Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- سخنگوی سپاه پاسداران گفت: به ۳۱ سپاه استانی نیز ماموریت داده شده با توجه به ظرفیت های موجود بازسازی روستاهای زلزله زده را بر عهده بگیرند.

به گزارش امتداد نیوز، سردار رمضان شریف سخنگو و معاون روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه حضور در شهرستان ارسنجان استان فارس فعالیت های این نهاد را در زمینه امدادرسانی، بازسازی و احیای مناطق زلزله زده غرب کشور تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  سپاه پس از حضور در فرایند امداد رسانی در زلزله بم و براساس تجربیات کسب شده در این زلزله دستورالعملی را برای  نحوه واکنش به بلایای طبیعی تدوین کرد که در زلزله ورزقان تمرین و اصلاح شد و بر این اساس سپاه با یک چشم انداز روشن وارد فرایند امدادرسانی به مردم زلزله زده کرمانشاه شد.

معاون روابط عمومی کل سپاه با بیان اینکه سپاه براساس این دستورالعمل سه مرحله اصلی را برای امداد رسانی به مناطق زلزله زده غرب کشور در دستور کار قرار داده است، گفت: در مرحله اول و ساعات ابتدایی وقوع زلزله یگان های نیروی زمینی سپاه و نیروهای بسیجی محلی به کمک زلزله زدگان شتافتند و با کمک نیروی هوافضای سپاه انتقال مجروحان و امدادگران انجام شد.

وی ادامه داد: در مرحله دوم بیمارستان های ثابت و صحرایی سپاه که مجموعه ای مجهز هستند در مناطق زلزله زده برپا شدند، این بیمارستان ها همان مجموعه ای هستند که در ایام مختلف سال و در مناطق محروم کشور به مردم خدمت رسانی می کنند.

سردار شریف با بیان اینکه سومین کار مهم سپاه تلاش برای بازگشایی راه های مواصلاتی و جاده هایی بود که بر اثر زلزله مسدود شده بودند، گفت: قرارگاه سازندگی سپاه با تعداد زیادی ماشین آلات و دستگاه های مهندسی فرآیند بازگشایی راه های مواصلاتی را در دستور کار قرار داد.

وی در ادامه یادآوری کرد: فرمانده کل سپاه روز دوم وقوع زلزله در مناطق زلزله زده حضور یافت و با دستور ایشان امکانات موردنیاز نظیر چادر و مواد غذایی از شش استان همجوار به مناطق زلزه زده کرمانشاه ارسال شد.

معاون روابط عمومی کل سپاه با بیان اینکه براساس قانون اسکان موفقت و دائم زلزله زدگان وظیفه دولت است و به بنیاد مسکن سپرده شده است، گفت: در جریان زلزله ورزقان تجربه خوبی از همکاری موثر سپاه با بنیاد مسکن بدست آمد بصورتی که منجر به ساخت هفت هزار واحد مسکونی برای مردم و دوازده هزار واحد نگهداری برای دام ها شد.

وی افزود: در زلزله کرمانشاه سپاه در راستای همکاری و توافق با بنیاد مسکن از ظرفیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا(ص) استفاده می کند و به سی و یک سپاه استانی نیز ماموریت داده شده با توجه به ظرفیت های موجود بازسازی روستاهای زلزله زده را بر عهده بگیرند.

سردار شریف ادامه داد: هر سپاه استانی بازسازی دو تا هفت روستای زلزله زده را با استفاده از ظرفیت بسیج سازندگی بر عهده گرفته و زیرساخت ها نیز توسط قرار گاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) تامین می شوند.

وی با اشاره به اعتماد مردم و مسئولان به نوع مدیریت و توانمندی سپاه که برآمده از تجربیات این نهاد در دفاع مقدس است، گفت: با وجود اینکه تهیه و ساخت کانکس با توجه به حجم بالای نیاز مناطق زلزله زده و پراکندگی جغرافیای مناطق آسیب دیده کار بسیار سختی است اما سردار عبداللهی فرمانده قرار گاه خاتم النبیاء (ص) پس از حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در مناطق زلزله زده قول داد کارگاه ویژه ای را برای تولید کانکس تجهیز کند.

معاون روابط عمومی کل سپاه با بیان اینکه این کارگاه از تولید روزانه یکصد کانکس تا پایان هفته به تولید روزانه چهارصد کانکس خواهد رسید، گفت: روزانه تا صد و پنجاه کانکس از تهران به مناطق زلزله زده ارسال می شوند که پس از آماده سازی زیرساخت ها در مناطق زلزله زده نصب می شوند.

وی با بیان اینکه سپاه تا پایان اسکان دائم زلزله زدگان در کنار مردم خواهد بود، گفت: زمان مورد نیاز برای اسکان دائم یک سال اعلام شده است اما امیدواریم همچون زلزله ورزقان با همکاری سایر دستگاه ها سپاه تعهد خود را بسیار زودتر از زمان اعلام شده به پایان برساند.

به گزارش امتداد نیوز، سپاه فجر استان فارس بازسازی هفت روستای زلزله زده را در غرب کشور بر عهده گرفته است.

true برچسب ها : زلزله کرمانشاه ۹۶ سپاه پاسداران سردار رمضان شریف شیراز true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۵۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات