Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه امتداد نیوز، جلسه رای اعتماد به منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز گذشته در صحن علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

منصور غلامی با کسب رای اعتماد از نمایندگان مجلس، پانزدهمین وزیر علومی است که در تاریخ انقلاب اسلامی عهده‌دار این مسئولیت شده است.

«غلامی» گزینه پیشنهادی وزارت علوم کیست؟+برنامه‌ها

 در این گزارش نگاه کوتاهی به مدیرانی خواهیم داشت که طی حیات ۴۰ ساله انقلاب بر کرسی علم و آموزش عالی کشور تکیه زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی شریعتمداری (۱۳۵۷-۱۳۵۸)

پس از پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار دولت موقت بازرگان، مرحوم “علی شریعتمداری” به عنوان اولین وزیر علوم، مسئولیت این وزارتخانه که با نام علوم، آموزش عالی و فرهنگ شناخته می‌شد را بر عهده گرفت.

 شریعتمداری در سال ۵۷ و در ۵۵ سالگی عهده‌دار این مسئولیت شد. وی که متولد شیراز بود، دارای  دکترای فلسفه، تعلیم و تربیت و برنامه‌ریزی درسی سال ۱۳۳۸ از دانشگاه تنسی بود. شریعتمداری حدود ۹ ماه این مسئولیت را بر عهده داشت.

وی که دارای فعالیت‌‌ها و سوابق مبارزاتی بود درباره این برش زندگی خود در کتاب “سیاست و خردمندی” می‌گوید: در سال ۱۳۴۱ وارد دانشگاه اصفهان شده و تا سال ۱۳۵۷ به کار خود ادامه دادم. در آن سال برای استقبال امام همراه شهید بهشتی و مقام معظم رهبری، به تهران آمدم و بعد به اصفهان بازگشتم، پس از آن از طرف دولت موقت و شورای انقلاب، پیشنهاد تصدی وزارت علوم و فرهنگ و ارشاد به بنده داده شد. این دو وزارتخانه آن زمان با هم یکی بودند. آنچه در این ایام جالب بود اداره بیش از صد و بیست دانشگاه و مؤسسه مستقل آموزش عالی بود. امام دستور فرمودند که همه به سر کار برگردند. بیشتر روسای دانشگاه‌ها از کشور خارج شده بودند و مشکل‌ تعیین جانشین برای آنها بود، اما خوشبختانه با کمک استادان و دانشجویان مسلمان برای همه مؤسسات سرپرستی تعیین کردیم و برخی از مؤسسات آموزش عالی و بنیاد‌ها را با وزارت فرهنگ و هنر در یکدیگر ادغام کردیم. سپس در سال ۱۳۵۹ که امام خمینی (ره) تصمیم به تشکیل ستاد عالی انقلاب فرهنگی گرفتند، به فرمایش ایشان من عضو این شورا شدم”

شریعتمداری در ۲۰ دی‌ماه سال گذشته در ۹۵ سالگی درگذشت.

حسن حبیبی (۱۳۵۸-۱۳۶۰)

مرحوم “حسن ابراهیم حبیبی” دومین وزیر علوم در طی دوران انقلاب شناخته می‌شود، وی که دارای دکترای جامعه‌شناسی و حقوق از دانشگاه سوربن  بود، مسئولیت وزارت آموزش عالی را در دولت بنی‌صدر بر عهده داشت. وی بعدها در جایگاه‌هایی چون معاونت ریاست‌جمهوری در دوره سازندگی و اصلاحات مسئولیت گرفت. مرحوم حبیبی تا پایان عمر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی ماند. وی بهمن سال ۱۳۹۱ در سن ۷۵ سالگی درگذشت.

 حسن عارفی (۱۳۶۰)

“حسن عارفی“پزشک نام آشنای قلب و عروق در سن ۴۶ سالگی سومین وزیر فرهنگ و آموزش عالی کشور شد. وی که دارای مدرک فوق‌تخصص قلب و عروق  از یکی از دانشگاه‌های آمریکا است طبق خاطرات خود در دوران انقلاب با امام همراهی داشت و در کابینه  شهید محمدعلی رجایی مسئولیت گرفت.

عارفی در جلسه اعتماد کابینه شهید رجایی با ۱۶۹ رای موافق بر مسند وزارت فرهنگ و آموزش عالی نشست. وی پس از این مسئولیت به عنوان پزشکی حاذق  مسئولیت‌هایی را در  بیمارستان‌های مختلف کشور بر عهده گرفت و سال‌ها پزشک امام‌خمینی(ره) و یادگار امام(ره)  بود.

 محمدعلی نجفی (۱۳۶۰-۱۳۶۳)

شاید فعالیت جدی وزارت علوم و آموزش عالی از سال ۱۳۶۰ و با کابینه پیشنهادی شهید باهنر آغاز شد. در این سال “محمدعلی نجفی” مسئولیت مدیریت آموزش عالی وقت را برعهده گرفت.

وی در بخشی از خاطرات خود در این زمینه می‌نویسد: “در تیرماه ۱۳۶۰ (شاید هم مردادماه!) شهید عالی مقام دکتر باهنر که به عنوان نخست‌وزیر انتخاب شده بود، از تهران به من تلفن زدند و اینجانب را برای مذاکره درباره کابینه خویش احضار فرمودند. در صحبت با ایشان از قبول مسئولیت وزارت فرهنگ و آموزش عالی امتناع کردم و افراد دیگری را که فکر می‌کردم شایسته‌تر هستند، معرفی نمودم. ایشان نهایتا فرمودند فعلا از تهران ممنوع‌الخروج هستید و تا سه روز دیگر تصمیم نهایی را خواهم گرفت و بعد اضافه کردند که اگر شما را به عنوان وزیر معرفی نکنم باید به عنوان معاون وزارتخانه همکاری کنید. دو روز بعد وقتی اسامی افراد معرفی شده به مجلس از طریق رادیو اعلام شد، نام خود را شنیدم و بدین‌ ترتیب مسئولیت آن وزارت بر دوش من نهاده شد. متاسفانه همکاری با شهید رجایی  و شهید باهنر دیری نپایید و در هشتم شهریورماه همان سال به دست منافقین جلاد شهید شدند و آقای مهدوی‌کنی و پس از آن آقای مهندس موسوی مسئولیت نخست‌وزیری را عهده‌دار شدند و بنده تا سال ۱۳۶۳ در وزارت فرهنگ و آموزش عالی خدمت نمودم.”

وزیر آموزش وپرورش، رئیس سازمان برنامه و بودجه، مشاور رئیس‌جمهور، مشاور وزیر صنایع و معادن، عضویت در شورای شهر، ریاست سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، سرپرست وزارت علوم، دستیار رئیس‌جمهور و در نهایت شهردار تهران از مسئولیت‌های نجفی در طی فعالیت سیاسی‌اش به شمار می‌رود.

 ایرج فاضل (۱۳۶۳-۱۳۶۴)

 نجفی در یک سال پایانی دولت سوم با استیضاح مخالفان از مسئولیت کنار گذاشته می‌شود و  “ایرج فاضل” با کسب ۱۷۸ رای موافق عهده‌دار این مسئولیت می‌شود. وی که فوق تخصص جراحی عروق  را دارد در این دوران زمینه جدایی دانشکده‌های پزشکی را از وزارت علوم فراهم کرد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی و ریاست سازمان نظام پزشکی کشور (اکنون) از دیگرمسئولیت‌های وی محسوب می‌شود.

محمد فرهادی (۱۳۶۴-۱۳۶۸)

“محمد فرهادی” در واقع ششمین وزیر علوم دوران انقلاب اسلامی است. فرهادی متخصص گوش، حلق و بینی است و هم‌اکنون جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران است. معروفیت فرهادی در سال‌های اخیر به دلیل  تاسیس مرکز کاشت حلزون  و  اولین عمل کاشت حلزون شنوایی در سال ۱۳۷۱ است. وی در طول انقلاب مسئولیت‌هایی چون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، رئیس دانشگاه تهران، قائم‌مقام جمعیت هلال‌احمر در دوران دفاع مقدس، مشاور وزیر و دبیر شورای آموزش پزشکی کشور، رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران کشور، رئیس هلال احمر را بر عهده داشته است.

فرهادی در سال ۶۴ تا ۶۸ عهده‌دار مسئولیت وزارت علوم شد و مجددا در سال ۹۳ به عنوان وزیر به وزارت علوم رفت. 

مصطفی معین (۱۳۶۸-۱۳۷۲)

“مصطفی معین” در دولت اول مرحوم هاشمی‌رفسنجانی عهده‌دار وزارت علوم بود. وی پزشک و استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، بنیانگذار و رهبر جبهه دموکراسی خواهی و حقوق بشر ایران و کاندیدای اصلاح‌طلبان پیشرو در نهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری اسلامی ایران بود. معین به دلیل برخی اختلاف دیدگاه‌ها با مرحوم هاشمی‌رفسنجانی در دولت دوم وی جای نداشت.

محمدرضا هاشمی‌گلپایگانی (۱۳۷۲-۱۳۷۶)

“محمدرضا هاشمی‌گلپایگانی” در دولت دوم مرحوم هاشمی‌رفسنجانی مسئولیت وزارت علوم را بر عهده گرفت. وی دکترای مهندسی برق دارد و استاد دانشگاه امیرکبیر است. در سابقه‌ گلپایگانی دبیری و عضویت شورای عالی انقلاب فرهنگی، ریاست گروه فنی و مهندسی ستاد انقلاب فرهنگی و معاونت آموزشی و پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر به چشم می‌خورد.

مصطفی معین (۱۳۷۶-۱۳۸۲)

“مصطفی معین” در دولت اول اصلاحات و دو سال دوم این دولت، مجموعا با ۴ سال صدرات در دولت سازندگی، ۱۰ سال بر صندلی صدارت وزارت علوم تکیه زد. وزارت علوم و دانشگاه‌ها به خصوص در دوران مدیریت وی در این دوره سیاسی و سیاست زده شده و برخی دانشجویان به عنوان پیاده نظام احزاب در دانشگاه‌ها ایفای نقش می‌کردند؛ حادثه ۱۸ تیر ۷۸ در زمان مدیریت وی در دانشگاه تهران رخ داد. 

معین در سال ۸۲ با پذیرش استعفایش از سوی رئیس دولت با وزارت علوم خداحافظی کرد. در این زمان جعفر میلی‌منفرد مدتی سرپرست وزارتخانه بود. شهریورماه ۸۲ رضا فرجی‌دانا رئیس وقت دانشگاه تهران از سوی رئیس دولت اصلاحات  به مجلس معرفی می‌شود، اما موفق به کسب رای اعتماد مجلس اصلاح طلب نمی‌شود.

جعفر توفیقی (۱۳۸۲-۱۳۸۴)

یک ماه بعد “جعفر توفیقی” معاون آموزشی و پژوهشی وزارت علوم به مجلس معرفی می‌شود و با ۱۶۳ رای موافق از مجلس به عنوان دهمین وزیر علوم رای اعتماد می‌گیرد و تا پایان دولت اصلاحات در این مسئولیت حضور دارد.

 محمدمهدی زاهدی (۱۳۸۴-۱۳۸۸)

“محمدمهدی زاهدی” وزیر علوم در دولت اول محمود احمدی‌نژاد بود. زاهدی متولد ۱۳۳۳ کرمان و دارای مدرک دکترای ریاضی است. وی در دولت بعدی احمدی نژاد انتخاب نشد و به عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران به مالزی رفت.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از جمله مسئولیت‌هایی است که زاهدی هم اکنون نیز آن را بر عهده دارد.

کامران دانشجو (۱۳۸۸-۱۳۹۲)

“کامران دانشجو” استاد نام آشنای هوا و فضای دانشگاه علم و صنعت کشور پس از تجربه یک دوره استانداری در تهران به عنوان دوازدهمین وزیر علوم در دولت دهم مسئولیت این وزارتخانه را به عهده گرفت. وی کارشناسی خود را از دانشگاه کویین ماری و کارشناسی‌ارشد و دکتری خود را از دانشگاه منچستر کشور انگلستان بدست آورده است.

دانشجو در سال ۱۳۸۴ از طرف وزیر وقت کشور (مصطفی پورمحمدی) به سمت استاندار تهران منصوب شد و در سال ۱۳۸۷ به عنوان قائم‌مقام وزیر کشور و معاونت سیاسی این وزارتخانه مشغول به کار شد. دانشجو در دهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری مسئولیت ستاد انتخابات کشور را بر عهده داشت.

رضا فرجی‌دانا (۱۳۹۲-۱۳۹۳)

“رضا فرجی‌دانا” در دولت اول حجت‌الاسلام روحانی (۵ آبان سال ۱۳۹۲ ) پس از فراز و نشیب‌های فراوان به عنوان سیزدهمین وزیر علوم رای اعتماد گرفت. وی استاد دانشکده فنی تهران است و سابقه ریاست بر مادر دانشگاه‌های کشور را نیز در کارنامه خود داشت.

در حالی که هنوز یک سال از حضور فرجی‌دانا در وزارت علوم نگذشته بود، انتقادات به اقدامات حاشیه‌ساز وی نظیر انتصابات جنجال‌برانگیز، کند شدن رشد علمی و … بالا گرفت و فرجی‌دانا را که پیش از این یک کارت زرد از مجلس دریافت کرده بود به جلسه استیضاح کشاند. وی در نهایت در جلسه استیضاح ۲۹ مردادماه ۹۳ مجلس موفق به جلب رأی اعتماد مجدد نمایندگان مجلس نشد و با ۱۴۵ رأی موافق، ۱۵ رأی ممتنع و ۱۱۰ رأی مخالف از وزارت علوم خداحافظی کرد و وزارتخانه به سرپرست واگذار شد.

در حالی که مجلس به “محمود نیلی احمدآبادی” و “فخرالدین احمدی دانش‌آشتیانی” گزینه‌های  پیشنهادی دولت برای وزارت علوم روی خوش نشان نداد، در حالی که مهلت قانونی معرفی وزیر به پایان رسیده بود با حکم حکومتی ضمن تمدید مهلت سرپرستی “محمد فرهادی” را به‌‌ عنوان گزینه پیشنهادی دولت به مجلس معرفی کرد.

محمد فرهادی (۱۳۹۳-۱۳۹۶)

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی (۵ آذر) سال ۹۳ پس از بررسی برنامه‌های “محمد فرهادی” با ۱۹۷ رای موافق، ۲۸ رای مخالف و  ۱۰ رای ممتنع از مجموع  ۲۳۵ آرا مأخوذه به وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رأی اعتماد دادند.

فرهادی متولد ۱۳۲۸ در شاهرود است. وی دوره پزشکی عمومی خود را در سال ۱۳۵۵ در دانشگاه فردوسی مشهد گذراند و تا سال ۱۳۵۹ دوره تخصص گوش، حلق و بینی و سر و گردن را به عنوان شاگرد اول به پایان رساند. وی تا پایان عمر دولت یازدهم در این جایگاه مسئولیت داشت.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان

 منصور نیک پناه رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان در نشست خبری با اصحاب رسانه بیان کرد: مجتمع آموزش عالی سراوان تقریباً از سال ۱۳۸۴ به‌عنوان دانشکده زیر مجموعه دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز به کارکرد و از سال ۱۳۹۱ به‌عنوان مجتمع آموزش عالی سراوان استقرار پیدا کرد و از حوزه دانشگاه سیستان و بلوچستان منفک شد.
 
 وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ اولین گام تبدیل مجتمع به دانشگاه را برداشته‌ایم، افزود: این مجموعه شامل دو حوزه اداری می‌شود که مکان فعلی که بیشترین امورات اداری در آن صورت می‌پذیرد از سالیان گذشته به‌صورت امانی در اختیار داشتیم و سایت جدید در حومه شهر به مساحت ۱۰۰ هکتار است که در تلاشیم بتوانیم این حوزه را به‌عنوان یک مرکز فرهنگی در ورودی شهر خوشامدگویی مهمانان باشد.
 
رئیس مجتمع آموزش عالی سراوان ادامه: پس از تکمیل‌شدن سایت جدید به دنبال بین‌المللی شدن دانشگاه هستیم و باتوجه‌به ۴۰۰ کیلومتر مرز مشترک با کشور پاکستان بتوانیم امکان تبادل دانشجو، استاد و تبادلات علمی را فراهم سازیم.
 
نیک پناه ادامه داد: از دیگر برنامه راه‌اندازی و توسعه مرکز رشد دانشگاه، ترمیم جذب هیئت‌علمی در رشته‌های موردنیاز با رویکرد نگاه ویژه به صاحب‌نظران و فارغ‌التحصیلان منطقه، توسعه رشته‌ها در حوزه‌های غیرکشاورزی است و رشته‌های فنی و مهندسی نیز با شتاب بیشتری پیگیری شود و این نوید به داوطلبین می‌دهیم که علاوه بر رشته‌های موجود به‌زودی رشته‌های دیگر را به برنامه‌ها ملحق می‌کنیم.


   برگزاری دوره‌های مهارتی برای دانشجویان

فرهاد ذوالفقاری مسئول معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مجتمع آموزش عالی سراوان نیز در این نشست بیان کرد: در مجتمع آموزش عالی سه دانشکده مصوب دانشکده کشاورزی، فنی مهندسی و علوم محیطی برنامه‌ریزی توسعه پایدار است و در حال حاضر ۶۰ عضو هیئت‌علمی داریم که چهار نفر به درجه دانشیاری نائل شدند، هشت نفر در حال ادامه تحصیل هستند و بقیه استادیار هستند و تا پایان ۱۴۰۴، صددرصد اعضای هیئت‌علمی مجتمع آموزش عالی سراوان استادیار و دانشیار خواهند شد.

وی افزود: باتوجه‌به بررسی‌های انجام شده و آمار داوطلبین سطح شهرستان؛ در مرحله اول آزمون سراسری کل داوطلبان ۳ هزار ۸۷۴ نفر بود که دو هزار ۱۵۲ در گروه علوم‌انسانی، ۱۱۳ نفر در گروه علوم ریاضی، هزار و ۴۱ نفر در شاخه علوم‌تجربی، ۳۰۷ در گروه هنر و ۳۰۱ نفر زبان خارجه بوده‌اند و باتوجه‌به اخذ مجوز از هیئت‌امنا در رشته‌های علوم تربیتی، مدیریت دولتی، مدیریت بازرگانی و آموزش ابتدای در مقطع کارشناسی فراخوان اعلام نیاز و جذب هیئت‌علمی صورت‌گرفته است.

مسئول معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مجتمع آموزش عالی سراوان با اشاره به کادر مجرب و اعضای هیئت‌علمی این مجموعه اعلام کرد در سطح شهرستان و در هر زمینه نیاز به همکاری باشد همکاری لازم را خواهند داشت.

ذوالفقاری تصریح کرد: برای دانشجویان در رشته‌های مختلف برنامه‌های مختلفی داریم تا از طریق مرکز رشد و پارک علم و فناوری شهرستان دوره‌های متفاوت مهارتی صورت گیرد تا علاوه بر اینکه نیاز جامعه رفع شود برای دانشجویان نیز به‌عنوان کمک برای یادگیری مهارت متناسب با نیاز جامعه باشد.


   بهره‌برداری از فاز اول سایت ۱۰۰ هکتاری در مهرماه

محمد ادیبیان مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان گفت: مجموعه سایت دانشگاهی به مساحت ۹۴ و نیم هکتار در سال ۱۳۸۳ عملیات اجرایی آن شروع و تحویل دانشگاه سیستان و بلوچستان دانشگاه مادر شد تا سال ۱۳۹۲ زیرمجموعه دانشگاه سیستان و بلوچستان بود که دو پروژه خوابگاه و ساختمان مرکزی عملیات اجرایی آن توسط دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شد. ه بود.

وی افزود: از سال ۱۳۹۲ که این مجموعه مستقل و تبدیل به مجتمع شد عملیات اجرایی چند پروژه دیگر آغاز شد و در حال حاضر جمعاً ۱۵ پروژه به بهره‌برداری رسیده و یا فعال است .

مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان با بیان اینکه بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان در مجموع هزینه شده و یا در حال هزینه است، ادامه داد: خوابگاه دختران به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ مترمربع اولین مجموعه‌ای بود که عملیات اجرایی آن به اتمام و مورد بهره‌برداری رسیده است و همچنین ساختمان خوابگاه پسران به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع که عملیات اجرایی و احداث آن از سال ۹۵ آغاز شده اکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
 
ادیبیان ادامه اضافه کرد: باتوجه‌به اینکه مساحت سایت، جامع است، مقرر شد در راستای تسریع در روند بهره‌برداری؛ راه‌اندازی سایت به‌صورت فازبندی صورت گیرد که فاز اول در بیست هکتار برنامه‌ریزی‌شده و آذر ۱۴۰۲ عملیات اجرایی آن آغاز و برنامه‌ریزی‌شده راه‌اندازی کامل فاز اول پروژه تا مهرماه سال ۱۴۰۳ انجام شود که شامل خوابگاه دختران، خوابگاه پسران، سلف‌سرویس، ساختمان مرکزی، ساختمان اداری چندمنظوره، ساختمان کلاس‌ها و آسفالت خیابان‌های مرتبط زیرساخت‌ها و تأسیسات است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین ساختمان دبیرستان دانش‌آموزی تقریباً با پیشرفت فیزیکی ۹۵ درصد به اتمام رسیده و آزمایشگاه مرکزی به مساحت ۱۵۰۰ مترمربع، سوله ورزشی به مساحت هزار و ۲۰۰ مترمربع، زیرساخت‌ها و تأسیسات شامل آب برق و فاضلاب کل مجموعه نیمه‌تمام است.

مدیر طرح و برنامه مجتمع آموزش عالی سراوان با اشاره به اتمام پروژه مخزن زیرزمینی ۴۰۰ مترمکعبی آب شرب برای آبرسانی به سایت ۱۰۰ هکتاری، اذعان کرد: از ابتدای مهرماه عملیات اجرایی فاز دوم با مساحت ۲۰ هکتار نیز آغاز خواهد شد.

اعزام ۱۰ درصد دانشجویان به اردوی راهیان نور

حسین مرادی بیدختی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی مجتمع آموزش عالی سراوان نیز در این نشست با اشاره به نگاه امامین انقلاب در باب فرهنگ، بیان کرد: در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و آشنایی دانشجویان با رشادت‌های رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس بیش از ۱۰ درصد دانشجویان مجتمع آموزش عالی سراوان به اردوهای راهیان نور اعزام شده‌اند.

وی باتوجه‌به برگزاری اردوهای سیاحتی دانشجویان ادامه داد: دانشجویان مجتمع آموزش عالی شهرستان در چندین مرحله عازم حرم مطهر امام رضا (ع) اعزام شدند.

مدیر امور فرهنگی و اجتماعی آموزش عالی سراوان به اهدای جهیزیه به نوعروسانی شهرستانی با مشارکت این مرکز اشاره و خاطرنشان کرد: برگزاری اردوهای دانشجویی به مناسب روز دانشجو، برگزاری شب‌شعر و همچنین برنامه‌های مختلف فرهنگی باتوجه‌به مناسبت‌های ملی و مذهبی از دیگر فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی مجتمع آموزش عالی سراوان بوده است.

مرادی باتوجه‌به نمود فعالیت‌های دانشگاه در رسانه‌ها از اختصاص بودجه جداگانه فرهنگی برای مجتمع آموزش عالی سراوان برای اولین‌بار در دو سال پیاپی در قالب برنامه‌های فرهنگی خبر داد که این بودجه فقط به ۱۹ دانشگاه در کشور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • همه دستگاه‌ها باید به وظایف‌شان در «طرح نور» عمل کنند
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • احداث ۵ دهکده جامع ورزشی/ جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است