Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شهرستان نطنز اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرستان نطنز از جاذبه های گردشگری متعددی در حوزه های مختلف تاریخی، مذهبی و طبیعی برخوردار است، اما متاسفانه زیرساخت های لازم برای رونق بخشی به حوزه گردشگری در نطنز وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مرتضی صفاری نطنزی در نخستین روز از برپایی بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها ضمن حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا با بیان این مطلب گفت: جامعه‌ای پر نشاط است که نگرانی‌های کمتری از جمله دغدغه تغذیه، خدمات درمانی و مشکلات پزشکی داشته باشد و از امنیت شغلی و رفاه نسبی برخوردار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مؤلفه‌های اساسی ایجاد نشاط در جامعه ظهور نشاط در افراد و جوامع را به دنبال دارد که برپایی جشنواره‌ها، نمایشگاه‌ها، فستیوال‌ها، کنسرت‌ها و غیره کمک زیادی به این امر می کند.

صفاری در پاسخ به این سوال که طرح انتقال آب به نطنز در چه مرحله‌ای قرار دارد و چه اقداماتی در این خصوص صورت گرفته است، بیان کرد: متأسفانه امروزه در کشور دچار بحران آب هستیم که نطنز بخش کوچکی از آن است.

نماینده مردم نطنز و قمصر ادامه داد: مشکل کم آبی در کشور در سطح ملی وجود دارد و در اصفهان نیز بیشتر شاهد این کمبود و نقصان هستیم و همین امر نیز باعث  ایجاد تنش‌هایی در منطقه شده است.

وی خاطرنشان کرد: طرح آب‌رسانی  به نطنز نیز متأسفانه ظلمی در حق مردم نطنز بوده است. در واقع طرح آب‌رسانی به نطنز بخشی از طرح آب شرب شمال استان بوده که به کاشان، اردستان، یزد و نایین رفته اما بخش نطنز آن اجرا نشده است.

صفاری نطنزی تصریح کرد: مصوبه طرح آب‌رسانی  به نطنز از ۱۰ سال گذشته صورت گرفته، مطالعات آن انجام شده و بودجه‌ای سالانه برای آن در ردیف ملی اختصاص داده می‌شود. همچنین شرکت ری‌آب به عنوان شرکت مادر تخصصی مشاور این طرح بوده است و تمام کارهای آن انجام گرفته اما این طرح اجرایی نشده و متأسفانه دوستان ما در اصفهان کمی کم‌کاری کرده‌اند. بی‌انضباطی مالی هم بوده اما مقداری صفحات فلزی لوله خریداری شده که موجود است.

نماینده مردم نطنز و قمصر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: پروژه طرح آب‌رسانی به نطنز در دست آب منطقه‌ای اصفهان بوده است که باید اجرا می‌کرده‌اند اما این کار را انجام نداده‌اند و باغث شد به وزارت نیرو فشار آوردیم و مجری این طرح را عوض کردند و طرح را از آب منطقه‌ای به آب و فاضلاب استان واگذار کرده‌اند که قول داده‌اند در اسرع وقت انجام دهند.

وی اضافه کرد: در هفته‌های گذشته طرح آب‌رسانی  به نطنز توسط  سرپرست وزارت نیرو کلنگ‌زنی شد و قرار به عملیاتی شدن آن شد که متأسفانه به دلیل برخی تنش‌هایی در اصفهان این کار انجام نشد و متأسفانه باید بگویم مسئولان استانی ما نیز به خاطر عبور کردن ازمسائل و مشکلات و کم کاری‌های گذشته دچار نگرانی‌های فصلی هستند و کشاورزان اصفهان اعتراض خود را پای این موضوع می‌گذارند.

صفاری نطنزی گفت: ما طرفدار کشاورزان اصفهان هستیم و معتقد به تحقق حق‌آبه‌های کشاورزان اصفهان هستیم و هم در وزارت نیرو هم در سایر ارگان‌هایی که در بحث آب مسئولیت دارند پیگیر مسائل آب اصفهان و کشاورزان اصفهان هستیم و بدین معنا نیست که پیگیر حق‌آبه‌ای که چندین سال است برای ما تعیین شده و باید به ما داده می‌شد را ندادند نبوده‌ایم و اقدامی نکرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: این شهرستان حدود ۲ هزار اثر تاریخی و فرهنگی و مذهبی دارد که کمتر از ۲۰۰ اثر به ثبت رسیده است. متاسفانه چنانچه اشاره شد زیرساخت لازم برای جریان گردشگری در نطنز وجود ندارد و در یکی دوسال گذشته مبحث بوم گردی در این شهرستان مطرح شده و بسیار موفق بوده است.

وی به ساخت یک هتل جدید در نطنز نیز اشاره کرد و گفت: این مسئله به جذب گردشگر کمک می کند.

وی با تاکید بر اینکه باید زیرساخت های لازم برای جذب گردشگر فراهم شود عنوان داشت: باتوجه به آثار تاریخی و فرهنگی متعدد در این شهرستان که مناظر طبیعی بسیار زیبا نیز از جمله این جاذبه های گردشگری محسوب می شود، باید امکانات مناسب برای جذب گردشگر فراهم شود.

او کویر را از مهم ترین جاذبه های گردشگری شهرستان نطنز دانست و گفت: به دنبال این هستیم تا در این زمینه که مورد علاقه گردشگران خارجی نیز هست سرمایه گذاری های لازم انجام شود.

وی از حضور ۴۰ امامزاده در شهرستان نطنز خبر داد و عنوان کرد: این اماکن مقدس ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگران مذهبی است که برخی از آنها مثل امامزاده آقاعلی عباس از امکانات بهتری برخوردار است و حدود ۴ میلیون گردشگر را در هر سال به سوی این شهرستان می کشاند.

وی درخصوص رای اعتماد به وزاری پیشنهادی علوم نیز گفت: با جلساتی که برگزار شد مواضع این دو وزیر پیشنهادی تعیین و ارائه شد و امیدواریم که بهترین گزینه با رای اعتماد نمایندگان مشخص و تعیین شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۲۵۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی

فرماندار شهرستان گرمی از تخصیص اعتبارات لازم در حوزه میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان گرمی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسین مولایی در نشست با مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل اظهار کرد: حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی جزو اولویت‌های اول در شهرستان گرمی است و در سال‌های اخیر اعتبارات قابل توجهی را به این حوزه تخصیص داده‌ایم.

حسین مولایی افزود: امسال نیز در چند حوزه از جمله کاوش محوطه دیگه‌ور، برگزاری جشنواره‌ها و معرفی قابلیت‌ها، آموزش صنایع‌دستی، موزه گرمی و جاده‌های گردشگری اعتبارات لازم را برای حوزه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اختصاص می‌دهیم.

دریاچه گیلارلو ظرفیت مهمی برای گردشگری شهرستان گرمی است

در ادامه این نشست حسن محمدی ادیب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: دریاچه گیلارلو در شهرستان گرمی ظرفیت مهمی برای گردشگری این منطقه است و با همکاری فرمانداری شهرستان و سایر نهادهای مرتبط می‌بایست یک جشنواره برای این منطقه تعریف شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل افزود: جشنواره‌ها نقش مهمی در دیده شدن و جذب سرمایه‌گذار برای منطقه دارند و لازم است که در شهرستان گرمی نیز جشنواره‌هایی برای معرفی ظرفیت‌های منطقه تعریف کنیم.

وی تاکید کرد: همچنین لازم است برای آموزش صنایع‌دستی، تولید محتوا برای معرفی ظرفیت‌ها و کاوش محوطه تپه دیگه‌ور نیز از اعتبارات شهرستانی اختصاص پیدا کند تا بتوانیم اقدامات مهمی را در این شهرستان انجام دهیم.

کد خبر 750878

دیگر خبرها

  • آغاز فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی و وزش شدید باد از فردا
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • نجات ۱۰ گردشگر گرفتار در منطقه کوهستانی مُنگار
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • خسارت سیلاب به خط انتقال آب ۳ روستای دزفول
  • آبشار لوه در هفته اخیر ۲ گردشگر را به کام مرگ برد
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد
  • نجات ١٠ گردشگر در منطقه تفریحی غار زینگان
  • تجلیل از پیشکسوتان فوتبال استان کرمان