Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش و پس حضور اصلاح طلبان در مدیریت جدید شهری، شاه بیت اظهارات و کنش های آنها، نقد قالیباف و سیاست هایش در تهران بوده، ولی پس از 100 روز دستاورد به جزء عکس های یادگاری با پروژه های قبلی شهر نداشتند.

سرویس اجتماعی فردا: شهردار سابق تهران نزدیک به 12 سال مدیریت تهران را بر عهده داشت و به اذعان ناظران منصف و هیات های دیپلمات خارجی چهره پایتخت ایران تغییرات شگرفی داشت و می توان در زمینه پیشرفت و توسعه با کلانشهرهای مهم جهان مقایسه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر بود که برای اولین بار در تاریخ بلدیه کشور، شهردار تهران در سال 2008 به عنوان یکی از 8 شهردار برتر جهان انتخاب شد و پس از آن نیز ابرپروژه هایی مانند پل طبیعت و دریاچه خلیج فارس در میان چند پروژه شهری منتخب در جهان قرار گرفتند. همچنین در سال 2011 سیستم حمل و نقل عمومی تهران به خاطر سرعت توسعه و رشد قابل توجهش در لیست 5 شهر برتر جهان گنجانده شد.

سخن از دستاوردهای پایتخت در یک دهه اخیر نیازمند گزارشی تفصیلی و مبسوط است که در اینجا نمی گنجد. اما می توان پیشرفت تهران را در حوزه های مختلف عمرانی، زیرساختی، اجتماعی، فرهنگی و ورزشی گنجاند. در همین اوایل تیرماه و پس از انتخابات ریاست جمهوری بود که بزرگترین باغ کتاب جهان درست در پایتخت کشور اسلامی ایران توسط شهرداری تهران احداث و افتتاح شد. افتتاح های مهمی چون خط 7 مترو تهران و خط 8 مترو به سمت فرودگاه امام خمینی (ره) همگی گویای وجود مدیریت جهادی در شهر تهران است که تکرار چنین مدیریتی بدون شک آرزوی بسیاری از شهرداران است.

با وجود کارنامه درخشان محمدباقر قالیباف در تهران، اصلاح طلبان که پس از 15 سال به شورای شهر بازگشته اند بدون هیچ انصافی و به صورت کاملا هدفمند سطح تخریب ها را افزایش داده اند و میراث قالیباف را به شهر سوخته و ویرانه تشبیه می کننند و در یکی از ظهارات غیرمنصفانه محمد هاشمی در مصاحبه ای در اوایل تشکیل شورای شهر پنجم، اظهار داشت که قالیباف تهران را به 100 سال قبل عقب رانده و مدیریت وی از احمدی نژاد نیز اسفناکتر است. این اظهارات یکسویه و کاملا منفی از سوی اصلاح طلبان درحالیست که شهروندان تهرانی به خوبی با سطح پیشرفت های پایتخت آشنا هستند و این توسعه در مقابل چشمان آنها صورت گرفته است. اما تلاش برای انحراف در افکار عمومی و ارائه کارنامه نه تنها منفی بلکه فاجعه بار از شهردار سابق دلایل متعددی دارد که به آن پرداخته می شود.

اصلاح طلبان خود به خوبی به توانایی و کارآمدی مدیران شان آشنا هستند و می دانند در میان مدیران ارشد این طیف هیچ کدام توانایی و کارایی قالیباف خستگی ناپذیر را ندارند. مدیریت لیبرالی و برآمده از رویکردهای قدیمی و تمرکزگرا نمی تواند با مشکلات و معضلات مختلف شهر تهران دست و پنجه نرم کند و این مشکلات بدون تردید مدیریت جهادی را می طلبد. در چند ماه حضور نجفی وی به دلایل مختلف از جمله عدم توانایی جسمی، رویکرد نگاه بالا به زیرمجموعه ها و عدم خلاقیت، نتوانسته دستاوردی داشته باشد و ادامه چنین وضعی می تواند در دراز مدت سطح نارضایتی ها از خدمات رسانی را افزایش دهد.

ترس از تکرار کارنامه مدیریت شهری شورای اول تهران یکی دیگر از دلایل شروع آتش تخریب اصلاح طلبان است. اختلافات عمده بر سر انتخاب شهردار جدید تهران در میان اصلاح طلبان به مانند شورای نخست وجود داشت که در نهایت به نام محمد علی نجفی 66 ساله رسیدند. اقدامات و انتصابات وی در 100 روز گذشته، وی را در مقابل اصلاح طلبان قرار داده و نقدهای تند و بی سابقه ای علیه نجفی صورت پذیرفته است. چنین نقدهایی در این مدت محدود نشان از افزایش شکاف ها و فشارها برای جایگزینی نجفی در آینده خواهد شد.

در این میان، چنین اختلافاتی سبب می شود تا پیشرفت هایی که در یک دهه اخیر حاصل شده و مردم به تحقق وعده های مدیرانی شهری عادت کرده اند، متوقف یا کند شوند. امری که در حال حاضر کاملا محسوس است. با پیش آمدن چنین امری افکار عمومی تهران که یکی از تاثیرگذارترین اقشار در کشور هستند، باعث پشیمانی آنها از اعتماد مجدد به اصلاح طلبان خواهد شد و شاید آنها برای همیشه می بایست از سودای شورای شهر و خیابان بهشت خداحافظی کنند. بهشتی که با بازی های سیاسی و حاشیه سازی اصلاح طلبان به جهنمی برای شهروندان تهرانی تبدیل خواهد شد.

- سیستم مدیریتی و شهری که در یک دهه اخیر در مدیریت شهری تهران ایجاد شده با کوچکترین خلل و دستکاری های ناشیانه دچار اختلال خواهد شد و این اختلال در خدمات رسانی به شهروندانی پایتخت تاثیرگذار است. از راس مدیریت شهری تا سرای های محلی و شورایاری ها همگی به صورت هماهنگ و سیستماتیک در ارتباط و خدمات رسانی هستند. تغییراتی که اصلاح طلبان در این سیستم با داس بی انصافی و عینک سیاسی ایجاد خواهند کرده اند، شرایط را وخیم می سازد و مردم را از کرده خود در انتخاب این طیف پشیمان خواهد کرد. در چنین شرایطی سطح شکایات و نارضایتی ها بالا می گیرد و این موضوعی است که اصلاح طلبان به هیچ وجه مشتاق آن نیستند.
- انتخابات مجلس در دو سال آینده و ریاست جمهوری در 4 سال آینده به عملکرد اصلاح طلبان در شورای شهر تهران به شدت وابسته است. شهردار پایتخت زیر ذره بین جریان ها و رسانه ها است و کم کاری و ناکارامدی وی به پای اصلاح طلبان و جریان های حامی دولت نگاشته خواهد شد و در نتیجه تاثیر مستقیمی در انتخاب مردم در انتخابات آینده می گذارد.

- قالیباف در هر جایگاهی قرار گرفته پس از وی مدیران بعدی با دستاوردها و عملکرد او مقایسه شده اند و تحولاتی ابتکاری و خلاقیتی که قالیباف در مدیریت داشته در کشور بی نظیر است. پلیس 110، بنزهای پلیس، 137 شهرداری، ابرپروژه های شهری و ... ناشی از ابتکارات مدیریتی قالیباف هستند که مدیران اصلاح طلب برای تکرار این کارنامه و یا ارائه ابتکارات جدید دست بسته تر از مدیران ارشد دیگر در کشورند. بنابراین بهترین راهکار برای جریان اصلاح طلب در مقابل چنین کارنامه تنها تخریب و سیاه نمایی است تا با غبارآلود کردن فضا بر روی قضاوت افکار عمومی تاثیرگذاشته و خود را به عنوان افراد شایسته جلوه دهند.

 

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۱۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه

تین نیوز

شهردار تهران گفت: به زودی بزرگراه یادگار امام به بزرگراه شهید بروجردی متصل می شود و در نهایت به آزاد راه ساوه می رسد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از همشهری آنلاین، علیرضا زاکانی در دیدار با شهروندان محله یافت آباد در مسجد جامع چهارده معصوم با بیان اینکه کمتر از سه سال از شروع به کار ششمین دوره مدیریت شهری گذشته است، افزود: سعی کردیم تهرانی که تحویل خواهیم داد با آنچه تحویل گرفته ایم، متفاوت باشد. زمانی بیشترین خدمات و امکانات در نیمه شمالی تهران متمرکز بود. تلاش کردیم فاصله بین شمال و جنوب را کم کنیم. از مرداد سال ۱۴۰۱ پویش «امیدوافتخار» را آغاز کردیم تا هر هفته در یکی از مناطق ثمره خدمات را تقدیم شهروندان کنیم. تا امروز حدود ۱۲۰ پویش برگزار شده است.

زاکانی ادامه داد: یکی از رویدادهای «امیدوافتخار» که در منطقه ۱۸ برگزار شد، افتتاح ۳.۷ کیلومتر از بزرگراه شهید بروجردی بود. این پروژه سال ها رها شده بود. در مدیریت شهری قبلی روی بعضی از پل ها خاک ریخته بودند و می خواستند روی آن درخت بکارند! چون تصور نمی کردند، بتوان این پروژه ها را دنبال و تکمیل کرد.

او با اشاره به هزینه کرد اعتبارات برای تکمیل پروژه های شهری، تصریح کرد: برای تکمیل ۱۰۰ پروژه نخست پویش «امیدوافتخار»، بالغ بر ۱۷۸ هزار میلیارد تومان هزینه شده است. بالای ۸۰ درصد این پروژه ها در مدیریت شهری ششم آغاز شده و کسر قابل توجهی از آن ها متعلق به مردم جنوب پایتخت و پایین خط میدان انقلاب است.

اتصال بزرگراه یادگار امام به بزرگراه بروجردی

شهردار تهران با بیان اینکه یکی از مشکلات منطقه ۱۸ با توجه به همه استعدادها، این بود که در «بن بست» حمل ونقلی قرار داشت، اضافه کرد: به همین دلیل پروژه تکمیل ادامه بزرگراه «یادگار امام» آغاز شد. این بزرگراه به زودی به بزرگراه شهید بروجردی متصل و در نهایت به آزادراه ساوه مرتبط خواهد شد. به این ترتیب مناطق ۹ و ۱۸ از شرایط بهتری در حوزه حمل ونقل بار و مسافر برخوردار می شوند.

زاکانی تصریح کرد: امسال پروژه امتداد یادگار امام تا میدان فتح افتتاح شود و شرایط جدیدی را برای منطقه ۱۸ فراهم کرده و بخشی از محرومیت در این منطقه رفع شد. همچنین بخش قابل توجهی از پروژه باغ راه حضرت زهرا(س) هم امسال افتتاح می شود. همین حالا چند پیمانکار با هم در این پروژه در حال فعالیت هستند. باغ راه حضرت زهرا(س)، به طول ۹.۵ کیلومتر دو منطقه ۱۷ و ۱۸ را به هم متصل کرده و یک محل بی دفاع شهری را به فضای سبز و دیگر کاربری های فرهنگی و تفریحی بدل می کند.

او اضافه کرد: آن طور که شهردار منطقه ۱۸ گزارش داده است، در این ۲ سال، بالغ بر پنج همت پروژه های محلی در منطقه ۱۸ افتتاح شده است. مناطق جنوبی پایتخت، فوق العاده باارزش هستند و باید به آنها توجه کرد. ما بدهکار مردم هستیم و تمام تلاش خود را برای خدمت به آنها انجام می دهیم. اما به دعا و پشتیبانی مردم برای خدمت و آبادانی نیاز داریم.

شهردار تهران با اشاره به اجرایی شدن پویش «من شهردارم»، تصریح کرد: سال ۱۴۰۱، شهروندان بالغ بر ۱۳۰۰ پروژه توسعه محلی را به ارزش ۴هزار میلیارد تومان انتخاب کردند. سال گذشته اغلب این پروژه ها به اتمام رسید. ۳۵۰ هزار نفر از شهروندان در پویش «من شهردارم» شرکت کردند. سال ۱۴۰۲، میزان مشارکت مردم در پویش «من شهردارم» به یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار نفر رسید. آنها بالغ بر ۳هزار و سیصد پروژه را به ارزش حدود ۸ همت انتخاب کردند. این پویش نمودار روشنی از مدیریت مشارکتی و پیوستگی به متن جامعه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری، اساسی ترین مسئله شوراها