Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمانشاه از تخصیص ۶۰۰ میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی برای نقاط زلزله‌زده خبر داد که در بخش‌های صنعت و کشاورزی که در زلزله آسیب دیده هزینه‌ می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مرصاد، هوشنگ بازوند امروز پنج شنبه درسیزدهمین ستاد اشتغال استان کرمانشاه که در محل استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در زلزله اخیر حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ خانه به صورت ۱۰۰ درصد تخریب شد و بابت آن ۲ میلیون بلاعوض و ۱۰میلیون وام قرض الحسنه با بازپرداخت ۵ ساله جهت خرید لوازم پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمانشاه خاطر نشان کرد: نحوه توزیع این ۱۵۵ میلیارد تومان باید تا پنج شنبه آینده تعیین تکلیف شود.

وی ابراز داشت: متاسفانه میزان ۶۵ میلیارد برای واحدهای گردشگری در هیئت دولت تصویب نشد و در این راستا سازمان میراث فرهنگی باید مکاتبات لازم را صورت دهد.

بازوند از تخصیص ۶۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه ملی به مناطق زلزله زده خبر داد و افزود: از این میزان ۲۰۰ میلیارد برای سرمایه در گردش واحدهای صنعتی خسارت دیده، ۲۰۰ میلیارد برای سرمایه ثابت واحدهای خسارت دیده و ۲۰۰ میلیارد برای جبران خسارت واحدهای کشاورزی در نظر گرفته شد.

زلزله‌زدگان اورامانات نیز از تسهیلات و امکانات در نظر گرفته شده بهره‌مند می‌شوند

وی اظهار داشت: در پی انتشار خبری در شبکه های مجازی مبنی بر اینکه شهرستان جوانرود از شهرستانهای زلزله زده محسوب نمی شود، پیگیری‌های لازم از فرمانداری جوانرود به عمل آمد.

وی ابراز داشت: به مردم عزیز شهرستان اورامانات اطمینان خاطر می دهیم که اگرچه دامنه تخریب‌های ناشی از زلزله اخیر در شهرستان جوانرود نسبت به برخی شهرستانهای دیگر کمرنگ تر بوده است، اما بر اساس جمع‌بندی‌های صورت گرفته، مردم آسیب دیده این شهرستان و نیز شهرستانهای پاوه و روانسر بر مبنای نظر کارشناسی از کلیه امکانات و تسهیلات درنظر گرفته شده برای زلزله‌زدگان استان بهره مند خواهند شد.

حضور مقام معظم رهبری در سرعت عمل انجام اقدامات مناطق زلزله زده بسیار تاثیرگذار بود

این مسئول تاکید کرد: حضور مقام معظم رهبری در سرعت عمل دولتمردان در خدمت رسانی بسیار تأثیرگذار بود. ما و مردم استان برای همیشه قدردان معظم له هستیم.

وی ادامه داد: از دکتر لاریجانی، کمیسیون‌های مجلس (به ویژه کمیته های بودجه و عمرانی) و به طور خاص از مجمع نمایندگان محترم استان به خاطر قدم‌های بسیار خوبی که برای تصویب بودجه کمک به مناطق آسیب دیده برداشتند سپاسگزارم.

بازوند خاطرنشان کرد: دیروز در حاشیه بازدید از مناطق زلزله زده دالاهو از ظرفیت های صنایع دستی کرندغرب بازدید کردم که بسیار ظرفیت چشمگیری است. از منابع اختصاص یافته، برای حمایت از صنایع دستی کرندغرب هر حمایتی که لازم باشد انجام می دهیم. 

عدم انجام به موقع راه‌آهن باعث بی اعتمادی مردم شده است

استاندار کرمانشاه یادآور شد: در زلزله کرمانشاه، همه تمام قد پای کار بودند.  دولت خیلی ویژه به وضعیت آسیب دیدگان رسیدگی کرد و مصوبات به موقعی داشت.

وی گفت: در انجام کارها عددی را اعلام کنیم که بتوانیم آنرا انجام دهیم مثل راه آهن نشود که آنقدر گفتند و نشد مردم بی اعتماد شدند.

این مسئول افزود: همه ی سرمایه ی کشور، «اعتماد مردم» است. اگر وعده‌های دولت ومسئولین محقق نشود این سرمایه از دست می رود.

وی تصریح کرد: یکی از سخت ترین کارهایی که هر مدیر باید انجام دهد، ایجاد اشتغال و حفظ آن است. افکار عمومی وعده های مدیران را به ویژه در این حوزه رصد می کنند.

مدیران باید پاسخگوی تعهدات خود در اشتغالزایی باشند

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با شعار، اشتغال ایجاد نمی شود، گفت: هر مدیری که تعهد ایجاد اشتغال می دهد باید پایان سال جوابگوی تعهدات خود باشد. اگر وعده‌ها محقق نشود، توجیهات و اما و اگرهای مدیران را نمی پذیرم.

وی بیان داشت: مدیرانی که میثاق نامه ایجاد اشتغال را امضا می‌کنند اگر نتوانند به وعده ها و تعهدات خود درخصوص ایجاد اشتغال عمل کنند، بعداز بازه زمانی مدنظر، امضای آنها در واقع به منزله ی امضای استعفایشان محسوب می شود. آستانه تحمل مردم درخصوص بیکاری، دیگر اجازه کوتاهی نمی‌دهد. باید با برنامه ریزی درست، شرایط اشتغال را برای مردم فراهم کنیم.

اشتغال روی کاغذ به درد مردم نمی‌خورد

بازوند تاکید کرد: «اشتغال روی کاغذ» به درد مردم استان نمی‌خورد. برای راستی آزمایی آمارها و وعده های مدیران درخصوص ایجاد اشتغال، باید ساز و کار مطمئنی تعریف شود.

وی یادآور شد: آمار فعلی بیکاری استان، ماحصل عملکرد مسئولینی است که دور همین میز در این جلسه جمع شده اند. با شعار دادن اشتغال ایجاد نمی شود.

استاندار کرمانشاه افزود: یک وحدت رویه برای راستی آزمایی وعده های دستگاه ها در زمینه ایجاد شغل باید ایجاد کنیم و سامانه ای طراحی شود که بتواند با راستی آزمایی، یک آمار اشتغال ایجادی قابل اتکا را ارائه کند.

ما به دنبال اشتغال کاغذی نیستیم

وی خاطر نشان کرد: ارائه آمار اشتغال بدون راستی آزمایی بیشتر شبیه شغل کاغذی است و ما به دنبال اشتغال کاغذی نیستیم.

بازوند گفت: نرخ بیکاری استان چهار سال پیش 16 درصد بوده و الان به 22 درصد رسیده که این افزایش حاصل عملکرد ضعیف دستگاه ها است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۰۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، عباس اهرابی صبح سه شنبه در گفت و گو با رسانه ها اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال و به منظور ترغیب مددجویان معزز جهت مشارکت در احیای صنعت نوغان و توانمندسازی آنان، تعداد ۵ هزار جعبه نوغان بین مددجویان داوطلب پرورش کرم ابریشم در حال توزیع می باشد.

مدیر کل کمیته امداد گیلان، با بیان اینکه استان گیلان خاستگاه تولید ابریشم در ایران بوده است، عنوان کرد: این طرح به منظور ایجاد اشتغال پایدار برای روستائیان به منظور جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، کمک برای حمایت صنعت نوغانداری و افزایش درآمد برای خانوارهای تحت پوشش اجرا می گردد.

اهرابی، اضافه کرد: برگزاری کلاس های مشاوره ای و انگیزشی، دوره های آموزشی فنی و توسعه پرورش کرم ابریشم، توسعه باغات توت با واگذاری نهال اصلاح شده رایگان و خرید مستقیم و تضمینی از کشاورزان به منظور قطع واسطه گری، از دیگر اقداماتی است که در این زمینه صورت می پذیرد.

وی، با تأکید بر اینکه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم به مددجویان از دیگر اقدامات کمیته امداد است، گفت: تسهیلات قرض‌الحسنه برای پرورش کرم ابریشم از محل اعتبارات بانکی، اشتغال روستایی و اعتبارات صندوق اشتغال نیازمندان حداکثر تا مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان برای مددجویان فعال در زمینه نوغانداری اهداء می گردد.

اهرابی با اشاره به اینکه زنجیره کامل تولید در حوزه صنعت ابریشم در استان ایجاد گردیده است، تشریح کرد: تمامی مراحل خرید تضمینی پیله تر ابریشم از مددجویان، استفاده از قابلیت ها و پتانسیل های صنایع تبدیلی داخل استان به منظور تبدیل پیله تر به پیله خشک، استفاده از صنایع تکمیلی استانی به منظور تبدیل پیله خشک به نخ و تحویل نخ ابریشم به مددجویانی که در عرصه تولید فرش ابریشم فعال هستند با نظارت و حمایت کمیته امداد انجام می شود.

اهرابی، با بیان اینکه بسیاری از مددجویان کمیته امداد گیلان، استعداد و توانایی کار دارند اما شرایط و سرمایه کافی برای ایجاد شغل ندارند، اضافه کرد: توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد استان گیلان با ایجاد اشتغال پایدار همواره جزء برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این نهاد است و بر این اساس کمیته امداد با پرداخت تسهیلات ارزان، آن‌ها را در مسیر خودکفایی قرار می‌دهد.

وی، حمایت از ترویج مشاغل و صنایع بومی استان را یکی از رسالت های کمیته امداد در حوزه اشتغال و خودکفایی عنوان کرد و افزود: خدمات مشاوره ای، اعطای تسهیلات قرض الحسنه به مددجویان و اجرای طرح توسط این عزیزان با نظارت ۳ تا ۵ ساله جهت پایداری طرح از جمله حمایت های کمیته امداد در این بخش می باشد.

گفتنی است، در سال گذشته ۱۵۰ تُن پیله ابریشم توسط ۲ هزار مددجوی کمیته امداد استان به ارزش ریالی ۳۷ میلیارد تومان تولید شد.

کد خبر 6092733

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • ایجاد اشتغال برای ۲۵۶۰ نفر توسط بسیج سازندگی گیلان
  • جهش تولید با مشارکت مردم باعث توسعه اشتغال می‌شود
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • ادعای وزیر رئیسی درباره تحقق وعده مهم دولت سیزدهم! | فیلم
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز