Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@13:25:52 GMT

انتخابات شورای دانش آموزی تمرین دموکراسی است

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۲۱۱۳

انتخابات شورای دانش آموزی تمرین دموکراسی است

خبرگزاری شبستان: شورای دانش آموزی پل ارتباطی بین دانش آموزان و مدیریت است و برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی را می توان تمرین دموکراسی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، برای تهیه گزارش از انتخابات شورای دانش آموزی راهی مجتمع آموزشی پارس اندیش خرم آباد شدم، با گذر از قسمت نگهبانی تبلیغات دانش آموزان توجه را جلب می کرد، گویی خبری مهم برای دانش آموزان در راه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هر کدام از دانش آموزانی که به عنوان نامزد انتخابات ثبت نام کرده اند، در بنرهای رنگی تصاویر خود را چاپ کرده بود و در کنار تصویر معرفی کوتاهی از دانش آموز و برنامه های آنان ارائه شده بود.

 

 

هر دانش آموز وعده ای داده بود، با بررسی وعده های دانش آموزان مدرسه ابتدایی به نظر بسیار جالب آمد که وعده های دروغین هم در بین آنها بسیار کم بود، دم از کارهای عملی زده بودند، چون تجهیز کتابخانه، اردوهای دانش آموزی، بیان مشکلات به مدیران، پی گیری برای توسعه کلاس های تقویتی و دیگر برنامه ها که به نظر می رسید عملی است و با پی گیری شورای دانش آموزی محقق می شود.

 

انتخاب شعارهای عملی برای دانش آموزان ابتدایی نشان از این واقعیت دارد که آنان به وظایف خود در صورت انتخاب و عضویت در شورای دانش آموزی آشنایی دارند، اصلی که شاید کم تر مورد توجه نامزدهای انتخابات انسان های بالغ هم قرار می گیرد.

 

 شور و حال انتخاباتی دانش آموزان به نحوی بود که تصور می شد اقدامی بزرگ برای دانش آموزان در حال رقم خوردن است، کارت های ویزیت،  پوسترهای رنگی هر کدام از تبلیغات دانش آموزان در عین سادگی بسیار جذاب و دلنشین است.

 

 انتخابات شورای دانش آموزی تمرین دموکراسی است

حمید رشیدی، مدیر و موسس مجتمع غیر انتفاعی پارس اندیش خرم آباد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد،  گفت: بچه های پایه های تحصیلی چهارم، پنجم و ششم می توانند کاندیدای عضویت در شورای دانش آموزی هستند.

 

 

وی با بیان اینکه مهلت تبلیغات دانش آموزان سه روز است، افزود: دانش آموزان می توانند بنر و پوستر های تبلیغاتی را چاپ و در مدرسه برای جلب آرای دیگر دانش آموزان تلاش کنند.

 

رشیدی، اظهارداشت: در مجموعه پارس اندیش شامل مدرسه دخترانه و پسرانه وقت سخنرانی برای نامزدهای انتخابات تدارک دیده شده و هر کدام از دانش آموزان برنامه های خود را اعلام می کنند.

 

وی ادامه داد: نظرات و پیشنهادات علمی دانش آموزان که ممکن است از دید مدیریت مدرسه مغفول مانده باشد مورد توجه قرار می گیرد.

 

رشیدی، با بیان اینکه مشکلات دانش آموزان در این سخنرانی ها بیان می شود، افزود: شورای دانش آموزی پل ارتباطی بین دانش آموزان و مدیریت است.

 

وی ابراز کرد: شورای دانش آموزی هر 15 روز یکبار تشکیل جلسه می دهد و طرح ها و پیشنهادهای دانش آموزان و تغییرات مورد توجه دانش آموزان در حوزه کاری آنها ارائه می شود و مدیریت تلاش می کند در حد توان و امکان این برنامه ها و نظرات را اجرایی کند.

 

رشیدی، افزود: در حوزه های هم فکری، تربیتی، مسائل اردویی دانش آموزان می توانند نظرات خود را در شورای دانش آموزی ارائه دهند.

وی با بیان اینکه شورای دانش آموزی در مجتمع پارس اندیش خاص برگزار می شود، گفت: انتخابات این شورا در این مجتمع جدی گرفته می شود و فضای تبلیغاتی واقعی در مدرسه ایجاد می شود.

 

رشیدی، با اشاره به اینکه عمر شورای دانش آموزی کوتاه و یک ساله است، افزود: دانش آموزان در این انتخابات با شعارها و علمی و شعارهای غیر واقعی آشنا می شوند و در حقیقت یاد می گیرند که به شعارهای پوچ و توخالی رای ندهند.

 

وی بیان کرد: این موضوع کمک می کند که دانش آموزان در بزرگسالی هم به شعارهای انتخاباتی توجه کرده و به شعارهای توخالی رای ندهند.

 

رشیدی، اذعان داشت: انتخابات های دانش آموزی تمرین بسیار خوبی است و دانش آموزان طی چند سال تحصیل با آن آشنا می شوند.

 

 

انتخابات دانش آموزی عرصه تمرین دموکراسی برای دانش آموزان است

مدیر و موسس مجتمع غیر انتفاعی پارس اندیش خرم آباد، که خود منتخب مردم در  شواری شهر خرم آباد طی چند دوره  است، افزود: این دانش آموزان نمایندگان انتخابات های آینده جامعه هستند و عرصه انتخابات دانش آموزی عرصه تمرین دموکراسی است.

 

وی ادامه داد: در این انتخابات ها دانش آموزان شانس خود را امتحان می کنند و ایراد های خود را برطرف می کنند که در بزرگسالی که به عرصه انتخابات اصلی ورود یافتند، ایرادهای چند ساله خود را برطرف می کنند و دلایل عدم موفقیت احتمالی را بررسی کرده و هر سال به موفقیت نزدیک تر شوند.

 

رشیدی، افزود: در بررسی این عوامل است که دانش آموزان در بزرگسالی عرصه موفقیت را در عرصه های انتخاباتی طی خواهند کرد.

 

وی افزود: این انتخابات می تواند برای آینده دانش آموزان بسیار تاثیر گذار باشد و امیدواریم در همه مدارس برگزاری انتخابات دانش آموزی جدی گرفته شود.

 

مدیر و موسس مجتمع غیر انتفاعی پارس اندیش خرم آباد، در ادامه به  اشاره به راه اندازی مجتمع پارس اندیش شامل مدرسه دخترانه و پسرانه، افزود: به حمدلله هم اکنون در دو مجتمع آموزشی پارس اندیش خرم آباد حدود 120 نفر شاغل هستند وحدود 134 راننده هم در حوزه سرویس دانش آموزی به کار گیری شده اند.

 

وی ادامه داد: حدود یک هزاردانش آموز در این مدرسه مشغول تحصیل هستند و از نظر صرفه اقتصادی و اقتصاد مقاومتی برای دولت سالانه حدود سه میلیارد صرفه جویی می شود.

 

انتخابات در فضای دوستانه برگزار شد و کار شمارش آرای دانش آموزان توسط مدیر و معلمان مدرسه آغاز شد.

پایان پیام/186

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی کاظمی، در حاشیه بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به این سوال که وزارت آموزش و پرورش چه مشارکتی برای جهش تولید می‌تواند داشته باشد، افزود: بر اساس فرمایشات رهبری، که تحقق این شعار و مشارکت مردم از طریق مهارت افزایی است؛ ما هم در همین راستا ماموریت خود را توجه به مهارت آموزی و مهارت افزایی نوجوانان برای همه دانش آموزان و به صورت خاص تقویت هنرستان‌ها و مراکز فنی حرفه‌ای را مدنظر قرار دادیم. معتقدیم اگر می‌خواهیم زنجیره ارزش در استان‌های کشور محقق شود طبیعی است که نیروی انسانی توانمند در آن موضوع خاص باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم ارتباطی مناسب بین آموزش دهنده و بهره‌بردار با رویکردهای مناسب سیاستگذاری را فراهم کنیم

کاظمی با اشاره به ایجاد هنرستان‌هایی در جوار صنعت و کارخانه‌های صنعتی، گفت: اگر بوم یک استان صنایع دستی است قطعاً تربیت نیرو در راستای صنایع دستی خواهد بود یا اگر استانی کشاورزی خوبی داشته باشد ما هنرستان‌های خوبی در رشته‌های متعدد کشاورزی داریم که می‌تواند تربیت نیروی انسانی متخصص را در آن حوزه تربیت کند.

معاون آموزش متوسطه افزود: در دو سال گذشته وزارت آموزش و پرورش توانسته بیش از ۲۱۳ هزار دانش آموز هنرستانی را به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه کند که این یک اقدام بزرگ است. در برنامه‌ای که وزارت آموزش و پرورش متناسب با نیازهای کشور در راستای تحقق برنامه هفتم طراحی کرده است سهم ۵۰ درصدی دانش آموزان هنرستانی با توجه به آمایش منطقه‌ای است.

کاظمی با اشاره به مشارکت استانداری‌ها، اتاق‌های صنایع و معادن و اتاق‌های بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی گفت: در همین راستا جلسات متعددی داشتیم؛ هم معاون اول رییس‌جمهور در جلسه ای که با اعضای اتاق بازرگانی، کشاورزی و اتاق‌های اصناف داشت، چندین بار بر مسئله راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت تاکید کرد. در این زمینه اقدام بزرگی صورت گرفت که بر این اساس در هفته گذشته در هیات دولت آیین نامه با موضوع تقویت و توسعه مهارت آموزی دانش آموزان به تصویب رسید که رویکرد اصلی آن توجه به زنجیره ارزش است که راه اصلی ان تقویت هنرستان‌ها است.

معاون آموزش متوسطه افزود: بر اساس یک نقشه راهی که در وزارت آموزش و پرورش با مشارکت استان‌ها و استانداری ها تدوین شده است؛ اقدامات خودمان را تنظیم کردیم. در گام اول آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اتفاق افتاد که چطور سند آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خود را مبتنی بر نیاز و آمایش منطقه‌ای و زنجیره ارزش تدوین و اجرایی کنند. بر این اساس، در گام اول بیش از ۹۰ درصد استان‌ها سند آمایش خود را تا پایان برنامه هفتم توسعه، تدوین کرده‌اند و نظارت و ارزیابی و بازخورد بر همین اساس به استان‌ها ابلاغ شده است. امسال پیش بینی شرکت ۴۰ درصدی دانش آموزان در رشته های فنی را داشتیم که محقق شد.

وی با اذعان به اینکه در برخی از استان‌ها تعداد دانش آموزان هنرستانی به ظرفیت پیش بینی شده نرسید؛ گفت: بخشی از این مسأله به دلیل نبود زیر ساخت کافی در آستان ها بوده که تلاش شد تا این زیرساخت‌ها در استان ها آماده شود.

کاظمی با تاکید بر اینکه رویکرد دولت توجه به مهارت آموزی است گفت: رئیس جمهور دیروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری یکی از موضوعاتی را که به عنوان اولویت دولت مطرح کردند، همین توجه به هنرستان‌ها بود. خوشبختانه در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران امسال با همکاری وزارت کشور غرفه‌ای به وزارت آموزش و پرورش اختصاص داده شد تا در راستای همین مهارت آموزی به معرفی ظرفیت‌های هنرستان ها و اقداماتی که پیش از این انجام شده بود بپردازیم.

کاظمی خاطر نشان کرد: طبیعی است که بازدید از این غرفه از سوی کارشناسان و مسئولان به همافزایی و ایجاد یک شبکه گسترده هم در بحث تحقق شعار سال و هم بحث توجه به زنجیره ارزش کمک زیادی خواهد کرد.

کد خبر 6093377 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • تاجگذاری باشکوه والیبال ایران: قهرمان جهان شدیم
  • دانش‌آموزان نابغه ایرانی بر بام والیبال جهان ایستادند
  • ثبت نام دور جدید مسابقات روبوتیکاپ دانش آموزی آغاز شد
  • پیروزی تیم والیبال دانش‌آموزی مقابل چین تایپه/ تقابل با آلمان در فینال جهان
  • راهیابی تیم والیبال دانش‌آموزی به فینال مسابقات جهانی