواضع ترامپ. ما این وحدت نظر را که با صدای بلند بیان شد، در مجموع کشورهای اروپایی دیدیم و حتی در آمریکای شمالی و جنوبی و سایر نقاط جهان خارج از جهان اسلام و حتی جهان عرب این مخالفت صریح وجود داشت.

اثرات معکوس تصمیم ترامپ

سخنگوی دستگاه دیپلماسی با اشاره به اثرات معکوس تصمیم رئیس جمهوری آمریکا علیه قدس در جهان اسلام، گفت: دولت آمریکا با در نظر گرفتن سیاست های عربستان و نفاقی که این کشور در منطقه ایجاد کرده است، بر این تصور بود که بهترین زمان را برای اعلام این موضوع انتخاب کرده است ولی تاکنون موضع آمریکا نتایج معکوسی داشته و کمک کرده به ایجاد همبستگی و وحدت در جهان اسلام؛ حتی خیزشی به نفع مردم فلسطین در جهان ایجاد کرده و این نشان‌دهنده اشتباه بزرگ ترامپ بوده است.

به گزارش شبکه خبری العالم، سخنگوی دستگاه دیپلماسی اظهارت ضد ایرانی «نیکی هیلی» را نمایشی تکراری و مضحک دانست  و تصریح کرد: فرافکنی دولت آمریکا در بحران‌هایی که با آن مواجه می‌شود موضوع جدیدی نیست، خصومت‌های آمریکا از دیرباز در ایران وجود داشته چه زمانی که دولت ملی ایران را با کودتا برکنار کرد و چه پس از انقلاب و با تحریم‌های خصمانه، امروز هم طبیعی است که دولت آمریکا در جواب به شکست‌های خود در مقابل جمهوری اسلامی ایران دست به این‌گونه تبلیغات بزند و بخواهد شکست‌های هم‌پیمان‌های خود در منطقه را پوشش بدهد و کشور دیگری را متهم کند، قطعاً تمام کسانی که این دست اخبار را حتی در آمریکا دنبال می‌کنند این نوع نمایش و بازی کثیف را به طنز گرفته‌اند و برای آنها مشخص است که این موضوع نمایشی با نتیجه مشخص است.

حضور ایران در سوریه و عراق مستشاری است

قاسمی افزود: ایران در کشورهای منطقه حضور نظامی به آن معنا که در جهان وجود دارد، نداشته و صرفا کمک های مستشاری به دولت های سوریه و عراق برای تقویت روش های مبارزه کرده است و این اتهام که ایران به گروه های مختلف سلاح می دهد مردود است و قویا آن را تکذیب می‌کنیم، این موضوع مشخص است که مردم این کشورها از کیان کشور خود دفاع کردند و نه گروه هایی که می خواهند با ایدئولوژی دیگران به کشوری نفوذ کنند و حاکمیت آن را از مردم بگیرند؛ در یمن نیز این مهم صادق است و این کشور در محاصره کامل است به نحوی که امکان ارسال کمک‌های بشردوستانه را هم ندارد.

هیچ‌گونه ارتباط تسلیحاتی با یمن نداریم

قاسمی تاکید کرد: ما هیچ‌گونه ارتباط تسلیحاتی با یمن نداریم، یمن در محاصره است و چنین امکانی در کل وجود ندارد در غیر این‌صورت ایران به قدری شهامت دارد که چنین اقدام و سیاستی را اگر داشته باشد اعلام کند؛ آنچه امروز در دستان مردم یمن هست سلاح‌هایی است که از دولت های قبل در پادگان ها وجود داشته، امروز مشاهده می کنیم یمن برای آنکه در مقابل تجاوز و حملات بی‌امان از خود محافظت کند به سراغ تکنیک‌های درونی رفته و این طبیعی است.

بحث توانمندی دفاعی قابل مذاکره نیست

سخنگوی دستگاه دیپلماسی پیرامون توانمندی دفاعی ایران گفت: بحث توانمندی دفاعی هر کشوری به خود آن کشور بازمی‌گردد و قابل مذاکره نیست؛ ما با توجه به جایگاه خاص جغرافیایی خود و تجربه‌ای که پیش از این داشته‌ایم آموخته‌ایم که باید توانمندی‌های خود را تقویت کنیم.

قاسمی تصریح کرد: ما از گفت‌وگو ابایی نداریم و بارها این کار را کرده‌ایم اما آنچه که به مذاکره باز می‌گردد و این موضوع که بخواهند از خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران عبور کنند و سیاست‌های دفاعی ایران را نادیده بگیرند و در مورد چه داشتن‌ها و چه نداشتن‌های ایران صحبت کنند قطعاً قابل پذیرش نیست و ما در این موضوع با هیچ کشوری مذاکره نخواهیم کرد.

بهرام قاسمی در رابطه با نقش حشدالشعبی در عراق نیز  گفت: نقش حشدالشعبی کاملا مشهود است و باید آن را پاس داشت به نظرم این نوع مسایل در حیطه مسایل داخلی دولت عراق است و به مردم و دولت و تصمیماتی که با توجه به رهنمودهای مرجعیت محترم در عراق خواهند گرفت، مربوط می‌شود و ما باید نظاره‌گر باشیم و ببینیم که مردم و دولت عراق چه تصمیمی برای ادامه مسیر دموکراتیک و مردم‌سالاری و مبارزه با تروریسم اتخاذ می‌کنند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۵۲۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است

به گزارش خبرآنلاین «رانیا» همسر «عبدالله دوم» پادشاه اردن در مصاحبه‌ای که با شبکه خبری ‏«سی‌بی‌اس» داشت، اظهار کرد: «ناکامی جهان در متوقف کردن فجایع و جنایات اسرائیل در غزه، سابقه بسیار خطرناکی را برای مابقی جهان ایجاد می‌کند و زمان آن رسیده که جامعه جهانی از جمله آمریکا از نفوذ سیاسی خود استفاده کرده و اسرائیل را به متوقف کردن جنگ و موافقت با انتقال کمک‌ها مجبور سازد.»

به نقل از ایسنا ملکه رانیا گفت: «فلسطینی‌ها و سایرین در خاورمیانه، ایالات متحده را به‌عنوان یک عامل توانمندساز و تسهیل‌گر اسرائیل در جنگ با حماس می‌دانند. مردم، ایالات متحده را به‌عنوان یک طرف در این جنگ می‌بینند. چون مقامات اسرائیلی می‌گویند که بدون حمایت آمریکا نمی‌توانستند این جنگ را به راه بیندازند. آمریکا ممکن است نزدیک‌ترین متحد اسرائیل باشد، اما یک دوست خوب، دوست را مسوول می‌داند. اقدامات اسرائیل نه تنها خیانت به مردم غزه بلکه در واقع خیانت به تضمین‌ها برای حفظ جان همگی ماست.»

رانیا گفت جهان در حال دریافت «پیام‌های متناقضی» از سوی ایالات متحده است که به گفته او، هم نسبت به مرگ غیرنظامیان در غزه ابراز نگرانی کرده و هم سلاح‌های تهاجمی را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است که علیه فلسطینی‌ها استفاده می‌شود. او از جامعه بین‌المللی خواست تا از اهرم‌های فشاری برای وادار کردن تل‌آویو برای اجازه دادن برای ورود کمک‌ها به غزه و پایان دادن به جنگ استفاده کند و گفت ایالات متحده می‌تواند این کار را با گفتن اینکه به ارائه سلاح‌های تهاجمی به صهیونیست‌ها ادامه نخواهد داد، انجام دهد.

به گفته او، غزه‌ای که ۷ ماه پیش وجود داشت، دیگر «قابل شناسایی» نیست. رانیا گفت: «این جنگ کاملا ویرانگر بوده و بر خلاف آنچه اسرائیل می‌گوید، دفاعی نیست.»

او همچنین با اشاره به اعتراضات دانشجویی در سراسر جهان علیه جنگ غزه و به‌ویژه در آمریکا که برخی به آن برچسب «یهودستیزی» می‌زنند تا آن را از مسیرش منحرف کنند، گفت: «احساسات در حال افزایش است و من فکر می‌کنم مردم از آنچه این دانشجویان به آن اعتراض دارند، غافل شده‌اند. از نظر آنها، مسئله غزه و درگیری فلسطین بیشتر به عدالت اجتماعی مربوط می‌شود. آنها از حقوق بشر، حقوق بین‌الملل و اصولی که زیربنای حقوق بین‌الملل هستند، دفاع می‌کنند. آنها برای آینده‌ای که قرار است به ارث ببرند، مبارزه می‌کنند.»

همسر پادشاه اردن افزود: «این احساس وجود دارد که قوانین انسانی به صورت گزینشی اجرا می‌شوند، بی‌عدالتی وجود دارد و زندگی ما بی‌ارزش است، این مساله‌ای است که باور دارم قطعا باعث از دست رفتن بخش بزرگی از اعتبار آمریکا شده و نیز باعث می‌شود ما در مورد رویکردمان درباره ساختار جهانی بازنگری کنیم.»

او در ادامه گفت: «زمانی که هم‌پیمانان اسرائیل نتوانستند آن را متوجه مسوولیتش در کارهایش کنند، فرهنگ فرار از مجازات ایجاد شد و این شرایط ده‌ها سال است که وجود دارد و اسرائیل احساس می‌کند که از هر قانون و استاندارد بین‌المللی مستثنا است؛ شما یا بخشی از جامعه جهانی هستید و به قوانین و اصول پایبندید، یا اینکه یک طرف طرد شده هستید.»

رانیا در ادامه تاکید کرد: «غزه در حال حاضر نمونه‌ای کوچک از هرج و مرج جدید جهانی و نشانه فروپاشی استانداردهای بین‌المللی و بازگشت این اصل است که "بقا برای قوی‌ترین است" و فکر می‌کنم این نه تنها برای منطقه ما بلکه برای کل جهان بسیار خطرناک است.»

همسر پادشاه اردن درباره شرایط انسانی موجود در غزه هم گفت: «شهرها کاملا به زمین‌هایی بایر تبدیل شدند، کودکانی شاد که در مرحله رشد بودند، به پوست و استخوان تبدیل شدند، ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در منطقه‌ای محاصره شده زندگی می‌کنند.»

او ضمن درخواست از جامعه جهانی برای ممانعت از یورش گسترده رژیم صهیونیستی به رفح، این عملیات را «پایان کار ساکنان غزه» توصیف کرد که «از ابتدای جنگ به صورت برنامه‌ریزی شده به جنوب نوار غزه سوق داده می‌شوند.»

رانیا در پایان این گفت‌وگو، جنگ علیه غزه را «یکی از بزرگ‌ترین لشکرکشی‌های تاریخ معاصر» دانست «چرا که بسیاری از مردم را از خانه‌هایشان دور کرده و باعث شده که آنها احساس کنند عدالتی در جهان وجود ندارد، اما این جنگ نه اسرائیل و نه جهان را به مکانی امن‌تر تبدیل نمی‌کند.»

این مصاحبه در حالی انجام شد که رئیس‌جمهور آمریکا قرار است طی روزهای آینده با عبدالله دوم، پادشاه اردن دیدار کند. دولت بایدن همچنین با ضرب‌الاجلی مواجه است تا در روزهای آتی به کنگره اعلام کند که آیا رژیم صهیونیستی از سلاح‌های آمریکایی مطابق با قوانین بین‌المللی استفاده می‌کند یا خیر.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903387

دیگر خبرها

  • بگومگوی ثریا قاسمی با صادق قطب‌زاده
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • تفاوت بوته با درخت
  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • عملیات وعده صادق وجدان مردم آزادیخواه جهان را بیدار کرد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ‌التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • بیانیه انجمن اسلامی فارغ التحصیلان آمریکا و کانادا در پی جنبش جهانی حمایت از فلسطین
  • امروز نظام جمهوری اسلامی باعث سربلندی محور مقاومت و کل جهان اسلام شده‌ است