Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازنئران به نقل از مهر، محمد اسلامی عصر چهارشنبه در همایش ملی انتقال حرارت و جرم در دانشگاه نوشیروانی بابل  ضمن تبریک ایام ربیع الاول، با بیان این که بسیار جای خوشحالی است که این ایام مصادف شد با پیروزی بزرگ در برابر توطئه ای خطرناک و مخرب در منطقه، عنوان کرد: اتفاقی که در منطقه رخ داد توطئه ای بزرگ بود که هدف نهایی اش تهدید انقلاب اسلامی و تجزیه کشور ایران بود که با درک و آگاهی و اقدام بموقع و هوشمندانه نظام بویژه رهبری معظم انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح توانست در مقابله ای جدی، منسجم و متعهدانه به آخرین تصرف سرزمینی و حاکمیتی داعش خاتمه دهد و این فتح و پیروزی بزرگ بدست آمد و حامیان این توطئه را در پریشانی قرار داد که شتابزده و با حرکت های سیاسی بدنبال اجرای توطئه خود بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار با بیان این که بعنوان استاندار از دانشگاه و مجامع علمی استان توقع دارم که در جهت توسعه علمی و فناوری مازندران ابتدا باید همه ظرفیت ها و پتانسیل های شایسته علمی و فناوری کشور را بشناسند و روی این ظرفیت ها از نظر فکری و مدیریتی، سرمایه گذاری کنند، افزود: از تعهدهای دانشگاه بحث تحلیل و نشر است و از جمله راهکارهای این مهم برگزاری همایش ها و کارگاه های مرتبط است تا انتقال دانش صورت بگیرد.
استاندار با بیان این که با کمک دانشگاه باید بتوانیم جریان تبدیل علم و دانش به فناوری و تبدیل فناوری به ثروت و تاثیر گذاری آن بر روی زندگی مردم را به یک جریان زنده تبدیل کنیم و این فرآیند باید از حالت شعار، پوستر و بنر به یک کارکرد ماندگار تبدیل شود، اظهار داشت: باید بخش مهمی از پژوهش های ما در دانشگاه تقاضا محور و مساله محور باشد.
وی با بیان این که باید بتوانیم دغدغه نخبگان و مسئولان را به مساله تبدیل کنیم و برای حل مسایل از آنان مطالبه گری داشته باشیم و این روندی است که از دانشگاه انتظار داریم، ابراز نمود: پژوهش ها نمی تواند بدون توجه به دغدغه های مبتلابه مردم و جامعه اثربخشی داشته باشد.
مقام عالی دولت در استان، با اشاره به این که محیط زیست مازندران  و آب و خاک مازندران آسیب دیده است، خاطر نشان کرد: زیرساخت ها و  فرصت های ما نمی تواند بدون توجه به مسایل زیست محیطی و توانمند سازی جوامع، مسیر درست را طی کند و فرصت ها، مورد استفاده بهنگام قرار گیرد.
اسلامی با بیان این که دانشگاه باید در درون خود تربیت نیروی انسانی را هدفمند انجام بدهد، تصریح کرد: دانشجویان و فارغ التحصیلان اگر فاقد مهارت باشند نمی توانند در جامعه تاثیر گذار باشند.
وی با اشاره به این که دانش آموخته ای که بیکار باشد یا دانش آموخته نیست یا در فرآیند تعلیم و تربیت مهارت پیدا نکرده است، یاد آور شد: دانشگاه باید با تربیت نیروهای ماهر با توجه به زیرساخت ها و نیازها، دانشگاه را به حلقه صنعت مرتبط کند.
استاندار با بیان این که صنعت هم باید صنعتی باشد که با دانش حرکت کند، ابراز داشت: حلقه های مفقوده و نگاه های متفاوت به صنعت و کسب و کار در استان وجود دارد و هم شرایط محیطی، اقتصادی و کسب و کار ما بگونه ای است که نمی توانیم مسایل را تنظیم کنیم.
اسلامی، افزود: باید با اتکا به نخبگان و دانشگاهیان فصل نوینی در ارتباط دانشگاه و صنعت بوجود بیاید و هم گرایی لازم بین این دو بخش شکل بگیرد بگونه ای که بتوانیم پتانسیل سازی کنیم و هسته های دانشگاه و هسته های کسب و کار را بهم مرتبط کنیم و در این راستا از دانشگاه مازندران خواسته ایم طرح ممیزی دانشجویان و دانش آموختگان را دنبال نماید.
استاندار با اشاره به این که برآنیم تا با گروه های دانشی کسب و کار با راهکارهای خلاق و بدیع راهی برای گشودن گره های این بخش بیابیم، عنوان کرد: امروز کسب و کارهای ذهنی بسیاری وجود دارد که بدلیل عدم شناخت بازار، فناوری، کیفیت مدیریت، مسایل مدیریتی و کارگری و ... به فعلیت نرسیده که می توان با متحد کردن ظرفیت ها و بوجود آوردن فرصت های پژوهشی و کمک حداقل اعتباری گره از کار آن باز کرد.
وی با اشاره به این که امروز با هزاران تن زباله در استان مواجهیم و پرسش این است که آیا زباله ها را نمی توان از همان مبدا و در خانه ها مدیریت نمود، گفت: طرح تفکیک زباله از مبدا را به فرمانداران ابلاغ کردیم.
استاندار با بیان این که بدنبال راه های ارزان قیمت، فوری و تاثیر گذار در خصوص مدیریت زباله هستیم، تصریح نمود: برنامه اقتصاد دریا محور از جمله مطالبات اصلی از دانشگاه های استان است.
نماینده عالی دولت در استان، با بیان این که مازندران ظرفیت های فراوانی دارد و باید بدرستی از اقتصاد جنگل، گردشگری در حوزه بوم گردی و سواحل، اقتصاد کشاورزی و دریا به بهترین نحو بهره برد، افزود: متاسفانه از فرصت های بی نظیر دریا در مازندران بهره گیری نشده است.
استاندار با اشاره به این که گردشگری دریایی، ذخایر آبزیان و صنعت آبزی پروری، ورزش های آبی و بحث نفت و گاز باید بعنوان سرفصل های اقتصادی استان و کشور فعال شود، اظهار داشت: هیچ زیرساختی در استان مازندران برای گردشگری نداریم و گردشگری تاثیر آنچنانی برای اقتصاد مازندران ندارد و فرصت اشتغالزا از محل آن ایجاد نشده است.
وی گفت: گردشگری باید به صورت تورگردانی انجام شود تا هم برای دولت و هم برای شرکت ها و افراد شاغل در این رشته بهره ایجاد کند.
استاندار با بیان این که باید دانشگاه ها رشته های حرفه ای و دانشی و مهارتی برای این بخش ها برگزار کند، اظهار کرد: برندسازی مهم ترین سرفصل برای تولیدات استان و صادرات محصولات مازندران به بازارهای هدف است.
وی حفاظت جنگل را مدیریت زنده نگهداشتن جنگل عنوان کرد و گفت: عرصه های استان بسیار برای زراعت چوب مستعد است و اقتصاد جنگل با مولفه های علمی مدیریت بسیار اشتغالزا خواهد بود.
استاندار عنوان کرد: اتاق فکر استان را با محوریت دانشگاه پیش بینی کردیم تا با انسجام فکری و وحدت نگاه در موضوعات برای تعیین اولویت ها و برنامه ها و در سایه همدلی، همگرایی و برنامه محوری، همه ظرفیت های استان را در راستای توسعه مازندران همگرا بکنیم.
اسلامی با بیان این که مازندران یک کلانشهر است، افزود: نگاه ما از نظر طرح ریزی شهری و بهره برداری اقتصادی باید با نگاه کلانشهری اتفاق بیفتد تا به مازندرانی آباد فاقد مشکلات زیست محیطی، آسیب های اجتماعی و جامعه ای پرنشاط و زنده دست پیدا کنیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۹۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ احمد نقدپور بعد از ظهر جمعه در گفت و گو با رسانه‌ها در حاشیه بازدید از مناطق آسیب دیده از حریق شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت اظهار کرد: در همان ساعت اولیه پس از حریق سپاه و بسیج شهرستان در منطقه حادثه دیده حضور پیدا کرده و در کنار دیگر دستگاه‌ها در حال خدمت رسانی به مردم شریف آن منطقه هستند.

وی ضمن قدردانی از تمهیدات و دستورات ویژه فرماندهی محترم سپاه قدس گیلان، اظهار کرد: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته مقرر شده تا از ظرفیت قرارگاه محرومیت زدایی بسیج سازندگی استان استفاده کنیم.

فرمانده سپاه ناحیه شفت با اشاره به آمادگی برای ساخت مسکن مددجویان به کمک کمیته امداد و دیگر دستگاه‌ها در شهرک امامزاده ابراهیم (ع) گفت: بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم آسیب دیده این منطقه است.

نقدپور ادامه داد: سپاه، بسیجیان، گروه‌های جهادی و تشکل‌های مردمی در کنار دیگر مجموعه نهادها و ادارات دولتی همه دست به دست هم داده و در حال انجام وظیفه در منطقه حادثه دیده هستند.

وی به برقراری امنیت در کنار نیروهای خدوم فراجا در منطقه امام زاده ابراهیم (ع) اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه شهرک امام زاده ابراهیم (ع) منطقه زیارتی سیاحتی است و پذیرای زائران زیادی بوده، لذا برنامه ریزی لازم با همکاری فراجا در برقراری نظم و امنیت صورت گرفته است.

فرمانده سپاه شفت از همکاری گروه‌های جهادی برای پخت چند وعده غذای گرم و توزیع بین خانوارهای دچار حریق خبر داد و افزود: بسیج ظرفیت‌ها و فعالیت‌های جهادی در این شهرک موجب تقویت امید مردم شده و امروز به برکت فرهنگ جهادی و انقلابی حاکم در کشور با حضور جوانان و جهادگران در بحران‌ها آسیب‌ها به حداقل ممکن می‌رسد.

کد خبر 6095867

دیگر خبرها

  • تعمیر و تعویض لوله‌های آب آشامیدنی روستای مرزانک
  • خسارت ۸۹ میلیارد تومانی طوفان به زیرساخت‌های برق هرمزگان
  • آغاز نقشه برداری واحدهای آسیب دیده از حریق امامزاده ابراهیم
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • عبور از رودخانه با مخاطرات فراوان
  • در مسیر شهدا ثابت قدم باشیم
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • بسیج و سپاه با تمام قدرت در کنار مردم امامزاده ابراهیم(ع) است
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند