Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با تدابیر اندیشیده شده مشکل زائران پشت مرز مانده اربعین حسینی حل شده است،گفت: متاسفانه تاکنون از ادارات مرتبط با کار تکریم زائران پاکستانی هیچ گونه کار دارای ساختار سازمان مندی ندیده ایم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، در روزهایی که دل عاشقان سرور و سالار شهیدان در آستانه اربعین ارباب بی‌کفن سوی تربت کربلا متوجه است، عده ای از مردم شیعه و سنی سیستان وبلوچستان پای در ره خدمت به زوار اربعین سیدالشهدا(ع) گذاشته و با تمام توان در ستاد مردمی اربعین استان پای کار آمده‌ و تلاش دارند تا زائران پاکستانی لحظات خوبی را در مدت اقامت کوتاه خود در پایانه مرزی میرجاوه و زائر سرای امام رضا(ع) زاهدان سپری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این روزها در حالی صدای پای زائران پیاده اربعین بلندتر از سال قبل شنیده می شود که زائران پاکستانی اربعین حسینی(ع) پس از پیمودن مسافتی طولانی آن هم با مشقت و تهدیدهای فراوان از طریق مرز میرجاوه وارد خاک ایران شده و با اقامتی کوتاه در میرجاوه و زاهدان رنج سفر را از تن بیرون کرده و راهی مراسم بزرگ اربعین حسینی(ع) می‌شوند.
در این میان مردم ولایی سیستان و بلوچستان مفتخر به میزبانی زوار غیرایرانی اربعین هستند و عده ای که عشق به مولایشان حسین(ع) در سر دارند خدمت به زوار حسینی را به شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین ترجیح داده به گونه ای که مردم شیعه و سنی این دیار با وحدت و همدلی آستین همت بالا زده تا چمدان زائری خسته را بگیرند.
در همین راستا علاوه بر خدمت رسانی به زائران پاکستانی اربعین حسینی در مرز میرجاوه و زائر سرای امام رضا(ع) عده ای از سران اهل سنت و مردم محلی به صورت مرتب در مرز میرجاوه حضور می یابند و با قربانی کردن و دیگر اقدام ها به زائران پاکستانی خدمات دهی می کنند، در سفید آبه زاهدان نیز مجتمع خدمات رفاهی توسط مردم اهل سنت راه اندازی شده است که صاحب آن به صورت خودجوش خواهان پذیرایی از زائرانی است که عازم مشهد می شوند.
به گفته رضا بختیاری دبیر ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان در نصرت آباد هم قرار است در یکی از مکان هایی که توسط برادران سنی اهل سنت مهیا شده زائران پاکستانی که به کربلا مشرف می شوند مورد استقبال قرار گیرند .
وی با بیان اینکه ستاد تکریم زائران غیر ایرانی کاملا مردمی و با پنج کمیته به استقبال زائران می رود، افزود: این ستاد به صورت خودجوش و به منظور خدمت رسانی به زائران امام حسین (ع) تشکیل شده است زیرا در سال های گذشته زائران زیادی از مرز میرجاوه وارد استان می شدند اما اقدام خاصی برای میزبانی از آن ها انجام نمی شد که از سال 94 با حضور 14 هزار زائر پاکستانی خدمت رسانی ها به آنها اوج گرفت و نیروهای مردمی زیادی با همکاری دستگاه های اجرایی پای کار آمدند.
دبیر ستاد مردمی اربعین استان با بیان اینکه در محرم و صفر سال گذشته، شاهد افزایش 30 درصدی ورود زائران پاکستانی به سیستان وبلوچستان بودیم، گفت: سال گذشته 22 هزار نفر برای مشرف شدن به کربلا از مرز میرجاوه وارد شدند که بر اساس آمار ارائه شده توسط مجموعه های مردمی پاکستان پیش بینی می شود این آمار امسال به 30 هزار نفر برسد.
وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: برای 30 هزار زائر پاکستانی سه وعده غذا در نظر گرفته شده که آستان قدس در این زمینه اعلام آمادگی کرده و همکاری دارد.
 
ورود کامل زوار پشت مرز مانده پاکستانی به داخل کشور
دبیر ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان گفت:با تدابیر اندیشیده شده و تلاش مستمر مرزبانی استان، مشکل زائران پشت مرز مانده اربعین حسینی حل شده و تا آخر شب گذشته همه وارد خاک ایران شده اند.
بختیاری درحال حاضر ۵ تا 6هزار نفر در داخل پایانه مرزی میرجاوه مستقر هستند و این درحالی است که در این پایانه تنها ظرفیت اسکان 500تا حداکثر هزار نفر را داریم.
وی ادامه داد: جمعیت هلال احمر با نصب چادرهای امدادی در محل این پایانه به کمک ستاد مردمی اربعین حسینی آمده است اما با توجه به حجم زائران، در صورت تکمیل کاروان ها، تعیین سالار و تهیه اتوبوس برای جابجایی آنها، افراد به زاهدان انتقال داده می شوند.
وی خاطر نشان کرد: براساس اطلاعات بدست آمده طی امروز بین 100تا150اتوبوس زائر پاکستانی از مرز میرجاوه وارد خاک ایران خواهند شد و با توجه به تعداد افرادی که با این اتوبوس ها می آیند، مشکلات تامین آب آشامیدنی، غذا، نان و غیره را خواهیم داشت.
بختیاری گفت: در زاهدان برخی مساجد و محل های دیگری برای پذیرایی از زائران اربعین حسینی پاکستانی در نظر گرفته شده است و برخی ادارات غیر مرتبط به مثل اداره زندانها، برخی از فضاهای خود را در زاهدان برای رفع مشکل اسکان زائران پاکستانی در اختیار ما قرار داده اند که جای تقدیر دارد.
وی در خصوص ادارات مرتبط با کار تکریم زائران پاکستانی اظهار کرد: متاسفانه ما هیچ گونه کار دارای ساختار سازمان مندی از آنها تاکنون ندیده ایم.
وی در پایان در مورد آخرین وضعیت زائران در پشت مرز مانده پاکستانی نیز تاکید کرد: خوشبختانه زائران دیگر با مشکلی مواجه نیستند و کسی در پشت مرزها نمانده است.
 
اعلام آمادگی خادمان افتخاری از طریق فضای مجازی
بختیاری اظهار کرد: بیش از هزار نفر از مردم استان از طریق فضای مجازی به عنوان خادم افتخاری زائران پاکستانی اربعین اعلام آمادگی کرده اند و حدود 700 نفر هم برای حوزه خدمات دهی، سامان دهی شده اند.
در همین راستا عضو ستاد مردمی اربعین سیستان و بلوچستان از حضور روزانه 40 زائر افتخاری جهت خدمت‌رسانی به زائران در زائر سرای امام رضا(ع) زاهدان خبر دا د وگفت: از این تعداد 25 نفر آقا و 15 نفر خانم هستند؛ همچنین از 18 طلبه "جامعه المصطفی" قم دعوت شده تا مراسمات مذهبی, اقامه نماز جماعت, قرائت قرآن و بیان احکام شرعی را به شیوه و زبان زائران عزیز پاکستانی در این زائرسرا برگزار کنند.
وظیفه دان راه‌اندازی ایستگاه راهنمای زائران با حضور افراد مسلط به زبان اردو و اهدای نقشه ایران و عراق به زبان اردو و نقشه مسیر تردد و موکب‌های بین راهی را از دیگر خدماتی عنوان کرد که به طور رایگان به زائران پاکستانی ارائه می شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۴۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «رازهای زیارت اربعین» اثر محمد سند با تحقیق ابراهیم حسین بغدادی و ترجمه محمد خنیفرزاده در ۱۷۶ صفحه در مجتمع فرهنگی فاطمیه اصفهان تهیه و به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.

نویسنده اثر حاضر مطالب ارزنده‌ای درباره فلسفه زیارت اربعین و وسعت انعکاس آن بر روح و روانِ بشر بیان کرده است. کشش و شیفتگی شدیدی که این شعیره مقدس به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) به طور ویژه و به دیگر شهدای کربلا به طور عام در وجود ما می‌دواند، کانون توجه ما در این کتاب است؛ چیزی که موجب می‌شود روحیه باصفای انسان با ایمان در جامعه‌ای که در آن به سر می‌برد، ممتاز و برجسته کند و نمونه فاخری از همزیستی بر پایه عشق و محبت الهی را در میان همنوعان خود رقم زند.

ساختار اثر

این کتاب در سه فصل تألیف شده است؛ فصل اول با عنوان «زیارت اربعین، تعالی‌بخش فطرت انسانی» نیروی محرک در زیارت اربعین، مهدویت در امتداد عاشورا و شعائر حسینی و نظارت مداوم کشورها بر زیارت اربعین را بررسی کرده و حرمت مناسبت و موسم اربعین، سکولاریسم نوین و زیارت امام حسین (ع) و دلیل تمرکز بر زیارت امام حسین (ع) را شرح داده و گنبد حسینیِ آسمان و تربت روحانی آن، حورالعین، پرتوی از نور حسین (ع) و دیدار امام حسین (ع) و فراموشی حوریان را به نگارش درآورده است.

نویسنده در فصل دوم با عنوان «زیارت اربعین، تمدن یا حکومت» ابعاد زیارت اربعین امام حسین (ع)، قرآن کریم و فرهنگ و تمدن و قواعد جهانی نظام اهل بیت (ع) را بیان کرده و جایگاه علمی نظام حوزه در پژوهش‌های غربیان، راز موفقیت نظام تشیع و رازهای قواعد حاکم بر نظام اهل بیت (ع) را مورد تأکید قرار داده است.

«فلسفه شعائر حسینی» عنوان سومین و آخرین فصل از کتاب حاضر است که در آن یعقوب و گریه او بر یوسف (ع)، شعار حضرت مهدی (عج) و اهل بیت (ع) قطب و محور مودت تبیین شده و تفاوت‌های اسلام عمومی با اسلام ایمانی، فلسفه ولایت و رجعت سران عدالت الهی به رشته تحریر درآمده است.

کد خبر 6089496 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • تبادل نظر ایران و عراق درباره برگزاری مراسم اربعین در مرز خسروی
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • تمهیدات لازم از هم اکنون برای مواکب اربعین اندیشیده شود
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • مشارکت مردم در اقتصاد باید به خوبی تبیین و هدایت شود
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد