Web Analytics Made Easy - Statcounter


رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل گفت: دستگاه هایی اجرایی ملزم به استفاده از اسناد خزانه در اجرای پروژه ها هستند و از سال جاری تخصیص های نقدی را شاهد نخواهیم بود. 
به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، داود شایقی با بیان این مطلب گفت: از ابتدای قانون برنامه ششم توسعه اعتبارات عمرانی استان اردبیل جهش دو برابری داشته به طوری که رقمی بالغ بر 550 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی از محل منابع مختلف به ما ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با اشاره به اینکه این اعتبارات به استثنای اعتبارات ملی است، خاطرنشان کرد: تا پایان شهریور سال جاری مبادله موافقتنامه 95 درصد این اعتبارات با دستگاه های اجرایی انجام شده و بالغ بر 241 میلیارد تومان که شامل 45 درصد می باشد به دستگاه ها ابلاغ شده است. 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با یادآوری اینکه طبق مصوبه دولت تخصیص‌ها از حالت نقدی خارج شده و به صورت اسناد خزانه درآمده است، تصریح کرد: دو سال است که این تخصیص‌ها از محل اسناد خزانه به دستگاه های اجرایی ابلاغ می شود و دستگاه نیز ملزم و موظف به استفاده از این اسناد هستند. 
شایقی با تاکید بر اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی استان برای استفاده از اسناد خزانه در جلسه شورای برنامه ریزی و شورای اداری نسبت به این امر توجیه شده اند، اضافه کرد: تنها بخشی از اعتبارات دستگاه های اجرایی به صورت نقدی پرداخت می شود تا در اجرای برنامه های جزئی خود از قبیل پرداخت حقوق کارکنان با مسکل مواجه نشوند و مابقی از محل اسناد خزانه تخصیص می یابد. 
وی با یادآوری اینکه این اسناد در سال گذشته و در بهمن ماه وصول شده و پیمانکاران طلب خود را از دستگاه های اجرایی از محل همین اسناد دریافت کردند، بیان کرد: دستگاه هایی که مبادله موافقتنامه‌های خود را انجام داده اند از این اسناد بهره مند شده‌اند که امیدواریم امسال نیز تا پایان اسفند ماه این اسناد تبدیل به اعتبارات نقدی شود. 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل با اشاره به اینکه اسناد خزانه برای 31 استان به طور همزمان ابلاغ می شود، اضافه کرد: طبیعی است که در ابتدای اجرای هر طرحی مشکلاتی نیز به وجود می آید اما دستگاه های اجرایی رفته رفته با این روند کار آشنایی پیدا کرده  و با توجه به تغییر شکل اجرای پروژه ها این روند در کشور نهادینه خواهد شد. 
شایقی تصریح کرد: سال گذشته مقاومت در برابر این طرح زیاد بود اما با تغییر ساختار دستگاه ها، آنان ملزم شدند تا هزینه‌های خود را از اسناد خزانه دریافت کنند و در روند اجرای پروژه‌های خود با این شیوه تخصیص اعتبار سازگاری پیدا کنند. 
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر بکارگیری پیمانکاران بخش خصوصی در اجرای پروژه های نیمه تمام، اضافه کرد: امسال در توزیع اعتبارات و در شورای برنامه ریزی اولویت ما تکمیل پروژه های نیمه تمام با 80 درصد پیشرفت فیزیکی است که بالغ بر 40 درصد پروژه های در دست اجرای استان اردبیل از این میزان پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند. 
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل خاطرنشان کرد: در حال حاضر 2 هزار پروژه نیمه تمام در استان اردبیل وجود دارد که طبق دستورالعمل ارسالی از سوی سازمان برنامه و بودجه دستگاه ها را مکلف به اتمام پروژه‌هایی با پیشرفت فیزیکی بالا کردیم. 
شایقی با اشاره به اینکه سالانه در استان 400 الی 500 پروژه بزرگ افتتاح می شود، گفت: ما دستگاه‌ها را مکلف به استفاده از پیمانکاران بومی قوی و توانمند کرده ایم و در کنار آن در کارگروه کمیته شورای فنی استان برای استفاده از پیمانکاران بومی تسهیلاتی را ایجاد کردیم تا این پیمانکاران در مقایسه با پیمانکاران غیربومی اقبال بیشتری در اجرای پروژه های استانی داشته باشند. 
وی اضافه کرد: ظبق تبصره 27 قانون واگذاری پروژه های استانی به بخش خصوصی و پیمانکاران بومی در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار دارد و در حال حاضر نیز اجرای این پروژه ها اعم از سالن‌های ورزشی و... با توان بخش خصوصی در حال اجراست
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل ادامه داد: سال گذشته و در ستاد اقتصاد مقاومتی تعهد اجرای 53 پروژه به استان اردبیل واگذار شد که تا پایان سال بالغ بر 51 مورد از این پروژه ها با مدیریت و مشارکت بخش خصوصی اجرایی شد. 
شایقی افزود: امسال نیز 30 پروژه در همین قالب در اختیار استان اردبیل قرار داده شده که با مشارکت بخش خصوصی در حال اجراست که امیدواریم تمام این پروژه ها تا پایان سال جاری اجرا و مدیریت شود. 
وی بزرگترین پروژه های در حال اجرای استان را در حوزه آب منطقه ای و فاضلاب شهری اعلام کرد و بیان داشت: در حال حاضر تصفیه خانه خلخال به روش BOT و با مشارکت بخش خصوصی در حال انجام است. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل پروژه های حوزه راه و آبرسانی روستایی را نیز از دیگر پروژه های بزرگ اجرایی در اردبیل خواند و گفت: تمامی این پروژه ها با مشارکت بخش خصوصی در اردبیل اجرا می شود
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۳۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود

به گزارش خبرنگار مهر، امیر رجبی بعد از ظهر دوشنبه در نشست هماهنگی رویداد «ملی یکصدا ایران» اظهار کرد: ۱۴ محله حاشیه‌نشین اردبیل همزمان با دهه کرامت میزبان نخستین رویداد هنری، تعاملی و آموزشی با عنوان «یک صدا ایران» خواهد بود.

وی افزود: این طرح با هدف پرورش هنرمندان آینده و در راستای کشف استعدادهای هنری در جغرافیای مناطق کمتر برخوردار و درراستای تحقق برنامه های عدالت محور دولت سیزدهم به همت وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی برگزار می شود،.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل بیان کرد: دفتر برنامه‌ریزی و آموزش‌های هنری معاونت هنری وزارت فرهنگ و سازمان اجتماعی وزارت کشور و اداره کل فرهنگ و ارشاداسلامی استان اردبیل در اجرای این برنامه مشارکت خواهند کرد.

رجبی ادامه داد: گسترش فرهنگ و هنر بومی با توجه به ارتقای سطح فرهنگی در محلات حاشیه نشین، قومیت و انسجام عمومی قومیت‌ها و مقابله با نقشه‌های تفرقه‌افکنانه دشمنان و کمک به کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی از دیگر اهداف این رویداد هنری است.

وی با بیان اینکه در این طرح گروه های نمایشی منتخب به همراه گروه های سرود مدارس و مساجد در روزهای ۱۹ تا ۲۵ اردیبهشت ماه و به مناسبت دهه فرخنده کرامت در ۱۴ محله کم برخوردار شهر اردبیل اجرای برنامه خواهند داشت، خاطرنشان کرد: تمهیدات لازم برای اجرای این رویداد هنری در اردبیل اتخاذ شده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اردبیل تصریح کرد: شناسایی ظرفیت‌های فرهنگی، شناسایی فعالان و کنشگران، تشکیل کارگروه‌های محلی با محور موضوعات اجتماعی، شبکه‌سازی، ترویج الگوی سبک زندگی ایرانی- اسلامی از محورهای این رویداد است.

رجبی افزود: بر اساس فراخوان منتشر شده، ۱۰ گروه نمایشی استان طرح و ایده نمایشی خود را به این اداره کل ارسال کرده‌اند که در نهایت ۵ نمایش برای اجرا در این مناطق و محلات توسط شورای ارزشیابی و نظارت بر نمایش استان انتخاب شده است.

وی اضافه کرد: حضور خادمان حضرت علی ابن موسی الرضا (ع)، حضور و سخنرانی مدیران اجرایی استان و استفاده از ظرفیت‌های هنرمندان محلات از دیگر برنامه‌های این رویداد است.

کد خبر 6092336

دیگر خبرها

  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل صادر شد
  • صدور ۳۰ درصد اسناد تک برگی اراضی زراعی استان اردبیل
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • ۱۴ محله اردبیل میزبان رویداد «یک صدا ایران» خواهد بود
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • شهرداری ۳۰۰ میلیارد تومان در حوزه گردشگری همدان هزینه می‌کند