Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مدیرکل آمریکای وزارت خارجه با تاکید بر اینکه اجماع جهانی در حمایت از توافق هسته‌ای وجود دارد، گفت: مقاومت و مبارزه ایران در مذاکرات هسته‌ای نه فقط به خاطر مواضع برحق خود بود بلکه اگر برخی از کشورهای غربی می خواستند نقطه نظرات خود را اعمال کنند، راه برای سایر کشورهای دنیا جهت دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته‌ای بسته می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش صدای ایران حجت الله سلطانی با حضور در مراسم سیزدهمین سالروز اتحاد بولیواری مردم آمریکا در محل سفارت ونزوئلا در تهران، طی سخنانی اظهار کرد: آلبا یک گزینه آلترناتیو و جایگزین آلکا بود. در آلکا که با ابتکار و مدیریت آمریکا پیگیری می شد آنها به دنبال این بودند که فضا برای حضور شرکت‌ها خود در آمریکا لاتین را فراهم کنند.
وی افزود: همانطور که قبلا هم نشان داده شده، حضور بیشتر شرکت‌های آمریکایی عین غارت و چپاول و فقر ملت‌ها در آمریکا لاتین بود. بنابراین رهبران ملت‌های آمریکای لاتین به نمایندگی از ملتشان آلبا را مطرح کردند که هدف اصلی آن توسعه روابط بین ملت‌ها بود.
معاون مدیرکل آمریکای وزارت خارجه همچنین بیان کرد: در آلبا هیچ کشوری به دنبال غارت و چپاول کشور دیگری نیست بلکه هدف اصلی آن افزایش همبستگی، برادری و توسعه متوازن و هماهنگ کشورها است.
سلطانی ادامه داد: بنابراین این اراده ملت‌ها بود که تحقق یافت و انقلاب اسلامی ایران هم محصول اراده مردم بود. در واقع انقلابی از مردم و برای مردم و یکی از شعارها و اهداف اصلی انقلاب حمایت از ملت‌های دیگر بود.
این مقام مسئول در وزارت امور خارجه در ادامه اظهار کرد: بنابراین موقعی که آلبا در آمریکای لاتین به عنوان محصول اراده ملتها متولد شد، به طور طبیعی ملت ایران در کنار ملتهای آمریکای لاتین قرار گرفت و زمینه بیشتری برای همبستگی بین جمهوری اسلامی ایران و دولت‌های انقلابی و ملت‌های آمریکای لاتین به وجود آمد.
وی تصریح کرد: بنده به عنوان یک ایرانی و سفرای کشورهای آلبا، نمایندگان ملتهایمان برای اعلام همبستگی هستیم و تا زمانی که ملتها با هم متحد باشند، پیروزی و آینده متعلق به ملت‌ها است.
سلطانی خاطر نشان کرد: همانطور که آلبا تاکنون موفقیت‌های خوبی داشته مطمئن هستیم که از این به بعد هم دامنه موفقیت‌هایش بیشتر خواهد بود و جمهوری اسلامی ایران نه تنها با تک تک کشورها به صورت دوجانبه روابط بسیار خوبی دارد بلکه نسبت به هرگونه همکاری و مساعدت و تلاش برای کسب موفقیت بیشتر آلبا هم اعلام آمادگی می کنیم و مطمئن هستیم که در کنار یکدیگر موفقیت‌هایی را برای ملتهایمان به دست خواهیم آورد.
معاون مدیرکل آمریکای وزارت خارجه در ادامه این کنفرانس مطبوعاتی در خصوص مسئله برجام اظهار کرد: اگرچه مذاکرات اصلی بین ایران و 1+5 بود، اما هر کدام از طرفین پشت سرشان یک سری کشورها و گروه‌های حامی داشته‌اند وشرایطی را که بعضا برخی کشورهای غربی می خواستند بر ایران تحمیل کنند، آنقدر ناعادلانه و غیرمنطقی بود که اگر بنا به هر شرایطی می توانستند این نقطه نظرات را اعمال کنند سالهای بعد راه برای بقیه کشورهای دنیا برای دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته‌ای بسته می شد.
وی خاطر نشان کرد: این مقاومت و مبارزه‌ای که جمهوری اسلامی ایران انجام می داد، نه فقط به خاطر مواضع برحق خود بود بلکه در واقع بخشی عظیمی از کشورهای دنیا را برای احقاق حقشان نمایندگی می کرد.
سلطانی اظهار کرد: بنابراین این کشورها که بخش عمده‌ای در دنیا را شامل می شوند، تمام حمایت خود را از جمهوری اسلامی ایران در زمان‌های گوناگون ابراز داشته اند و قاعدتا تعدادی از این کشورها دوستان ما در آمریکا لاتین بوده‌اند که  نه تنها در طول مذاکرات بلکه بعد از مذاکرات هم مراتب حمایت خود را اعلام داشتند.
این مقام مسئول در وزارت خارجه تاکید کرد: در حال حاضر نه تنها دوستان و کشورهایی در آمریکای لاتین بلکه بسیاری از کشورهای دیگر در دنیا اجماع جهانی در حمایت از این توافق هسته‌ای دارند و بحثی هم که ترامپ مطرح کرده، شاهد هستیم که تنها است و  جز یکی دو کشور کسی از او حمایت نکرده‌اند. بنده فرصت را مغتنم شمرده و از تلاشهای کشورهای دوست در آمریکای لاتین چه در زمان مذاکرات و چه در زمان فعلی تشکر می کنم.
وی همچنین در خصوص حجم مبادلات اقتصادی با آلبا، اظهار کرد: یکی از مزیت‌های روابط ایران با آمریکای لاتین به طور کلی و آلبا این است که در حوزه‌های اقتصادی مکمل یکدیگر هستیم. یک سری نیازمندی ها ما داریم که تحت هر شرایطی در داخل کشور قابل برآورده شدن نیست و مانیاز به واردات داریم. مانند بخشی از مواد غذایی که این کشورها به دلیل برخورداری از شرایط آب و هوایی مستعد تامین هستند. به عنوان مثال واردات موز از کشور اکووادور هم انجام می شود و یا پروژه‌های خوبی در حوزه های بهداشت و بیو تکنولوژی با کوبا داشته ایم.
سلطانی افزود: در مقابل این کشورها به ماشین آلات، تجهیزات صنعتی و مشاوره فنی نیاز دارند که یک بخشی از آن توسط ایران تامین می‌شود. احداث 16 کارخانه لبنیات و ساخت 27 هزار واحد مسکونی و همچنین احداث کارخانه سیمان در ونزوئلا انجام شده و شش کارخانه لبنیات هم در بولیوی که بخش عمده ای از اینها توسط بخش خصوصی انجام پذیرفته است.
وی در پایان بیان کرد: بنابراین مذاکره و مطالعات امکان سنجی در این وارد زمانبر است اما به هرحال اراده سیاسی وجود دارد و دولتها بسترسازی‌های حقوقی را انجام می دهند.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۲۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان که به مسکو سفر کرده، با دستیاران ویژه روسای جمهور روسیه و چین دیدار و رایزنی کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امورخارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست معاونین وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای بریکس در امور خاورمیانه به مسکو سفر کرده، با «میخائیل باگدانف» نماینده ویژه رئیس جمهور روسیه و معاون وزیر امورخارجه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا دیدار کرد.

در این دیدار طرفین در کنار تأکید بر ظرفیت‌های بریکس بعنوان یک پیمان چندجانبه و مهم، روابط و موضوعات دو جانبه و منطقه‌ای را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

ایران همواره در خاورمیان شریک راهبردی است

 علی باقری معاون وزیر امور خارجه همچنین در دیداری جداگانه با چانگ نماینده ویژه رئیس جمهور چین گفتگو کرد.

باقری  در این دیدار گفت: بریکس نشان داد دارای ابتکار عمل برای نقش آفرینی‌ها در صحنه و تحرک کشورها ی عضو در چارچوب چند جانبه گرایی است.

طرف چینی در این دیدار نیز، ضمن محکومیت مجدد حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق ، گفت: از اقدامات ایران در دفاع از حقوق مردم فلسطین تشکر می‌کنیم و اقدامات ایران در منطقه را شایسته می دانیم.

این مقام ارشد چینی افزود: پکن بر این باور است که ایران همواره در خاورمیانه شریک راهبردی است.

در ادامه طرفین به بحث و بررسی موضوعات مورد علاقه طرفین پرداختند.

باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • سفر معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه به ریاض
  • سفر معاون امیرعبداللهیان به ریاض
  • حمایت دانشجویان استان قزوین از خیزش سراسری دانشجویان در دانشگاه‌های آمریکا
  • آمریکای شعله‌ور!
  • اجماع شورای وحدت برای حمایت از یک نامزد دور دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان
  • روسیه : از پیوستن بولیوی به «بریکس» حمایت می‌کنیم
  • دیدار و گفت‌‌وگوی معاون سیاسی وزارت خارجه ایران با نماینده ویژه پوتین
  • رایزنی باقری با نمایندگان ویژه پوتین و شی‌جین‌پینگ