Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، هوشنگ بازوند شب گذشته در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص روند بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه اظهار داشت: در حال حاضر مهمترین موضوع برای ما بحث اسکان موقت زلزله زدگان از طریق کانکس است که باید در مدت زمان مقرر شده (دو ماه) این کار صورت گیرد.
استاندار کرمانشاه گفت: هم اکنون ۶ کارگاه قرارگاه خاتم الانبیاءد با سرعت هر چه تمام در منطقه مشغول ساخت کانکس هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برای اسکان موقت ۱۲ هزار و ۵۰۰ کانکس مد نظر است که تحویل داده شود که از این تعداد ۸ هزار کانکس توسط قرارگاه خاتم الانبیاء انجام می‌گیرد و حدود ۴ هزار و ۵۰۰ عدد هم توسط بنیاد مسکن و کانکس‌های اهدایی از طرف مردم تأمین می‌شود.
پرداخت ۸۶۱ میلیارد تومان تسهیلات و ۲۸۱ میلیارد تومان کمک بلاعوض برای زلزله زدگان
استاندار کرمانشاه در خصوص ارائه تسهیلات به زلزله زدگان گفت: هیأت دولت در همان روز اول ارائه تسهیلات به زلزله زدگان را مصوب کرد و بیش از ۸۶۱ میلیارد تومان اعتبار برای نوسازی و بازسازی به بنیاد مسکن از طریق تسهیلات بانکی ابلاغ کرده و ۲۸۱ میلیارد تومان هم کمک‌های بلاعوض در نظر گرفته شده که این کمک‌ها از روز گذشته (سه شنبه) پرداختش شروع شده است.
بازوند همچنین اظهار داشت: کار بازسازی حدود ۸۹ مدرسه که در منطقه تخریب شده تعیین تکلیف شده که تعدادی از مدارس را خیرین بازسازی می‌کنند، تعدادی توسط اتاق‌های بازرگانی و تعدادی هم به وسیله بانک‌های خصوصی بازسازی می‌شوند.
۱۸ هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده تخریب کامل شده است
وی با بیان اینکه حدود ۱۸ هزار واحد مسکونی صد در صد تخریب شده در مناطق زلزله زده وجود دارد، افزود: از این تعداد ۱۲ هزار واحد در روستا‌ها و ۶ هزار واحد در شهر‌ها هستند و بعضی از واحد‌ها هم نیازمند احداث هستند، اما در حال حاضر می‌شود داخل آن‌ها اسکان پیدا کرد تا در فرصت بعدی مورد بازسازی قرار بگیرند.
بازوند خاطرنشان کرد: همچنین حدود ۳۴ هزار واحد در روستا‌ها و شهر‌ها باید تعمیر شوند که این ۳۴ هزار واحد کار تعمیرشان در حال حاضر شروع شده و برای پرداخت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده اند.
استاندار کرمانشاه گفت: برای انجام تعمیرات بین ۶ میلیون تا ۱۲ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.
خسارت ۱۲۴۰ میلیارد تومانی زلزله به زیرساخت‌های عمرانی استان کرمانشاه
هوشنگ بازوند در ادامه با بیان اینکه میزان تخریب زلزله در استان کرمانشاه زیاد بوده، گفت: در این حادثه به زیرساخت‌های عمرانی ما حدود ۱۲۴۰ میلیارد تومان خسارت وارد آمده است، ولی ما در تلاش هستیم در کمترین زمان ممکن شرایط استان به خصوص مناطق زلزله زده را به حالت عادی باز گردانیم و همه مسئولان تا پایان کار بازسازی درکنار مردم هستند.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: در بحث بهداشت و درمان هم خدمات خوبی در منطقه ارائه شده، داروخانه‌ها مشغول فعالیتند، قرار است مطب‌های خصوص در شهرستان‌های زلزله زده راه اندازی شود، همه ادارات و مدارس باز هستند و پس از گذشت ۲۴ روز از زلزله حالت عادی در شهر‌های زلزله زده حاکم شده و از حالت بحران فاصله گرفته ایم.
بازوند در ادامه تأکید کرد: در بحث ساخت و ساز مناطق زلزله زده اولویت ما استفاده از تولیدات داخل استان است تا واحد‌های تولیدی هم رونق نسبی داشته یاشند.
گزارش عملکرد همه‌ی دستگاه‌ها رصد می‌شود
استاندار کرمانشاه در ادامه به جلسه ستاد بحران استان که روز گذشته (چهارشنبه) با حضور عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کشور در سرپل ذهاب برگزار شد، اشاره کرد و گفت: در این جلسه قرار بر این شد رئیس دیوان محاسبات کشور در بحث ساختمان‌های دولتی و مسکن مهر که در این زلزله دچار آسیب شده اند نظارت ویژه‌ای داشته باشند و گزارشی را در این مورد به مجلس ارائه دهند.
وی تأکید کرد: گزارش عملکرد همه‌ی دستگاه‌ها یک روز در میان رصد می‌شود که اگر دستگاهی نسبت به برنامه زمان بندی شده عقب است تذکرات لازم به آن دستگاه داده شود و اگر مشکلی داشت نسبت به برطرف کردن آن مشکل اقدام شود.
بازوند در خصوص بحث قصور و کوتاهی‌هایی که در ساخت و ساز‌های برخی از سازمان‌ها صورت گرفته، گفت: حسب دستور وزیر کشور در حال تهیه مستندی هستیم تا آسیب‌هایی که در این زلزله به ساختمان‌ها (مخصوصا ساختمان‌های دولتی) وارد شده و در مقابل زلزله مقاومت پایینی داشته اند دلایل را مشخص کنیم.
استاندار کرمانشاه تأکید کرد: با کسانی که در بحث نظارت و به کارگیری مصالح در ساخت ساختمان‌های دولتی کوتاهی کرده اند برخورد جدی خواهد شد.
وی افزود: در رابطه با بحث امداد و نجات هم در حال تهیه مستندی هستیم تا نقاط ضعف و وقوتی که در بحث امداد و نجات بوده نشان داده شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۰۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در جلسه صبح امروز چهارشنبه هیات دولت، ضمن محکومیت استمرار جنایات رژیم صهیونیستی در غزه به‌ویژه حمله به اماکن مسکونی رفح، فجایع در حال وقوع در این منطقه را برای امت اسلامی و همه وجدان‌های بیدار و ملت‌های آزاده نگران‌کننده و برای حامیان رژیم جنایتکار صهیونیستی، موجب شرم‌ساری و سرافکندگی بیشتر دانست و افزود: امروز کشورهایی که به‌واسطه حمایت از این رژیم جنایتکار دست‌شان به خون پاک زنان و کودکان مظلوم غزه آلوده شده نیز در مقابل گستاخی و تفرعن صهیونیست‌ها مستأصل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: دستور رئیسی برای برخورد قاطع با متخلفین در محیط زیست

رئیس جمهور خیزش دانشجویان و نخبگان در نقاط مختلف جهان به‌ویژه کشورهای غربی در حمایت از مردم مظلوم فلسطینی را در بازدارندگی جنایات این رژیم غاصب موثر دانست و ضمن انتقاد از رفتار انفعالی نهادها و سازمان‌های بین‌المللی و برخی دولتهای غربی و عربی در مقابل جنایات بی‌سابقه و ضدانسانی صهیونیست‌ها تصریح کرد: سکوت در قبال این جنایات ظلمی بزرگ به بشریت است که طبق وعده الهی عقوبتی سخت در انتظار کسانی خواهد بود که با حمایت خود سبب تداوم این جنایات شده‌اند.

آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود رفع مشکل بیکاری استان‌های دارای بالاترین نرخ بیکاری را از جمله دستور کارهای اولویت دار دولت عنوان کرد و از معاون اول رئیس جمهور خواست با تشکیل کارگروهی متشکل از استانداران مربوط و وزرای کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، طرح‌ها و برنامه‌های مدیران استانی در این زمینه را اخذ و با پیگیری ویژه تحقق آنها را دنبال کنند.
رئیس جمهور همچنین با تاکید بر ضرورت تعیین شاخص ارزیابی عملکرد مدیران دولت، دستگاه‌های مسئول را موظف کرد با احصای شاخص‌های علمی و کارشناسانه به ارزیابی مدیران اقدام کنند تا خدای ناکرده حقی از دستگاه‌های اجرایی ضایع نشود.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در ابتدای این جلسه ضمن تبریک فرا رسیدن ایام ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) و امام رضا (ع)،‌ دهه کرامت را بستری معنوی برای تببین و کسب معارف از گنجینه والای اهل بیت علیهم‌السلام در برهه کنونی عنوان کرد.

پیش از سخنان رئیس جمهور، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در گزارشی از برگزاری سیزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (inotex) در پارک علم و فناوری پردیس، از حضور ۴۰۰ شرکت دانش بیان همراه با محصولات تولیدی خود در نمایشگاه امسال خبرداد که ۲۰ محصول تولیدی برای بار اول رو نمایی شده است.

حضور ۳۰۰ سخنران و بازدید هیئت‌های عالیرتبه‌ای از روسیه، مالزی، هلند و ترکیه از این نمایشگاه خبرهای دیگر آقای دهقانی فیروز آبادی در جلسه امروز بود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز گزارشی از روند آماده‌سازی نمایشگاه بین‌المللی کتاب با رویکرد عدالت فرهنگی ارائه کرد و افزود:‌ در نمایشگاه امسال نیز همانند سال گذشته با همکاری اداره پست، ارسال کتاب به اقصی نقاط کشور به صورت رایگان و با ۳۰ درصد تخفیف در قیمت کتاب انجام خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی از بهره‌برداری از واحدهای مسکونی و واگذاری زمین به متقاضیان همزمان با سفر رئیس جمهور به استان قم خبر داد و گفت‌: در سفر رئیس جمهور به این استان ۳ هزار ۸۷۰ واحد مسکونی به بهره‌برداری خواهد رسید و به همین میزان زمین نیز تقدیم مردم خواهد شد.

وی همچنین از رشد چشمگیر ترانزیت در کشور خبرداد و افزود:‌ ترانزیت در کشور در سال گذشته رشد قابل توجه ۵۸ درصدی را تجربه کرده که این رشد ادامه خواهد داشت، به نحوی که در ۴۵ روز گذشته نسبت به مدت زمان مشابه آن در سال قبل نیز شاهد رشد ۵۳ درصدی بوده ایم.

وزیر جهاد کشاورزی نیز به ارائه گزارشی از اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور پرداخت و گفت‌: از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون ۴۰ میلیون هکتار سطح اجرای طرح‌های آبخیزداری در کشور با ۱۷ میلیارد متر مکعب استحصال آب تثبیت شده، ۹۰ میلیون هکتار زمین مستعد اجرای طرح‌های آبخیزداری شناسایی و کار مطالعاتی و طراحی ۲۰ میلیون هکتار از آن آماده شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت هم از تدوین و ارائه بسته‌های تشویقی سرمایه‌گذاری همزمان با هفته تولید و تجارت در تیرماه امسال خبر داد.

کد خبر: 1229947 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • مفقود شدن دختر ۲۴ ساله در جنگل دشت شاد میامی/ دستور استاندار سمنان برای جست‌وجوی دقیق
  • کشف تریاک با طعم هندوانه در عسلویه
  • نیمار پس از کمک به سیل‌زدگان برزیل: دعا می‌کنم اوضاع به حالت عادی برگردد
  • ۳۰۰ برنامه ویژه دهه کرامت در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • بررسی علت فوت کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی