Web Analytics Made Easy - Statcounter

اراک- مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی گفت: تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی و صدور حکم برای تخلفات بهداشتی، دارویی و درمانی است.

به گزارش خبرنگار مهر، سلیمان رزاقی پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در اراک اظهار داشت: تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی و صدور حکم در تخلفات اقتصادی، صنوف، واحدهای صنعتی و به طور کلی تمامی واحدهایی است که تحت پوشش اصناف قرار ندارند اما فعالیت صنفی انجام می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین رسیدگی به تخلفات بهداشتی، دارویی و درمانی و تعیین حکم جزای نقدی و ممنوعیت فعالیت واحدهای متخلف از وظایف تعزیرات حکومتی است، البته مجازات حبس هم در تخلفات بهداشتی و درمانی درنظر گرفته شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی با اشاره به اینکه رسیدگی به موضوع قاچاق کالا و ارز از وظایف تعزیرات حکومتی است، بیان داشت: طی هفت ماه ابتدای سال جاری در شعب تعزیرات استان مرکزی در بخش قاچاق ورودی پرونده ها ۵۹۹ فقره بوده که از این رقم ۵۷۰ پرونده به میزان محکومیت ۸۰میلیارد ریال انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته صد درصد افزایش پرونده داشته ایم.

رزاقی خاطرنشان کرد: در بخش کالا و خدمات طی هفت ماه سال جاری ورودی پرونده دو هزار و ۵۵۱ فقره بوده که از این تعداد پرونده حدود دو هزار و ۵۴۵ فقره پرونده در شعب استان مرکزی مختومه شد و میزان محکومیت در بخش کالا و خدمات ۱۶میلیارد ریال ثبت شده است.

وی تصریح کرد: ورودی پرونده های دارویی بهداشتی و درمانی ۸۸۰ فقره بوده که از این رقم ۸۷۹ فقره با میزان محکومیت ۸۸۵ میلیون ریال مختومه شده است.

مدیر کل تعزیرات حکومتی استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود بیان داشت: طی هفت ماه سال جاری در حوزه اجرای احکام نیز ورودی پرونده های کالای قاچاق به اجرای احکام ۴۶۵ فقره و پرونده های مختومه ۴۱۶ فقره ثبت شد.

وی در مورد اجرای احکام کالا و خدمات طی هفت ماه سال جاری گفت: دو هزار و ۳۰۶ فقره پرونده وارده اجرای احکام بوده که از این رقم پرونده دو هزار و ۳۰۳ فقره مختومه شد، همچنین در بخش محکومیت یازده میلیارد ریال ثبت شده که از این مبلغ چهار میلیارد ریال وصول شده است.

براساس این گزارش رزاقی در ادامه اظهار داشت: در بخش بهداشت ورودی پرونده در اجرای احکام ۷۰۵ فقره ثبت شده که از این رقم ۷۰۲ فقره به میزان  یک میلیارد ریال محکوم شده اند که از این مبلغ نیز ۳۸۰ ریال وصول شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان مرکزی خاطر نشان کرد: از هفت ماه سال جاری کل پرونده های مانده ۱۲۲ فقره شامل پرونده های بهداشتی پنج فقره، پرونده های کالا و خدمات ۱۳ فقره و کالای قاچاق هم ۱۳ فقره است.

وی افزود: بیشترین تخلفات در حوزه کالا و خدمات به نام نانوایی ها، خوار و بار فروش ها و پوشاک فروش ها ثبت شده و فراوانی تخلفات هم در زمینه عدم درج قیمت، گرانفروشی و عدم رعایت مقررات بهداشتی و ارایه فاکتور است .

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۱۳۳۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد از جریمه پنج میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج خبر داد و گفت: طبق قانون با متخلفان برخورد می‌کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدحمزه لقمانی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: پرونده قاچاق هشت هزار لیتر گازوئیل به ارزش 2 میلیارد ریال در شعبه سوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق و کالا و ارز تعزیرات حکومتی مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد رسیدگی شد.

وی با اشاره به اینکه مأموران سازمان اطلاعات فراجا محموله سوخت قاچاق را از یک دستگاه خودروی تک کشنده کشف و گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند، عنوان کرد: شعبه به دلیل ارائه ندادن مدارک قانونی اتهام انتسابی را محرز، علاوه بر ضبط سوخت قاچاق، متهم را به پرداخت 5 میلیارد ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

وصول جریمه سنگین قصاب گرانفروش

وی همچنین از وصول جریمه بیش از یک میلیارد ریالی و اجرای حکم یک واحد قصابی به دلیل دریافت وجه اضافه از مشتریان خبر داد و افزود: پرونده یک واحد صنف قصابی به دلیل گرانفروشی در شعبه سوم بدوی تعزیرات حکومتی یاسوج بررسی شد که شعبه با بررسی و شواهد و مستندات پرونده و با احراز تخلف علاوه بر نصب پارچه بر سر درب واحد، متهم را به پرداخت یک میلیارد و 650 میلیون ریال محکم کرد.

لقمانی خاطرنشان کرد: با قطعیت رای صادره پرونده تخلف به اجرای احکام تعزیرات یاسوج ارجاع و با وصول جریمه مختومه شدو واقعیت امر بازرسان سازمان جهاد کشاورزی در بازرسی از واحدهای صنفی گوشت و پروتئین این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی یاسوج ارسال کردند.

وی با تأکید بر اینکه پایش بازار و پیشگیری از تخلفات اقتصادی در اولویت بوده و بدون هیچ گونه اغماضی در این زمینه ورود می‌کنیم، تصریح کرد: گشت مشترک تعزیرات با حضور میدانی روسای شعب و همراهی و بازرسان دستگاه‌های نظارتی بازار شامل سازمان صمت، اتاق اصناف، بسیج اصناف، صدا و سیما، نیروی انتظامی و اتحادیه‌ها با هدف پیشگیری از تخلفات احتمالی و برای رفاه حال مردم به صورت مستمر انجام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جریمه ۱۰۷ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه پلی اتیلن
  • جریمه میلیاردی برای قاچاقچی آرد در قزوین
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • محکومیت مبل ساز متقلب در زنجان
  • محکومیت پزشک متخلف در ارومیه
  • ضبط ۲ دستگاه موتور سیکلت خارجی غیرمجاز
  • پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • آجیل فروش گران‌فروش در زنجان جریمه شد
  • جریمه ۵ میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در یاسوج