Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز،  نوبخت در نشست خبری هفتگی خود که در محل نمایشگاه مطبوعات برگزار شد، افزود: ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار جاری و ۲۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات عمرانی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در بودجه ۹۶ پیش بینی شده بود که به رغم همه محدودیت ها، صددرصد این اعتبار تخصیص داده شد.

وی در مورد مشکل بدهی‌های باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، افزود: دولت پرداخت بدهی دو باشگاه را متقبل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگروهی گذشته‌ایم که میزان بدهی‌ها را احصاء کند. نمی‌گذاریم این دو باشگاه دچار مشکل شوند، شما هم نگران نباشید.

نوبخت همچنین درباره برنامه دولت برای حضور بانوان در ورزشگاه‌ها، تصریح کرد: شما دیدگاه‌های دولت در این زمینه را می‌دانید و امیدواریم شرایطی فراهم شود که این کار به صورت سنجیده و با کمترین تنش انجام شود. ما سعی می‌کنیم دغدغه کسانی که دیدگاه متفاوت با دولت دارند را جذب کنیم.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر موضع دولت در برابر اجرای قانون کاتسا در آمریکا، گفت: کارگروهی در شورای عالی امنیت ملی مامور این است که چنین اقداماتی را بررسی کرده و اعلام نتیجه کند که آیا برجام نقض شده است یا نه. این کارگروه اکنون فعال است و هر تصمیمی در شورای عالی امنیت ملی گرفته شود برای دولت محترم بوده و لازم الاجراست. البته دولت برای هر شرایطی طرح مناسبی دارد و ما کشوری نیستیم که با تشر آمریکا خود را ببازیم. آن‌ها به قول خودشان تحریم‌های فلج کننده اجرا کردند، اما رشد اقتصادی ما بیشتر شد. درست است که با این اقدامات مزاحمت هایی برای ما ایجاد می‌کنند، اما کشور ما هم ظرفیت فراوانی دارد و ما تجارب زیادی هم در این زمینه داریم. ما برای تامین منافع خود از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کنیم.

وی در پاسخ به سوالی درباره موضع دولت در مورد تعلیق عضو زرتشتی شورای شهر، اظهار کرد: دین زرتشت از ادیان رسمی کشور ماست که در قانون اساسی هم ذکر شده است. زرتشتیان از حقوق شهروندی برخوردارند و قوانین موضوعه ما اجازه می‌دهد شهروندان زرتشتی از حقوق شهروندی برخوردار باشند.

سخنگوی دولت با بیان اینکه در مجلس نمایندگان زرتشتی حضور دارند، تصریح کرد: ما دنبال یکسری اقدامات اثربخش هستیم که هم این موضوع حل شود و هم مسائل دیگری ایجاد نشود. رییس جمهور هم در جلسه قبلی هیات دولت به وزیر کشور دستور رسیدگی به این موضوع را داده است و امیدواریم این مشکل حل شود. در پیوست‌هایی که به همه وزرا داده شده است یک نسخه از منشور حقوق شهروندی هم ابلاغ شده و وزرا موظفند برنامه خود را برای اجرای حقوق شهروندی اعلام کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که برنامه دولت برای قطع کردن یا ادامه دادن یارانه‌های نقدی چیست، گفت: ماه آینده ماه تصمیم مجلس درباره چگونگی تامین منابع مالی سازمان هدفمندی یارانه‌ها و چگونگی مصرف آن است. مجلس بعد از اینکه تصمیم خود را گرفت ما هم در دولت نظر کارشناسی خود را اعلام می‌کنیم و تصمیم مجلس را اجرایی می‌کنیم.

وی در مورد زمان ارائه بودجه سال ۹۷، افزود: پیش نویس بودجه ۹۷ هنوز تهیه نشده است و ما در حال تهیه آن هستیم البته بودجه واقع بینانه تهیه شده و بر مبنای عملکرد دستگاه‌ها اختصاص می‌یابد.

نوبخت درباره میزان بدهی دولت به گندمکاران، تصریح کرد: بیش از ۸. ۵ میلیون تن دولت گندم خرید کرده است که ارزش آن ۱۱ هزار و ۵۶۰ میلیارد تومان است که بیش از ۸۰ درصد آن پرداخت شده و دو هزار میلیارد تومان باقیمانده قبل از ۲۵ آبان پرداخت می‌شود.

خبرنگاری درباره انتقال آب از استان اصفهان به چهارمحال و بختیاری و مشکلات ایجاد شده در این زمینه پرسید که سخنگوی دولت در پاسخ اظهار کرد: ما به این موضوع ملی نگاه می‌کنیم نه استانی. در دو سال گذشته شش میلیارد دلار در زمینه آب سرمایه گذاری شده است. همچنین ۱۸ هزار میلیارد تومان برای منابع آبی و تامین آب‌های ملی طرح‌های مختلفی ایجاد شده و تا پایان سال هم یک میلیارد دلار دیگر برای این طرح‌ها استفاده می‌شود تا از منابع آب استفاده بهینه‌ای شود.

وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در یک استان نباید خاص آن استان دیده شود، زیرا سایر استان‌ها هم از این طرح‌ها بهره می‌برند، خاطرنشان کرد: ما تلاش می‌کنیم طرح‌های آبی را بدون ایجاد تنش اجتماعی اجرا کنیم. ما از هیچ اقدامی برای تامین آب استان اصفهان فروگذار نمی‌کنیم البته باید الگوی کاشت هم اصلاح شود.

سخنگوی دولت در مورد نحوه تامین امنیت اقتصادی برای سرمایه گذاری، گفت: امنیت اقتصادی یک برآیندی از مولفه‌های مختلف از جمله بهبود فضای کسب و کار است. از شهریور ۹۲ برنامه‌های دولت برای بهبود فضای کسب و کار انجام شده که نتیجه آن سرمایه گذاری خارجی قابل توجه بوده است و ما این برنامه‌ها را ادامه می‌دهیم.

نوبخت درباره پرداخت یارانه به مطبوعات، گفت: ۴۰ درصد یارانه مطبوعات در شش ماه اول سال پرداخت شده و مابقی آن هم در طول سال پرداخت می‌شود.

خبرنگاری با اشاره به بازداشت چند روزنامه نگار در ماه‌های اخیر از نوبخت پرسید که دولت چه زمانی می‌خواهد حقوق شهروندی را اجرا کند که وی در پاسخ گفت: دولت خود را به تحقق حقوق شهروندان متعهد کرده است. به تمام وزرا از جمله وزیر اطلاعات و فرهنگ یک نسخه از حقوق شهروندی داده شده و تاکید شده است که آن‌ها باید برنامه‌های خود را در طول دو ماه برای اجرای حقوق شهروندی اعلام کنند. رییس جمهور به اجرای حقوق شهروندی متعهد است.

نوبخت در پاسخ به این سوال که رای اعتماد مجلس به وزرای باقی مانده چه پیامی برای دولت دارد، اظهار کرد: این رای اعتماد پیام همکاری و تعامل بود و من از مجلس بسیار شاکر و قدردانم و امیدواریم این همکاری‌ها در موضوعات مختلف در آینده ادامه یابد.

نوبخت در پاسخ به سوالی در مورد میزان سپرده‌های ایرانی در بانکهای خارجی و اعلام رقم صد میلیارد دلار گفت: ما باید دارایی‌های ایران در خارج از کشور را تفکیک کنیم این دارایی‌ها به ذخایر ارزی بانک مرکزی سپرده صندوق توسعه ملی و حساب‌های بانک‌های ایرانی در بانکهای خاجری قابل تقسیم است. اینکه گفته شود با رفع تحریم‌ها باید صد میلیارد دلار وارد کشور شود، یک تلقی عامیانه است، زیرا این مبالغ تفکیک شده در خارج از کشور نگهداری می‌شود. مشکل سوییس هم اکنون حل شده است و هر کس در مورد میزان حسابهای ایران در خارج از کشور صحبت می‌کند در درجه اول باید این تفکیک بندی را در نظر بگیرد.

وی در مورد یکی از تصمیمات جلسه سران قوا مبنی بر جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور اظهار کرد: این تصمیم دیروز اتخاذ شده است و هنوز زود است که دستورالعملی برای آن تهیه شود. البته در این زمینه هم قانون و هم آیین نامه داریم و به سازمان سرمایه گذاری خارجی هم تاکید شده تا جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور را در اولویت قرار دهند.

سخنگوی دولت همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر هدف از برگزاری اجلاس ایران، روسیه و آذربایجان خاطر نشان کرد: در سیاست خارجی ایران بر تحکیم روابط با همسایگان تاکید شده است. در سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی نیز بر گسترش مناسبات با همسایگان تاکید شده است. خوشبختانه جلسات مختلفی میان سران کشورهای ایران، روسیه و آذربایجان برگزار شده است که فردا هم شاهد برگزاری جلسه دیگری در ایران خواهیم بود. هدف این جلسات گسترش روابط با همسایگان بوده مخصوصا که ایران و روسیه در خصوص رویدادهای منطقه از جمله مقابله تروریسم دیدگاه مشابهی دارند. این جلسات برگزاری می‌شود تا راه‌حل مناسبی برای دستیابی منطقه به ثبات پیدا شود.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۶۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا

سخنگوی وزارت امور خارجه به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان واکنش نشان داد.

به گزارش سایت وزارت امورخارجه، سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌هایی علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌هایی علیه کشورمان را به شدت محکوم و از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

کنعانی افزود: ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است و جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی تصریح کرد؛ توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریست ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد؛ چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!

کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین تاکید کرد؛ اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریعترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.

کنعانی تاکید کرد: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود؛ این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

کنعانی خاطرنشان کرد: اگر رشادت و جانفشانی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریست سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضدتروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تاکید کرد تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آن‌ها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آن‌ها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • سکه‌های حراج شده از استاندارد‌های بانک مرکزی برخوردارند
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • کودتا در کاخ سفید/ تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن
  • اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان ابلاغ شد
  • تصویب اساسنامه صندوق حمایت از قهرمانان و پیشکسوتان
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • کره شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره شمالی : بدترین وضعیت حقوق بشر در جهان را در آمریکا داریم
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم