Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، طبق اظهار نظر اعضای شورا و شهردار نوشهر وجود این بدهیها درکنار کمبود درآمدها ، چالش بزرگی برای شهرداری ایجاد کرده است و بنابراین باید برای برون رفت از این مشکل ازهرفرصتی بستر را برای مشارکت بیشترمردم و سرمایه گذاران بخش خصوصی با هدف ایجاد منابع درآمدی پایدار فراهم کرد.
نوشهر با جمعیتی بیش از 49 هزار نفر سوابق تاریخی تاسیس این شهر به سال 1333 باز می گردد که از آن زمان تاکنون دست کم 25 شهردار را به خود دیده است
نکته مهم ترآنکه این شهر از موقعیت های ممتاز فراوانی و آن اینکه از معدود شهرهایی است که به علت نزدیکی به پایتخت و دارای مسیرهای دریایی ، هوایی و زمینی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ساخت وسازهازی بی رویه و درپی آن توسعه نامتوازن زیرساخت های شهری ، معضل ترافیک و زباله ، حاشیه نشینی ناشی از توزیع نامناسب فرصتها و امکانات ،‌ سرریز فاضلاب های شهری ، کمبود امکانات اقامتی ، تفریحی ، بهداشتی ، ورزشی ،‌ گسترش آسیب های اجتماعی و بیکاری از مهم ترین مشکلاتی است که هم اکنون شهروندان این شهر گردشگرپذیر با آن دست به گریبانند.
دراین میان جمعی از اعضای شورا و شهردار نوشهر در نشستی که بتازگی با خبرنگاران در شهرداری برگزارشد با اظهار نگرانی از مشکلات مالی و چالش های فراوان توسعه زیرساخت های شهری ، بستر سازی برای مشارکت همه جانبه مردم و بهره گیری از توان سرمایه گذاران بخش خصوصی راهی موثر برای برون رفت از چنین معضلاتی در این شهر گردشگرپذیر پیشهاد کردند.
** ایجاد درآمد پایدار موثرترین راه برون رفت از چالش های پیش روی شهر نوشهر
رئیس شورای شهر نوشهر دراین نشست گفت : هم اکنون برای آنکه شهرداری بتواند برابر قانون به وظایف محوله جامه عمل بپوشد تا شاهد رضایت مندی شهروندان در این شهر باشیم چاره ای جز ایجاد درآمد پایدار نداریم.
مهدی اسحاقی افزود :‌ متاسفانه در دوره های گذشته یکی از اساسی ترین راه های درآمدی شهرداری ها از طریق ساخت وساز و تراکم فروشی بود و نتیجه آن این شد که امروز این نهادهای مردمی غیردولتی در مدیریت صحیح امور شهری دچار روز مرگی شده اند.
آمارهای منابع رسمی نشان از آن دارد که حدود 75 درصد درآمد شهرداری ها مربوط به ساخت و ساز و فروش تراکم است و بنا به تاکید کارشناسان ضرورت دارد منابع مالی شهرداری ها تقویت و به منابع پایدار تغییر وضعیت یابند.
رئیس شورای شهر نوشهر گفت :‌ برای موفقیت در تامین منابع پایدار شهرداری نشستی با تعدادی از سرمایه گذاران با هدف سرمایه گذاری در مجموعه ساحلی گردشگری ، رفاهی و اقامتی سیترا متعلق به شهرداری این شهر داشته ایم و امیدواریم پس از توافق نهایی دراین حوزه نتیجه آن از طریق رسانه ها برای آگاهی بخشی افکار عمومی اطلاع رسانی خواهد شد.
اسحاقی ،ترمیم و تقویت بدنه شهرداری با محوریت تخصص و تقویت کارآیی نیروی انسانی ،‌ ساماندهی بازار میوه و تره بار ،‌ دوری جستن از نگاه جزیره ای به توسعه شهر ‌، شتاب بخشی در روند اجرای طرح راه دسترسی مستقیم به بندر نوشهر ،‌ حل معضل بهداشتی کشتارگاه دام ، برنامه ریزی برای سرمایه گذاری در مناطق آزاد سازی حریم ساحلی را از مهم ترین اقداماتی معرفی کرد که از زمان آغاز بکار دوره پنجم شورا دراین شهر گردشگرپذیردر دستورکار این شورا قرار گرفته است .
** سرریز فاضلاب های شهری نوشهر معضل جدی
دیگر عضو شورای شهر نوشهر با ابراز نگرانی از سرریز فاضلاب های شهری در این شهر گفت که در پی بارندگی و آبگرفتگی معابر این معضل تشدید می شود و چنین وضعیتی با نگرانی بیشتر شهروندان این شهر همراه بوده است.
رفائیل آزادیان با اشاره به بالا بودن آب های سطحی و فاصله اندک جنگل با دریا افزود :‌ اجرای طرح شبکه جمع آوری فاضلاب های شهری فاز نخست آن طبق اسناد موجود از سال های پیش در این شهر اجرا ولی بنا به دلایلی اجرای کامل این طرح دچار تعلل شده است.
براساس گزارش های رسمی ، عملیات اجرایی طرح شبکه جمع آوری فاضلاب های شهری نوشهر و چالوس از سال 1385 در نوشهر آغاز شد که تاکنون از جمعیت بیش از یکصد هزار نفری شهرهای نوشهر و چالوس حدود 28 هزار مشترک در چالوس و 19 هزار مشترک نیز در نوشهر زیر پوشش این طرح قرار گرفته اند .
این عضو شورای شهر طراحی نماد شهری را نشانه هویت تاریخی و فرهنگی هر شهری دانست و گفت که در این حوزه سعی شده ضمن نشست هم افزایی با مسئولان نهادهای مرتبط همچنین از وجود مشاوران زبده و متخصص نیز استفاده شود.
آزادیان به اثربخشی نقش رسانه ها در پویایی ، بالندگی و تعالی شهر اشاره کرد و ادامه داد :‌ امروز سرمایه اجتماعی ، مشارکت عام و آمادگی فکری می تواند در سازندگی و تعقل جامعه تاثیربگذارد و سهم رسانه ها در ایجاد این اعتماد اجتماعی بسیار مهم است.
** فعالیت زندان در هسته مرکزی مهم ترین معضل شهر نوشهر
صادق شیرجنگ دیگر عضو شورای شهر نوشهر نیز گفت :‌ فعالیت زندان در هسته مرکزی شهر از لحاظ فرهنگی و نیز بدلیل همجواری با تعدادی واحدهای آموزشی و دانشگاه علوم دریایی ارتش یک معضل است.
وی افزود :‌ بیش از یک دهه از قانون انتقال زندان ها به خارج از شهرها می گذرد اما با گذشت این سال ها شهروندان نوشهری همچنان از مشکلات و معضلات فرهنگی ناشی از فعالیت زندان در مرکز این شهر گردشگرپذیر رنج می برند
قانون انتقال زندان به خارج از شهر تمامی سازمان ها و وزارتخانه های ذیربط را مکلف کرده تا با مشارکت و هم افزایی در یک فرآیند زمانی به مدت 10 سال این طرح را به طور کامل اجرا کنند. قانون انتقال زندان ها، مراکز اقدامات تامینی و ترتیبی موجود به خارج از شهرها در آذرماه سال 1380 در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و قرار بود براساس آن کار انتقال زندان ها به خارج از شهرها در یک دوره زمانی 10 ساله انجام شود.
**بدهی 20 میلیارد تومانی بزرگ ترین چالش شهرداری نوشهر
شهردار نوشهر نیز گفت :‌ امروز یکی از بزرگ ترین چالش های مدیریت امور شهری بدهی 20 میلیارد تومانی مدیریت دوره گذشته شهرداری است ضمن آنکه در کنار این بدهی کمبود و مشکلات فراوانی نیز در این شهر با آن مواجهیم.
مجید شعبان نژاد افزود :‌ هم اکنون وضعیت به گونه ای است که هر ماه شهرداری باید حدود یک میلیارد و 200 میلیون تومان به کارمندان و کارگران حقوق پرداخت کند که دچار مشکل شده است.
وی اظهارداشت :‌ ‌درصورتی اگر در دوره های گذشته برای تامین درآمد پایدار شهر از سوی مسئولان وقت تدبیری اندیشیده می شد به یقین امروز این نهادهای مردمی غیردولتی دچار روز مرگی نمی شدند.
کاهش رانت، انتصاب غیرسیاسی و تخصصی، زیباسازی مبلمان و نماد شهری ، پیشگیری از آبگرفتگی معابر و سیلاب ، بیمه کردن منازل شهروندان در برابر بلایای طبیعی و غیرطبیعی ،افزایش سرانه فضای سبز ، کاهش معضل ترافیک ،افزایش مولفه های حقوق شهروندی، تقویت پیوست های مردمی و سازمان های مردم نهاد را از جمله محورهای شاخصی دانست که شهردار نوشهر در این نشست آن را مطرح کرد .
شعبان نژاد در پایان برای تحول ، بالندگی ، بهبود فضای کسب و کار در این شهر گردشگرپذیر خواست تا ضمن نقد سازنده و بدور از مسائل حاشیه ای دراین حوزه همکاری بیشتری داشته باشند.
شهرنوشهر با جمعیتی دست کم بیش از 49 هزار نفر جمعیت دارای پنج عضو شورای شهر است.
گزارش :‌مهراب زکی پور کینجی **انتشار دهنده: محسن حسن نیا
7078 /1899

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۶۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد، از این‌رو تعامل مسئله‌محور نه فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی صالحی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست هم‌اندیشی با مدیران رسانه‌های اصفهان درباره بررسی لایحه تعامل با اصحاب رسانه و پیوست فرهنگی و اجتماعی پروژه‌ها اظهار کرد: پیچیدگی‌های شهرداری اجازه نمی‌دهد که مسائل و امور به روال عادی انجام شود و در صورتی‌که بخواهیم جلسات ما در این حوزه به نتیجه خوبی دست پیدا کند، باید به‌طور ساختارشکنانه پیش رویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت شهری در حوزه اقتصادی به بازنگری قانون درآمد پایدار در تمام موارد پرداخته است و این ضرورت در حوزه فرهنگی، اجتماعی و رسانه نیز وجود دارد، افزود: تلاش شده است تا نحوه تعاملی که رسانه باید با موضوعات مختلف در شهر داشته باشد، در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی شود، چرا که یک خبر خوب نه‌تنها باید جامع باشد، بلکه باید علاوه‌بر نقاط ضعف به بیان نقاط قوت نیز بپردازد و مسیری که باید در تعامل مجموعه مدیریت شهری به عنوان یک حکومت محلی با رسانه ایجاد شود، همین موضوع است.

سخنگو و عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه رسانه‌های سنتی رقیب پیدا کردند و رسانه‌های مکتوب در حال حاضر در شرایط سختی به سر می‌برند، تصریح کرد: حجم اطلاعات بدون منبع و رسیدن به دوران مرگ منبع، مخاطب را به جایی رسانده است که باید دوباره رسانه‌های رسمی را به‌عنوان رسانه مرجع قرار دهیم.

صالحی ادامه داد: تعامل مسئله‌محور نه‌فقط با مدیریت شهری، بلکه با سایر دستگاه‌ها می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد.

وی خاطرنشان کرد: در این تعامل باید آورده شهرداری برای رسانه‌ها و آورده رسانه‌ها برای شهرداری و اینکه در چه سطحی قرار دارد، مشخص شود و به‌طور قطع باید بین رسانه‌ای که فعال و بازنشر آن مشخص است با رسانه‌ای که موقعیت، تأثیر، ضریب انتشار و نحوه پرداختن آن به مسائل مشخص نیست، تفاوت قائل شد.

کد خبر 747920

دیگر خبرها

  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • پیگیری ویژه جهت تصویب نخستین طرح هادی شهری پیربازار
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • اجرای ۸ پروژه عمرانی در پیربازار با اعتبار ۴ میلیارد تومانی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی