Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – با نصب بنر اخطاریه از سوی اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان ورامین بر روی پست برق مرکز این شهر مبنی بر پرداخت نشدن حقوق موقوفه از سوی شرکت برق منطقه ای استان تهران ، این پست برق در آستانه قلع و قمع قرار گرفت.

به گزارش ایرنا ، در مرکز شهر ورامین و در کنار برج تاریخی آرامگاهی علاءالدوله ، سال هاست که پست برقی قرار دارد که این پست کار توزیع برق بخش بزرگی از شهر ورامین از جمله مجتمع ادارات را بر عهده دارد، اتاقکی که در اراضی موقوفه احداث شده و به دلیل پرداخت نشدن حقوق موقوفه توسط شرکت برق منطقه استان تهران، از سوی اداره اوقاف و امور خیریه ورامین در آستانه قلع و قمع قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ورامین روز یکشنبه در این رابطه به خبرنگار ایرنا گفت: این پست برق بیش از 40 سال است که در یکی از موقوفه های ورامین احداث شده و تاکنون بابت تصرف صورت گرفته ، هیچ گونه حق و حقوقی از سوی شرکت برق منطقه ای استان تهران و شهرستان ورامین پرداخت نشده است.
حجت الاسلام سید محمد سیدی افزود: برق منطقه ای نه پذیره اولیه را پرداخت کرده و نه نسبت به پرداخت حق و حقوق ماهانه کاری صورت داده، لذا اداره اوقاف و امور خیریه ورامین مجبور شد تا به منظور دریافت حق موقوفه در مراجع قضایی طرح دعوی کند.
وی افزود: قائم مقام مدیرعامل وقت استان تهران در جلسه ای مشترک با مسئولان اداره اوقاف و امور خیریه ورامین، خواستار توقف پیگیری قضایی و توافق بر سر رفع مشکل شد چرا که به گفته وی، تخریب این پست هزینه های زیادی را به برق منطقه ای تحمیل می کند.
سیدی افزود: با وجود توافقات صورت گرفته، هیچ اقدامی از سوی برق منطقه ای صورت نگرفت و بار دیگر این موضوع از نظر حقوقی پیگیری و دادگاه دو ماه به این شرکت مهلت داد تا به تعهدات خود عمل کند.
وی بیان کرد: با وجود آن که پس مهلت ارائه شده از سوی دادگاه نیز اقدامی از سوی برق منطقه ای صورت گرفت، این بار مسئولان اوقاف ورامین در تهران با مدیرعامل برق منطقه ای دیداری ترتیب دادند تا این مشکل برطرف شود حتی برای نشان دادن حسن نیت ، قیمت کارشناسی شرک برق را که به مراتب کمتر از میزان کارشناسی اوقاف بود مورد پذیرش قرار گرفت و تخفیفی نیز به این شرکت ارائه شد ، ولی باز اقدامی از سوی آن ها صورت نگرفت.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه ورامین افزود: با توجه به این که برق منطقه ای استان تهران به توافقات خود عمل نکرد، موضوع از طریق مراجع قضایی پیگیری و حکم قلع و قمع این پست اخذ شد و در صورتی که تا سه شنبه هفتم آذرماه امسال، این تعهدات عملی نشود، حکم اجرا می شود.
رئیس اداره برق ورامین نیز در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در صورت تخریب این پست، برق بخش اعظمی از شهر ورامین شامل خیابان های مسجد جامع ، شهدا ، طالقانی و مجتمع ادارات ورامین قطع می شود.
مسلم حاجی مزدرانی افزود: اداره برق ورامین هیچ گونه مسئولیتی در قبال حوادث احتمالی پس از تخریب این پست برق را نمی پذیرد و در صورتی که برای ماشین آلات ساختمانی و یا کارگرانی که اقدام به قلع و قمع می کنند ، مشکل برق گرفتگی به وجود آید ، مسئولیتی متوجه اداره برق ورامین نیست.
وی در خصوص عدم پرداخت حق و حقوق موقوفه اظهار نظر نکرد.
ورامین با 300 هزار نفر جمعیت در 35 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.
خبرنگار: سید حسن میری**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7254//1348

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۰۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم

سیاست شکست خورده ممنوعیت واردات پوشاک، نه تنها ایران را به بستری مناسب برای قاچاقچیان این کالا تبدیل کرده است؛ بلکه طبق جدیدترین اظهارنظر فعالان صنعت پوشاک، ایران تبدیل به مرکز کالا‌های استوک منطقه شده است.
 
به گزارش اکو ایران؛ با تشدید تحریم‌های ایران در اوایل سال ۱۳۹۷ دولت واردات پوشاک را همچون بسیاری از اقلام وارداتی دیگر ممنوع کرد. بدین ترتیب واردات رسمی به نفع قاچاق کنار کشید. موضوعی که همواره مورد نقد فعالان صنعت نساجی و پوشاک بود.
 
اخیرا نمایندگان بخش‌خصوصی در اتاق بازرگانی تهران به چالش‌های صنعت نساجی و پوشاک پرداختند. طبق اظهارات فعالان این صنعت، موضوع تخصیص و بازگشت ارز صادراتی، قاچاق به‌ویژه قاچاق پوشاک استوک از جمله مهمترین چالش‌های این روز‌های آنهاست.
 
هرویک یاریجانیان، رئیس کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: با وجود گذشت یک ماه از سال جدید، هنوز همه صنایع درگیر بلاتکلیفی هستند. ما نمی‌دانیم قیمت ارز در روز‌ها و ماه‌های آتی چه روندی را طی خواهد کرد و این یعنی نمی‌توانیم برای ورود به بازار‌های بین‌المللی و فعالیت در آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. بی‌ثباتی طی سال‌های اخیر باعث شده است که ما متاسفانه از تمام بازار‌های بین‌المللی دور بمانیم.
 
مهدی پورقاضی، عضو سابق هیات نمایندگان اتاق تهران نیز گفت: آنچه صنایع را رنج می‌دهد، این است که سیاست‌های پولی و بانکی و ارزی است که بانک مرکزی و دولت به کار می‌گیرند همان سیاست‌هایی است که سال‌ها به کار برده شده و نتایجش هم معلوم است. برای مثال اصرار دارند که نرخ دستوری پایینی برای ارز اعلام کنند و از این طریق به افراد و گروه‌های خاص ارز ارزان بدهند.
 
امین مقدم، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران به مشکلات موجود در حوزه نقل‌وانتقال پول، مبادلات ارزی و بازگشت ارز صادراتی سخن گفت و خواستار رفع آن‌ها شد.
 
طبق گزارش اتاق بازرگانی تهران، تراز صنعت نساجی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن ۳ برابر منفی شده در حالی که حدود ۸۰درصد کالا‌های ما در کشور در حال تولید است.
 
مسعود شاه‌بختی، بازرس اتحادیه تولید و صادرات نساجی و پوشاک گفت: جهش تولید در صنعت نساجی و به طور کلی دیگر صنایع اتفاق نمی‌افتد مگر اینکه سیاست‌های بانکی ما اصلاح شود. در حال حاضر بسیاری از کشور‌ها از ما تقاضای کالا دارند، اما همکاران ما در این صنعت به دلیل تحریم‌های بانکی و مشکلات ارزی قادر به صادرات کالا نیستند.
 
سعید جلالی قدیری، دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات صنایع نساجی و پوشاک ایران در این نشست با نقد از وضع موجود گفت: مساله اول ما تخصیص ارز و مساله دیگر قاچاق است. در مورد تخصیص ارز شفافیت وجود ندارد و همه اعم از صراف و ترخیص‌کار از رانت‌های موجود استفاده می‌کنند.
 
او افزود: در مورد قاچاق هم با وجود ممنوعیت واردات پوشاک که ما مخالف آن هستیم؛ ما اکنون مرکز توزیع کالای استوک در منطقه شده‌ایم. پنج سال است تلاش می‌کنیم بگوییم قاچاق بد است. ما نباید واردات را ممنوع کنیم و ممنوعیت واردات مشکلی از ما حل نخواهد کرد. قدیری تاکید کرد: ما در صادرات پوشاک و نساجی مزیت داریم؛ اما اینکه با چه مدلی جلو برویم مهم است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • قبرستان متروکه منطقه دهخدای زنجان تعیین تکلیف می‌شود
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • تداوم عملیات جست‌وجو جهت نجات کارگر مفقود شده تهران
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد