Web Analytics Made Easy - Statcounter

نظرات در مورد اطمینان خرید از لیزینگ خودرو ، کدام لیزینگ های فاقد مجوز کلاهبردار هستند ، تجربه خرید از شعبه تهران و شیراز ، کیمیا ، عظیم ، فرجام ، جردن ، ماندگار , سعادت آباد ، فروش اقساطی واسپاری ،لیزینگ آیا معتبر است ، لیست لیزینگ های معتبر خودرو

وضعیت مبهم قیمت ها در بازار خودرو نیز یه کمک شرکت های لیزینگی آمده است تا خرید اقساطی خودرو را توجیه کند و بساط تبلیغات این شرکت ها را پرهیاهوتر از همیشه نمایش بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه شما در این وضعیت بازار بتوانید تنها با هفت میلیون تومان پول نقد، صاحب خودرو شوید موضوعی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت و همین می شود که لیزینگ ها به عنوان یک گزینه مهم مورد توجه خریداران خودرو باشند اما دست نگه دارید. قبل از سرک کشیدن به شرکت های لیزینگ خودرو نکات مهمی وجود دارد که باید حتما از آن مطلع باشید، در غیر اینصورت ممکن است به راحتی آب خوردن، تمام داشته تان را از دست بدهید و از بازار خودرو تنها یک خاطره تلخ برایتان به جا بماند.


وقتی به شرکت های لیزینگ خودرو مراجعه می کنید آنها یک لیست فروش به شما ارائه می دهند و در این لیست فروش مشخص شده است که شما برای خرید هر مدل خودرو باید چه شرایطی داشته باشید. حداقل میزان پول نقد، میزان تسهیلات و سود آن، مدت بازپرداخت اقساط و مبلغ ماهیانه هر قسط، زمان و شرایط تحویل خودرو از مهمترین نکاتی است که در این لیست فروش به شما اطلاع رسانی می شود. حداقل میزان پول نقد یا پیش پرداخت برای خرید هر خودرو، معمولا به اندازه نصف قیمت آن مدل خودرو در بازار است و ۵۰ درصد باقیمانده به صورت تسهیلات یا وام از سوی شرکت فروشنده به شما ارائه می شود که شما موظفید مطابق با شرایط آن شرکت، نسبت به بازپرداخت وام در اقساط معین اقدام کنید.

شرکت های لیزینگ خودرو در ایران معمولا طول مدت سه تا چهار سال را برای بازگرداندن وام هایشان تعیین می کنند و میزان اقساط ماهیانه وام نیز با تقسیم مبلغ تسهیلات به ۳۶ یا ۴۸ مشخص می شود. آنها برای تسهیلاتی که به شما ارائه می دهند سود مشخصی نیز در نظر می گیرند که میزان این نرخ سود به طور معمول بین ۱۵ تا ۲۵ درصد است. این میزان سود در نهایت پس از گذشت سه سال شما را مجبور می کند که چیزی حدود دو برابر مبلغی که وام گرفته اید به شرکت لیزینگ برگردانید؛ بنابراین با توجه به اینکه شما برای خرید از لیزینگ ها ناچارید حداقل نیمی از مبلغ خودرو را به صورت نقد بپردازید و دو برابر آن را به صورت اقساط پرداخت کنید، بنابراین قیمت تمام شده یک خودرو در صورت خرید از لیزینگ ها چیزی حدود ۱.۵ برابر قیمت نقد آن برایتان آب می خورد.

این نخستین گام خرید از لیزینگ هاست که اگر فکر می کنید برایتان صرفه ندارد که خودرویی را با ۱.۵ برابر قیمت واقعی آن بخرید، می توانید در همین نقطه انصراف دهید و قید خرید از لیزینگ ها را بزنید.

خودرو را با چه شرایطی واگذار می کنند؟
شرکت های لیزینگ در همان ابتدا برای شما تعیین می کنند که خودرویتان را چند روزه تحویل می دهند. برخی از این شرکت ها مدعی هستند که خودروی شما را یکروزه تحویل می دهند، برخی زمان یک هفته تا ۱۰ روز را برایتان تعیین می کنند و شماری از آنها به شما می گویند که ۳۰ تا ۴۵ روز دیگر برای تحویل گرفتن خودرویتان مراجعه کنید. به هر حال پس از گذشت مدت زمان تعیین شده شما تنها با پرداخت چیزی حدود نصف قیمت خودرو، اتومبیل تان را می گیرد و به خانه می برید. هزینه بیمه بدنه خودرو و سایر بیمه های آن نیز یا به عهده خود شما گذاشته می شود یا شرکت لیزینگ، خودرو را به صورت بیمه شده به شما تحویل می دهد و هزینه آن را روی اقساطش می کشد اما تکلیف سند خودرویتان چه می شود؟

خرید اقساطی خودرو به شیوه لیزینگ فریب تان ندهد!

شرکت های لیزینگ در اینگونه مواقع به دو شیوه عمل می کنند؛ یا از شما به اندازه کل مبلغ خودرو چک و سفته دریافت می کنند و به شرط معرفی دو ضامن معتبر، در همان ابتدا سند اتومبیل را به نام تان می زنند یا آنکه خودرو را به صورت اجاره به شرط تملیک به شما تحویل می دهند که این به آن معناست که خودرویتان تا زمان پایان پرداخت اقساط در مالکیت شرکت می ماند و پس از پایان اقساط، سند آن به شما منتقل می شود.

شرکت های لیزینگ ایرانی معمولا شیوه دوم را انتخاب می کنند یعنی اجاره به شرط تملیک؛ زیرا این روش دردسرهای حقوقی کمتری برای مالک دارد و اگر شما نتوانید از عهده پرداخت اقساط خودرویتان برآیید، مالک به راحتی می تواند خودرو را از شما پس بگیرد اما اگر سند را از همان ابتدا به نام شما منتقل کند، شما از نظر قانونی حق فروش خودرو را دارید و در این صورت اگر مالک در دریافت اقساط خودرو دچار مشکل شد، دیگر به راحتی نمی تواند خودرو را پس بگیرد و دچار دردسرهای قانونی می شود.

با چشم باز قرارداد امضا کنید
اگر با خواندن این بند همچنان مشتاق خرید از شرکت های لیزینگ هستید، یادتان باشد به دقت قرارداد را مطالعه کنید و از شرایط واگذاری و انتقال سند خودرو به سادگی نگذرید. ببینید فروشنده برای انتقال سندخودرو به شما، چه شرط هایی گذاشته است و اگر متوجه معنا و بار حقوقی شروط فروشنده نشدید قبل از اینکه قرارداد را امضا کنید حتما با یک مشاور حقوقی صحبت کنید. بعضی از فروشنده ها در ازای دیرکرد اقساط خودرو برای خود حق بازگرداندن خودرو را قائل شده اند و طبیعی است که آنها به یک خودروی دست دوم که مدت ها مورد استفاده شما بوده است اکتفا نمی کنند و مبالغی را به عنوان جریمه و خسارت برایتان در نظر می گیرند. مثلا اینکه کلیه اقساط پرداخت شده را به عنوان خسارت تلقی می کنند و اینجاست که شما متوجه می شوید بی دقتی در امضا کردن قراردادهای خرید می تواند چه دردسرهایی برایتان درست کند.

مرحله خطرناک: انتخاب شرکت لیزینگ
ما فرض را بر آن می گیریم که شما با دانستن تمام این نکات عزم خود را جزم کرده اید حتما از یک شرکت لیزینگ خودرو، خرید کنید. مبارک است! اما هیچ از خودتان پرسیده اید که چطور شرکت مورد نظرتان را انتخاب کنید؟ متاسفانه باید یک نکته تلخ اما بسیار مهم را در ابتدای این بند به شما یادآوری کنم؛ کلاهبرداری های بسیار زیادی در زمینه فروش لیزینگی خودرو به وقوع پیوسته است.

روش های کلاهبرداری لیزینگی ها گاهی آنقدر دقیق و هوشمندانه بوده است که اگر نخواهید ششدانگ حواستان را جمع کنید باید پس از پرداخت پولتان انتظار هر نوع پیشامدی را داشته باشید. در اینجا به چند روش شناسایی لیزینگ های کلاهبردار اشاره می کنیم که باید به محض مشاهده این نکات، محتاطانه برخورد کنید.

گول تبلیغات روزنامه ها را نخورید
اینکه فکر کنید هر شرکت لیزینگی که نام آن در تبلیغات روزنامه ها آمده شرکت قابل اعتمادی است، یک تصور ساده انگارانه است. بسیاری از افرادی که قربانی کلاهبرداران لیزینگی شده اند، آگهی فروش خود را از همین روزنامه ها پیدا کرده اند؛ بنابراین برای انتخاب لیزینگ مورد نظرتان هرگز به صورت صددرصد به تبلیغات روزنامه ها اعتماد نکنید.

بانک مرکزی اسامی حدود ۲۶ لیزینگ دارای مجوز فروش خودرو را روی سایت خود منتشر کرده است که برای دیدن اسامی این لیزینگ های مجاز می توانید به سایت بانک مرکزی مراجعه کنید یا به صورت تلفنی درباره مجوز شرکت انتخابی تان از این بانک استعلام بگیرید.

آیا استعلام بانک مرکزی کافی است؟
استعلام بانک مرکزی هم می تواند به تنهایی کافی نباشد زیرا نیروی انتظامی شرکت های لیزینگی را معرفی کرده است که با مدارک هویتی و شناسنامه و کارت ملی مشتریان خود، شرکت شان را به ثبت رسانده اند و پس از گرفتن پول های شهروندان متواری شده اند.

در اینجا به شما توصیه می کنیم برای آنکه از یک شرکت لیزینگی با اطمینان خاطر کافی خریداری کنید از لیست بانک مرکزی تنها شرکت های شناخته شده را انتخاب کنید. شرکت هایی که مربوط به موسسات اعتباری و بانک ها هستند یا سابقه فعالیت طولانی دارند و سال هاست در زمینه فروش لیزینگ فعالیت می کنند. هرگز به سادگی با شرکت های تازه کار و آنهایی که سابقه مدت فعالیت شان بیشتر از یک سال نیست وارد معامله نشوید.

چند نشانه کلاهبرداران لیزینگ

مطالعه آگهی شرکت های لیزینگ کلاهبردار نشان می دهد که آنها برای فروش خود شرایط عجیب و غریبی گذاشته اند، مثلا فروش زیر قیمت بازار. هیچ شرکت لیزینگی حاضر نیست از سودآور بودن بنگاه خود چشم بپوشد. فروش زیر قیمت بازار، ترفند جذب مشتری است و به محض ورود شما به معامله، با هزینه های ریز و درشتی که برایتان می تراشند قیمت واقعی خودرو را تامین می کنند.

یکی دیگر از موارد مشکوک شرکت های کلاهبردار این است که آنها نرخ سود تسهیلات شان را پایین تر از شرکت های دیگر اعلام می کنند. در حالی که بانک ها به طور معمول نرخ سود ۲۱ درصد را برای تسهیلاتشان اعمال می کنند، هر نرخ سود عجیبی که بسیار پایین تر از این عدد باشد باید شما را به فکر وادار کند. علاوه بر این کلاهبردارها در شرایط واگذاری خودرو هم اغراق می کنند. مثلا تحویل یک ساعته و یک روزه و … به محض شکار شما و دریافت پول تان کم کم بهانه گیری ها و وعده و وعیدهایشان شروع می شود تا در موقعیت مناسب جیم شوند!

یک نکته دیگر را هم بگویم و آن اینکه کلاهبردارها ممکن است بعد از دریافت رسید پیش پرداخت پولتان، به شما حواله معرفی به بانک هم بدهند؛ هرگز به این موضوع دلخوش نشوید و تصور نکنید که با یک معامله گر واقعی مواجه شده اید. بعضی شرکت های لیزینگی هم برای مشتریانشان قرعه کشی راه می اندازند که این قرعه کشی ها را هم باید به عنوان یک نشانه کلاهبرداران جدی بگیرید زیرا آنها با دریافت مبالغ اندک زیر ۱۰۰ هزار تومان مشتری هایشان را ترغیب به شرکت در قرعه کشی می کنند و بعد از جمع آوری این پول ها متواری می شوند.

این دسته از کلاهبرداران تصور می کنند افراد برای مبالغ کم زیر ۱۰۰ هزار تومان به مراجع قانونی شکایت نمی کنند اما سودجویی این شیادان در آن است که تعداد زیادی از شهروندان را با همین مبالغ کوچک فریب می دهند و پول خوبی به جیب می زنند.

نیروی انتظامی شکایت گروهی از شهروندانی را که به اینصورت مال باخته اند جدی می گیرد و به تعقیب کلاهبردار می پردازد، بنابراین حتی در صورت اینکه با پول اندکی مورد کلاهبرداری واقع شده اید، شکایت کنید. همه این تب و تاب ها و اینکه مورد سوء استفاده قرار گرفته اید یا نه، تا زمان دریافت خودرو به قوت خود باقی است. اگر خودروی تان را با همان کیفیت وعده داده شده تحویل گرفته اید، یک نفس راحت بکشید و به فکر پرداختن اقساط تان باشید. اگر می توانید چند قسط را هم زودتر پرداخت کنید که سود کمتری از شما دریافت شود و خریدتان به صرفه تر باشد.

***

سال هاست که اخبار رسانه ها پر شده از کلاهبرداری های متعددی که برخی از آن ها انجام می دهند و با اعتماد سازی اولیه سرمایه اندک متقاضیان خرید اقساطی خودرو را به جیب می زنند و با به جا گذاشتن تعداد زیادی زیان دیده متواری می شوند؛ البته این فقط بخشی از تخلفات شرکت های لیزینگ فاقد مجوز است، زیرا این شرکت ها با دریافت سودهای کلان از مشتریان و گاه نگه داشتن پیش پرداخت های آنان نزد خود و ارائه نکردن به موقع خودرو، سودهای کلانی از نبود نظارت در عرصه فعالیت شرکت های واسپاری به جیب می زنند.

فارغ از گفته ها و شنیده ها، راهی دفاتر بعضی از این شرکت ها می شویم.


شرکت هایی که خودروهای گران قیمت خارجی را با هر قیمتی که باشد فقط با دریافت نیمی از بهای آن برایتان لیزینگ می کنند.تنها مشخصه شرکت، تابلوی کوچک مقابل ساختمان است.

به محض ورود به ساختمان وقتی آدرس شرکت لیزینگ را از مردی میانسال که از یکی از واحدها بیرون آمده می پرسم، با خشم می گوید: بله، کلاهبردار بزرگ، بفرمایید همین جاست.

بیرون از ساختمان چند دقیقه پای حرف هایش می نشینم. می گوید با این که بازاری است و کاسب دنیا دیده ای است اما همین شرکت سرش را کلاه گذاشته است و می افزاید: ۲ ماه قبل از عید برای خرید خودروی خارجی به این دفتر مراجعه کردم.در ابتدای کار شرایط خوبی پیش رویم گذاشتند. پرداخت نقدی ۴۰ درصد از ارزش خودرو و تقسیط ۶۰درصد باقی مانده با نرخ سالیانه ۲۲درصد و از همه مهم تر دریافت وام از یکی از بانک های مسکن،ملی، ملت یا سپه.

او ادامه می دهد: مسئول عقد قراردادها ابتدای کار ۴۰درصد از قیمت خودرو را نقدی دریافت کرد و با تنظیم قرارداد، قرار را بر این گذاشت که با تکمیل پرونده و انجام کارهای اولیه وام ۲۲درصدی از بانک بگیرند و خودرو را تحویل دهند، اما در هر مراجعه برای تکمیل پرونده با ایرادهای جدیدی روبه رو می شدم.

از گردش مالی ضعیف حسابم تا معتبر نبودن سندی که قرار بود در رهن بانک قرار گیرد.تا این که امروز مسئول فروش شرکت می گوید که شما شرایط دریافت وام های بانکی ما را ندارید و بهتر است از شرایط عادی و آزاد ما استفاده کنید.یعنی به جای ۲۲درصد سودی که وعده دادند، سالیانه حدود ۶۰درصد سود پرداخت کنم و به جای ماهیانه یک میلیون و ۸۸۰ هزارتومان مابه ازای ۵۰میلیون تومان وام، ماهیانه ۲ میلیون و ۶۷۰هزار تومان بپردازم. این یعنی بعد از ۳ سال باید ۹۶ میلیون تومان به این شرکت پرداخت کنم.جالب این جاست که وقتی می گویم پول من ۴ ماه نزد شما بوده و از آن استفاده کردید، می گویند اگر قصد باز پس گیری پولتان را دارید باید بر اساس یکی از بندهای قرار داد ضرر و زیان ما را بپردازید!

مسئول فروش شرکت نظر دیگری دارد و می گوید: سرمایه گذاران این شرکت نزد بانک های مختلف منابع مالی دارند و به محض معرفی شما به بانک، بر اساس آن منابع به شما تسهیلات ۲۲درصد پرداخت می کنند. موضوعی که البته روسای چندین شعبه بانک در حوالی همان شرکت از شنیدن آن تعجب می کنند و پرداخت چنین تسهیلاتی را ناممکن می دانند!

معطلی ۳ ماهه برای خودرویی که قرار بود یک روزه تحویل شود!

خانم جوانی می گوید که کارمند یک شرکت خصوصی است و با وجود توصیه اطرافیان فریب شرکت های لیزینگ فاقد مجوز را خورده و ۴ ماه گرفتار شده است. می گوید: روز اول گفتند در صورت پرداخت ۵۰ درصد قیمت هر خودرویی که بخواهد، می تواند خودروی صفر کیلومترش را مقابل در تحویل بگیرد و باقی مانده حسابش را با ارائه چک در ۲۴ماه پرداخت کند، اما از آن روز تا ۳ ماه بعد خبری از خودرو نشد و پیگیری ها حکایت از این داشت که خودروی مد نظر استثناست و مدتی است که در بازار نیست.در صورتی که من درخواست خرید خودروی تولید داخل را داشتم. بعد از ۳ ماه خودرویی تحویلم دادند که یک مدل پایین تر از مدل روز بود و پیگیری ها فایده ای نداشت. حالا هم برای پرداخت اقساطم به بانک مراجعه کردم که متوجه شدم سود ۲۵درصدی صحت نداشته و بر اساس فرمول بانکی این شرکت لیزینگ ۵۰درصد از ما سود می گیرد!

با وجود محرز شدن تخلفات گسترده شرکت های لیزینگ فاقد مجوز برای بانک مرکزی و قوه قضاییه و کلاه گشادی که بر سر متقاضیان خرید اقساطی خودرو می رود این سوال باقی می ماند چرا قوه قضاییه با چنین شرکت هایی برخورد و از ادامه کارشان جلوگیری نمی کند؟در این شرایط مردم باید با چشمی باز به سراغ خرید اقساطی خودرو بروند و قبل از عقد قرار داد از مجوز دار بودن شرکت ها مطمئن شوند.

به دام انداختن مشتری شرط ادامه کار در شرکت های لیزینگ

یکی از کارکنان شرکت های لیزینگ فاقد مجوز از شرط مدیرعامل شرکت برای ادامه کار در این شرکت می گوید: روز اولی که برای مصاحبه آمدم مدیر عامل تاکید داشت ما به هرنحوی می خواهیم مشتری جذب کنیم تا از ما خرید کند. به همین دلیل هر کسی با شما تماس گرفت یا به دفتر آمد نباید دست خالی بیرون برود. باید این قدر خوب تبلیغ کنید تا برای خرید اقدام کند. ما کارمندی می خواهیم که بتواند مشتری را جذب کند و به هرنحوی که شده به او خودرو بفروشد.

او بیشتر مشتری های این شرکت ها را افرادی می داند که حساب وکتاب خاصی در زندگی ندارند و با صحبت های یک نفر فریب می خورند. برایشان مهم نیست که چند درصد سود می گیریم، همین که بگوییم بر اساس نرخ سود بانکی از شما سود دریافت می کنیم اطمینان و بدون بررسی خرید می کنند.

هزینه های تحمیلی لیزینگ ها برای کسب سود بیشتر

اجبار به خرید بیمه از شرکت لیزینگ و پرداخت هزینه های اضافی برای سند نمونه ای از هزینه های اضافی است که شرکت های لیزینگ در آخرین لحظه به مشتریان تحمیل می کنند. خلیلی که برای خرید خودرو به یک شرکت لیزینگ خودرو مراجعه کرده است از هزینه های تحمیلی شرکت های لیزینگ در لحظه عقد قرارداد می گوید و این که وقتی کار به مرحله نهایی می رسد درخواست های غیر قابل قبول توسط لیزینگ مطرح می شود؛ برای مثال برای خودرویی که از طرف سازنده، بیمه طلایی شده است باید به اجبار بیمه مدنظر شرکت لیزینگ به قیمت بیش از یک میلیون تومان را هم تهیه کنید. از دیگر شرط های تحمیلی پرداخت هزینه ای حدود یک میلیون و ۵۰۰هزار تومان بابت سند خودرو است. در حالی که اگر همان خودرو را از نمایندگی خریداری کنید هیچ هزینه ای بابت سند پرداخت نمی کنید.

جذب مشتری با وعده تحویل فوری

همین که مشتری ۵۰ درصد پیش پرداخت به همراه ۱۰درصد کارمزدی را که جدا از او دریافت می شود به حساب شرکت واریز کند یعنی پایبند شدن و اجبار به طی کردن ادامه راه!

این شرکت ها در روزنامه تبلیغ می کنند و در اولین تماس تاکید دارند خودرو فوری و در کمترین زمان ممکن تحویل می شود. در حالی که حتی یک دستگاه هم ندارند و پس از دریافت پول از مشتری چند ماه باپولش کار می کنند و از ذخیره آن در حسابشان و کار کردن با آن سود می برند. بیشترشان وعده تحویل فوری یا حداکثر یک ماهه خودروهای خارجی را می دهند اما زمان تحویل با ایراد گرفتن از پرونده متقاضی و در بسیاری از موارد به دلیل نداشتن نقدینگی کار را طولانی می کنند و در این مدت سعی دارند از شرکت های دارای مجوز ،خودروی متقاضی را تهیه کنند.

لیست شرکتهای لیزینگ خودرو تحت نظارت بانک مرکزی سال ۹۶

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اسامی لیزینگ های مجاز (تحت نظارت بانک مرکزی) ویژه خرداد ۹۶ را منتشر نمود.

ناماستانشهرآدرسکدپستیتلفنشماره آخرین مجوزتاریخ اعتبار مجوزکد ملیشماره ثبتمدیرآتیه الوندتهرانتهرانتهران، خیابان مطهری، خیابان میرعماد، کوچه یکم، پلاک۱۱۵۸۷۹۳۶۱۱۱۸۸۷۴۱۳۹۹۴۲۰۵۱۳۹۸/۰۱/۱۷۱۰۱۰۲۲۸۰۸۸۰۱۸۶۰۰۳محمدرضا نیکخواهآریا داناتهرانتهرانتهران، خیابان مطهری، خیابان کوه‌ نور، کوچه یکم، پلاک۱، طبقه ۳۱۵۸۷۶۵۶۷۱۵۸۳۳۱۶۳۸۵۷۶۵۱۳۹۷/۱۲/۲۸۱۰۱۰۲۶۱۷۳۹۹۲۲۰۴۴۱حسین پرهیزی گشتیامیدتهرانتهرانتهران، خیابان شهید بهشتی، بین اندیشه و سهروردی، پلاک ۸۹، ساختمان نگین امید۱۵۵۹۶۱۶۷۱۱۸۸۵۴۲۰۱۹۲۰۶۸۵۷۱۴۰۰/۰۶/۳۱۱۰۱۰۲۷۰۶۳۷۰۲۲۹۵۵۶غلامرضا کاظمیانصار (خودرو بیستون سابق)تهرانتهرانتهران، انتهای خیابان سردار جنگل، ۱۶ متری شقایق، پلاک ۱۱۴۷۶۹۴۳۴۴۵۴۴۴۲۵۰۱۰۳۰۹۶۹۰۱۳۹۹/۱۰/۲۶۱۰۱۰۲۷۶۷۹۶۸۲۳۵۸۶۰حمیدرضا سلیمیایرانتهرانتهرانتهران، خیابان گاندی، خیابان دوازدهم، پلاک ۵۱۵۱۷۸۴۴۵۱۱۸۶۵۹۲۲۹۰۷۱۱۳۹۶/۰۸/۲۶۱۰۱۰۰۶۷۸۹۵۱۲۲۳۳۴فرهاد ستایش فردایران و شرقتهرانتهرانخیابان ولیعصر، بالاتر از نیایش، کوچه عاطفی، پلاک ۱۰۰، طبقه اول۱۹۶۷۹۳۳۷۵۹۲۲۰۲۷۰۰۳۱۱۲۷۳۶۱۳۹۸/۰۴/۲۵۱۰۱۰۲۹۱۲۱۷۰۲۵۰۷۳۱محمدتقی صافدلایرانیانتهرانتهرانتهران، خیابان استاد مطهری، بعد از چهارراه سهروردی، نبش خیابان شهید یوسفیان، پلاک ۴۸ شرکت نقل مکان نموده به: اشرفی اصفهانی، روبروی بلوار مرزداران، نبش خ پیامبر، پلاک ۷۰، تلفن ۱۶- ۴۴۰۰۹۵۱۲۶ – ۴۴۰۰۹۵۱۲۷۵۱۰۳۱۳۹۸/۰۳/۲۲۱۰۱۰۲۳۴۰۲۲۸۱۹۲۰۶۴امیر هوشنگ شیخ زین الدینبهمنتهرانتهرانتهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه ۳۶، پلاک ۵۱۵۱۶۷۳۵۴۱۱۸۲۴۰۷۳۲۹۹۶۱۱۳۹۷/۱۱/۱۲۱۰۱۰۲۳۷۷۶۵۰۱۹۵۸۸۹بهزاد قنبریپارسیانتهرانتهرانتهران، بلوار کشاورز، بعد از چهارراه فلسطین، نرسیده به بیمارستان پارس، نبش خیابان شهید شوریده، پلاک۵۳۸۸۹۸۵۵۲۵-۸۸۹۸۵۵۳۲۸۱۵۲۳۱۳۹۸/۰۳/۲۹۱۰۱۰۲۱۳۳۹۶۲۱۷۰۹۳۱علی زارعیپاسارگادتهرانتهرانتهران، خیابان آفریقا، نرسیده به پل میرداماد ، پلاک ۶۱۸۸۶۶۲۷۱۸-۱۹۶۶۷۰۹۱۳۹۸/۰۳/۱۳۱۰۱۰۲۸۲۲۶۳۶۲۴۱۵۱۵محسن معلمیانپیمان کارآفرینتهرانتهرانتهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از ظفر خیابان شهید بابک بهرامی، پلاک ۹، طبقه ۴۱۹۶۸۶۵۷۹۷۴۸۸۱۹۷۱۶۸-۸۶۰۸۵۸۲۳۳۶۰۳۸۵۱۳۹۷/۱۲/۰۷۱۰۱۰۲۳۹۳۰۶۷۱۹۷۴۴۹نصراله بهزادیجامع سیناتهرانتهرانتهران، میدان آرژانتین، خیابان احمد قصیر، خیابان دهم، پلاک۲۳، طبقه ششم۱۵۱۴۷۴۸۴۱۱۸۸۱۷۳۱۷۸۳۲۹۹۶۵۱۳۹۷/۱۱/۱۲۱۰۱۰۲۳۱۲۸۲۰۱۸۹۲۷۴بهنام شالچی شبستریخودرو غدیرتهرانتهرانتهران،خیابان استاد مطهری،خ میرعماد، کوچه ۱۱، پلاک ۳۱۵۸۷۷۴۶۸۱۱۸۸۵۴۸۳۷۳-۶۳۳۷۵۶۳۱۳۹۷/۱۱/۱۹۱۰۱۰۲۴۰۴۶۰۰۱۹۸۶۳۹فرشاد بیاتینرازیتهرانتهرانتهران، خیابان ولی‌عصر- روبروی خیابان دکتر فاطمی- کوچه صدر- پلاک۶۳- طبقه ششم- واحد۱۱۱۵۹۴۹۴۶۱۱۱۸۸۹۱۹۲۳۸-۹۸۸۶۹۴۱۳۹۸/۰۴/۰۴۱۰۱۰۲۷۷۲۲۹۰۲۳۶۳۰۶محمود بلقیس زادهرایان سایپاتهرانتهرانتهران، خیابان میرداماد، بین نفت و شمس تبریزی، پلاک ۲۰۹۱۹۱۹۶۱۴۵۷۵۲۲۹۰۰۹۰۰-۳۰۸۱۴۱۱۳۹۸/۰۱/۲۰۱۰۱۰۱۸۲۱۲۹۸۱۳۹۰۶۱حسن رضوانفرماشین آلات و تجهیزات پاسارگادتهرانتهرانتهران، بلوار آفریقا، خیابان دستگردی(ظفر)، خیابان فرزان غربی، پلاک ۱۰۸۸۶۵۶۶۰۵-۹۵۱۴۷۸۱۳۹۸/۰۲/۳۰۱۰۱۰۲۳۳۹۷۹۱۹۲۰۲۱رضا اوحدیملتتهرانتهرانهران – میدان آرژانتین – خیابان احمد قصیر(بخارست) کوچه نوزدهم – پلاک ۲۲۵۱۳۸۴۳۶۱۱۸۷۲۴۰۰۰۰۳۸۶۲۰۶۱۳۹۷/۱۲/۲۸۱۰۱۰۳۹۷۲۰۰۳۳۵۰۲۸۷علیرضا ابراهیم پورکارآفرینتهرانتهرانتهران، خیابان آفریقا، بعد از چهارراه اسفندیار، بلوار صبا، پلاک ۸، طبقه۴۱۹۱۷۷۶۳۴۶۷۲۲۶۵۴۶۷۱۴۰۰۶۷۱۳۹۸/۰۲/۱۷۱۰۱۰۲۷۳۶۱۸۴۲۳۲۶۱۷حسین موفقی اردستانیآتیه صباتهرانتهرانتهران، خیابان مطهری، خیابان میرعماد، کوچه ۱۴، پلاک ۴۱۵۸۷۸۴۴۴۱۵۸۶۰۳۰۰۲۳۲۱۲۸۳۱۳۹۷/۰۱/۲۸۱۴۰۰۵۷۳۲۰۱۵۴۸۹۴۸۰امید روحانیارزش آفرین گلرنگتهرانتهرانتهران، خیابان سید جمال الدین اسدآبادی، خیابان سیزدهم پلاک ۳۱ طبقه دوم۸۸۷۲۶۳۴۱۹۴۴۳۸۱۳۹۷/۰۳/۲۶۱۴۰۰۵۸۸۱۹۶۱۴۹۲۷۰۵ابراهیم ابراهیمیاقتصاد نوینتهرانتهرانتهران، خیابان قائم مقام فراهانی، نبش بیمارستان تهران کلینیک، کوچه آزادگان، پلاک ۱۵۱۵۸۶۷۴۷۹۱۱۸۸۷۰۰۷۷۶۳۱۳۶۵۰۱۴۰۰/۱۰/۰۵۱۰۱۰۳۰۲۴۸۶۰۲۷۶۴۲۱محمد کاظمپارستهرانتهرانتهران، خیابان آفریقا، نرسیده به چهارراه جهان کودک، پلاک ۶۴، شماره ۲۳۹۳۰۸۴۲۸۱۳۹۶/۰۹/۳۰۱۰۱۰۱۳۳۳۴۲۵۸۸۹۵۴مجید پرتویجهان توسعهتهرانتهرانتهران، خیابان آفریقا، خیابان تابان غربی، پلاک ۱۳، طبقه سوم غربی، واحد ۳۰۵۱۹۶۸۹۴۶۳۵۱۸۸۶۶۴۹۴۵-۶۷۶۱۴۹۱۳۹۶/۰۳/۲۷۱۰۱۰۲۶۴۲۸۳۷۲۲۳۰۴۳احمد صلواتیحکمت ایرانیانتهرانتهرانمیدان آرِژانتین، ابتدای خیابان بخارست، کوچه ۱۴ غربی، پلاک ۱۳، طبقه ۵۱۵۱۴۸۱۹۴۱۱۸۹۵۷۱۷۹۵۱۶۹۱۱۷۱۳۹۷/۰۵/۳۰۱۴۰۰۶۰۶۹۴۹۱۴۹۶۴۹۵شاهین موسی زادهصنعت نفت آیندگانتهرانتهرانخیابان ملاصدرا، خ شیراز شمالی، خ دانشور شرقی، پلاک ۵۱، طبقه پنجم۱۹۹۱۸۱۵۱۶۱۸۸۶۲۷۳۸۷۳۰۸۹۹۰۱۳۹۷/۱۰/۰۱۱۰۳۲۰۸۲۳۷۳۰۴۲۹۸۰۹سعید شیرزادیعظیم خودروتهرانتهرانتهران، میدان آرژانتین، خیابان احمد قصیر خ ششم پلاک ۱۳ طیقه دوم۱۹۹۱۶۱۴۸۵۴۸۸۵۳۴۶۹۷۲۱۶۳۴۸۱۳۹۷/۰۷/۰۸۱۴۰۰۵۵۷۱۷۶۳۴۸۶۲۶۰محسن ملکی آدرانیمیلاد شهرتهرانتهرانتهران، خیابان جلال آل احمد، نرسیده به اشرفی اصفهانی، پلاک ۴۵۳۱۴۶۱۶۴۶۴۷۱۴۴۲۹۳۲۶۴-۵۱۴۵۳۷۹۱۳۹۷/۰۵/۱۰۱۴۰۰۵۶۵۹۴۱۳۴۸۸۱۵۰ابوالفضل ذوالقدر

منبع: بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران

منبع: ساتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۹۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود

سرهنگ ابراهیمی گفت: به منظور ارتقای امنیت اجتماعی و اقتصادی و جلوگیری از ورود و خروج کالای فاقد مجوز و قاچاق ماموران پلیس آگاهی و یگان امداد شهرستان هشترود در محور‌های مواصلاتی حین کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه کامیون به ظن حمل کالای قاچاق مشکوک شدند.

وی افزود: پس از دستور ایست پلیس و توقف خودرو در بررسی بار آن مشخص شد حامل ۷۰۰ کارتن تخم مرغ فاقد مجوز بهداشتی و سایر مدارک قانونی است.

فرمانده انتظامی هشترود اضافه کرد: کامیون حامل ۷ تن و ۹۴۵ کیلوگرم تخم مرغ به ارزش ۴ میلیارد ریال بود که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی همراه راننده به مراجع قضایی معرفی شد.

 وی تصریح کرد: پلیس با کسانی که بهداشت و سلامت عمومی جامعه را با رفتار‌های نادرست به منظور کسب منفعت شخصی به مخاطره بیندازند برخورد محکم و قانونی خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • کلاهبرداری یک بیلیون و ۹۰۰ میلیارد ریالی با وعده خرید خودرو
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو/ ۶ نفر دستگیر شدند
  • کلاهبرداری ۱۹۰ میلیارد تومانی با وعده خرید خودرو
  • کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • ممنوعیت برداشت فرآورده‌های جنگلی و مرتعی بدون اخذ مجوز در دماوند
  • بساط دستفروشی از تئاتر شهر جمع می‌شود/ دستفروشان برای دریافت مجوز ثبت‌نام کنند
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • از کلاهبرداری به بهانه فروش سوالات کنکور تا مرگ ۳ نفر در حادثه رانندگی در فارس