Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > دین و اندیشه - در مراسم اختتامیه سی و یکمین کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی عصر دیروز چهارشنبه ۱۶ آذر ماه که حضور دکتر ولایتی مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور بین الملل، ابراهیم جعفری وزیر امورخارجه عراق، آیت الله اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، آیت الله تسخیری و علمای شیعه و سنی شرکت کننده در این کنفرانس در سالن همایش های بین المللی صدا وسیما برگزار شد، بیانیه پایانی قرائت و اقدام روز گذشته در انتقال پایتخت رژیم منهوس صهیونیستی به بیت المقدس محکوم گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرآنلاین متن این بیانیه که از سوی دکتر تبرائیان قرائت شد به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمد لله رب العالمین والصلاة و السلام علی رسول الله و علی آله الطیبین الطاهرین و صحبه المنتجبین و من اهتدی بهما إلی یوم الدین .

به حول و قوه الهی سی و یکمین کنفرانس وحدت اسلامی با عنوان وحدت و الزامات تمدن نوین اسلامی در روزهای ۱۴ تا ۱۶ آذرماه۱۳۹۶ شمسی مصادف با ۱۶ تا ۱۸ ربیع الاول ۱۴۳۹قمری با حضور علما، اندیشمندان، محققان و فعالان عرصه ی رسانه از ۶۳ کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی در تهران برگزار گردید.

مراسم افتتاحیه کنفرانس امسال با سخنرانی مهم رئیس جمهور محترم جناب حجت الاسلام و المسلمین دکتر روحانی آغاز گردید و سپس دبیر کل محترم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی آیت الله اراکی طی سخنانی، به مهمانان محترم خوش آمد گفته و حضورشان را ارج نهاده اند. پس از آن شاهد سخنرانی شخصیت های برجسته ای بودیم که طی ۴ نشست عمومی از روز اول تا سوم کنفرانس ارائه گردیده است.همچنین در طول این کنفرانس ۸ کمیسیون تخصصی برگزار گردیده است که شرکت کنندگان در این کمیسیون ها نظرات خود را در رابطه با عنوان کنفرانس امسال و ابعاد مختلف آن ارائه داده اند.

در روز دوم کنفرانس، مهمانان محترم موفق به دیدار رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مد ظله العالی شده اند و از بیانات و رهنمودهای ارزشمند ایشان در خصوص مسائل جهان اسلام بهره مند شدند. بحث و گفتگو و تبادل نظراتی که میان علمای حاضر در کنفرانس امسال، طی جلسات متعددی صورت گرفت؛ نتایج ذیل را در بر داشت:

۱- شرکت کنندگان در کنفرانس با اشاره به توانایی جهان اسلام جهت احیای تمدن اسلامی متناسب با مقتضیات زمان بر این نکته تاکید کردند که تمدن نوین اسلامی توانایی ارائه ی طرحی را دارد که بشریت را از درد و رنج های کنونی اش نجات بخشد.

۲- شرکت کنندگان در کنفرانس بر ضرورت رویارویی با سیاست جدید آمریکا برای یهودی سازی قدس شریف و تسلط بر مقدسات مسلمانان تاکید کرده و ضمن محکومیت شدید این اقدام بر فراگیر شدن این رویارویی توافق کرده اند بر این اساس جهان اسلام نیازمند انتفاضه فلسطینی جدیدی است که همه کشورهای خواهان آزادی و حقوق بشر و نیز همه قدرت های سیاسی و غیره از آن پشتیبانی کنند.

۳- برپایی تمدن اسلامی به معنای احیای امت است .احیایی که فرزندان این امت را همچون اعضای یک پیکر به یکدیگر مرتبط می سازد که «چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار» و این همان معنای حقیقی وحدت اسلامی است.

۴- احیای تمدن در گرو احیای فرهنگ است و مهمترین رکن احیای فرهنگ پیوند خوردن با بالاترین ارزش ها یعنی ذات مقدس پروردگار و نیز کاشتن بذر عزت و اعتماد به نفس در امت و به ویژه نسل جوان است.

۵- احیای فرهنگ می تواند جوانان امت را از افتادن در دام گروه های تندرو و تکفیری حفظ نموده و آنها را از گرداب رذیلت و هوای نفس که دشمنان امت به ترویج آن کمر همت بسته اند ،دور نماید.

۶- از دیدگاه علما و اندیشمندان شرکت کننده در کنفرانس، اولین گام در مسیر برپایی تمدن نوین اسلامی، ایمان و نشر فضائل اخلاقی و نهادینه کردن ارزش های اسلامی از جمله عدالت و برابری و امر به معروف و نهی از منکر است چرا که برپایی تمدن نوین اسلامی با موعظه و نصیحت تنها ممکن نیست بلکه نیازمند تلاش جدی و ارائه ی اسوه ی حسنه است.

۷- از جمله موانعی که در برابر خیزش تمدنی مسلمانان قرار دارد جعل رژیم صهیونیستی و القائ آن به عنوان یک واقعیت و نیرویی شکست ناپذیر است که تنها راه رویارویی با این غده ی سرطانی ایستادن بر قله پیروزیهای جبهه ی مقاومت وتداوم آن با تأکید برحتمی بودن نابودی اسرائیل است.

۸- از دیگر چالش ها در برابر خیزش تمدنی جهان تهاجم فرهنگی توسط کشورهای سلطه جو می باشد.تنها راه رویارویی با آن، ارائه ی فرهنگ اسلامی اصیل است که با سلاح حکمت و موعظه ی حسنه، نوگرایی و سنت را در هم می آمیزد.

۹- یکی از سلاح هایی که کشورهای سلطه طلب غربی برای چیره شدن بر جهان اسلام به کار گرفته اند برانگیختن طوفان شهوات، بین مسلمان و به ویژه جوانان از طریق وسایل ارتباطی و نیز شبکه های ماهواره ای است که راه مقابله با این چالش را باید در نشست های علمی که با حضور روانشناسان، جامعه شناسان، اندیشمندان و هنرمندان برگزار می گردد، جستجو کرد.

۱۰- رسانه ی دشمن همواره می کوشد تا بذر ذلت و سرخوردگی را در جوامع اسلامی پاشیده و در آنها احساس شکست روحی ایجاد نماید که راه مقابله با آن همسو کردن تلاش های رسانه های حق جو، کمک گرفتن از روشهای علمی و تربیتی، دانشگاهها و حوزه های علمیه همه ی فعالان فرهنگی با هدف بازگرداندن احساس عزت و کرامت به جوامع اسلامی است. از این رو از تاسیس و فعالیت اتحادیه رادیو و تلویزیون جهان اسلام تقدیر و تشکر به عمل می آید.

۱۱- تمدن نوین اسلامی قادر است آثار منفی که تمدن مادی گرای غرب برای بشریت به ارث گذاشته است را محو نماید چرا که تمدن نوین اسلامی بر پایه ی احترام به کرامت انسان استوار است در حالی که تمدن غربی عزت میلیونها انسان را برای تامین منافع خود زیر پا می گذارد.

۱۲- زعامت جبهه «تلاش برای به ذلت کشاندن مسلمانان» در دست آمریکا و صهیونیسم است و هیاهویی که امروز برای یهودی سازی قدس و تهدید مسجد الاقصی برپا شده است همه در راستای همین تلاشها قرار دارد و راه رویارویی با آن اتحاد و یک صدا شدن مسلمانان جهت ایستادگی در برابر این دسیسه جدید است.

۱۳- تمدن اسلامی به تمام ادیان آسمانی احترام گذاشته و معتقد است که باید رابطه ی بین ادیان بر اساس آیه ی «تعالوا إلی کلمة سواء بیننا و بینکم» (بیایید به سوی سخنی که میان ما و شما یکسان است) استوار باشد در حالی که موضع تمدن غربی نسبت به ادیان، منجر به ایجاد تضاد و تنش در جامعه می گردد.

۱۴- حاضران در کنفرانس امسال بر تلاش در راستای فهم قرآن کریم، سنت پیامبر، سیره ی اهل بیت (ع)، تاریخ اسلام و نیز آداب و رسوم ملتهای مسلمان با رویکردی تمدنی که به تحقق خیزش تمدنی کمک می کند، تاکید کرده اند.

۱۵- حاضران در کنفرانس خواهان بررسی طرح های تمدنی شخصیتهای معاصر عرب ، ایرانی، کرد، ترک و هندی بوده و به مطالعه ی موفقیتها و ناکامی های این طرحهای تمدنی توصیه می کند.چرا که مطالعه ی این طرحها کمک های فراوانی به انتخاب مسیر آینده ی امت اسلام خواهد کرد .

۱۶- حاضران در کنفرانس بر بررسی پیشرفتهای جمهوری اسلامی در زمینه ی تمدن و نیز عوامل پیروزی طرح امام خمینی(ره) برای احیای امت اسلامی تاکید کرده اند.

۱۷- شرکت کنندگان در کنفرانس بر اهمیت نقش زن و خانواده در تمدن سازی تاکید کرده و حضور زن در جامعه را در سایه مرجعیت اصیل فقهی برای ایفای نقش سازنده خود در روند تمدن سازی ضروری می دانند.

۱۸- علمای حاضر در کنفرانس معتقدند که پیروزیهای جهان اسلام همواره با تقویت روحیه ی وحدت و انسجام امت مسلمان همراه بوده است همچنین رابطه ی میان وحدت و احساس عزتمندی و امید به آینده را رابطه ای مستحکم و جدایی ناپذیر بر می شمارند.

۱۹- از دیدگاه حاضران در این کنفرانس کشتار و ویرانی که برخی از کشورهای اسلامی همچون افغانستان، عراق، سوریه و یمن از آن رنج برده یا می برند وهمچنین عملیات های تروریستی که جهان اسلام شاهد آن است همه حاکی از وجود طرح حمله ای جدید برای بد جلوه دادن از اسلام و نیز از بین بردن فرصت توسعه و تمدن سازی در جهان اسلام است.

۲۰- علماء و اندیشمندان شرکت کننده در این کنفرانس از برخی دولتها و جریانهای موجود در جهان اسلام که در راستای محقق ساختن اهداف استکبار و صهیونیسم، ویرانی و از بین بردن فرصتها تلاش می کنند، خواستارند که از همکاری با دشمنان امت دست بکشند قبل از آن که عذاب خدای متعال به واسطه ی ملتها و آزادمردان دامنگیر آنها گردد.

۲۱- شرکت کنندگان در سی ویکمین کنفرانس وحدت اسلامی بر این نکته تاکید کردند که جهان اسلام از طنجه تا جاکارتا همه یک حوزه ی تمدنی واحد را تشکیل می دهند. لذا باید همه ی فعالان جهان اسلام به این نکته توجه داشته و در برابر چالش های موجود در امت اسلامی مواضعی یکپارچه اتخاذ کنند.

۲۲- حاضران در کنفرانس از رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله امام خامنه ای «مدظله العالی» به جهت تأکید مستمر ایشان بر تلازم میان وحدت و تمدن نوین اسلامی، ونیز ضرورت حرکت امت به سوی برپایی تمدن نوین اسلامی به عنوان بزرگترین هدف، نهایت تقدیر و تشکر را دارند

۲۳- حاضران در کنفرانس پشتیبانی کامل خود را جهت تاسیس سازمان جهانی تمدن نوین اسلامی با هدف ترغیب سازمانهای اسلامی و بین المللی و دانشگاهی جهت مطالعه و بررسی آینده تمدن اسلامی اعلام داشته و همه ی علما و اندیشمندان را به مشارکت جدی در این طرح فرا می خوانند.

۲۴- حاضران در کنفرانس خواهان تشکیل کمیته ای جهت پیگیری نتایج کنفرانس بوده و از هر پیشنهادی جهت اجرای نتایج به دست آمده در این کنفرانس استقبال می نمایند.

۲۵- در حاشیه کنفرانس جلسه ای با حضور شخصیت های برجسته حاضر در کنفرانس منعقد گردید که نتیجه آن ضرورت تشکیل کمیته ای جهت پیگیری مسائل مهم اسلام بوده و در این خصوص بیانیه ی مستقلی نیز صادر گردیده است.

۲۶- همه شرکت کنندگان در کنفرانس از جمهوری اسلامی ایران به ویژه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بابت دعوت، مهمان نوازی و حسن برگزاری کنفرانس نهایت تقدیر و تشکر را دارند و از خدای متعال خواستارند که به امت مسلمان توفیق احیای تمدن اسلامی را عطا کند.چرا که احیای تمدن اسلامی موجب وحدت و الفت بین مسلمانان خواهد شد.

/6262

کلید واژه‌ها : تقریب مذاهب اسلامی -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۳۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری تبیین جزییات مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، پیش از ظهر امروز سه‌شنبه ۱۰ اردیبهشت با حضور صابر جعفری کافی‌آباد رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سجاد یاهک معاون مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از اصحاب رسانه در سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

جعفری رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پس از قریب به دو سال از مسؤولیتم در مرکز می‌گذرد و طی این دو سال تغییر و تحولات عمیقی را در مکانیزم پیمایش‌های ملی مربوط به حوزه‌های مختلف انجام دادیم. یک دهه ما شاهد رکود در تولید و مدیریت داده های سیاست گذاران ذی ربط بودیم و حال این روند احیا شده و این اتفاق نتیجه شجاعت دولت جدید و همکاری پژوهشگاه بوده است.

وی ادامه داد: روند احیا در مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طی دو تحول جدی دنبال شد. به این معنا که سال‌ها مرکز طرح‌های ملی تبدیل به دبیرخانه جامعی شد که ریاست آن را فردی بر عهده داشت که از نهادی مأمور شده بود و در نهایت شاهد فروپاشی مرکز شدیم. از آنجا که خود مرکز از عهده انجام طرح‌های ملی بر نمی‌آمد، اما چون اجرا بر عهده آنها بود، ناچارا اجرای بیش از ۹۰ درصد طرح‌ها را به مجریان درجه سه و چهار واگذار می‌کردند. یعنی برای اجرا مؤسساتی انتخاب می‌شد که رییس وقت در مقطعی آنجا مسوولیت داشت. همچنین اجرای میدانی طرح‌ها مجدداً به همان مؤسسه و نهادی سپرده می‌شد که رییس وقت از آنجا به مرکز مأمور شده بود.

رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در ایام کرونا با احراز مسوولیت ریاست پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات جلسه ای با موضوع ارزیابی از پیشرفت‌های طرح موقت توسط اساتید برجسته دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد و در نهایت به این نتیجه رسیدند که پیشرفت مطلبوبی از کار حاصل نشده است. به همین دلیل تصمیم بر این گرفته شد که با مجریان جدیدی و متشکل از اساتید درجه یک دانشگاه قراردادی منعقد و اجرای طرح ها آغاز شود.

جعفری گفت: یکی از معضلات نشست های افکارسنجی، عدم پاسخگویی است که در سالهای اخیر زیاد شده، شیوه های ساده انگارانه ای در این رابطه وجود داشت اما باز با اهتمام تیم، گزارش تفصیلی کیفی هم ما ارائه می دهیم. بنظرم بازگشت همه طرح های ملی به درون وزارت مهمترین اتفاق دو سال اخیر است که باعث کیفیت داده ها شده است.

وی افزود: برای انجام طرح ملی سه ماه پیشنهاد داده شد تا بسترهای کار فراهم شود اما در ادامه روند این سه ماه به سه هفته و با نصف مبلغ مطرح شده کاهش یافت و کار آغاز شد. البته باید گفت که ما از حیث این تغییر در حال فشار هستیم. در طول تاریخ پیمایش نگرانی‌ها از بابت کیفیت داده‌هایی است که پشتوانه سیاست‌گذاری قرار می‌گیرد و متأسفانه گاهی شاهد هستیم که برخی از پژوهشگران از راه‌های غیر اصولی برای استخراج داده‌ها استفاده می کنند اما ما در دفتر طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شیوه نظام‌مندی را اجرا کردیم که پرسشنامه‌ها به صورت تلفنی و میدانی در ۳۱ استان (شهرستان‌ها و روستاها) انجام و همه آنها شنود می‌شود و در خصوص اشتباه پس از تذکر به پرسشگر، آن را حذف می‌کنیم. همچنین موقعیت‌های پرسشگر به صورت آنلاین چک و کیفیت داده‌های مورد بررسی قرار می‌گیرد.

جعفری گفت: بازگشت کل پروسه پیمایش‌ها به درون پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات یکی از مهم‌ترین اتفاقاتی بوده که طی دو سال به وقوع پیوسته است.زمانی ما در مرکز مستقر شدیم، شش پیمایش ملی معوق داشتیم، تلاش کردیم اینها معلق نشوند و به رغم مشکلات بودجه ای آنها را هم راه اندازی کنیم.از پیمایش های مهم ما نگرش های ایرانیان نسبت به مهاجران افغانی بود که توسط شبکه ملی خودشان ارائه شد. پیش از نوروز هم ما طرح ملی سبک زندگی ایرانیان را راه اندازی کردیم و پیمایش بعدی دستور کار همین خواهد بود.

وی ادامه داد: پیمایش موج چهارم پیمایش نگرش‌های ایرانیان را از اواخر آذر سال گذشته آغاز کردیم و در نهایت نخستین گزارش ن را در اواسط زمستان سال گذشته تهیه شد. نتایج داده‌های پیمایش در یک نشست تخصصی با حضور ۶۰ تن از اساتید برجسته دانشگاه‌های برتر کشور در هشت کارگروه تخصصی بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفت. به دستور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار است نتایج برنامه‌های طرح ملی را در استان‌ها تهیه شود و امیدواریم بتوانیم نهایتاً پایان اردیبهشت یا اواسط خرداد گزارش استانی را تهیه و در اختیار استان‌ها قرار دهیم.

رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: پیمایش نگرش ایرانیان نسبت به مهاجرت افغانستانی‌ها در دستور کارمان بود. پیش از عید نوروز طرح ملی سبک زندگی ایرانیان را با همکاری دانشگاه فردوسی شهد و شورای علمی قدرتمندی به سرانجام رساندیم.

وی افزود: هم اکنون علاوه بر پیمایش تلفنی همین پژوهشگاه همکاران من در ۳۱ استان، ۹۰ شهرستان و بیش از ۹۰ روستا پیمایش وضعیت استفاده از شبکه های مجازی و ابعاد زندگی کاربران در حال انجام است. تلاش داریم تااخر همین هفته مرحله جمع اوری داده ها انجام و سپس هویت ملی ایرانیان با اجرای دکتر انتظاری را با مدیریت طرح های ملی در دستور کار بگیریم. پیمایش دیگر طراحی نقشه خلقیات ایرانیان با اجرای دکتر صبوریان انجام می دهیم. پیمایش دیگر آرزوهای جوانان با اجرای دکتر حدادی صورت خواهد گرفت.

جعفری گفت: بالغ بر هشتاد نظرسنجی از پژوهش های کرونا، ارز ترجیحی، جام جهانی، خدمات فرهنگی شهرداری، منزلت هیات بین ایرانیان، سواد ادبی و امید اجتماعی ایرانیان در دستور کار است و کنار اینها هم دستور کار مدونی طراحی شده است. برای نخستین بار پیمایش هایی با عناوین سنجش وضعیت فرهنگ عمومی ایرانیان، سواد تاریخی ایرانیان، سواد ادبی، سواد فرهنگی، امید اجتماعی، امسال انجام می‌شود.

وی ادامه داد: موج دوم پیمایش طرح ملی خانواده را در دستور کار داریم و قرار است به سفارش وزارت کشور پیمایش سبک زندگی نوجوانان را انجام دهیم. همه این پایش‌ها نیازمند اعتباراتی مناسب است و در حال تلاش و رایزنی هستیم تا منابع مالی آن را تأمین و نتایج آن به صورت برش‌های استانی و شهرستانی برای استان‌های مختلف جهت استفاده ارسال کنیم.

رییس مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از دل مشغولی‌های پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات با توجه به ساختار علمی و تیم جدید، فرهنگ کار و یکی از ابعاد مهم آن امنیت شغلی است. بیش از دو جلسه برای راه‌اندازی پیمایش این موضوع با معاونت های وزارت کار برگزار کردیم و امیدواریم این پیمایش به اجرا برسد.

وی افزود: ما وضعیت پزشکان و خبرنگاران را به صورت مستقیم در پیمایش قرار نمی دهیم بلکه با عناوینی همچون مرجعیت اصناف، سرمایه اجتماعی، مرجعیت پزشکان و دیگر موارد را در پیمایش مورد ارزیابی قرار می دهیم. داده های انبوه وجود دارد و ما نیازمند کارفرما هستیم تا متناسب با پرسش ها داده های قوی تری را استخراج و در اختیار سیاستگذاران قرار دهیم.

جعفری گفت: قرار است مجلدی منتشر و در بخش های مختلف داده ها به تفضیل شرح داده شود. وضعیت شاخص ها و بخش‌ها در حوزه خانواده از مهم ترین محورها بود. نگرش در حوزه خانواده را در پیمایشی مورد بررسی قرار دادیم و نتیجه طرح نگرش ایرانیان در مورد فرزندآورین به طور میانگین ۶۲/‏۳‬ شد و این نگرش مطلوبی است.

وی افزود: سال پیش برای حجاب ۱۰ نظرسنجی را با عناوینی همچون پیرامون عفو مقام معظم رهبری، حجاب و بی حجابی، وضعیت اجتماعی و فرهنگی تهران، دیدگاه مردم نسبت به بی حجابی، پدیده بی حجابی و اقدام دولت علیه آن انجام دادیم. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از آن بحبوبه رخدادهای سیاسی و تشنج اجتماعی خود را موظف به ارزیابی از وضعیت کرده است و پرحجم ترین نظرسنجی مان در خصوص حجاب بود. نکته مهم این است که هر اندازه در ارزیابی های‌مان از لحظه وقوع آن رویدادها گذر می‌کنیم نتایج شبیه قبل از رویداد می‌شود بنابراین نباید این نظرسنجی ها را در حین رخدادها در اختیار سیاستگذاران قرار داد چراکه این نتایج اشتباه و نادرست است. سه ماهی می شود که دیگر در این حوزه ارزیابی نداریم و نتایج مناسب شده است.

هشت پیمایش در دستور کار مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است

در ادامه سجاد یاهک معاون مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: رخی پیمایش ها سابقه چندین دهه دارد و اینها باید تکرار شود و یکی از ماموریت های پژوهشگاه این است که باید به نیازهای پژوهشی پاسخ دهد. خوشبختانه این مهم انجام و ریل گذاری خوبی صورت گرفت.

وی افزود: اجرا و گرداوری داده ها مهمترین بخش یک پژوهش است و اگر این مخدوش باشد، مسیر غلط پیش رو قرار می دهد پس دفتر طرح های ملی خیلی تلاش کرد تا نظارت قوی و گرداوری با راهوری خود مرکز انجام شود. الان خانواده یکی از مسائل مهم ما است اما ما شاهد هستیم که خیلی در این عرصه نهادها و مراکز کار و پژوهشی نمیکنند الان دفتر طرح ها چند طرح در این رابطه در دستور کار دارد.

معاون مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در مجموع چهار پیمایش را انجام دادیم و هشت پیمایش در دستور کار است.

کد خبر 6093040 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • صهیونیست ها از اتحاد کشورهای اسلامی ترس دارند/ وحدت جهان اسلام از مهمات پیروزی بر صهیونیسم است
  • اولویت امروز جهان اسلام غزه است/ بقاء انقلاب و استحکام آن مرهون وحدت و تقریب است
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی