Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@14:03:57 GMT

چند خبر کوتاه از جنوب استان کرمان

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۳۵۰۳

چند خبر کوتاه از جنوب استان کرمان

جیرفت – ایرنا – رفع تصرف 15 میلیارد ریالی اراضی ملی در رودبار جنوب، ساخت نرم افزار صنعتی برق توسط دانشجویان دانشگاه جیرفت و برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در مدارس عنبراباد از جملع خبرهای روز پنجشنبه جنوب استان کرمان می باشند.

مدیرکل منابع طبیعی جنوب کرمان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: 31.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 هکتار از اراضی ملی رودبار به ارزش ریالی 15 میلیارد ریال از چنگال متصرفان خارج شد.
محمدحسن کردستانی افزود: این اراضی در مناطق چاه‌بید بخش جازموریان و کولگان بخش مرکزی قرار دارند که توسط پاسگاه ویژه حفاظت از منابع طبیعی شهرستان رودبار خلع ید و از چنگال متصرفان خارج شدند.
وی ادامه داد: اجرای حکم رفع تصرف این اراضی با پیگیری مدیریت و نیروهای حقوقی و همکاری پاسگاه عملیاتی زهکلوت و نهضت‌آباد رودبار انجام شد.
وی با اشاره به اینکه بدون مشارکت جوامع محلی قادر به مدیریت عرصه‌های مرتعی و جنگلی منطقه نیستیم، تصریح کرد: محافظان و همیاران طبیعت باید بر مراتع و جنگل‌ها نظارت کامل داشته باشند و از افراط و تفریط در بهره‌برداری از منابع طبیعی جلوگیری به عمل آورند تا طبیعتی سالم‌تر و شاداب‌تر داشته باشیم.
وی گفت: شماره تماس 1504 کد امداد جنگل و مرتع فرماندهی یگان حفاظت همواره آماده دریافت گزارش‌ها و اخبار مردمی در زمینه آتش‌سوزی عرصه‌های منابع طبیعی، تخریب و تصرف اراضی ملی است تا در اسرع وقت با متجاوزان قاطعانه برخورد کند.
***
*ساخت نرم افزار صنعتی بهره برداری هماهنگ شبکه های برق و گاز توسط پژوهشگران دانشگاه جیرفت
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه جیرفت گفت: نرم افزار صنعتی بهره برداری هماهنگ شبکه های برق و گاز توسط پژوهشگران گروه مهندسی برق دانشگاه جیرفت ساخته شده است.
ایمان گروهی ساردو با بیان این مطلب که این نرم افزار ساخته شده است افزود: مراحل صنعتی سازی این نرم افزار در حال انجام است و به زودی این نرم افزار وارد بازار می شود.
وی تصریح کرد: در سال جاری موفق به انتشار دو مقاله در زمینه بهره‏ برداری یکپارچه شبکه های برق و گاز طبیعی در مجله معتبر IEEE Transactions on Smart Grid شده ایم که این مجله توسط انجمن مهندسی برق و الکترونیک آمریکا (IEEE) منتشر شده و بر اساس رتبه بندی 2017 JCR دارای رتبه جهانی 14 از میان حدود 4500 مجله فعال در زمینه تخصصی مهندسی برق و الکترونیک می باشد.
وی با بیان این مطلب که این مجله چهار بار در سال و به صورت گسترده در سرتاسر دنیا منتشر می‏شود بیان کرد: در این مجله معمولاً آخرین یافته های دانشمندان دانشگاه‏های برتر جهان مانند دانشگاه MIT، استانفورد و برکلی چاپ می‏شود و قرار گرفتن نام دانشگاه جیرفت در کنار دانشگاه‏های برتر دنیا برای جامعه دانشگاهی کشور بویژه جنوب استان کرمان بسیار ارزشمند می‏باشد.
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه جیرفت خاطرنشان کرد: بر اساس تئوری ارائه شده در این مقالات، پژوهشگران دانشگاه جیرفت با همکاری پژوهشگرانی از دانشگاه متودیست جنوبی آمریکا ساخت یک نرم ‏افزار صنعتی جهت بهره ‏برداری هماهنگ ساعتی شبکه‏ های برق و گاز طبیعی را آغاز کردند که امروز این نرم افزار آماده بهره برداری می باشد.
دانش آموخته دانشگاه متودیست جنوبی آمریکا افزود: با توجه به اینکه بیش از 45 درصد از برق کشور در نیروگاه‏های گازی و سیکل ترکیبی که مرکب از واحدهای گازی و بخاری می باشند، تولید می شود، لذا بهره‏برداری مجزای شبکه‏های برق و گاز طبیعی کشور به شیوه سنتی به ‏صرفه نبوده و نیاز است بهره‏برداری هر یک از این شبکه ها با در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی و امنیتی شبکه دیگر صورت گیرد.
گروهی ساردو ادامه داد: نرم افزار ساخته شده توسط پژوهشگران دانشگاه جیرفت پس از اصلاح و بهبود فنی نرم‏افزاری ، ابزاری مؤثر و مفید را جهت تحلیل و آنالیز فنی و اقتصادی شبکه های برق و گاز در اختیار بهره برداران این شبکه ها قرار می دهد.
***
مدیر آموزش و پرورش شهرستان عنبرآباد از برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در مدارس این شهرستان خبر داد.
مهران سنجری نیا افزود: انتخابات شورای دانش آموزی با حضور گسترده دانش آموزان در تمامی مدارس این شهرستان برگزار شد.
وی بیان کرد: شورای دانش آموزان به عنوان ارکان مدرسه است‌ و تاثیرگذاری این شورا به اندازه تاثیرگذاری معلمان و مدیران در مدارس است و برای تربیت یک مدیر در فرآیندی مردم سالار هیچ عرصه‌ای در آموزش و پرورش بهتر از شوراهای دانش‌آموزی وجود ندارد.
وی اظهار کرد: به مناسبت هفته تربیت بدنی همایش بزرگ کوهنوردی با حضور همکاران فرهنگی و کارکنان این مجموعه امروز برگزار شد.
وی هدف از برگزاری این همایش را ایجاد مودت، دوستی و حس همکاری در بین همکاران فرهنگی و ترویج فرهنگ ورزش پیرو منویات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه ورزش همگانی در جامعه دانست و افزود: باید در راستای برنامه ها و فعالیت های ورزشی در آموزش وپرورش گام های بلندی صورت گیرد و همکاران حضور باشکوهی در برنامه ها و فعالیت های ورزشی داشته باشند.
سنجری نیا تصریح کرد: المپیاد درون‌مدرسه‌ای در 15 رشته مختلف در تمامی مدارس برگزار می‌شود و درسال گذشته دانش‌آموزان شهرستان عنبرآباد توانستند موفقیت های چشمگیری کسب نمایند.
وی بیان داشت: هدف از برگزاری المپیاد درون‌مدرسه‌ای ، بالا بردن سطح آمادگی جسمانی دانش‌آموزان، ایجاد انگیزه، افزایش گرایش آنان به مدرسه و مشارکت‌پذیری، شادابی و نشاط با رویکرد روان‌شناختی و تربیتی است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان عنبرآباد خاطرنشان کرد: چهارمین دوره المپیاد درون مدرسه‌ای در مدارس شهرستان عنبرآباد تا پایان سال تحصیلی برگزار می‌شود .
وی به هفته پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: پدافند غیرعامل به معنای کاهش آسیب‌پذیری در هنگام بحران، بدون استفاده از اقدامات نظامی و صرفا با بهره‌گیری از فعالیت‌های غیرنظامی، فنی و مدیریتی است که باید دانش آموزان در این راستا آمادگی لازم را داشته باشند. سنجری نیا افزود: در پدافند غیرعامل تمام نهادها، نیروها، سازمان‌ها می‌توانند نقش موثری ایفا کنند و در مجموعه آموزش وپرورش اقدامات لازم در این زمینه صورت پذیرفته است.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد امنیت و ایمن سازی درمدارس بسیار مهم و ضروری می باشد که این امر باعث افزایش امنیت روانی دانش آموزان و خانواده ها می شود.
جنوب استان کرمان از هفت شهرستان با جمعیت یک میلیون نفری تشکیل شده است.
خبرنگار: هادی شفیعی مجاز ** انتشاردهنده: بهنام احمدی *
7450/ 5054

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۳۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است

تین نیوز

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ایران و افغانستان با بیان اینکه کریدور ریلی خواف هرات، افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می آورد و به شبکه ریلی ایران متصل می کند، گفت: این کریدور علاوه بر برنامه ریزی هایی که دولت های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مصطفی رضایی اظهار کرد: در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران درگیر جنگ کریدورها و سهم خواهی از کریدورهای منطقه ای و ترانزیت بین الملل است، کریدور ریلی خواف هرات، کریدوری استراتژیک که افغانستان را از محاصره خشکی بیرون می آورد. این تعبیر را هیئت حاکمه افغانسان برای این کریدور به کار می برند.

وی با بیان اینکه با استفاده از این کریدور، افغانستان به شبکه ریلی ایران متصل می شود، گفت: این کریدور گلوگاهی است که می تواند تجارت یک سویه ایران و افغانستان را که اکنون تنها به صادرات به افغانستان محدود است، به یک تجارت دوسویه تبدیل کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه ادامه داد: این کریدور علاوه بر برنامه ریزی هایی که دولت های متخاصم برای حذف آن داشتند، مانند بسیاری از موضوعات درگیر تحریم داخلی هم است. مشابه کریدرو شلمچه - بصره که سه سال پیش با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال آغاز بهره برداری بود اما با لغو قرارداد توسط مدیریت راه آهن، متوقف شد و الان هم بهره برداری از آن متوقف است و چشم انداز مثبتی در حوزه ایفای نقش در حمل ونقل ترانزیت کالا ندارد.

رضایی با بیان اینکه این کریدور هم با مقاومت های شدید در مدیریت راه آهن مواجه شد، افزود: اما این بار تصمیم وزارت راه و دولت بر این بود که کارهای برون مرزی کریدور خواف - هرات توسط کنسرسیوم انجام شود که با موفقیت هم این اتفاق افتاد.

وی درباره اظهارات مسئولان راه آهن مبنی بر بی اطلاعی نسبت به ترانزیت کالا از افغانستان بیان کرد: من به شدت تکذیب می کنم که مسئولان راه آهن می گوید با آنها هماهنگی صورت نگرفته است. به جز مکاتبات متعددی که از جانب دستگاه های دولتی با راه آهن شده، مورخ ۲۰ فروردین ماه نامه ای در مکاتبات خود راه آهن است که یکی از مدیران کل به معاون بهره برداری نوشته که کنسرسیوم بنا به اعلام استانداری خراسان رضوی، قطار وارد کشور می کند.

مدیر کنسرسیوم توسعه ریلی ادامه داد: یعنی از ۱۰ روز قبل مکاتبات راه آهن این را نشان می دهد. این مکاتبه داخلی هم به همان دستگاه های متولی مرز ارجاع شده است. چطور می شود به ادعای راه آهن، قطاری بدون هماهنگی وارد کشور شده باشد، مرزبانی و گمرک آن را پذیرش کرده باشند و تنها در انتظار تاییدیه راه آهن باشد؟

در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه به خاک ایران منتشر شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • کریدور ریلی خواف هرات گرفتار تحریم‌ های داخلی است
  • سازش در ۶۰ هزار پرونده شعب حل اختلاف جنوب کرمان
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • سه واحدصنفی متخلف تعزیراتی شدند
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه