Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، طبق بررسی ها، آنچه سبب شده تا البرز کم وسعت به محل سکونت جمعیت مهاجر تبدیل شود، مشکلات معیشتی و فقر در زادگاه مهاجران است که امکانات زیر ساختی استان مقصد را هم تحت تاثیر قرار داده است.
با اینکه بسیاری از محرومیت ها و مشکلات استان البرز ریشه در گذشته های دور دارد لیکن به وجود آمدن سکونتگاه های غیررسمی پدیده ای است که کاستی ها و آسیب ها را دوچندان کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


البته بسیاری از مشکلات مهاجرت ها ریشه در گذشته ها دارد لیکن رشد جمعیتی کشور دهه ها اخیر و از سویی مشکلاتی مانند هزینه های هشت سال جنگ تحمیلی و فشارهای مالی خارجی از دیگر عواملی است که
همواره سبب شده تا تلاش های مسئولان برای رفع محرومیت ها کافی نباشد.
طبق تعاریف، توسعه متوازن متشکل از امکانات و زیر ساخت هایی است که به فراخور زمان و مکان برای جمعیت یک کشور به صورت عادلانه فراهم و توزیع شده و نیازهای سطوح مختلف جامعه برای رسیدن به شکوفایی بیشتر تامین می کند.
با این حال تعادل بخشی به سطوح توسعه در مناطق مختلف کشور همواره ذهن مجریان را به خود مشغول کرده و امروز مطالعات آسیب ها و شناسایی مناطق محروم و توسعه یافته از جمله اولویت های مهم برنامه ریزان به شمارمی رود.
با این حال وضعیت جمعیتی استان البرز در 4 دهه گذشته نشان می دهد که جمعیت حدود 300 هزار نفری این استان در دهه 50 اکنون به حدود 3 میلیون نفر افزایش یافته و این درحالی است که روند جمعیتی آن همواره شتابان است.
براساس شاخص های توازن توسعه ، میزان برخورداری جمعیت کشور از امکاناتی مانند برق ، آب ، گاز ، فضای آموزشی ، فضای بهداشتی و درمانی ، امنیت ، اشتغال و ... بیانگر عدالت اجتماعی در جامعه محسوب می شود که در بسیاری از این بخش ها دست اندرکاران و برنامه ریزان کشور به خوبی نقش آفرینی کرده وحتی فراتر از شاخص های جهانی پیش رفته اند.
اما آنچه امروز سبب شده تا مهاجرت ها به استان هایی مانند البرز بیشتر شود ، ریشه در مسائل معیشتی و اشتغال دارد و این امر سبب شده تا استان های مقصد همچون البرز در بخش زیر ساختی دچار مشکلات حاد شوند.
تاکنون تلاش های چشمگیری به منظور کاهش عدم تعادل های منطقه ای درسطح کشور صورت گرفته که قانون استفاده متوازن از امکانات کشور برای ارتقاء سطح مناطق کمتر توسعه‌یافته از جمله آن ها به شمار می رود.
این قانون در نامه رئیس مجلس شورای اسلامی به دولت ابلاغ شده و دولت مکلف است سه درصد از اعتبارات بودجه عمومی دولت را در قالب ردیف مشخص تحت همین عنوان تعیین کند و طی جدولی که در آن سهم هر استان براساس شاخص های نرخ بیکاری، آب شرب شهری و روستایی، آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، بهسازی روستاها، راه و زیرساخت‌های جاده‌ای، سرانه‌های عمـران شهری و درآمد شهرداری‌ها مشخص می‌شود، در قانون بودجه درج کند.
به گفته برخی کارشناسان ، مشکلات مدیریتی، کمبود اعتبار و زیر ساخت ها از جمله مولفه های توسعه نیافتگی به شمارمی رود ،گرچه دولت تدبیر و امید در چند سال گذشته تلاش های بسیاری را برای حل مشکلات زیرساختی در مناطقی مانند استان البرز آغاز کرده و بخشی از این اقدامات نیز به نتیجه رسیده اما تا رسیدن به نقطه هدف فاصله وجود دارد.
یکی از مشکلات و کاستی ها البرز در بخش فضاهای آموزشی است که به گفته مسئولان آموزش و پرورش این استان، البرز در زمان حاضر 8 هزار کلاس درس کم دارد و این سبب شده تا تراکم دانش آموزی در کلاس های درس بالا بوده ضمن آنکه مدارس 2 نوبتی استان کم نیستند.
در بخش بهداشت و درمان با حمایت دولت تدبیر و امید و در اجرای طرح تحول سلامت در چهار سال گذشته تحول اساسی در این استان به وجود آمده که تا پیش از آن بی نظیر بوده لیکن با توجه به کثرت جمعیت این اقدامات کافی نیست.
ساخت حدود 100 هزار واحد مسکن در استان البرز برای استقرار بخشی از جمعیت مهاجر و سرریز پایتخت از دیگر مواردی است که سبب شده تا مسئولان امر برای تامین زیرساخت های آموزشی ، بهداشتی درمانی ، آب ، برق ، گاز و امور رفاهی با تنگاها و مشکلاتی مواجه شده و این امر سبب شده تا به رغم آماده سازی خانه های جدید ، هنوز جمعیت در بخش عمده آنها استقرار نیابد.
همچنین به گفته توکل لطفی مدیرکل امور اجتماعی استانداری البرز تاکنون 17 سکونتگاه غیر رسمی و حاشیه ای دراین استان شناسایی شده که به لحاظ امکانات زیرساختی دارای وضعیت بحرانی هستند.
وی بیان کرد: در این سکونتگاه ها جمعیتی حدود 900 هزار نفر زندگی می کنند که معادل یک / سوم جمعیت استان است.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محرومیت های متعدد استان البرز گفت : محدودیت راه های ارتباطی استان یکی از مشکلات توسعه زیر ساختی البرز به شمار می رود.
محمد جواد کولیوند افزود: تردد مسافران 14 استان کشور از محورهای ارتباطی البرز از مشکلاتی است که بخشی از محرومیت های این استان را نمایان کرده است.
وی با بیان اینکه ترافیک سنگین روزانه در راه های البرز بیانگر گستردگی مهاجرتها و محدودیت زیر ساختی است ، گفت: در این بخش باید اعتبارات بیشتری از سوی دولت اختصاص یابد.
کولیوند گفت: امروز شاهد هستیم که برخی از امکانات در بین شهرستان های البرز نیز عادلانه توزیع نشده بطوریکه شهرستان فردیس سیستم فاضلاب شهری ندارد.
وی اضافه کرد: برخی از مناطق البرز دارای مدارس 2نوبتی بوده و در بسیاری از کلاس های درس تراکم دانش آموزی بالا است.
نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی گفت: این تفاوت ها نگرش ویژه ای را برای حل مشکلات با برنامه ریزی علمی و دقیق نیاز دارد که در صورت بی توجهی در آینده ای نه چندان دور خسارتهای ناشی از آن قابل جبران نیست.
زهرا عربشاهی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان البرز می گوید: اعتبارات این استان در سال های 94 و 95 رشد خوبی داشته و اعتبارات هزینه ای 25 درصد به نسبت سال 95 رشد داشته و از لحاظ میزان رشد رتبه سوم را در کشور دارد.
وی به توزیع اعتبارات موضوع قانون استفاده متوازن از امکانات کشور که اشاره به توزیع 3 درصد اعتبارات کل بودجه عمومی کشور دارد ، پرداخت و افزود: این قانون با هدف ارتقا شاخص های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زیربنایی و تولیدی برای شهرستان هایی که از نظر سطح برخورداری در جایگاه پایین تر از میانگین کشوری قرار دارند مورد توجه قرار گرفته است .
عربشاهی گفت: عوامل متعددی در توسعه یافتگی یا نیافتگی برخی از مناطق موثر است که از جمله آنها می توان به وضعیت جغرافیایی و اقلیمی اشاره کرد.
وی اضافه کرد: بطورمثال مناطق کوهستانی اعتباربیشتری می خواهد و اجرای پروژه های عمرانی درآنها سخت تر است و درالبرز می توان از شهرستان طالقان نام برد که احداث راه هشتگرد – طالقان به سختی در آن پیش می رود.
عربشاهی ادامه داد: با توسعه راه ها ، ایجاد اشتغال و مراکز خدماتی می توان توسعه را در البرز متوازن کرد.
وی خاطرنشان کرد:امروز شاهد آن هستیم که سرمایه گذاری در مناطق نزدیک به تهران انجام می شود و
در مناطق دورتر اقبال سرمایه گذاری کمتردیده می شود.
عربشاهی افزود: بسیاری از تفاوت هایی که امروز در البرز شاهد هستیم ناشی از سیل مهاجرت ها است که به دلیل همجواری با پایتخت رخ می دهد.
وی یادآورشد: بسیاری از مناطق و حتی شهرستان های البرز از کمبود سرانه های مختلف رنج می برند که از جمله آنها می توان به کرج و فردیس اشاره داشت.
عربشاهی گفت: تراکم مهاجرت ها در البرز بالا است و از سوی دیگر این استان در بحث طرح های ملی کمتر دیده شده است .
وی اضافه کرد: نسبت اعتبارات تخصیصی و جمعیت روز افزون قابل قبول نیست .
وی گفت : در اعتبارات متوازن درسطح اعتبارات این عدم تعادل به نسبت به برخورداری جمعیتی نیز کم است که به دنبال آن هستیم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه البرز خاطرنشان کرد: طرح آمایش سرزمین به عنوان نقشه راه در این استان مورد توجه قرار گرفته است.
سبط الشیخ انصاری معاون فناوری پارک علم و فناوری البرز می گوید: مشکل اساسی در بحث توسعه متوازن البرز نداشتن سند آمایش سرزمین است و مدیران غیر بومی است که از تسلط لازم برای گره گشایی از مشکلات برخوردار نیستند.
وی گفت: همچنین توسعه صنعت و تولید در مناطق مختلف استان البرز متناسب با شرایط ان منطقه صورت نمی گیرد بطوریکه ماهدشت کرج که با کمبود آب مواجه است صنعت پرورش ماهی راه اندازی می شود.
با این حال اگر چه استان البرز دارای 2 منبع تامین آب آشامیدنی است که برخی مناطق شهری و روستایی آن مانند شهرستان های نظرآباد و کرج با مشکلاتی در این بخش مواجه هستند.
در مجموع باید اذعان کرد که استان البرز به رغم جمعیت زیاد و مهاجرپذیری فراوان اکنون در بخش های مختلف از جمله فضای آموزشی ، بهداشت و درمان، راه، آب ، برق و دیگر زیر ساخت ها دارای مشکلات عدیده ای است که این مشکلات در زمان خاص خود به خوبی خودنمایی می کند.
همچنین وجود بیش از 2هزار هکتار بافت فرسوده شهری و روستایی در این استان از مواردی است که برای بازسازی و نوسازی آنها نیاز به اعتبارات و تسهیلات ویژه است.
البته نباید فراموش کنیم که این استان به واسطه برخورداری از مراکز بزرگ تولیدی ، علمی دانشگاهی و تحقیقاتی در بخش های مختلف یکی از ظرفیت های علمی و اقتصادی است لیکن باید از این ظرفیت ها برای تعادل بخشی به توسعه متوازن آن کمک گرفت.
وجود منطقه اقتصادی و فرودگاه پیام کرج یکی از ظرفیت هایی است که اگر از این ظرفیت برای اشتغالزایی و توسعه حمل و نقل هوایی و صادراتی به خوبی استفاده شود بخشی از نیازها مرتفع خواهد شد.
فعالیت 3 هزار و 500 واحد تولیدی و صنعتی از ظرفیت های اقتصادی استان البرز که نیاز به حمایت و بهینه سازی در جهت تولید و اشتغال و محرومیت زدایی دارد.
همچنین وجود 75 هزار هکتار زمین کشاورزی و باغی حاصلخیز از منابعی است که در صورت مدیریت صحیح به کمک توسعه ، اشتغال و تعادل توسعه خواهد آمد.
توسعه راه ها در کنار بهره گیری از ظرفیت های سرمایه گذاران برای تعادل بخشی به اقتصاد بیمار البرز از مهمترین پیشنهادهای کارشناسان برای توازن توسعه در این استان است.
البرز با وسعت 5 هزار و 800 کیلومتر مربع بالاترین تراکم جمعیتی را در کشور دارد لیکن می توان با اتخاذ برنامه های اصولی مبتنی بر مشارکت سرمایه گذاران ، وضعیت خوبی برای ایران کوچک رقم زد.
نباید فراموش کنیم که آسیب های اجتماعی متاثر از مهاجرت ها و حاشیه نشینی با توسعه متوازن در استان های مهاجر فرصت قابل رفع است و می توان بسیاری از مهاجرت ها کنترل کرد.
8029/ 6155 خبرنگار:حکیمه کشاورز ** انتشاردهنده: محمد عزیزپور

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۲۴۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، طبق آمار سامانه مدیریت فروش و اکران سینمای ایران (سمفا) متعلق به سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، در اولین هفته ازاردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ (شنبه یکم تا جمعه هفتم اردیبهشت)، سالن‌های سینمای کشور میزبان ۸۵۰ هزار مخاطب بود. حضور این تماشاگران، حدود ۴۶ میلیارد تومان فروش را به گیشه سینمای ایران اضافه کرد.

رکوردشکنی مست عشق

در این بین، فیلم سینمایی «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی و تهیه‌کنندگی مهران برومند که از روز چهارشنبه پنجم اردیبهشت ماه اکران خود را آغاز کرده است، با ۱۶ میلیارد و ۳۳۰ میلیون تومان فروش و ۲۴۰ هزار مخاطب، رتبه اول فروش در هفته اول اردیبهشت ۱۴۰۳ را از آن خود کرده است.

این فیلم بخشی از زندگی مولانا و شمس تبریزی در سال‌های ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری را روایت می‌کند. رابطه مولانا با شمس تبریزی، عشقی که مولانا به او داشت، تأثیر فراوان شمس بر زندگی و اشعار مولانا، و عشق او به خدا همگی در این فیلم به تصویر کشیده می‌شوند. مخاطبان در طول فیلم، پنج سال از زندگی مولانا را مشاهده می‌کنند و در این دوره، اتفاقات زیادی در زندگی این عارف بزرگ رخ می‌دهد.

«مست عشق» در نخستین روز نمایش عمومی خود، یک رکوردشکنی جالب از خود به جای گذاشت و توانست با جذب ۵۱ هزار مخاطب، رکورد فروش روز نخست سینما را از آن خود کند. مجموع فروش این فیلم برای روز نخست، ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بوده است.

دو فیلم پرفروش امسال یعنی تمساح خونی و سال گربه نیز به ترتیب در روز نخست نمایش خود، ۱۸ هزار و ۳۱ هزار مخاطب را به سینما کشاندند.

«تمساح خونی» و «سال گربه»؛ دو کمدی پرفروش در میانه بهار

فیلم سینمایی «تمساح خونی» به کارگردانی جواد عزتی هم در همین بازه زمانی با ۲۲۵ هزار مخاطب به رقم ۱۲ میلیارد تومان رسید. این فیلم کمدی که از بازیگرانی همچون جواد عزتی، عباس جمشیدی‌فر، الناز حبیبی، بهزاد خلج، سعید آقاخانی و شبنم قربانی بهره می‌برد، از شانزدهم اسفندماه سال ۱۴۰۲ اکران خود را آغاز کرده و در مجموع با دو میلیون مخاطب، فروشی معادل ۱۲۲ میلیارد تومان را رقم زده است.

اما سومین فیلم پرفروش هفته اول اردیبهشت، «سال گربه» به کارگردانی و نویسندگی مصطفی تقی‌زاده و تهیه‌کنندگی سعید خانی است.

بهرام افشاری، سارا بهرامی، هومن برق نورد، شبنم قربانی، لاددن ژاوه‌وند و رضا رشیدپور بازیگران این فیلم کمدی هستند که از بیست و دومین روز فروردین امسال روی پرده رفته ست. این فیلم کمدی در هفته اول اردیبهشت ماه با ۱۹۵ هزار مخاطب توانست فروشی بالغ بر ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان را از آن خود کند.

یک فیلم اجتماعی و تلخ در میان پرفروش‌ها

فیلم سینمایی «بی بدن»، فیلمی جنایی است که از یک پرونده قضایی مهم الهام گرفته است. داستان فیلم با تغییراتی به یک پرونده معروف جنایی دهه ۹۰ اشاره دارد؛ پرونده قتل غزاله شکور به دست آرمان عبدالعالی که چندین بار تا مرحله اجرای حکم رفت و برگشت و یکی از پیچیده‌ترین پرونده‌های چند سال اخیر ایران بود که حاشیه‌هایی هم در فضای مجازی داشت. فیلم با دستمایه قرار دادن این پرونده، سراغ شخصیت‌ها می‌رود و ما را با ابعاد مختلف یک حکم آشنا می‌کند.

الناز شاکردوست، سروش صحت، نوید پورفرج، پزمان جمشیدی و گلاره عباسی بازیگران این فیلم جنایی‌خانوادگی هستند. «بی بدن» در هفته گذشته با ۱۰۰ هزار مخاطب، ۵ میلیارد و ۳۲۵ میلیون تومان فروش را تجربه کرد.

حماسه‌آفرینی شهید شیرودی بر پرده نقره‌ای

فیلم سینمایی «آسمان غرب» به نویسندگی و کارگردانی محمد عسگری و تهیه‌کنندگی حبیب والی‌نژاد پنجمین فیلم در جدول فروش اولین هفته اردیبهشت ماه بود.

این فیلم سینمایی که نامزد ۶ سیمرغ و برنده ٣ سیمرغ بلورین از چهل‌ودومین جشنواره فیلم فجر است، روایتی قهرمان‌محور از حماسه‌آفرینی شهید علی‌اکبر شیرودی، خلبان هوانیروز ارتش و گروه هم‌رزمانش را در روز‌های نخست و غافلگیرانه شروع جنگ در غرب کشور برای جلوگیری از سقوط شهر سرپل ذهاب و نفوذ دشمن به خاک وطن به تصویر می‌کشد.

میلاد کی‌مرام، امیرحسین آرمان، نادر فلاح، آرمین رحیمیان، کریم امینی، روح‌الله زمانی و... با حضور افتخاری تورج الوند و هنرمندی نسیم ادبی بازیگران این فیلم را تشکیل می‌دهند. «آسمان غرب» محصول بنیاد سینمایی فارابی و سازمان سینمایی سوره با مشارکت ارتش جمهوری اسلامی ایران است که اکران آن در سینما‌های سراسر کشور ادامه دارد.

«آسمان غرب» در هفته گذشته یک میلیارد و ۴۵۸ میلیون تومان فروش را تجربه کرد که حاصل حضور ۳۵ هزار مخاطب در سالن‌های سینما بود.

«ایلیا؛ جستجوی قهرمان»؛فیلم فانتزی برای مخاطبان کودک و موجوان

«ایلیا؛ جستجوی قهرمان» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی سید علی موسوی‌نژاد که از ۲۳ اسفند ماه برای مخاطبان کودک و نوجوان توسط پخش بهمن سبز در سینما‌های سراسر کشور در حال اکران است. داستان فیلم «ایلیا جستجوی قهرمان»، درباره کودکی ۱۱ ساله به نام آرش است که به عنوان نماینده ایران در بازی واقعیت مجازی «جستجوی قهرمان» حضور دارد. با حذف ۳ بازیکن دیگر، آرش باید به تنهایی بازی را ادامه بدهد، اما رفته رفته متوجه می‌شود که این یک بازی ساده نیست و پای خانواده‌اش به این بازی کشیده شده است.

فیلم ایلیا جستجوی قهرمان با شبیه سازی فتح قلعه خیبر توسط امام علی (ع) در بستر یک بازی واقعیت مجازی، به دنبال بیان حقیقت برای کودکان است و به گفته کارگردان آن، علی موسوی نژاد، ضد اسرائیلی‌ترین فیلم ژانر کودک به حساب می‌آید.

آرمین مرگان، سلنا گلزاری، علی زکریای، بهار نوحیان و زینب برات‌زاده بازیگران این فیلم سینمایی هستند که در هفته گذشته با ۳۱ هزار مخاطب توانست یک میلیارد تومان فروش داشته باشد.

«آپاراتچی»؛ هفتمین فیلم هفته اول اردیبهشت

فیلم سینمایی «آپاراتچی»، به کارگردانی قربانعلی طاهرفر و سجاد نصراللهی نسب، روایتگر قصه‌ای متفاوت و شیرین از دلبستگی‌های عجیب یک نقاش ساختمان عاشق سینما در بحبوحه دهه ۶۰ است.

تورج الوند، فاطمه مسعودی‌فر، رضا ناجی، حسین عابدینی، وحید مبصری، ولی فروتن، امین گلستانه، پوریا میاندهی، شهرام خزرایی و با حضور بهنام تشکر، امید روحانی، علیرضا استادی و هومن برق‌نورد بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

آپاراتچی هم در هفته گذشته با ۱۱ هزار و ۵۰۰ مخاطب ۵۱۴ میلون تومان فروش را تجربه کرد.

فروش کم‌رمق «نوروز» و «پرویزخان» 

در انتهای جدول فروش فیلم‌ها در هفته اول اردیبهشت ماه نیز باید به دو فیلم «نوروز» و «پرویز خان» اشاره کنیم که به ترتیب ۳۳۷ میلیون تومان و ۹۶ میلیون تومان فروش را تجربه کردند.

«نوروز» ساخته سهیل موفق برای مخاطبان کودک و نوجوان این میزان فروش را بابت حضور ۸ هزار ۵۰۰ مخاطب از آن خود کرد و «پرویز خان» هم فروش ۹۶ میلیون تومانی خود را مدیون حضور ۲ هزار مخاطب بود.

فیلم سینمایی «پرویز خان» به نویسندگی و کارگردانی علی ثقفی و تهیه‌کنندگی عطا پناهی محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج با حمایت وزارت ورزش و جوانان است. این فیلم درباره پرویز دهداری یکی از متفاوت‌ترین مربیان بزرگ تیم ملی فوتبال ایران است.

این فیلم سینمایی در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر موفق به نامزدی در ۹ رشته شد و سیمرغ بلورین بهترین فیلم اول، سیمرغ بلورین بهترین تدوین و دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه را دریافت کرد.

«پرویزخان» از ۲۳ اسفند ماه در سینما‌های سراسر کشور اکران خود را آغاز کرد و در هفته اول اردیبهشت با ۲ هزار مخاطب، ۹۲ میلیون تومان فروش داشت.

سعید پورصمیمی، حمیدرضا پگاه، بهنام تشکر، علی باقری، المیرا دهقانی، خسرو احمدی، مهدی قربانی، یاسین مسعودی، محمد صادق ملک، نیما نادری، روزبه رئوفی، یدالله شادمانی، مهدی فریضه، منوچهر علیپور، امیر دانشجو، سید ابوالفضل موسوی، نصیر ساکی، امیرمهدی کوشکی، علی فرحناک، اسکندر کوتی و مریم سعادت بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

لازم به یادآوری است که «پرویز خان» از صبح روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه به اکران خود در سینما‌های کشور پایان داده و وارد اکران آنلاین در پلتفرم‌های سینمایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عاقبت سبقت گرفتن با سرعت بالا (فیلم)
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • استفاده از نیروهای مردمی فرصتی طلایی/ باید از مسوولان مطالبه کنیم
  • پایتخت تقسیم می شود؟
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارد؟ 
  • کدام مناطق تهران بیشترین سالمند را دارند؟ 
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • آمار فروش فیلم‌های سینمایی در اولین هفته اردیبهشت/ «مست عشق» از «تمساح خونی» سبقت گرفت