Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: 160 هزار زائر اربعین برای دریافت خدمات درمانی به پایگاه ها، درمانگاه ها، بیمارستان های صحرایی و مراکز درمانی مستقر در مرز مهران و دیگر مناطق استان مراجعه کردند که از این تعداد 140 هزار نفر به صورت سرپایی مداوا شدند.

دکتر علی دل پیشه روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از این تعداد 415 زائر مورد عمل جراحی قرار گرفته و یک هزار و 655 زائر در طول 10 روز نخست تردد زائران در مراکز درمانی استان بستری شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: همچنین در این مدت سه هزار و 100 مورد فراخوان آمبولانس ثبت شده و 9 زائر توسط بالگرد هوایی اورژانس به مراکز درمانی استان منتقل شده اند و 19 زائر نیز برای دریافت خدمات تخصصی تر به خارج از استان اعزام شده اند.

**سه بیمارستان صحرایی و چهار درمانگاه شبانه روزی در مرز مهران فعال است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: بخش درمان بیمارستان امام حسین(ع) مهران به عنوان خط مقدم خدمات‌دهی درمانی به زائران به طور کامل تجهیز شده و سه بیمارستان صحرایی شامل بیمارستان های صحرایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی با سفارش کمیته سلامت اربعین در مرز مهران استقرار یافته است.
دکتر دل پیشه اظهار کرد: چهار درمانگاه شبانه روزی نیز در مرز بین المللی مهران با دارا بودن پزشک عمومی، دندانپزشکی و سایر رشته ها همچون بهداشت مادران و کودکان فعال است.
وی استقرار بیمارستان صحرایی در مهران به ارزش 200 میلیارد ریال به صورت دائمی، ارتباط بی‌سیم تمام آمبولانس‌های فوریت پزشکی استان، پایه ریزی سیستم های مخابراتی و اطلاع رسانی در پایانه های پایانه مرزی و کنترل سلامت زائران توسط دوربین های چرخان 360 درجه از دیگر اقداماتی است که امسال در ایام اربعین انجام شده است.

**استقرار 83 پایگاه فوریت های پزشکی با 210 آمبولانس و پنج فروند بالگرد/آمبولانس ها در زمان 8 تا 10 دقیقه در محل حادثه حاضر می شوند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: 83 پایگاه فوریت پزشکی در سراسر استان برای ارائه خدمات اورژانسی به زائران مستقر است و آمبولانس های این پایگاه ها در مدت زمان 8 تا10 دقیقه پس از درخواست امداد در محل حادثه حاضر می شوند.
دکتر دل پیشه یادآور شد: 200 دستگاه آمبولانس سبک، 10 اتوبوس آمبولانس، پنج فروند بالگرد هوایی و چندین دستگاه موتورآمبولانس در مسیر تردد زائران اربعین در این استان مستقر شده و بیش از یک هزار و 300 نفر پرسنل بهداشتی و درمانی از دانشگاه های علوم پزشکی ایلام و 20 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور نیز در ایام تردد زائران اربعین حسینی به زائران خدمت می کنند.

**نیروهای بهداشتی درمانی در 10 درمانگاه حد فاصل نجف و کربلا نیز به زائران خدمات رسانی می کنند
وی با بیان اینکه در کشور عراق نیز خدمات لازم به زائران ارائه می شود، افزود: نیروهای بهداشتی و درمانی کشورمان در بیمارستان صحرایی مستقر در فاصله بین شهر مهران و شهر کوت عراق و همچنین در 10 درمانگاه در حد فاصل بین شهرهای نجف و کربلا در ایام اربعین به زائران خدمات رسانی می کنند.
وی یادآور شد: همچنین طبق تفاهم نامه امضا شده بین وزارت بهداشت ایران و عراق، زائران برای دریافت خدمات مراکز درمانی عراق پذیرفته می‌شوند.

**غربالگری بیماری های عفونی زائران اربعین در گیت های ورودی مرز مهران
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه جلوگیری از ورود بیماری های عفونی و واگیر به کشور از مهمترین اهداف وزارت بهداشت است، گفت: تمامی زائران اربعین در زمان بازگشت از عراق در گیت های ورودی به مرز مهران توسط نیروهای مبارزه با بیماری های دانشگاه مورد غربالگری بیماری های عفونی قرار می گیرند.
دکتر دل پیشه یادآور شد: در این راستا 20 تیم سیار دانشگاه علوم پزشکی به صورت شبانه روزی در مرز مهران و دیگر مسیرهای ورودی به استان، کار غربالگری تب سنجی زائران اربعین را انجام می دهند.
وی تاکید کرد: افرادیکه پس از بازگشت از این سفر معنوی دچار تب بالا باشند، به مسیر دیگری هدایت شده و فرآیند درمانی روی آنها انجام می شود تا ضمن اطمینان از سلامت این زائران از ورود هرگونه عوامل بیماری زا به داخل کشور جلوگیری شود.
به گزارش ایرنا، تردد زائران از مرز مهران از ابتدای ماه صفر تاکنون از یک میلیون و 123 هزار نفر فراتر رفته است.
خبرنگار: معصومه امیدی**انتشار دهنده: شهریار حیدری فر
6032/6034

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۴۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از انجام نخستین ام‌.آر.آی توسط دستگاه نسل جدید در مجتمع آموزشی درمانی امام رضا(ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، قباد محمدی امروز _ جمعه هفتم اردیبهشت _به خبرنگاران اظهار کرد: در راستای توسعه متوازن تجهیزات پزشکی در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) و با پیگیری‌های صورت گرفته، پس از ماه‌ها تلاش بی وقفه ، دستگاه MRI نسل جدید در این مرکز راه‌اندازی و اولین MRI (به صورت آزمایشی) انجام شد.

وی افزود: این دستگاه از سری محصولات تولیدی کمپانی فیلیپس، مدل ۵۳۰۰ بوده و از وجوه تمایز آن نسبت به سایر دستگاه‌های مشابه موجود، عدم نیاز به تزریق متناوب هلیم است که این امر از جنبه‌های اقتصادی و عملکردی بسیار حائز اهمیت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: ارزش تقریبی روز این دستگاه نزدیک به ۷۰۰ میلیارد ریال برآورد می‌شود.

وی افزود: امید است با بهره‌برداری از این دستگاه شاهد توقف اعزام بیمار به خارج از بیمارستان برای انجام تصویربرداری بر مبنای MRI باشیم و تا حدودی رفاه نسبی برای همشهریان عزیز به همراه داشته باشد.

محمدی همچنین خبر داد: با پیگیری‌های بی وقفه مسئولان دانشگاه، یک دستگاه MRI یک و نیم تسلا از سری محصولات تولیدی کمپانی زیمنس در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان اسلام‌آباد غرب راه‌اندازی شده و ارزش تقریبی روز این دستگاه ۵۰۰ میلیارد ریال است.

وی گفت: با نصب و راه‌اندازی این دستگاه در اسلام‌آباد غرب علاوه بر ارتقا سطح کیفی خدمات درمانی، مردم غرب استان از مراجعه به مرکز استان بی نیاز خواهند شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه بیان کرد: با راه اندازی این دو دستگاه، تعداد دستگاه‌های MRI استان جهت ارائه خدمات لازم به بیماران به ۵ دستگاه خواهد رسید.

کد خبر 748051

دیگر خبرها

  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در منطقه محروم بارز و شوارز
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • ارائه ۱۰ میلیارد تومان خدمات از سوی کمیته امداد در سال گذشته
  • اورژانس بانوان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا