Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-04@04:44:23 GMT

بیش از ۲۵۰ گروه جهادی در مناطق زلزله زده حضور دارند

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۲۱۴۷

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت:‌ بیش از ۲۵۰ گروه جهادی به صورت خودجوش در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه حضور دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار نعمان غلامی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در گفتگویی درباره اقدامات این سازمان برای کمک به زلزله زدگان استان کرمانشاه اظهار کرد: بیش از 250 گروه جهادی به صورت خودجوش در مناطق زلزله زده استان کرمانشاه حضور دارند و به یاری آسیب دیدگان زلزله غرب کشور می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار غلامی با بیان اینکه یکی از اهداف ما جمع آوری کمک های مردمی در استان ها و توزیع آن بین مردم زلزله زده غرب کشور است، گفت: کمک های جمع آوری شده به استان کرمانشاه ارسال شده و تا به امروز بیش از 600 کامیون از این کمک ها بین مردم زلزله زده غرب کشور توزیع شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه مناطق زلزله زده بین 31 سپاه استانی کشور تقسیم شده است، تصریح کرد: طی روزهای گذشته سپاهیان 31 استان سراسر کشور در تمامی منطقه جغرافیایی استان کرمانشاه برای کمک به زلزله زدگان حضور یافتند.

وی با بیان اینکه قرارگاه های خدمت رسانی در روستاها برای کمک به مردم زلزله زده غرب کشور مستقر شده است، افزود: کلیه خدمات مورد نیاز مردم از جمله بهداشتی و نیازهای اولیه آنها  پس از بررسی تأمین شده است، حضور در کنار مردم، دلجویی از آسیب دیدگان و کمک به جمع آوری اطلاعات و بررسی مشکلات از دیگر اهداف حضور ما در مناطق زلزله زده است.

سردار غلامی با اشاره به بارش بارندگی در روزهای آینده در مناطق زلزله زده گفت: نزدیک ترین منطقه برای انعکاس نیازهای ضروری مردم در منطقه ایجاد شده و بیشتر فرماندهان سپاه  در استان ها در داخل شهرستان های سرپل ذهاب، ثلاث، دالاهو و مناطق جغرافیایی زلزله هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با تأکید بر اینکه گروه های جهادی در مناطق زلزله زده حضور فعالی دارند، عنوان کرد: با خدماتی که در مناطق زلزله زده در حال انجام است خودمان را برای مرحله بعدی کمک به زلزله زدگان و بازگشت آرامش به روستاها و مناطق آسیب دیده آماده می کنیم.

وی با بیان اینکه برای سازندگی مناطق زلزله زده آمادگی خود را اعلام کردیم، افزود: بسیج سازندگی ظرفیت بسیار قوی در منطقه دارد و گروه های مهندسی، جهادی، سازندگی برای بازسازی مناطق آسیب دیده آماده هستند.

سردار غلامی ادامه داد: سایر مجموعه های بسیج در جهت ساخت و ساز و خدمت رسانی به مردم مناطق آسیب دیده در منطقه حضور داشته و آمادگی خود را رسما اعلام کرده ایم، همان طور که فرمانده کل سپاه اعلام نموده با تمام توان برای کمک به مردم شریف کرمانشاه برای بازسازی مناطق زلزله زده حضور داریم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور درباره نیازهای مردم زلزله زده کرمانشاه در شرایط کنونی عنوان کرد: با توجه به پیش بینی بارندگی طی روزهای آینده چادر، وسایل گرمایشی و نایلون برای پوشاندن وسایل جزء نیازهای ضروری مردم آسیب دیده از زلزله غرب کشور است.

وی اضافه کرد: حضور چشمگیر نیروها و مردم در مناطق زلزله زده جلوه بی نظیری از عظمت انقلاب اسلامی و عشق به مردم کرمانشاه را رقم زده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور درباره تأمین امنیت مردم زلزله زده غرب کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به نقش آفرینی مردم و حضور مستمر و چشمگیر نیروهای مسلح در منطقه وضعیت بسیار آرام و خوب بوده و مشکلی وجود ندارد. نیروهای مسلح  مأموریت تأمین امنیت را به عهده دارند و سپاه پاسداران حضور فعالی در روستاها برای کمک به آسیب دیدگان زلزله غرب کشور دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۲۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: برای مردمی کردن اقتصاد تلاش‌های بسیاری در استان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، مهدی هنری امروز پنج شنبه سیزدهم اردیبهشت در نشست خبری که در کارگاه اشتغالزایی بسیج سازندگی در روستای حاجی آباد بیرجند برگزار شد، با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب سال جاری را به نام جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری کرده اند، اظهار کرد: بسیج سازندگی در این راستا برای مردمی کردن اقتصاد در استان قدم‌های مناسبی برداشته که یکی از بهترین آنها ایجاد صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم پایه در روستاها با مشارکت خود مردم است.

وی با بیان این که تاکنون ۵۳۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۲۸ تعاونی اشتغالزایی در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده، افزود: در مجموع ۴۰ هزار نفر عضو این صندوق‌ها هستند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی تصریح کرد: ۴۱ میلیارد تومان سرمایه این صندوق‌ها است و تا امروز ۷ هزار و ۱۰۰ اشتغال توسط این صندوق‌ها در روستاهای خراسان جنوبی ایجاد شده است.

وی با بیان این مطلب که دو هزار و ۷۶۰ اشتغال مستقیم در قالب یک هزار و ۹۰ کارگاه خرد بسیج سازندگی در این خصوص ایجاد شده گفت: ۱۶۷ نمایشگاه اقتصاد به توان مردم در سال گذشته در خراسان جنوبی برگزار شده و رویداد مردمی طلایه داران اقتصاد مردمی امسال با هدف شناسایی ظرفیت‌های موجود در اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود.

هنری گفت: طرح جامعه اقتصاد به توان مردم تدوین شده و ایجاد نمایشگاه‌های دائمی را در شهرستان‌هایی که در مسیر عبور مسافر هستند با هماهنگی شهرداری‌ها پیگیری کرده ایم.

وی تصریح کرد: در سامانه اطلس جهادی استان ۲ هزار و ۴۲ گروه جهادی ثبت شده است که پالایش یک هزار و ۱۰۰ گروه آن تاکنون انجام شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی از صدور ۹۴۶ مجوز فعالیت برای گروه‌های جهادی خبرداد و افزود: ۴۲۴ گروه جهادی خراسان جنوبی هم موفق به دریافت شماره حساب حقوقی برای جذب کمک‌های مردمی و خیرین در این خصوص شده‌اند.

وی ادامه داد: ۲۶ هزار و ۸۰۰ جهادگر در قالب ۲ هزار و ۷۳۲ اردوی جهادی در مناطق محروم استان فعالیت داشته‌اند که ارزش خدمات انجام شده توسط آنها حدود ۲۹۰ میلیارد ریال است.

هنری با اشاره به برگزاری نخستین اجلاسیه ملی شهدای جهادگر در ۱۳ شهریورماه که به نام روز حرکت‌های جهادی و امداد مردمی در تقویم ثبت شده است، گفت: در مراسم سال جاری نیز ۶۰ خانواده شهدای جهادگر حضور خواهند داشت.

وی با اشاره به سیل سیستان و بلوچستان ادامه داد: علاوه بر اعزام گروه‌های جهادی استان در این خصوص، ۷ هزار میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی هم توسط جهادگران استان جمع آوری و به سیستان و بلوچستان ارسال شد و در سیل زیرکوه هم گروه‌های جهادی جز اولین گروه‌های امدادگری بودند که به یاری سیل زدگان شتافتند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: در یک سال گذشته ۴۱۶ پروژه عمرانی با ۲۸۰ میلیارد تومان در قالب تفاهم نامه با دستگاه‌های اجرایی مختلف اجرا کردیم که از این تعداد ۳۲۳ پروژه با اعتبار ۱۹۶ میلیارد تومان تمام شده است.

وی درباره برنامه‌های بسیج سازندگی گفت: در اردیبهشت ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار ۳۳ میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.

هنری ادامه داد: ۴۰۶ کارگاه خرد روستایی در حوزه اشتغالزایی با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان و با اشتغال مستقیم ۵۰۵ نفر در این هفته افتتاح می‌شود.

کد خبر 750150

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • محرومیت زدایی از ماموریت‌های گروه‌های جهادی برای کمک به مردم
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • ساماندهی ۵۲۰۰ گروه جهادی در فارس
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد
  • با مشارکت ۱۰هزار گروه جهادی بیش از ۲۰هزار پروژه در مناطق محروم اجرایی خواهد شد
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم