Web Analytics Made Easy - Statcounter

صومعه سرا –بیستمین دوره انتخابات شوراهای دانش آموزی همزمان با سراسر گیلان در مدارس شهرستان صومعه سرا برگزار شد.

 به گزارش خبرنگار مهر، یکی از روش های بهره گیری از مشارکت و پتانسیل قشر پویا دانش آموز در سطح مدارس برگزاری انتخابات و تعامل و همکاری آنها در اداره مدارس با اولیا و مربیان است.

روشی که در آن دانش آموز می آموزد که چگونه می تواند در سرنوشت خود تأثیرگذار و از پتانسیل و ظرفیت خود برای مشارکت در فعالیت های آموزشی، فرهنگی، هنری و ورزشی آموزشگاه محل تحصیل استفاده کند و حتی با ورود به مجلس دانش آموزی در سطح کلان جامعه نقش ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتقال مشکلات به مسئولان مدرسه؛ هدف برگزاری انتخابات

 فاطمه دانش آموز صومعه سرایی که در کنار دوستان خود برای انداختن رأیش به پای صندوق آمده بود در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از اینکه می توانم در این انتخابات شرکت کنم احساس خوبی دارم

وی با بیان اینکه ما از اکنون یاد می گیریم که چگونه در تعیین سرنوشت خود شرکت کنیم ، افزود: این انتخابات به منظور مشارکت دانش آموزان برای اداره مدرسه و همچنین همکاری با اولیای مدرسه برگزار می شود.

دانش آموز صومعه سرایی با اشاره به اینکه از افرادی که منتخب می شوند انتظار دارم که برخی از مشکلات موجود را به گوش مدیران و اولیا مدارس برسانند، خاطرنشان کرد: انتظار می رود که با تعیین شورا مشارکت دانش آموزان در امر مدیریت آموزشگاه بیشتر و مشکلات کم کم مرتفع شود.

وی افزود: این شورا می تواند بخشی از مشکلات مدرسه را شناسایی و به همراه راهکارهای پیشنهادی خود به مسئولان مدرسه انتقال تا مورد پیگیری و رسیدگی قرار گیرد.

رئیس اداره آموزش و پرورش صومعه سرا در حاشیه برگزاری انتخابات شوراهای دانش آموزی که به صورت نمادین در مدرسه فاطیمه برگزار شد درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: این انتخابات با هدف مشارکت دانش آموزان در اجرای برنامه های فرهنگی، علمی، هنری و ورزشی و همچنین رفع مشکلات آموزشگاه ها با اولیا و مدیران مدارس برگزار می شود.

حق رأی بیش از ۱۱ هزار دانش آموز صومعه سرایی

مهرداد فیض بخش با اشاره به تحصیل ۱۴ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در مدارس صومعه سرا، افزود: از این تعداد ۱۱ هزار و ۴۶۵ دانش آموز حق رأی دارند.

وی با بیان اینکه این انتخابات در ۱۵۰ مدرسه پایه سوم به بالا در مقطع ابتدایی، متوسطه اول و دوم صومعه سرا برگزار می شود، گفت: از این تعداد ۸۸ مدرسه ابتدایی، ۳۵ مدرسه متوسطه اول و ۲۷ مدرسه متوسطه دوم است.

رئیس آموزش و پرورش صومعه سرا با اشاره به ثبت نام بیش از یک هزار دانش آموز برای رقابت در عرصه انتخابات شورای دانش آموزی، تصریح کرد: با توجه به تعداد دانش آموزان مدارس، تعداد منتخبان نیز متفاوت است.

وی ادامه داد: مدارسی که تعداد دانش آموزان آنها بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر بوده پنج نفر به عنوان عضو اصلی و دو نفر علی البدل و مدارسی که دارای ۱۵۰ دانش آموزان به بالا هستند هفت نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل و مدارس بالا ۱۵۱ دانش اموز نیز ۹ نفر عضو اصلی و دو نفر به عنوان علی البدل انتخاب می شود.

فیض بخش همچنین با بیان اینکه این وضعیت در مدارس مقطع متوسط اول و دوم نیز متفاوت است، خاطرنشان کرد: مدارس دارای ۲۵۰ دانش آموز پنج نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل، مدارس ۲۵۱ تا ۳۵۰ دانش آموز هفت نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل، مدارس ۳۵۱تا ۵۵۰ دانش آموز ۹ نفر عضو اصلی و دو نفر علی البدل و مدارس دارای ۵۵۱ دانش آموز به بالا ۱۱ نفر به عنوان عضو اصلی و دو نفر علی البدل انتخاب می شوند.

به گفته این مسئول بعد از تعیین شورای مرکزی شهرستان یک نفر به عنوان نماینده دانش آموزی شهرستان صومعه سرا به شورای دانش آموزی استان معرفی می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۱۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج

به گزارش خبرنگار مهر، دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی دوره دوم متوسطه نظری قطب غرب کشور با شرکت مدیران ۱۰ استان غرب کشور در سنندج برگزار شد

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه وزارت آموزش و پرورش صبح دوشنبه در این دوره آموزشی با بیان اینکه بزرگ‌ترین افتخار زندگی ما معلمی است، اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام (ص) بزرگ‌ترین معلم تاریخ و چراغ سعادت جامعه بشریت بود.

نادر کریمی بیرانوند با اشاره به برگزاری دو رویداد مهم در سنندج تحت عنوان نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی کردستان و دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه روزی قطب غرب کشوری، این رویدادها را فرصت ارزشمندی برای تبادل تجربیات عنوان کرد و با اشاره به میزبانی مطلوب کردستان، از دست‌اندرکاران برپایی آن قدردانی نمود.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس شبانه‌روزی کردستان در مهارت‌آموزی پیشرو هستند، گفت: مهارت آموزی در آموزش و پرورش در راستای تحقق شعار سال در اولویت است.

وی شعارها را جهت اجرا لازم دانست و با اشاره به الزامات اجرایی شعار سال، آموزش و پرورش را مورد اعتماد خانواده‌ها عنوان کرد و اظهار داشت: برگزاری نمایشگاه خوداتکایی نمادی از امانت‌داری در حوزه دانش‌آموزان است‌.

کریمی شعار «هر دانش‌آموز یک مهارت» را سیاست حاکمیتی عنوان کرد و با اشاره به ظرفیت‌های مدارس شبانه‌روزی افزود: مدارس شبانه‌روزی بهترین ظرفیت برای مهارت‌آموزی است.

مدیرکل دفتر آموزش دوره دوم متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی را منطبق بر ساحت‌های تعلیم و تربیت عنوان کرد و اظهار داشت: هفته گذشته مهارت آموزی در دولت مصوب شد و دستگاه‌ها مکلف به اجرای کامل این مصوبه شدند.

کریمی تصویب این مهم را گامی ارزشمند برای نتیجه‌بخش شدن تلاش‌ها در تعلیم و تربیت دانست و ابراز امیدواری کرد اتفاقات مثبت در آموزش و پرورش ادامه یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز ضمن خیرمقدم به مهمانانان و قدردانی از واگذاری میزبانی به استان کردستان، در سخنانی خطاب به مدیران مدارس گفت: مدیران مدارس شبانه روزی مهم‌ترین اولویت کاری شما توجه به تربیت و آموزش مهارت‌های زندگی به دانش آموزان این مدارس هست چرا که ظرفیت مدارس شبانه‌روزی برای تعلیم و تربیت در هیچ مدرسه و آموزشگاه دیگری وجود ندارد.

هاشم ناظمی جلال عنوان کرد: ما در این دوره تمام ظرفیت‌های در اختیار را به‌کار گرفته‌ایم تا بتوانیم یک دوره آموزشی در شأن شما مدیران را فراهم آوریم و در نهایت بتوانیم زمینه تبادل تجربه را در میان شما به وجود بیاوریم.

وی افزود: این امر هم جز با عشق و علاقه به کار محقق نخواهد شد.

حجت‌اله موسوی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان هم در سخنانی اظهار داشت: تمام تلاش ما این است که خاطره خوبی در ذهن‌های شما بنگاریم.

وی در ادامه سخنانش عنوان کرد: این دوره برای تبادل تجربه و در کل یک دوره تعاملی است.

موسوی در خصوص عناوین برنامه‌های این دوره نیز گفت: برای آن سرفصل‌هایی تعیین شده که انتظار می‌رود مدرسان بر اساس سرفصل‌های تعیین شده مطالب لازم را به مدیران ارائه دهند.

گفتنی است؛ این دوره تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

کد خبر 6091903

دیگر خبرها

  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند