Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه تمامی دستگاه ها و بانک های سرپل ذهاب باید صبح روز شنبه باز و به مردم ارائه خدمت کنند، گفت: مدیران کل نیز موظف به تامین نیازهای دستگاه های اجرایی و مردم هستند.

به گزارش بولتن نیوز، هوشنگ بازوند پنجشنبه شب در جلسه شورای مدیریت بحران استان کرمانشاه در سرپل ذهاب با بیان اینکه دستگاه های اجرایی باید قادر به رفع مشکلات خود باشند، افزود: ادارات دولتی نباید مردم را برای ارائه خدمات منتظر بگذارند و آن اداره هایی که ساختمان خود را در اثر زلزله از دست داده اند نیز باید در چادر امکانات خود را راه اندازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، طبق اعلام نهادها و سازمان های امدادی مستقر در شهر و روستاهای سرپل ذهاب هم اکنون تعدادی چادر برای اسکان موقت روستاییان و لکه گیری خانواده های بازمانده در نظر گرفته شده است.
استاندار کرمانشاه ادامه داد: با توجه به شروع فصل سرما تمامی امکانات و فعالیت ها باید به سمت خروج از اسکان اضطراری و تامین اسکان موقت آسیب دیدگان معطوف شود.
بازوند وضعیت فعلی زباله ها در سطح شهر سرپل ذهاب را غیرقابل قبول عنوان کرد افزود: انتظار می رود نهادهای متولی از جمله شهرداری های کرمانشاه، تهران و سرپل ذهاب این مشکل را صبح روز جمعه مرتفع کنند.
وی ادامه داد: با توجه به تالمات روحی شهروندان وجود زباله در خیابان ها و معابر در روحیه مردم تاثیر منفی داشته و همچنین مشکلات متعدد بهداشتی را به دنبال دارد.
استاندار کرماننشاه بر اتمام هرچه زودتر ارزیابی خسارت ها تاکید کرد و گفت: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای تسریع در اتمام ارزیابی ها و کمک به مردم، تمامی ساختمان های آسیب دیده را با سقف تعمیری در نظر بگیرد و ساختمان تخریب شده را نیز سریعا اعلام کند.
بازوند ضمن تقدیر از تخصیص کمک های دولت برای زلزله زدگان گفت: این اقدام دولت بی نظیر است چرا که تاکنون دولت در عرض یک روز این کمک ها را مصوب، تامین اعتبار و نقدینگی آن را نیز تامین کرده است.
وی بر ایمن کردن و کانال کشی چادرهای اسکان موقت در سطح شهر سرپل ذهاب تاکید کرد و گفت: این اقدام باید با همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و شهرداری انجام بپذیرد.
وی افزود: آسیب دیدگانی که در مدارس اسکان یافته اند نیز طی چند روز آینده در مناطق دیگر اسکان موقت داده می شوند تا بازگشایی مدارس نیز به سرعت انجام بپذیرد.
وی همچنین بر تعین تکلیف آمار نهایی کشته شدگان زلزله با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، ثبت احوال و پزشکی قانونی تاکید کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه نیز در این جلسه پیشنهاد اسکان موقت آسیب دیدگان در چهار سرسرای ورزشی سرپل ذهاب را ارائه داد و گفت: این اقدام در صورت تصویب مدیریت بحران استان، پس از بررسی امنیت این سالن ها امکانپذیر است.
مجتبی نیک کردار افزود: هم اکنون آب و برق و گاز در شهر دایر شده و گاز نیز به لوله های اصلی تزریق شده و شرکت گاز در حال بررسی رگلاتورها و انشعابات برای ارتقای ایمنی منازل آسیب دیدگان در حال بررسی است.
وی همچنین از وصل شدن برق در اکثر روستاهای سرپل ذهاب خبر داد و افزود: هم اکنون 20 روستا فاقد برق هستند که شرکت برق تا ظهر امروز ترانس های این روستاها را بررسی و به شبکه متصل می کند.
به گفته وی، هم اکنون پاکسازی زباله شهری با همکاری شهرداری های تهران، کرمانشاه و سرپل ذهاب با بسیج 180 نفر نیروی انسانی و 12 دستگاه خودرو در حال انجام است.
وی افزود: تاکنون 80 چشمه سرویس بهداشتی در سطح شهر دایر شده و روز جمعه نیز تعدادی سرویس بهداشتی و حمام با آب گرم نیز در برخی نقاط شهر دایر می شود.
وی گفت: چهار هزار تخته چادر برای شهر سرپل ذهاب و یک هزار تخته نیز برای لکه گیری از دپوهای شهرستان های دیگر تحویل داده شده است تا به زودی مشکل اسکان موقت مرتفع شود.
وی گفت: در سطح شهر سرپل ذهاب 6 هزار و 500 تخته چادر برپا شده و در کل شهرستان نیز پنج هزار و 400 تخته چادر توزیع شده است.
6 هزار و 580 میلیارد ریال تسهیلات و 2 هزار و 810 میلیارد ریال کمک بلاعوض در جریان سفر اخیر رییس جمهوری به آسیب دیدگان زلزله یکشنبه شب استان کرمانشاه تخصیص یافته است.
این زلزله 7.3 ریشتری بوده و به هفت شهرستان و یک هزار و 950 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده که از جمله آن می توان به تخریب کلی و جزیی بیش از 31 هزار واحد اشاره کرد.
تعداد جانباختگان این زلزله تا ساعت 17:00 امروز (پنجشنبه) به 436 تن رسید.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات

سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت: طبق گزارش مدیران سامانه املاک و اسکان، تاکنون ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی و اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

به گزارش ایسنا، علی خضریان در تشریح نشست این کمیسیون جهت نظارت بر حسن اجرای قوانین موضوع فعالیت سامانه املاک و اسکان گفت: با توجه به اینکه با پیگیری‌های کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مراحل راه اندازی و فعالیت ابتدایی سامانه آغاز شده، این جلسه در جهت احصای موانع و مرتفع کردن آنها در جهت اجرای کامل برگزار شد.

وی افزود: کمیسیون از ابتدای دوره فعالیت خود در مجلس یازدهم موضوع سامانه املاک و اسکان را پیگیری کرده و این حکم قانونی که از سال ۱۳۹۴ یعنی زمان تصویب ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم اجرایی نشده بود، در مراحل اولیه و استقرار سامانه اجرا شد. پس از آن در مراحل مختلف و با تشکیل جلسات تخصصی و با حضور دستگاه‌های مرتبط وظایف هر دستگاه در تعامل با سامانه املاک و اسکان پیگیری و احکام آئین نامه‌ها و مقررات اجرا شدند.

خضریان اضافه کرد: در این جلسه که با حضور مدیران وزارت راه و شهرسازی، سازمان ثبت احوال، بانک مرکزی، کارگروه تعامل پذیری دولت الکترونیک و اعضای کمیسیون به ریاست حجت‌الاسلام پژمانفر برگزار شد، ابتدا مدیران سامانه املاک و اسکان گزارشی از آخرین وضعیت سامانه را ارائه کردند و بر اساس گزارش‌های اعلامی تا به حال ۵۷۰ هزار واحد خانه خالی در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر شناسایی شد که اخطارهای لازم به صاحبان آنها مبنی بر پرداخت مالیات ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس افزود: تاکنون بیش از ۷۰ درصد اطلاعات اسناد تک برگ ارائه شده از سوی سازمان ثبت اسناد در سامانه وارد شده است و  با اتصال سامانه خودنویس، اطلاعات مؤجران و مستأجران نیز به این سامانه متصل شده است. همچنین در حال حاضر اطلاعات خرید و فروش در دفاتر اسناد رسمی نیز به صورت برخط به سامانه املاک و اسکان اتصال یافته است و در حال حاضر محل سکونت اصلی ۷۵ میلیون کد ملی بر مبنای کدپستی در سامانه مذکور احصاء شده است.

وی گفت: در این جلسه مقرر شد اقدامات لازم برای الزام افراد به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان برای صدور دسته چک از سوی بانک مرکزی صورت پذیرد و سازمان ثبت احوال نیز مکلف شد، اقدامات اولیه را برای ارائه خدمات چهارگانه خود یعنی تولد ازدواج طلاق و وفات از طریق تعیین محل اقامت توسط سامانه املاک انجام دهد.

عضو هیأت رئیسه کمیسیون اصل نود مجلس خاطرنشان کرد: در این جلسه مقرر شد اقدامات دستگاه‌های اجرایی به دقت توسط این کارگروه رصد شده و در صورت استنکاف دستگاه‌ها از انجام تکالیف قانونی خود، این موارد ضمن ارجاع به مرجع قضایی، مطابق قانون برای اقدامات نظارتی به کمیسیون اصل نود ارسال شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • مراحل راه اندازی ابتدایی سامانه املاک و اسکان آغاز شده است
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی
  • ۱ فوتی و ۱ مصدوم در برخورد پراید با کامیون در محور قصرشیرین به سرپل‌ذهاب
  • غرق شدن نوجوان ۱۴ ساله در سرپل ذهاب
  • بازدید سرزده استاندار از دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر