Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش‌ایلنا از رشت،جلسه کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل راه و شهرسازی گیلان باحضور علی‌خاوری مدیرکل و رئیس کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل راه و شهرسازی استان گیلان، مرادی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان و سایر اعضای کارگروه ،  پیرامون اهمیت تبادل نظر مرتبط به پدافند غیرعامل استان (مبحث 21 و بافت فرسوده شهری ) ، اجرای اصول پدافند غیر عامل در بافت فرسوده و استحکام بنا به دلیل زلزله خیز بودن استان و هماهنگی اعضای کارگروه جهت ارائه گزارش در خصوص زیر ساخت ها در سالن جلسات اداره کل راه و شهرسازی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی خاوری مدیرکل و رئیس کارگروه تخصصی پدافند غیرعامل راه و شهرسازی استان گیلان در ابتدای جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره 8000 شهید والا مقام استان گیلان و شهدای مدافع حرم و با آرزوی سلامتی برای ولی امر مسلمین جهان اذعان داشت : امیدواریم زیر سایه رهبری و به یاری خون شهدا بتوانیم در راستای خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران وظایف محوله خود  را به نحو احسن انجام داده تا شرمنده شهدا  و مردم نباشیم.

وی در ادامه با عرض تسلیت و آرزوی صبر و تسکین آلام  به بازماندگان زلزله کرمانشاه با اشاره به اینکه  در سال 69 زلزله 7.2 ریشتری که در رودبار اتفاق افتاد حدود 40 هزار نفر جان خود را از دست دادند در حالیکه در زلزله 7.3 ریشتری امسال کرمانشاه حدود 500 نفر از عزیزان به رحمت خدا رفتند گفت :  از دست رفتن جان حتی یک نفر در حوادثی چون زلزله برای ما بسیار مهم است ولی از  این واقعیت هم نمی توان عبور کرد که  از سال 1369 تاکنون نظام فنی ما رشد بسیاری داشته است هر چند جای کار بیشتری هم دارد.

این مقام مسئول از شناسایی بافت‌های ناکارآمد، اولویت بندی و مقاوم سازی قطعات بافت فرسوده به عنوان گامی اساسی در حوزه پدافند غیرعامل یاد کرد و در خصوص ساخت و سازهای غیر متعارف خواستار پیگیری از سازمان نطام مهندسی ، شهرداری و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شد.

مدیرکل راه و شهرسازی گیلان از بررسی وتحلیل وضعیت طراحی، نظارت و اجرای ساختمان‌ها، تاثیرات ژئوتکنیکی و لرزه‌ای و تحلیل شرایط خاک استان و خاک‌های مسئله دار را از عوامل موثر بر ایستایی ساختمان‌ها در استان گیلان نام برد.

خاوری اهم تخلفات رایج در پروژه های ساختمانی را عدم حضور سازنده یا نماینده  قانونی وی در کارگاه و حتی در زمان بتن ریزی ،  عدم رعایت موارد ایمنی مطابق مبحث 12 مقررات ملی ساختمان ، عدم رعایت سطح اشغال و تراکم طبقاتی رواج ساخت و ساز های بدون اخذ پروانه ساختمانی و  اجرای بسیاری از پروژه ها برخلاف نقشه های مصوب از لحاظ مقررات شهرسازی و  فنی به واسطه وجود نقشه های اجرایی اشاره کرد و پیشنهاد داد با توجه به شرایط مسئله دار بودن خاک ولرزه خیز بودن استان انجام آزمایشات ژئوتکنیکی باید برای تمام ساختمان ها اجباری یا اقدام به تهیه پهنه بندی ژئوتکنیکی برای استان شود و  با توجه به عبور گسل ها ی فعال از تعدادی از شهر های استان ، ساختمان های بلندی که  در مجاورت گسل ها وبهسازی لرزه ای قرار دارند شناسایی گردند ومی بایست از ادامه صدورمجوز ساخت وساز در آن مناطق اجتناب کرد.

وی در ادامه پیشنهادات خود تصریح کرد :  جهت ساماندهی بانک اطلاعاتی استادکاران وکارگران ماهر برنامه ریزی جدی صورت پذیرد، از پدیده‌های شوم دو نقشه ای و نسق ساز جلوگیری شود و حضور مهندسان ناظر و مجری در کارگاه‌های ساختمانی توسط سازمان نظام مهندسی ساختمان استان الزامی باشد و با متخلفان برخورد جدی شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۶۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی پیش از ظهر سه شنبه در نشست شورای پدافند غیرعامل استان سمنان به میزبانی استانداری ضمن اشاره به اقدامات مرتبط با مواضل اضطراری بیان کرد: حداقل ۳۰ درصد خبازی های سطح استان طی مدت زمان تعیین شده در راستای اجرای مطلوب مراقبت های پدافند غیرعامل باید نسبت به دوگانه ساز شدن اقدام کنند

وی با بیان اینکه تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در سطح استان سمنان در دستور کار قرار داشته باشد، افزود: ارتقا و تقویت پایش تصویری دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

استاندار سمنان گفت: استان سمنان به واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت های حساس، در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

هاشمی با بیان اینکه استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین استان حساس در بخش پدافند غیرعامل است، تاکید کرد: این استان دارای واحد های تولیدی مواد غذایی و همچنین واحد های صنعتی بسیاری است که مرتبط با سلامت مردم بوده و باید مراقبت ها در این خصوص در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود.

وی افزود: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق که اخیراً با حضور رئیس جمهور نیز فاز سه و چهار نیروگاه سیکل ترکیبی نیز بهره برداری شد، از دیگر مواردی است که اجرای مطلوب ساز و کارهای اجرایی پدافند غیرعامل برای حفاظت و حراست از این تاسیسات را حائز اهمیت می سازد.

استاندار سمنان بیان کرد: پراکندگی روستاها، راه های مواصلاتی مهم، شبکه های زیرساختی و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ موارد پدافند غیرعامل مهم می سازد.

کد خبر 6092879

دیگر خبرها

  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی