Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار گمیشان با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۷۰ پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در این شهرستان اظهار داشت: در بخش عمرانی ۱۴۸ پروژه با اعتبار ۷۶ میلیارد تومان در یک‌سال گذشته کلنگ‌زنی یا افتتاح شد و هم چنین در بخش اقتصادی ۲۲ پروژه به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گمیشان، امیرشیر توماج عصر امروز در نشست خبری ضمن تبریک هفته بسیج اظهارداشت: تفکر بسیجی حرکت پاک اجتماعی برآمده از نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیج تنها مربوط به بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیست بلکه در زمان پیامبر(ص)هم، ایشان هرگاه در برابر دشمنان و منافقان خطری علیه اسلام احساس می‌کردند، دستور بسیج مردمی را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دادند.

وی به پیروزی جبهه مقاومت بر شجره ملعونه داعش هم اشاره کرد و گفت: این پیروزی نه تنها بر داعش بلکه بر همفکران و همپیمانان آنها بود. با حضور جبهه مقاومت برنامه‌ای که دشمنان برای ضربه زدن  به جمهوری اسلامی داشتند با رهبری داهیانه مقام معظم رهبری و رشادت‌های نیروهای مسلح به فرصت و پیروزی بزرگ تبدیل شد.

شیلات و گردشگری مهم ترین ظرفیت‌های توسعه گمیشان

فرماندار گمیشان با بیان اینکه خدمت‌رسانی اولویت نخست دولت است، افزود: اساس دولت پاسخگویی به مردم، خدمات‌رسانی به آنان و اطلاع‌رسانی خدماتی است که به مردم داده می شود.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های شهرستان گمیشان برای رسیدن به توسعه خاطرنشان کرد: این شهرستان دارای 60 کیلومتر نوار ساحلی و 50 کیلومتر مرز آبی مشترک با کشور ترکمنستان است. برای همین نخستین ظرفیتی که در این شهرستان می‌توان از آن نام برد، بحث شیلات و آبزی‌پروری است.

توماج با بیان اینکه دسترسی به دریای خزر مزیت‌های خوبی را در این شهرستان به وجود آورده است، اظهار داشت: سایت میگوی گمیشان که در فاز نخست در 4 هزار هکتار و در فاز دوم در 6 هزار هکتار پیش‌بینی شده از ظرفیت‌های دیگر این شهرستان به شمار می‌رود. پرورش ماهیان خاویاری، پرورش ماهیان استخوانی در قفس، ساحل شنی چارقلی و توماجلر، تالاب بین المللی گمیشان و هم چنین دو گلفشان قارن یارق و نفتلیجه از دیگر ظرفیت‌های این شهرستان در زمینه شیلات و گردشگری است.

کلنگ‌زنی و افتتاح 170 پروژه عمرانی و اقتصادی طی یک‌سال گذشته

وی در ادامه با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی 170 پروژه عمرانی و سرمایه‌گذاری در این شهرستان طی یک‌سال گذشته اظهار داشت: در بخش عمرانی 148 پروژه با اعتبار 76 میلیارد تومان در یک‌سال گذشته کلنگ‌زنی یا افتتاح شد. هم چنین در بخش اقتصادی 22 پروژه با سرمایه گذاری 26 میلیارد و 300 میلیون تومان به بهره برداری رسیده که 842 فرصت شغلی ایجاد کرده است.

فرماندار گمیشان با اعلام کرد: در مجموع طی یک‌سال گذشته بالغ بر 103 میلیارد و 105 میلیون تومان پروژه در این شهرستان افتتاح یا کلنگ‌زنی شد.

وی با اشاره به مهم‌ترین پروژه‌های بخش عمرانی گفت: افتتاح مرکز جامع سلامت خواجه نفس و روستای دهنه با 8.5 میلیارد ریال اعتبار، کلنگ زنی مدارس، کلنگ زنی و بهره برداری از آسفالت بند بصیرآباد، توسعه آب شهری، توسعه شبکه برق و اجرای طرح هادی 14 روستا با 17 میلیارد ریال از مهم‌ترین پروژه‌ها در این بخش بوده است.

توسعه شبکه راه‌های ارتباطی در شهرستان گمیشان

توماج به اشاره به توسعه شبکه راه‌ها در این شهرستان خاطرنشان کرد: این موضوع یکی از مهم‌ترین اولویت‌های شهرستان برای رسیدن به توسعه است. پروژه آسفالت جاده سیمین شهر به آلتین تخماق که از سال 87 سال اجرای آن آغاز شده بود به طول 13 کیلومتر، انجام شده است.

به گفته فرماندار گمیشان، افتتاح سالن رزمی با 8 میلیارد ریال اعتبار، آسفالت معابر شهری در گمیش تپه و سیمین شهر با 30 میلیارد ریال اعتبار، افتتاح مرکز بهداشت روستای بصیرآباد با 900 میلیون ریال اعتبار و واحد تکثیر میگو با ظرفیت 100 میلیون قطعه از دیگر پروژه‌های مهم در یک‌سال گذشته بود.

یک میلیارد ریال اعتبار برای برای تکمیل مجتمع فرهنگی هنری گمیشان اختصاص یافت

وی در ادامه با بیان اینکه تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام از جمله اولویت‌های شهرستان است، به برخی از این پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: مجتمع فرهنگی هنری گمیشان که از سال 85 آغاز شده بود در حال حاضر 65 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. امسال یک میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح پیش‌بینی شده است.

توماج ادامه داد: سالن ورزشی روستای قلعه جیق با 30 درصد پیشرفت فیزیکی، بهسازی و آسفالت کوره سو به ناردانلی، خانه فرهنگ با 40 درصد پیشرفت فیزیکی و مرکز جامع سلامت با 80 درصد پیشرفت فیزیکی از جمله پروژه‌های نیمه تمام اولویت‌دار در این شهرستان به شمار می‌رود.

وی یکی دیگر از اولویت‌های شهرستان گمیشان را ایجاد موزه صید و صیادی اعلام کرد و افزود: این شهرستان بعد از گرگان دارای قدیمی‌ترین بافت تاریخی شهری بوده  اما بسیاری از این خانه‌ها در حال تخریب است. امسال 850 میلیون تومان برای ایجاد این موزه در نظر گرفته شده است.

بیش از 60 درصد معابر شهر گمیش‌تپه فاقد آسفالت است

صالح ایری شهردار گمیش‌تپه هم در جمع خبرنگاران اظهارداشت: شهر گمیش‌تپه از نظر زیرساخت‌های شهری تا حدود 80 درصد بر روی اصول احداث شده اما بیش از 60 درصد معابر آن فاقد آسفالت است.

وی افزود: سال گذشته با اختصاص قیر یارانه ای توانستیم 26 معبر شامل خیابان های اصلی و معابر فرعی را آسفالت کنیم. هم چنین در یکسال گذشته شن ریزی 30 معبر انجام و زیرسازی 25 معبر به صورت پراکنده انجام شد که امیدواریم بتوانیم تا پایان سال کار آسفالت آن را به اتمام برسانیم.

شهردار گمیش تپه با بیان اینکه پیاده رو سازی یکی از مهم ترین اولویت های شهرداری است، اظهارداشت: تلاش داریم با مشارکت مردم این امر را محقق کنیم. سال گذشته روند ضعیف و کند بود اما امسال بنا داریم کار را با قوت بیشتری ادامه دهیم.

به گفته وی، از سال 95 تاکنون در زمینه مهار آب های سطحی 800 متر جدول گذاری در داخل شهر انجام شده است.

ایری ادامه داد: یکی از مهم ترین کارهایی که سال گذشته انجام شد، پرداخت مطالبات شهرداری ها از دستگاه های اجرایی بود، که در همین زمینه 14 میلیارد تومان از مطالبات شهرداری را در سامانه وزارت اقتصاد و دارایی ثبت کردیم که بخشی از آن به صورت اسناد خزانه اسلامی در اختیار شهرداری ها قرار گرفت. در همین زمینه سهم شهرداری گمیش تپه یک میلیارد و 100 میلیون تومان بود.

وی با اشاره به بودجه امسال این شهرداری هم گفت: سال گذشته بودجه مصوب 31 میلیارد ریال بود که 33 میلیارد ریال محقق شد و امسال نیز 53 میلیارد ریال بودجه مصوب شده که تاکنون 66درصد آن محقق شده است.

انتهای پیام/

R41471/P1377/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۲۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی حق‌بین معاون شهردار تهران به همراه مدیران عامل دو سازمان و شرکت وابسته، از پروژه‌های حوزه فنی و عمرانی غرب تهران بازدید کرد.

بر همین اساس، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به همراه مدیران عامل «سازمان مهندسی و عمران شهر تهران»، «سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران»، «مدیرعامل شرکت خاکریز آب»، «مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها و مناطق» و «مدیرکل برنامه‌ریزی معاونت فنی و عمرانی»، از نزدیک آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی «احداث تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهید آبشناسان _جنت‌آباد» و «اصلاح تقاطع بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه شهید چمران»، را مورد بررسی قرار داد.

حق‌بین با اشاره به حجم گسترده فعالیت‌های عمرانی در سطح شهر، تمرکز بر انجام عملیات اجرایی با حداکثر ظرفیت را ضروری خواند و بر امکان استفاده شهروندان از مزایا و آثار بهره‌برداری از پروژه‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن تاکید کرد.

وی در حاشیه بازدیدهای مذکور، ضمن حضور در محیط تجهیز کارگاه پروژه‌های عمرانی سازمان مهندسی و عمران شهر تهران در شمال غرب پایتخت، آخرین وضعیت اجرایی سه پروژه را جویا شد.

معاون شهردار تهران با پرداختن به پروژه دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه شهید چمران شمال گفت: این پروژه ۹۵ درصد پیشرفت عملیاتی داشته و در هفته‌های آتی به بهره برداری می‌رسد.

بر اساس این گزارش، پروژه‌های مذکور شامل تکمیل دسترسی‌های تقاطع بزرگراه شهید همت، بزرگراه شهید اشرفی اصفهانی، بزرگراه حکیم- بلوار تعاون و بزرگراه شهید آبشناسان _ جنت‌آباد بوده و گلوگاه‌های اجرایی هر ۳ پروژه، از جمله معارضین تاسیساتی، به تفکیک بررسی و تصمیم‌های لازم اتخاذ شد.

گفتنی است، در جریان بازدید از پروژه دسترسی بزرگراه شهید همت غرب از بزرگراه شهید چمران شمال، صالحی شهردار منطقه ۲ تهران نیز در محل پروژه حضور پیدا کرد و درباره احداث فضای سبز پروژه به منظور بهره‌برداری قریب‌الوقوع از آن، بحث و تبادل‌نظر شد.

کد خبر 6097935

دیگر خبرها

  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در دو سال نیم گذشته به بهره برداری رسید
  • ۱۱۰۰ پروژه عمرانی با ۱۸۸ هزار میلیارد تومان تکمیل شد
  • شهرک حمل ونقل خمینی‌شهر راه‌اندازی می‌شود
  • احداث ۲ پل‌ روگذر و زیرگذر در گنبدکاووس قطعی شد
  • عقب ماندگی اجرای پروژه محور خورموج _ لاور جبران شود
  • بررسی از پروژه تأمین‌کننده آب آشامیدنی منطقه جنوب استان در سمیرم
  • دسترسی بزرگراه همت غرب از بزرگراه چمران شمال
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه