Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه در حال حاضر خشونت خانگی علیه زنان در جامعه بیداد می کند و کمتر به این موضوع توجه می شود.

پروانه سلحشوری روز شنبه به مناسبت 25 نوامبر و روز جهانی منع خشونت علیه زنان در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: خشونت خانگی خشونتی است که کمتر در جامعه دیده می شود و بانویی که دچار این نوع خشونت می شود متاسفانه کمتر در اجتماع درباره آن صحبت می کند، به همین دلیل بسیاری از بانوان از آن رنج می برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بدون اشاره به آماری درباره انواع خشونت علیه بانوان تصریح کرد: در اجتماع هر نوع خشونتی دیده می شود اما در خانه، خشونت خانگی دیده نمی شود و این موضوع باعث تزلزل بنیان خانواده، تضعیف شدن حس اعتماد به نفس در میان این قشر از جامعه می شود.
سلحشوری با بیان اینکه ما به واسطه خشونت خانگی شاهد تضعیف جایگاه بانوان در اجتماع هستیم، ادامه داد: البته در اجتماع انواع خشونت علیه زنان و در عرصه های مختلف مشاهده می شود که برخی از آنها را می بینیم و به آن توجه هم نمی شود و برخی نیز حتی نمی توانیم ببینیم که اینها بسیار دردناک تر است چون هیچ توجهی به آنها نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: حتی همین عدم بکارگیری زنان در مناسبی که لیاقت آن را دارند نیز خشونت علیه زنان است چرا که بانوان در این زمینه نیز دچار آسیب می شوند و کمترین توجه نیز به آنها می شود که این موضوع نیازمند تلاش مسئولان برای منع خشونت علیه بانوان است.
رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: در مورد زنان اگر کوچکترین خطا را انجام دهند، برای آنها مشکل ساز است و علیه آنها خشونت هایی به وجود می آید اما اگر مردی بزرگترین خطا را داشته باشد هیچ نوع خشونتی بر آنها وارد نمی شود؛ این خود یک نوع خشونت برای نیمی از جامعه است.
وی همچنین به روز جهانی منع خشونت علیه زنان اشاره کرد و گفت: باید تلاش شود تا از انواع خشونت علیه زنان کاسته شود، البته در ایران همه مسئولان اجرایی از جمله فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی و معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به این موضوع ورود کرده اند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تاکنون جلسات و همایش های مختلفی برای منع خشونت علیه زنان در کشور برگزار شده است تا در راستای این امر آگاه سازی به ویژه به بانوان شود.

** منتظر آمدن اصل لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت به مجلس هستیم
وی با اشاره به تصویب لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت در دولت اضافه کرد: همچنین از طرف دولت، شهیندخت مولاوردی معاون سابق امور زنان و خانواده ریاست جمهوری تلاش کرد تا لایحه تامین امنیت زنان در برابر خشونت به مجلس بیایید اما هنوز این لایحه به مجلس نیامده است و سرو صداهایی برای تغییرات در این لایحه وجود دارد.
سلحشوری ادامه داد: ما تلاش می کنیم لایحه وارد مجلس بیایید البته تلاش این است که اصل لایحه به مجلس بیاید چون موارد خوبی در آن وجود دارد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی درباره این سوال که آیا فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی نیز برای تصویب قطعی این لایحه اقداماتی انجام داده است یا نه، گفت: ما هدف ورود به این لایحه را داشتیم اما منتظریم این لایحه به صحن علنی مجلس بیاید، البته این فراکسیون طرحی در این زمینه ندارد، اما با سخنرانی و حمایت از بانوان هر تلاشی برای منع خشونت علیه زنان انجام خواهیم داد.
وی از رسانه ها خواست به وظیفه آگاهی بخشی خود در زمینه منع خشونت علیه زنان همچنان ادامه دهند و افزود: باید کرامت زن حفظ شود و روی حفظ کرامت و عدم خشونت علیه زنان باید کارهای اساسی صورت گیرد.
سلحشوری ادامه داد: از طرفی دیگر وزارتخانه ها هم باید وارد این موضوع شوند و کارگاههای آموزشی برای منع خشونت علیه زنان برگزار کنند تا بتوانیم روز به روز شاهد کاهش این مشکلات در جامعه باشیم.
این نماینده مردم تهران در مجلس اضافه کرد: وزارت آموزش و پرورش وظیفه دارد از دوره ابتدایی دانش آموزان را با موضوع خشونت و منع آن در جامعه آگاه کند تا دانش آموزان جامعه پذیری را از کودکی یاد بگیرند.
به گزارش ایرنا، لایحه تأمین امنیت زنان در برابر خشونت در دولت (معاونت امور زنان و خانواده) تدوین شده که بنا به ماهیت قضایی آن، از سوی شورای نگهبان، برای بررسی و تدوین نهایی به قوه قضاییه ارجاع شده است.
لایحه منع خشونت علیه زنان که از سوی دولت یازدهم تدوین و برای بررسی به قوه قضائیه ارائه شده است، لایحه ای برای ارج نهادن منزلت زنان و امیدی برای این قشر از جامعه است که مورد خشونت همسران خود قرار می گیرند.
این لایحه در 5 فصل و 90 ماده به منظور جلوگیری از بی عدالتی در روابط خانوادگی و ضرورت رفع ظلم و تعدی نسبت به زنان در عرصه خانواده، و همچنین پیش بینی راهکارها و ضمانت های قانونی و جلوگیری از افراط و تفریط در این زمینه از طرف مرکز امور زنان و خانواده دولت یازدهم تدوین شد.
نیمی از جمعیت حدود 80 میلیونی ایران را زنان تشکیل می دهند.
اجتمام ** 7268 **1569
خبرنگار: مهناز بیرانوند ** انتشار: علی حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در کانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان

برچیده شدن اخیر یک کمپ حامی فلسطینیان در برلین منجر به اعتراضات خشونت بار دیگری شده که انتقادهای زیادی را در شبکه‌های اجتماعی از خشونت وحشیانه پلیس علیه معترضان به دنبال داشته است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، تخلیه یک کمپ اعتراضی در حمایت از فلسطینیان در منطقه دولتی برلین به اعتراضات خشونت آمیزی منجر شده است. در جریان این اعتراضات درگیری بین تظاهرکنندگان و افسران پلیس رخ داده و تعداد زیادی دستگیر شدند.

نیروهای پلیس به دلیل رویکرد بعضاً وحشیانه آنها مورد انتقاد قرار گرفته و صحبت از خشونت پلیس در شبکه های اجتماعی بلند شده است. گفته می شود فیلم های ضبط شده منتشر شده نشان می دهد که شرکت کنندگان در اعتراضات مورد ضرب و شتم نیروهای پلیس قرار گرفته اند.

سخنگوی پلیس روز یکشنبه از "بررسی جامع وقایع و اقدامات ماموران اعزام شده" خبر داه واعلام کرد: تحقیقات در حال انجام است تا مشخص شود آیا شکایت یا اتهامات جنایی وجود داشته است.

پلیس آلمان روز جمعه کمپ اعتراضی در حمایت از فلسطینیان در نزدیکی دفتر صدر اعظم آلمان را برچیده واعتراضات مشابه را ممنوع کرد. حدود 150 افسر پلیس در منطقه حاضر شدند و چادرهای معترضان را جمع کرده و آن ها را با خود بردند . پلیس در توجیه این ممنوعیت گفت که شرکت کنندگان در اردوگاه بارها مرتکب جنایاتی از جمله فتنه گری شده اند. علاوه بر این، پلیس اعلام کرد که محدودیت های خاصی که وضع شده بود رعایت نشد.

با این ممنوعیت، همه رویدادهای جایگزین نیز تا 13 ماه می در سراسر شهر ممنوع شد. به گفته پلیس، دادگاه اداری برلین حکم ممنوعیت را تایید کرده است. در ابتدا مشخص نبود که آیا برگزارکنندگان شکایتی را به دادگاه عالی اداری برلین-براندنبورگ ارائه خواهند کرد یا خیر.

با وجود این ممنوعیت، ده ها تن از هواداران فلسطینیان و این کمپ اعتراضی روز جمعه پس از متفرق شدن کمپ تا عصر به تجمع در منطقه دولتی ادامه دادند و با صدای بلند علیه این اقدام پلیس اعتراض کردند. نیروهای پلیس تظاهرکنندگان را از جمعیت بیرون کشیدند و دیگران را عقب راندند. تظاهرکنندگان علیه پلیس شعار سر می دادند.

پلیس روز شنبه اعلام کرد که تا عصر جمعه ساعت 10 شب، در مجموع 161 نفر در یک اطلاعیه کوتاه دستگیر شدند. 42 تحقیق جنایی از جمله به ادعای پلیس نقض صلح، تحریک به نفرت یا حمله به افسران اجرای قانون آغاز شد. همچنین 89 تخلف اداری نیز به ثبت رسیده است. بر اساس اطلاعات موجود حدود 380 مامور پلیس در جریان این اعتراضات در حال انجام وظیفه بودند.

عصر روز جمعه هم یک جلسه اعلام نشده در برلین-نوکولن برگزار شد. پلیس اعلام کرد که شعارهایی برای حمایت از فلسطینی ها سر داده شده و مواد آتش زا پرتاب شد. حدود 150 نفر در هرمان پلاتز تجمع کردند که برخی از آنها نقاب داشتند. سه افسر پلیس مجروح شدند و دو نفر از آنها به صورت سرپایی در بیمارستان مداوا شدند.

به گفته سخنگوی پلیس، 59 مورد به اصطلاح بازداشت و 28 مورد تحقیقات جنایی از جمله تحریک به نفرت در جریان بوده است. به گفته پلیس، تجمع پس از دو ساعت به طور کامل متفرق شد.

به گفته سخنگوی پلیس، روز شنبه  هم در جریان تظاهرات حامی فلسطین در نوکولن، دو افسر زخمی شدند. طبق برآورد پلیس، حدود 750 نفر به تظاهرات ثبت شده در هرمان پلاتز آمدند. گفته می شود که حدود 280 افسر پلیس در محل حضور داشتند. هفت پرونده از جمله به ظن تحریک به نفرت، آسیب رساندن به اموال، توهین یا حمله فیزیکی به مأموران اجرای قانون علیه معترضان آغاز شد. به گفته سخنگوی پلیس 8 مرد و 3 زن به طور موقت در جریان این اعتراضات بازداشت شدند.

اعتراف وزیر دارایی به رشد اقتصادی ضعیف آلماناعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشدید انتقادها از خشونت پلیس آلمان علیه حامیان فلسطینیان
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • تصاویر باورنکردنی از خشونت علیه زنان
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • بهره مندی بیش از ۱۷۷ هزار نفر از خدمات روانشناسی
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی