Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) در گزارشی از نمایشگاه مطبوعات که نهمین دوره آن پس از تعطیلی سه ساله در حال برگزاری است، دیدگاه های خبرنگاران فعال استان دراین زمینه را جویا شده که بیشتر آنها از اینکه این دوره پس از وقفه ای به نسبت طولانی برگزار شده ابراز خرسندی کرده اما نسبت به نوع و نحوه برگزاری آن انتقاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یکی از فعالان رسانه ای تبریز با بیان اینکه ضعف های آشکاری در برگزاری این نمایشگاه وجود دارد، گفت: این دوره از نمایشگاه به لحاظ کمی و کیفی ضعف های بسیار زیادی دارد که نبود برنامه ریزی مناسب از دلایل اصلی آن می باشد.
رامین فرهودی اظهار کرد: بسیاری از غرفه هایی که به نمایشگاه اختصاص یافته خالی است که البته بیانیه انجمن صنفی مدیران مسئول مطبوعات در این رابطه تاثیرگذار بوده که نشان می دهد اختلاف نظرهایی در این زمینه وجود دارد.
وی با بیان اینکه حضور در نمایشگاه مطبوعات باید با ساز و کارهای محکمی همراه باشد و اجازه ورود هر نشریه و پایگاه خبری نوپا در آن داده نشود، یادآور شد: با توجه به اینکه یکی دو سال اخیر نشریات مختلف و زیادی مجوز گرفته اند اما توان حضور در آن را ندارند که در این خصوص اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی باید مساعدت های لازم را بکند.
فرهودی ادامه داد: البته اگر حضور در نمایشگاه بر اساس معیارهای مشخص و رتبه بندی رسانه ها صورت بگیرد، به مراتب نتایج بهتری از چنین رویدادهای فرهنگی اخذ می شود.
وی افزود: هرچند تلاش ها و فعالیت های رسانه های استان قابل تقدیر است اما در نمایشگاه ها باید آن دسته از رسانه ها حضور یابند که حرفی برای گفتن در عالم اطلاعات و تبادلات فرهنگی داشته باشند.
به گزارش ایرنا، یکی از خبرنگاران حاضر در نمایشگاه مطبوعات آذربایجان شرقی نیز به ضعف کمی و کیفی این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: به دلیل تحریم برخی نشریات امسال نمایشگاه قابل قبولی را مشاهده نمی کنیم.
شهرام صادق زاده اظهار کرد: اینکه تعدادی از رسانه ها از حضور در نمایشگاه انصراف داده و آن را تحریم کرده اند، نیاز به آسیب شناسی دارد و باید مسئولان امر در این خصوص نشست های تخصصی برگزار کرده و مانع از بروز اختلاف نظرها شوند.
وی با بیان اینکه تنها تفاوت برگزاری نمایشگاه امسال نسبت به دوره های قبلی مربوط به سالن برگزاری است، ادامه داد: در سال های گذشته یکی از سالن های حاشیه ای و دور دست نمایشگاه به مطبوعات اختصاص داشت که خوشبختانه امسال در این زمینه تجدید نظر صورت گرفته و یکی از سالن های خوب نمایشگاه به آن اختصاص یافته است.
صادق زاده، استقبال پایین مردمی را از دیگر نقاط ضعف نمایشگاه مطبوعات ذکر کرد و گفت: البته مسئولان امر برای پوشش صورت قضیه، محل صدور بن های کتاب را در سالن محل برگزاری نمایشگاه مطبوعات قرار داده اند تا تردد مردم در آن بیشتر به چشم بخورد.
ناهید ابراهیم زاده یکی دیگر از فعالان رسانه ای تبریز، بروز اختلافات صنفی را یکی از دلایل برگزاری ضعیف نمایشگاه نهم بیان کرد و گفت: البته این اختلافات بسیار جزئی است و می توان با برگزاری نشست های هم اندیشی در این زمینه به اتحاد و همدلی رسید.
وی اضافه کرد: باید توجه داشت که همدلی، هماهنگی و وحدت رویه باید جزو اولویت های کاری اهالی رسانه در این گونه نمایشگاه ها باشد که امیدواریم در دوره های بعدی در این خصوص شاهد تحولات چشم گیر باشیم.
ابراهیم زاده، تغییر محل برگزاری نمایشگاه را یکی از نقاط قوت نمایشگاه نهم برشمرد و افزود: در سال های گذشته بدترین و نامناسب ترین سالن ها به مطبوعات اختصاص داشت که امسال مسئولان مساعدت کرده و سالن شهریار که دسترسی آسان مردم را دارد، به نمایشگاه مطبوعات داده اند که جای تشکر از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دارد.
وی، استقبال مردمی از نمایشگاه را پایین خواند و دلیل آن را ضعف و مخاطب پذیر نبودن رسانه های استان بیان کرد و گفت: می توان با آسیب شناسی و بررسی اشکالات کار رسانه ای در این زمینه به موفقیت هایی دست یافت.
یکی از خبرنگاران تبریزی نیز با بیان اینکه انتظار می رفت با توجه به رویداد تبریز 2018 نمایشگاه مطبوعات با کیفیت تر و با شکوه تر برگزار شود، گفت: اما در عمل برگزاری این نمایشگاه فاصله زیادی با نقطه مطلوب داشت و کمبودها و کاستی ها بسیار زیاد بود.
سعید ایریلو افزود: در این نمایشگاه به لحاظ نوع و نحوه برگزاری و نیز غرفه بندی ها به ذائقه مردم توجهی نشده اما همین که پس از سه سال تعطیلی برگزاری آن از سر گرفته شده است، را به فال نیک می گیریم.
وی اضافه کرد: با توجه به هزینه های بالای حضور در نمایشگاه انتظار داشتیم نهادها و سازمان های فرهنگی برای رسانه ها کمک حال بوده و برای معرفی تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی وارد عرصه می شدند، با این حال هرچند حضور رسانه ها نسبت به دوره های قبلی کمرنگ است، اما همین مقدار هم جای شکر دارد.
ایریلو، دلیل حضور کم تعداد نشریات و خبرگزاری های آذربایجان شرقی در نمایشگاه را صف بندی های بی مورد در بین رسانه ها دانست و افزود: جای تاسف است که عده ای در این وادی عده ای را قبول ندارند و همین موجب بروز اختلافات می شود.
وی ادامه داد: اینکه از میان بیش از 300 عنوان نشریه تنها 60 غرفه آن هم به طور ناقص برای نمایشگاه مطبوعات پر شده است، جای تامل و تاسف دارد.
یکی دیگر از فعالان رسانه ای تبریز با بیان اینکه استقبال مردمی از نمایشگاه نهم نسبت به سال های قبل پایین است، گفت: اگر واقع بینانه نگاه کنیم، بیشتر کسانی که به عنوان بازدید کننده در این محل حاضر می شوند، اغلب مردمی هستند که در حال تردد برای گرفتن بن کتاب هستند نه کسانی که صرفا برای مطبوعات وقت بگذارند.
امیرعلی گل محمدی، نبود حمایت های لازم و کافی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز نبود برنامه ریزی جامع از دلایل ضعیف برگزار شدن نمایشگاه مطبوعات است که باید در سال های آینده مسئولان در این خصوص اقدامات شایسته انجام دهند.
وی ادامه داد: باید به گونه ای برای این نمایشگاه ها برنامه ریزی شود که نشریات از جای جای استان برای حضور در آن تشویق و ترغیب شوند نه اینکه اندک رسانه برای حضور و مشارکت تمایل نشان دهد.
گل محمدزاده، نبود سرویس دهی مناسب و کافی برای غرفه داران را از نقاط ضعف این دوره از نمایشگاه ذکر کرد و افزود: حتی مسئولان از ارایه پذیرانی ناهار نیز امسال دریغ کردند در حالی که در سال های گذشته در این خصوص تدارکات مناسبی دیده می شد.
به گزارش ایرنا، نهمین نمایشگاه مطبوعات آذربایجان شرقی همزمان با برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تبریز در حال برگزاری است.
این دو نمایشگاه از دوم آبان شروع شده و امروز / یکشنبه/ آخرین روز برگزاری آن است.
گزارش از: سیدیحیی مرتضائی ** انتشار: رستگار
3038/6183

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۱۵۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رجز خوانی رژیم صهیونیستی در آستانه نشست قاهره

بعد از مشخص شدن، موافقت مشروط حماس با توافق پیشنهادی از سوی مصر، محافل صهیونیستی رجز خوانی خود را برای کسب حداکثر امتیاز از نشست قاهره آغاز کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، رسانه‌های عبری زبان به نقل از یک مسئول عالی‌رتبه سیاسی اعلام کردند: اسرائیل به هر حال چه با توافق و چه بدون توافق مربوط به آزاد سازی ربوده شدگان(اسرا) به رفح حمله خواهد کرد تا باقی مانده توان نظامی حماس را هم در آنجا از بین ببرد.

یک مقام مسئول سیاسی در رژیم صهیونیستی که رسانه‌های عبری زبان هویتش را اعلام نکردند در واکنش به اخبار منتشر شده در رابطه با پیشرفت حاصل در توافق مبادله اسرا که در بر گیرنده پایان جنگ هم هست، خبر داد: بر خلاف آنچه که منتشر می‌شود، اسرائیل به هیچ عنوان با پایان جنگ موافقت نخواهد کرد و حاضر به گنجانیده شدن این بند در توافق مبادله اسرا نخواهد شد، چون سطح سیاسی در اسرائیل تصمیم به انجام حمله به رفح را گرفته است و ارتش اسرائیل برای از بین بردن بقایای نیروهای حماس وارد این منطقه خواهد شد، این تهاجم چه در صورت اعمال آتش بس موقت برای آزادی اسرا و چه بدون آن به انجام خواهد رسید.

پایگاه عبری زبان وای نت هم در این رابطه اعلام کرد، محافل سیاسی در اسرائیل نسبت به پیشرفت توافق بدبین هستند و معتقدند که شانس دستیابی به توافق همچنان پایین است، اما محافل امنیتی نظر متفاوتی دارند.

این محافل تاکید کردند دخالت مستقیم و شدید آمریکا می‌تواند شانس دستیابی به توافق را افزایش دهد اما ساختار سیاسی در تل‌آویو همچنان بد بین است.

به نوشته این رسانه عبری زبان، دیدی بارنیاع رئیس موساد و رونین بار رئیس شاباک معتقدند که شانس دستیابی به توافق وجود دارد اما در مقابل بقیه طرف‌ها به شدت نسبت به تحقق چنین توافقی ابراز بدبینی می‌کنند.

 رسانه‌ها ساعاتی پیش اعلام کردند در پی تعهد قاطع ایالات متحده به حماس در رابطه با تبدیل شدن آتش بس موقت به دائم و خروج نظامیان اسرائیلی از نوار غزه ، حاضر به پذیرش توافق مبادله اسرا شده و این مسئله را رسما در قاهره به اطلاع مسئولین مصری می‌رساند.

ادعای رسانه صهیونیست:حماس با پیشنهاد مصر موافقت کردحماس: از خواسته‌های اساسی خود کوتاه نخواهیم آمدحماس: پایان هر توافقی باید تضمین‌کننده آتش‌بس دائمی باشدالاخبار فاش کرد: جزئیات پیشنهاد رژیم صهیونیستی به حماس

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استوری تند و تیز مدیر روابط عمومی سپاهان علیه رسانه فارسی‌زبان خارج از کشور + عکس
  • ارزیابی رسانه‌های عبری از وضعیت بد نتانیاهو/ خواب از چشم بی بی گرفته شده!
  • آمادگی برق تبریز برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • تشریح برنامه‌های هفته میراث‌/ پاسداشت زبان فارسی وتجلیل از فعالان
  • رسانه‌های عبری‌زبان: ارتش اسرائیل کاملا وابسته به آمریکاست
  • رجز خوانی رژیم صهیونیستی در آستانه نشست قاهره
  • برگزاری همایش توجیهی و آموزشی زائران حج تمتع در تبریز
  • رسانه عبری زبان: همه دست آوردهایمان بر باد رفته است