Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار کردستان گفت: 10 هزار میلیارد تومان در کشور برای حمایت از اشتغال روستاها در نظر گرفته شده که سهم کردستان از این میزان، 300 میلیارد تومان است که بزودی ابلاغ می شود.

به گزارش ایرنا، حسین فیروزی عصر یکشنبه در نشست اقتصاد مقاومتی شهرستان قروه اظهار کرد: این میزان تسهیلات برای ایجاد شغل و حمایت از طرح های اشتغالزایی در روستاها پیش بینی شده و در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تسهیلات در نظر گرفته برای افراد تحت حمایت سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) افزود: تسهیلات حمایتی، مشاغل خانگی و صندوق کارآفرینی امید تا پایان بهمن در استان کردستان 200 میلیارد تومان است که سهم شهرستان قروه به میزان 18 تا 20 میلیارد تومان از این مبلغ است که پرداخت خواهد شد.
فیروزی از مدیران بانک ها خواست برای پرداخت تسهیلات به متقاضیان تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد با این دو ارگان همکاری کنند چرا که این امر سطح زندگی آنها را تغییر می دهد.
به گفته وی، اختصاص از این محل برای اشتغال و کارآفرینی هیچگونه محدودیتی ندارد و سرمایه در گردش، طرح های توسعه ای و طرح های ایجادی شامل این بسته اشتغال خواهد شد.
فیروزی از مدیران بانک ها خواست زمان رکود پرونده ها را به زیر 15 روز تقلیل دهند و با کوتاه کردن زمان رسیدگی به پرونده ها و هماهنگ شدن کمیته فنی بر اساس چارچوب قانونی، رویه حمایتی و اشتغال و رونق تولید را جایگزین رویه نامطلوب، ضد تولید و ضد اشتغال کنند.
وی اضافه کرد: در سال 96 با کمک بانک ها، دستگاه های اجرایی و رسانه ها از طریق جذب سرمایه گذار و معرفی توانمندی های شهرستان و استان با فرهنگسازی بیش از 30 هزار شغل پایدار ایجاد شد.
فیروزی افزود: باید مدیران دستگاه های اجرایی و کارشناسان در دهستان ها، بخش ها، روستاها و شهرها طرح های موضوع برنامه اشتغال فراگیر یا یکی از بسته های پنج گانه اقتصاد مقاومتی را معرفی کنند و اطلاع رسانی لازم را به مردم و کارآفرینان و تولیدکنندگان ارائه دهند.
وی اضافه کرد: مردم می توانند به دستگاه های اجرایی ذی ربط مراجعه کنند و درخواست وام و تسهیلات بانکی برای سرمایه در گردش، طرح های توسعه بنگاه ها و طرح های ایجادی ارائه بدهند.
او تاکید کرد: زمان درخواست متقاضی برای دریافت تسهیلات بانکی تا رسیدن به بانک باید کاهش یابد و مدیران بانک ها رسیدگی پرونده ها را بر اساس ساده ترین روندها و رویه ها پیگیری کنند.
معاون استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: از اعتبارات 642 میلیارد تومانی استان کردستان در بخش صنعت هم سهم شهرستان قروه 60 میلیارد تومان است که قابلیت ارتقا و افزایش را تا 100 میلیارد تومان دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان نیز در این نشست گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از سه هزار نفر در استان در طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی ثبت نام کرده اند که از این تعداد،870 نفر از شهرستان قروه هستند.
احمد رشیدی با بیان اینکه از 870 نفر سهم شهرستان قروه در طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی 252 نفر واجد شرایط بودند، افزود: با حمایت 135 بنگاه و واحد پذیرنده در شهرستان قروه در زمینه های خدماتی، کشاورزی، تولیدی و موارد دیگر از این طرح، تاکنون 22 نفر کارورزی خود را در این شهرستان آغاز کرده اند.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری کردستان هم در این نشست گفت: از سال گذشته تاکنون چهار تفاهم نامه با بانک های عامل و با حضور نمایندگان بنیاد شهید، بنیاد برکت و بنیاد علوی برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی منعقد شده است.
کورش مرادی با بیان اینکه اعتبارات این چهار تفاهم نامه در استان کردستان از سال گذشته تاکنون 60 میلیارد تومان بوده است، افزود: سود این تسهیلات در طرح های اشتغالزایی و روستایی هشت درصد است که 10 درصد کمتر از مصوبه شورای پول و اعتبار است.
وی با تاکید بر اینکه محل اجرای طرح ها حتما باید در نقاط روستایی باشد و انتفاع این طرح ها مختص روستاییان است، اظهار کرد: سقف این تسهیلات از 100 میلیون تومان تا 2 میلیارد تومان است که برای اجرای این کار 2 کمیته و کارگروه تشکیل شده است.
مرادی یادآور شد: از اعتبار 60 میلیارد تومانی استان کردستان سال گذشته سهم شهرستان قروه 2 طرح منجر به پرداخت تسهیلات یک میلیارد تومانی شد و 2 طرح دیگر به بانک معرفی شده و در مرحله پرداخت است.
وی اضافه کرد: در سال جاری پنج طرح به ارزش سه میلیارد و 400 میلیون تومان به بانک معرفی شده و در حال عقد قرارداد است.
مردای افزود: از محل تسهیلات پست بانک در سال جاری، 56 طرح به ارزش سه میلیارد تومان از شهرستان قروه را به این بانک برای پرداخت معرفی کرده ایم.
خبرنگار: سارا صالحی ** تنظیم: امید بهمنی ** انتشار: مجید سلیمانی
7345/6108/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۷۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • لزوم بهره‌گیری از ظرفیت روستاها در راستای اشتغالزایی
  • شوراها از ارکان مردم‌سالاری دینی هستند