Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز_ استاندار خوزستان گفت: متاسفانه عملکرد بانک های استان در بخش های مختلف صادراتی ناچیز است و بانک ها در این بخش فاقد برنامه قوی و منسجم هستند.

به گزارش قدس آنلاین، غلامرضا شریعتی در همایش روز ملی صادرات و تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان گفت: روز ملی صادرات فرصتی برای تاکید بر تقویت عزم ملی، ارتقاء شاًن و منزلت تولیدات ایرانی، و حل مشکلات و موانع موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خوزستان افزود: رشد جمعیت و همچنین شرایط کنونی در منطقه موقعیت مناسبی جهت صادرات محصولات ایرانی فراهم نموده است.

شریعتی با اشاره به اهمیت موضوع کیفیت در صادرات خاطرنشان کرد: ما در مقوله صادرات می بایست نگاه دقیقی به کیفیت و ارتقاء کیفی محصولات داشته باشیم تا بتوانیم بازارهای خود را حفظ کنیم.

وی با انتقاد از عملکرد بانک ها در بخش صادرات و ایجاد رونق در کسب و کار تصریح کرد: متاسفانه عملکرد بانک های استان در بخش های مختلف صادراتی ناچیز است و بانک ها در این بخش فاقد برنامه قوی و منسجم هستند.

استاندار خوزستان مهمترین مشکلات حوزه صادرات را پایین بودن ارزش افزوده برخی از اقلام صادراتی، عدم تخصیص امکانات، تسهیلات و تشویق ها و نداشتن شناخت از نیازهای بازارهای منطقه ای برشمرد و در مورد راهکارهای رفع این مشکلات توضیح داد: راههای پیشنهادی برای تسهیل در امر صادرات معافیت های مالیاتی، اعطای اعتبارات بانکی بصورت کوتاه مدت و بلند مدت، اجباری کردن استاندارهای بین المللی، ایجاد مراکز تحقیقی و پژوهشی در زمینه صادرات و حذف روندهای اضافی اداری است.

شریعتی با اشاره به ظرفیت های مهم استان برای صادرات یادآور شد: خوزستان با توجه به ظرفیت های چون دارا بودن خط ریلی متصل به راه آهن سراسری کشور، وجود آب های آزاد، بندرها و جاده های ترانزیتی و بازارچه های مرزی از موقعیتی استثنایی برای توسعه صادرات برخوردار است.

وی ادامه داد: وجود شرکت های بزرگ سیمان، فولاد و سایر تولیدات صنعتی، محصولات کشاورزی و صنایع غذایی مختلف فرصت های ارزشمندی برای صادرات از استان خوزستان است.

نماینده عالی دولت در استان به فعالیت های دولت یازدهم در توسعه صادرات غیر نفتی اشاره کرد و گفت: توسعه صادرات غیر نفتی بعنوان یک راهبرد اصلی مورد توجه بود که پس از برجام فضای مساعدتری پیش روی کشور برای تحقق این هدف قرار گرفت.

شریعتی تصریح کرد: در استان خوزستان نیز تلاش های بسیاری صورت پذیرفت به نحوی که صادرات به عراق از گمرکات استان خوزستان طی ٤ سال از ٨٠٠ میلیون دلار به بیش از ١.٦ میلیارد دلار رسید.  

مقام عالی دولت در استان در خصوص رویکرد و اقدامات دولت دوازدهم برای توسعه صادرات توضیح داد: در دولت دوازدهم اهتمام جدی برای توسعه صادرات وجود دارد به نحوی که از اولین اقدامات دولت در ماههای اول اغاز به کار، تدوین بسته حمایت از توسعه صادرات بود که توسط دکتر جهانگیری معاون اول محترم رئیس جمهور در شهریورماه ابلاغ گردید و انتظار داریم که دستگاههای اجرایی مورد اشاره در بسته مذکور نظیر گمرک، استاندارد، بانک ها، سازمان توسعه تجارت و سایر دستگاه ها به صورت جدی خود را نسبت به اجرای تکالیف تعیین شده متعهد بدانند و شرایط صادرات را تسهیل نمایند.

استاندار خوزستان بیان کرد: در حالیکه رقبای ما با روش های غیر حرفه ای و با فشار سیاسی و نظامی و به کشورهایی که مقصد صادراتی ایران هستند سعی در مانع تراشی بر سر راه صادرات ایران را دارند، جایز نیست که ما نیز در داخل خودمان را تحریم نماییم. اخیرا نیز شاهد بودیم کشور عراق یک شبه تعرفه واردات لبنیات از ایران را ۲۵ درصد افزایش داده که از طریق دولت درحال پیگیری موضوع هستیم.

شریعتی با تقدیر از بازرگانان و فعالان اقتصادی که با وجود سختی ها کماکان در حال تلاش هسند اظهار کرد: از تمامی تجار و بازرگانان و صادرکنندگانی که با درایت و سخت کوشی موجب شده اند که در هفت ماه امسال صادرات از گمرکات استان خوزستان بیش از ٤.١ میلیارد دلار باشد تشکر میکنم.

استاندار خوزستان افزود: این میزان از نظر ارزشی ٢٥درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر است.

شریعتی تصریح کرد: از کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان میخواهم که بر نحوه اجرای بسته حمایت از توسعه صادرات توسط دستگاه های ذیربط و بانک ها نظارت نموده و افزایش ٢٥ درصدی صادرات را که از اهداف اقتصاد مقاومتی میباشد محقق نمایند؛ همچنین از سازمان توسعه تجارت نیز انتظار داریم با اقدام بموقع و پیگیرانه استان خوزستان را در تأمین زیرساخت ها و مشوق های صادراتی یاری نمایند.

استاندار خوزستان چهار کشور عراق، عمان، روسیه و قطر را به عنوان بازارهای هدف صادراتی استان برشمرد و گفت: تلاش می کنیم با اعزام هیات های تجاری و ارزیابی بازارهای مذکور تمام امکانات خود را در جهت افزایش صادرات به آنها بسیج نماییم و در این زمینه به زودی و با کمک سازمان توسعه تجارت خطوط دریایی و هوایی به عمان و قطر  از استان خوزستان راه اندازی می شود و پس از اخذ مجوز مرز هوایی دزفول نیز پرواز صدراتی به روسیه را نیز راه اندازی خواهد شد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود

محمدرضا حسین‌نژاد پیش از ظهر چهارشنبه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی برگزار شد، از کارگران به عنوان سازندگان واقعی کشور به عنوان سازندگان واقعی کشور در عرصه تولید نام برد و گفت: پیشرفت هر جامعه‌ای در گرو نیروهای متعهد و ماهر است.

وی در ادامه افزود: نیروهای خلاق و متخصص در جامعه کارگری خراسان شمالی کم نیست و جشنواره امتنان امسال نشان از سطح توانمندی‌های آنان است.

استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه چرخه حرکت خراسان شمالی در صنعت پیشرو است، افزود: هدف‌گذاری استان تامین آب است که در ردیف بودجه مجلس قرار گرفته است لذا انتقال آب به داخل استان منجر به تحول و توسعه صنایع و کشاوزی می‌شود.

حسین‌نژاد به عملکرد مطلوب شرکت‌های دانش بنیان خراسان شمالی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: ۲ هزار میلیارد تومان پروژه برای شرکت‌های دانش بنیان شهرستان گرمه تعریف شده است.

وی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش، خاطر نشان کرد: زنجیره‌های ارزش در حوزه‌های گوشت، فرش، گیاهان دارویی و فولاد و ...‌. است که برنامه توسعه و تکمیل آن‌ها تهیه شده است.

وی در ادامه گفت: این زنجیره‌های ارزش ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارند تا در ابعاد مختلف توسعه رخ دهد.

استاندار خراسان شمالی افزود: موضوع ناترازی بانک‌های استان، نسبت منابع به مصارف و نیاز به خط اعتباری ویژه هم در جلسه هیات دولت هفته آینده مطرح می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه فراهم کردن بستر صادراتی از ضروریات است، افزود: در حال حاضر با ۳۸ کشور صادرات داریم اما تعهد ارزی مهم‌ترین مشکل صادرکنندگان است که هفته آینده در جلسه هیات دولت نیز این موضوع را مطرح خواهم کرد.

استاندار خراسان شمالی در ارتباط با حوزه کارگران ساختمانی نیز گفت: مشکلات این حوزه باید پیگیری شود اما اگر بخواهم از محل اعتبارات تملک دارایی شهرداری‌ها اعتباری را تخصیص دهیم، اعتبار ایجاد جایگاه ویژه برای کارگران فصلی و ساختمانی را اختصاص خواهیم داد بنابراین این موضوع در تمام شهرستان‌ها دنبال شود.

کد خبر 6094599

دیگر خبرها

  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است
  • موضوع ناترازی بانک‌های خراسان شمالی در جلسه هیات دولت مطرح می‌شود
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ معرفی می شود