Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- قائم مقام دانشگاه شیراز گفت: انتظار ما از نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که با رای قاطع به منصورغلامی وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری، این وزارتخانه را بیش از پیش حمایت کنند.

دکتر سید علی اکبر صفوی، شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود:در شرایط فعلی آقای غلامی هم در سطح کشور و هم در سطح وزارت علوم مورد حمایت بسیاری از بزرگان است و ما آماده ایم تا از نخستین روز آغاز فعالیتش در وزارت علوم به او و دولت کمک کنیم چرا که برای بهبود کشور راهی هم جز این نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: هر کسی درک کوچکی از مفهوم توسعه و مفاهیم دانش وعصر اطلاعات داشته باشد، مهمترین وزارتخانه کشور در توسعه بلند مدت، زنده نگه داشتن صنعت، تحلیل صحیح از شرایط جامعه و در آموزش تخصصی و دانش محور نیروی انسانی را وزارت علوم می داند.
وی درخصوص مطالبات دانشگاهیان از وزارت علوم هم گفت: ایجاد محیط علمی سرشار از نشاط، پویایی، امنیت فکر و اندیشه با حداقل های لازم از نظر امکانات، تسهیلات و اختیارات و بهترین تعاملات بین المللی، از حداقل های مطالبات دانشگاهیان است تا بتوانند به وظایف خود در زمینه استقلال و توسعه کشور و حل مشکلات بزرگ و پیچیده کشور عمل کنند.
قائم مقام دانشگاه شیراز افزود: بی شک فشارهای وارده بر وزارت علوم و رئیس جمهوری در بحث انتخاب وزیر علوم و همچنین در جهت محدود کردن اختیارات این وزارتخانه و محروم کردن مردم و وزارت از خدمات بسیاری از افراد توانمند، گامی واپس گرایانه و در خلاف مسیر حرکت علمی است و خواست دانشگاهیان نیست.
صفوی ادامه داد: از سوی دیگر، وزیر علوم باید کاملا با این فضا آشنا بوده و خود از جنس نخبگان و دنیا دیدگان حوزه علم و فناوری باشد.
او ادامه داد: همچنین با توجه به وظایف سخت وزارت و نیز سختی و پیچیدگی مدیریت و همراهی نخبگان برجسته کشور در جهت مطالبات و انعطاف پذیری های منطقی آنها، وزیر این وزارتخانه باید تجارب مدیریتی بسیار خوبی در فضاهای دانشگاهی داشته باشد و در عین حال مقبول این قشرهای دانشگاهی باشد.
وی افزود: وزیر پیشنهادی علوم از بسیاری از این ویژگی ها برخوردار است و با درایت و تجربه بسیار بالایی که در سطح مدیریت دانشگاه دارد می تواند بسیاری از دغدغه های دانشگاهیان را کاهش دهد و موج پویایی علمی و امید به آینده را در دانشگاه ها احیا کند.
صفوی اظهار کرد: با توجه به اینکه وزیر پیشنهادی علوم سال های بسیاری در این وزارتخانه حضور نداشته و اغلب دانشجویان شناخت چندانی از وی ندارند، بنابراین باید به سال های مدیریت دانشگاه وی و همچنین طی کردن دوران دکتری در یکی از بهترین دانشگاه های جهان و سایر تجارب ارزشمند او اشاره کرد و توجه داشت.
او ادامه داد: قطعا در کشور استعدادهای فراوانی برای مدیریت های وزارت علوم وجود دارند اما چون فرصت هنرنمایی نداشته اند هنوز شناخت خوبی از آنها نیست و آقای غلامی چون سال های زیادی بعنوان رئیس دانشگاه خدمت موفق داشته، هم با فضای دانشگاهیان آشنایی خوبی دارد و هم با بسیاری از مدیران موفق سابق و فعلی وزارت علوم و دانشگاه های کشور در ارتباط بوده و می تواند از همکاری و مشورت بسیاری از آنها بهره ببرد.
منصور غلامی دکترای رشته باغبانی و رئیس فعلی دانشگاه بوعلی سینای همدان نخستین گزینه پیشنهادی رئیس جمهوری برای تصدی پست وزارت علوم دولت دوازدهم است که باید رای اعتماد مجلس را کسب کند.
او متولد 1333 همدان و فارغ التحصیل رشته کشاورزی تا مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه بوعلی سینای همدان و مقطع دکتری در دانشگاه آدلاید استرالیا است. وی در دوران مختلف در دانشگاه همدان سمت های مدیریتی داشته است.
هفدهم مرداد ماه امسال لیست 17 نفره وزرای دولت دوازدهم از سوی رییس‌جمهوری به مجلس معرفی شد که در آن نام وزرای علوم و نیرو خالی بود. حجت الاسلام حسن روحانی برای اداره وزارت علوم سید ضیا هاشمی استاد علوم اجتماعی دانشگاه تهران و معاون فرهنگی و اجتماعی این وزارتخانه را به عنوان سرپرست منصوب کرد تا در مهلت قانونی بتواند گزینه مورد نظر خود برای وزارت را به مجلس معرفی کند.
جلسه اخذ رای اعتماد وزیر علوم یکشنبه هفته جاری (فردا) در صحن مجلس شورای اسلامی برگزار می شود.
مصاحبه :‌سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده:‌غلامرضا مالک زاده
6122/ 1876

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مجتبی صفری در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: مهم‌ترین فایده‌ نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد : فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره‌ تیتر 13 یک رسالت ویژه‌‌ دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه‌ عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: انتقال معنا به مخاطب یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند، کسانی که در حوزه‌ نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد،

محمد علی وطن دوست افزود: ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد : هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.

منتظمی، دبیر این جشنواره نیز اظهار داشت: جشنواره‌ تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ علوم و بهداشت، مدیرکل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد بنابراین در مرحله‌ اول، 100 داور انتخاب و هر اثر 2 بار مورد داوری قرار گرفت و در مرحله‌ دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ رسانه‌ دعوت ‌کردیم.

دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی عنوان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یکدیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم فعالیت می‌کنند که سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر 13» تا 30 آذر ماه 1402 فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی ماه توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • واکنش وزیر علوم به یورش پلیس آمریکا به دانشجویان
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • تأکید وزیر علوم بر حمایت دانشگاهیان از خیزش علیه جنایات رژیم صهیونیستی
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا استعفا کرد
  • سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به جنگ غزه از سمت خود استعفا کرد
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد